Silihan negatif

0
982

Silihan negatif

a Silihan negatif mung nyatakake silihan sing kudu dibayar dening peminjam kurang dhuwit tinimbang kang dipasrahake nganti pungkasan. Iki muni apik banget kanggo peminjam, nanging kaya kabeh ing gesang, silihan negatif duwe kauntungan tartamtu lan cacat. Mulane, sadurunge sampeyan lulus, sampeyan kudu tetep nutup ing pro lan cons.

Rong jinis silihan negatif

Sambung karo pinjaman etangan bangunan konsep kredit negatif wis dikenal kanggo sawetara wektu.
Bubar, Nanging, ana uga varian liya saka pinjaman negatif, sing utamané migunani kanggo wong cilik. Supaya bisa ndarbeni pelanggan anyar lan ngetokake dhuwit kanggo wektu sing suwe, bank-bank ora mung bakal nggoleki kapentingan ing pinjaman cilik nganti 1000 Euro, nanging uga kanggo nyelehake ing kisaran negatif. Silihan negatif.

Prinsip saka etangan negatif kanggo etangan pinjaman bangunan

Yen sampeyan ngupayakake silihan utang ing bank utawa kreditur liya, sampeyan uga kudu mbayar biaya kapentingan lan tambahan, umpamane kanggo notari lan entri dhaptar tanah, saliyane kanggo jumlah sing disuwun. Ing kasus luwih dhuwur kanthi jumlah total 15 ewu euro, bank lan institusi kredit bisa ndhaftar ing dharatan tanah kanggo ngamanake kredit supaya isih duwe dhuwit ing acara insolvensi peminjam. Properti sing dikuwasani dening pemilik kasebut kanthi mangkono minangka setoran.
Yen, yen panyuwun perlu mung siji silihan utang kanthi jumlah sing luwih cilik, sing kurang saka 15 ewu, peminjam bisa ngetokake entri kasebut ing dhaptar tanah. Wiwit pendaftaran biaya tanah lan notari dibutuhake kanggo biaya iki cocog biaya, padha dispensed karo. Simpenan saiki nyebabake utang negatif.

Kewajiban peminjam ing kasus utang negatif kanggo panyimpenan bangunan

Nanging, yen peminjam memenuhi syarat lan nampa silihan negatif karo pinjaman silihan bangunan, dheweke kudu ketemu kriteria tartamtu. Iki kalebu, mesthine, kepercayaan kredit sing ora bisa dilakoni lan pendapatan permanen lan permanen. Salajengipun, dumugi pemukiman kanthi lengkap, piyambakipun mboten saged nampi utawi mbuwang properti dhumatengipun tanpa mangertos kreditor. Kajaba iku, properti sing didampingi ora bisa ditawani kanggo kreditur liyane utamane minangka tambahan. Ing pungkasan, hak dhasar kudu didaftar ing sih saka wong sing dipenjara, yen kasebut dadi panjaluk.

Prinsip saka etangan negatif kanggo wong sing duwe income cilik

Ing varian iki, peminjam kudu mbayar dhuwit luwih murah tinimbang kang dipinjam. Saiki, pinjaman online sing ditawarake kanthi tingkat bunga negatif saka 0,4. Sing tegese a jumlah silihan saka 1000 Euro kudu pungkasane kudu dibayar mung watara 994 Euro. Nanging, kanggo tabungan saka 6 Euro, si peminjam kudu nindakake akeh.

Kewajiban peminjam ing kasus utang negatif kanggo wong cilik

Ing wayahe pisanan, varian saka silihan iki ora bakal dadi bisnis negatif kanggo bank, amarga pungkasane bakal kurang gawean maneh. Apa bank isih nggawe untung nalika menehi hasil silihan negatif saka kabiasaan wong. Pelanggan sing wis tau ngalami pengalaman positif karo wong sing nyilihake biasane bali. Kajaba iku, ambang ambang mundhut sadurunge silihan anyar ditanggepi, yen kesimpulan kredit pisanan mbuktikake gampang. Pelanggan kanthi mangkono diikat menyang institusi finansial lan bali ing wektu salajengipun. Banjur sampeyan bakal entuk pinjaman "normal", sing uga bakal dibayar maneh. Lembaga dhuwit bisa narik wong sing ora bisa ngetrap dhuwit ing kasus sing normal.
Kajaba iku, institusi finansial dadi adoh karo data pribadhi sing sensitif saka para pelanggan potensial. Kanggo entuk silihan negatif, sampeyan kudu nggawe kabeh bukti financial ing meja. Konsumen therefore warn marang jinis iki kredit.

kesimpulan

Kanthi silihan negatif, sing nyilih bisa nyimpen dhuwit. Ora ana biaya Processing sing didhelikake. Nanging, dheweke kudu nyatakake sumber daya finansial dheweke. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan prinsip silihan negatif, sampeyan uga bisa ngerteni babagan video.

Related Links:

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...