volatility

0
4711

Apa tegese volatility?

Ing volatility punika wilayah fluktuasi ingkang gadhah peran wigatos ing ékonomi.
Mangkono periode saka macem-macem fluktuasi uga peran penting. Volatility nyedhiyakake harga sekuritase, harga komoditas, suku bunga utawa saham dana investasi. Iki minangka jumlah matématika sing bisa owahi saka wektu. Volatility nyedhaki wong sing pengin nandur modal.

Sapa sing kepengin mbukak dana, umpamane, kudu menehi perhatian marang pembangunan sing dilakoni sasi pungkasan. Tarif bunga bisa diganti terus. Ing kasus silihan, biasane kasus sing tingkat kapentingan tetep saka awal. Nanging, fluktuasi bisa dumadi. Tingkat kapentingan saiki disetel saben taun, utamane kanggo perusahaan asuransi. Mulane tansah penting kanggo ngati-ati tarif kapentingan. Yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa mangerteni carane tingkat kapentingan wis tumindak sajrone periode kasebut.

Volatility duweni peran penting ing donya perbankan lan sampeyan uga kudu ngandhani dhewe babagan iki. Konsultan bank dhewe minangka kontak sing bener kanggo pitakonan kasebut. Jeblugan fluktuasi ngirim ora gedhe banget. Turunan volatil kudu tansah dipertimbangkan. Ora ana sing kudu dadi biru lan mung mlebu soko sing dipuji uga. Yen sampeyan duwe pitakonan, sampeyan kudu ngrembug langsung. Sadurungé mbukak dana, bisa uga ngétung volatilitas ing mangsa ngarep. Sanajan nile iki ora akurat banget, isih bisa digunakake. Supaya sampeyan duwe pitunjuk ing kasus lan cepet ngerti apa sing sampeyan entuk menyang. Nilai meneh bisa disetel. Ing volatility, resiko uga nduweni peran penting. Boten kudu ditinggalake kanggo kasempatan, lan tansah bisa ditindakake ing kabeh arah. Mulane, nilai kasebut uga kudu dicenthang lan dielingake. Yen sampeyan ora kenal, sampeyan kudu ninggalake driji.

Mesthi sampeyan bisa tansah njaluk informasi lan riset luwih lanjut. Volatilitas penting ing perbankan lan uga dianggep umum ing kabeh transaksi. Yen sampeyan duwe utang sing gampang, sampeyan ora kudu kuwatir apa-apa. Nanging, penting banget kanggo wong sing kerjo ing sektor perbankan kanggo informasi babagan wilayah iki uga. Punika ngandika sing luwih gedhé dana mblokir, sing luwih stabil. Sampeyan kudu ngetung akeh yen sampeyan pengin njupuk etangan utawa entuk kontrak. Mulane tansah penting kanggo nggawe janjian karo konsultan bank dhewe. Iki mesthi bakal nerangake apa istilah iki entuk kekurangan. Sampeyan tansah kudu katon rapet lan ngirim ora mung mlebu soko.

Mung wong sing maca sakwise ora ngerti. Iku biasane kasep kanggo maca kontrak lan ora kanggo menehi hasil karo istilah tartamtu. Mulane, iku tansah cocok kanggo njelajah lan ndeleng kabeh ing advance. Turunan volatil uga ora sengaja. Istilah iki minangka komponèn penting dana. Minangka borrower normal ora masalah.

Related Links:

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...