Verticutter

0
1905
vertikutierer_copyright

Test scarifier 2017

Supaya sampeyan bisa seneng lawn ing paling apik, ing Verticutter ora tiba ing lalen nalika perawatan lapangan. Ing perdagangan sampeyan bakal nemokake model sing beda-beda, sing beda-beda ing rega, kinerja lan fungsionalitas. Kanggo nggawe keputusan tuku luwih gampang, wis dikumpulake informasi penting kanggo sampeyan.

Scarifier - dingerteni

Kanggo ngasilake lumahing pekarangan, sawijining panrima kudu dibutuhake. Jeneng piranti kasebut asalé saka basa Inggris - vertikal kanggo dipotong. Tujuan scarification yaiku kanggo mbusak mulch, lumut lan gulma, godhong-godhang lan potong-potong antarane pekarangan. Piranti baja spring bening kanthi cepet nembus kira-kira 2 nganti 3 millimeter jero menyang lapisan lemah ndhuwur. Rotasi nyebabake permukaan lantai bakal dikikis tanpa ngrusak werna-werna woh sing luwih jero. Rempah-rempah, ing tangan liyane, biasane didhasarake karo werna lan ora bisa thukul maneh. Pekarangan uga dibebasake saka lumut lan semanggi, sing bisa digarap kanthi cara liya mung kanthi susah.

tip:

Pekarangane kudu ora dhuwur banget kanggo ngidini scarifier kanggo nggayuh permukaan lantai sing matted. Yen pekarangan dhuwur banget (ing ndhuwur 4 mm), lawn kudu diwenehi sadurunge nggunakake scarifier. Dawane antarane 2-4 mm becik kanggo scarifying.

Carane skarifiers beda bisa

Pemindai sing paling gampang lan paling èfèktif yaiku pemotong tangan. Piranti sing ana ing dawa. Padha karo rake, lawns suket kanthi manual ngatur karo piranti kebon iki. Ana uga model, sing duwe roda 2 karo lawnmowers tangan. Tumbas lan gulma diekstrak. Mengkono karya iki karo kontraktor tangan sing ora gampang, umpamane, kanggo nyelehake godhong bebarengan. Amarga kedhaparan lan perlawanan sing disuguhake suket lan suket menyang tukang tenun tangan, panggunaan lawn luwih gedhe bisa suwe banget lan dadi angel banget. Penanganan rake ing wektu sing padha kanggo ngapikake tekanan cahya yaiku tantangan liya kanggo ngasilake asil sing optimal. Yen tekanan banget diterapake, ora kabeh suket kanthi werna ditutup. Yen tekanan banget diterapake, pekarangan bakal dipotong utawa werna bakal rusak. Mulane utamané cocok kanggo lawns cilik sing ora littered karo suket degil. Seneng, tetep banter tetep, sing mbutuhake maneh.

Kanggo wilayah sing luwih gedhé utawa supaya luwih gampang nggarap luwih irit, motor-mesin pencari motor sing kasedhiya ing pasar. Iki menehi fasilitas gedhe banget lan uga menehi luwih apik, luwih malah asil. Piranti motor-mimpin, pilihan antarane elektrik lan bensin engine, loro kang duwe kaluwihan lan cacat punika. Kaya ing pamutaran pekarangan, scarifier sing didol kanthi motor ditindhes ing lumahing pekarangan. A motor nyurung roller kanthi pisuh musim semi, sing kanthi muter rotasi lemah. gaweyan wis suda menyang meksa nindakake perkara aparat, ana uga model karo tambahan wheel drive. Iki nawakake kaluwihan utamane kanggo lawns ing iring gunung. Ambane bisa dianggo. Sawetara model uga duwe rollers sing bisa diijolake karo blades sing beda. Iki ngidini piranti luwih apik kanggo dicocogake karo syarat. Lebar digunakake ing antarane 30 lan 50 cm. Sawetara model duwe catchbag utawa nyekel sing nyekel sampah ijo langsung lan ora mung dumunung ing pekarangan. Iki ora kudu saling gegandhèngan. Meaning of Vertikutierens kanggo njaluk iku sampah ijo saka pekarangan metu, Empu sampah ijo ora kudu sakwise mung tetep ing pekarangan.

rasen_vertikutiertNggawe pilihan sing tepat

Aspèk ngisor iki penting nalika milih antarane mesin listrik lan bensin. Scarifier listrik luwih padhang tinimbang scarifier bensin. Iku luwih gampang kanggo push lan, mesthi, luwih gampang kanggo nindakake nalika kudu diangkut, contone, utawa kudu diangkat dadi gudang kanggo panyimpenan. Kajaba iku, gangguan sing nyenengake luwih tentrem, sing uga menehi manfaat marang para tetanggan. Saliyane, ora asring digunakake minangka alat vertikal, sing tegese meh kabeh gangguan bisa diabaikan. Model listrik normal, mesthine mbutuhake sambungan listrik lan kabel sambungan sing diadaptasi kanggo permukaan karya. Ana, contone, ora ana sambungan daya sing kasedhiya kanggo kabeh jinis ngolah kebon. Ninggalake kabel ing sandhuwure sawetara panganggo iku alangan, utamané nalika akeh perdu lan kembang ana ing dalan kabel. Sakbenere, iki kudu dirancang maneh supaya ora nyumerepi utawa ngilangi kembang. Kaping telu kabel kanthi scarifier minangka risiko tambahan amarga kabel bakal rusak lan diganti.

Unit sing nganggo baterei sing bisa diisi maneh tanpa cacat kabel daya. Nanging, baterai mung nduweni kapasitas sing winates lan kudu diisi maneh, iki liwat sumber daya. Kene, bisa nguntungake kanggo tuku pirang-pirang baterai kanthi bebarengan, supaya owah-owahan sing apik bisa kedadeyan. Mangkono karya ora kudu diselani. Bobot luwih dhuwur kanggo scarifiers accentuated saka kanggo scarifiers elektrik amarga bobot saka accumulator nambah munggah. Pembaca bensin bebas dari koneksi daya dan waktu mengisi ulang baterai isi ulang. Sawise diisi nganggo bensin, mesthine kudu dadi sarana, unit iki nduwe tugas ing ngendi wae. Bobot saka scarifier sing nganggo bahan bakar bensin luwih dhuwur tinimbang sing electrovariant, sing minangka aktivitas ing lemah sing keras. Iki uga bisa disetel ing dhuwur lan biasane duwe kamungkinan kanggo ngganti penggulung. Ing bukit, model karo pacuan roda kudu disenengi amarga bobote. Tingkat kebisingan lan gas buang duweni efek negatif. Padha uga ora bisa nyithak tombol, nanging kudu diwiwiti karo wiwitan kabel, saengga ora ana starter listrik sing dipasang. Mesin bensin uga luwih kuat, sing ndadekake luwih angel kanggo nindakake.

Info:

Becik kanggo njlimet wektu iku antara pertengahan April lan pertengahan Mei. Pancen bener fertilize lan mow!

Gunakake aksesoris scarifier

Pisau

Yen scarifier digunakake sacara reguler, bakal ana pratandha saka panganggo ing blades ing wektu. Kéwan-kéwan dadi luwih kenthel lan ora ana maneh ing karya. Utamane nalika ana akeh watu lan werna ing lumahing suket, pisau sing dianggep kanthi karya keras sing ora bisa ditinggalake tanpa jejak. Rencana pasokan piso supaya sampeyan ora perlu kuwatir bab iku. Pucuk blunt katon jelas. Karya ora gampang maneh, asil saka scarification uga ora cekap maneh. Yen sampeyan tuku blades nyisakke, sampeyan ora perlu kanggo mungkasi nesu. Ngganti lading ora angel.

Ing Fangsack

Kanggo mesthekake yen pekarangan sampeyan pungkasane bisa nglangi kanthi bebas maneh, scarification ora cukup minangka langkah tunggal. Penting kanggo mbusak kabeh sampah ijo. Ora dibusak, nyimpen oksigen lan sinar srengenge adoh saka pekarangan! Fatal, amarga kekurangan oksigen lan cahya ningkatake reformasi lumut. Banget mbiyantu iki minangka fangsack, uga disebut Fangfangsack. Punika relief gedhe yen tanah kosong ijo langsung ing fangsack. Utamané ing permukaan gedhé, raking manual dadi aktif banget. Langsung saka fangsack, sampah kasebut dibuwang ing kompos utawa ing ton bio. Iki nyimpen akeh wektu kanggo liyane. Pack palsu kudu dipilih kanggo scarifier.

Rake

Yen scarifier ora duwe tas suket, sisa suket, lumut lan reaksi organik tetep ing pekarangan. Cukup ninggalake kabeh ing pekarangan mesthi ora. Mulane, sampeyan butuh rake kanggo langkah kerja sing penting. Kabeh sampah ijo bisa gampang dibusak kanthi nyebarake praktis. Nanging, mung nalika lawn lumahing cilik. Yen, ing tangan liyane, wilayah gedhe, karya iki cepet dadi kebon sing tuwuh. Rake kudu dikempalken menyang kertu belanja nalika sampeyan tuku pedhagang, supaya sampeyan bisa miwiti langsung. Ing pungkasan sampeyan mung kudu mbuwang limbah ijo lingkungan.

Gampang supaya kasalahan

Sejatine, kanthi piranti sing berkualitas, kanthi aplikasi sing bener, ora ana kasalahan gross kanthi scarification. Nanging, ana siji utawa sumber kesalahan liyane, sing ora bakal menehi kualitas lawn luwih apik. Nanging, sampeyan pancen ora pengalaman, ngewangi pitulung kanggo nyingkiri kasalahan. Iki penting amarga karusakan ora bisa dirawat kanthi cepet. Kanthi tips kita, scarification ora bisa duwe dampak negatif.

• Yen pekarangane dhuwur banget, blades saka scarifier ora bisa nembus cukup jero menyang lemah.
• Wilayah sing kerep dianggep cacat - maksimum kaping pindho saben taun dianjurake.
• Aja banget nggunakake scarifier ing panggonan sing padha, amarga permukaan sing guncang bakal dadi asil. Wutah pertumbuhan uga nyedhaki.
• Tansah corak ing arah siji supaya ora ana wilayah sing ditangani.
• Ngresiki piranti sawise dienggo.

Jaga pekarangan tengen sakwise

Kanggo pekarangan, scarification tegese galur gedhe. Kanthi mekaten, piyambakipun nyuwun perawatan khusus. Ing wiwitan, wilayah ijo katon apik, nanging iki becik banget. Sawise perawatan iki ora bisa ditindakake ora bisa mlaku liwat pekarangan. Menehi wektu nyenengake. Efek negatif ing tahap iki yaiku temperatur sing kuwat lan radiasi solar sing kuwat. Ing kasus kasebut, selang kebon saiki kudu digunakake. Saiki wis becik kanggo aplikasi bibit suket anyar. Aja lali banyu ing pekarangan sabanjure.

Care lan reresik peralatan

Malah kontraktor sing tangan ora kudu ditinggalake tanpa karya. Dheweke pengin seneng banget karo peralatan lan piranti lan bisa ngandelake kesenengane kanggo ngladeni. Mulane, lemah lan lendhut uga obat oyod kudu dibusak saka blades. Iku apik kanggo ngresiki yen lemah wis garing. Banjur dheweke mung bakal dicopot nganggo sikat rerumput. A kain mbusak partikel dhasar luwih. Aja lali kendhali utawa pegangan. Bledan kanthi welding tangan bisa kanthi cepet mbentuk kerak sing reged. Lokasi panyimpenan saka kabeh alat kebon kudu garing. Iki pancene bener kanggo peralatan listrik apa wae.

Ing kasus scarifiers motorized, blades, slot ventilasi lan wadah ngumpulake kudu di resiki utawa dikosong. Mesin bensin mbutuhake pangopènan luwih saka wektu. Tingkat lenga kudu dicek sadurunge supaya bisa nggunakake karusakan mesin. Sanajan konsumsi lenga kurang, lenga mesin bisa bocor liwat bocor utawa panyimpenan unit sing ora bener. Pipa bakar lan panyaring udara kudu dicek sapisan taun. Padha kudu di resiki utawa diganti yen perlu.

Sawetara model duwe busi soko, sing bisa kenthekan lan rusak. Padha biasane banjur gugur minangka akibat saka kasulitan wiwit. Ekzos gasolin saka gas buang utawa kobong, uga bisa nyebabake bongkar bongkahan bocor utawa karburator sing dianjurkan. Yen kedadeyan darurat, mangga rawuh ing bengkel gardening. Bensin, sing ningkatake permukaan sing dicet ing skarifier bensin, kudu dibungkus langsung nganggo kain. Serangan bensin ngecor lan ngrusak pangayoman teyeng. Piranti sing diolah nganggo bensin kudu tansah disimpen kanthi cara bocor. Padha ditrapake, mesthi, kanggo supply bensin ing canisters. Bebaya lan bebaya uga kudu diamati. Kanggo panyimpenan, dianjurake kanggo nggunakake kamar ventilasi lan dikunci uga.

Info:

Alat kebon listrik, yen ora duwe pangayoman banyu, mung bisa digunakake ing cuaca garing.

Nyewa utawa tuku?

Ana kamungkinan kanggo tuku utawa nyewa scarifier. Yen bisa wae nggunakake wektu, sewa bisa dipikir. Yen sampeyan butuh alat berkebun kaping pirang-pirang, mesthine kudu tuku. Kita bakal mbantu sampeyan milih luwih gampang.

Kasil sing dituku
Yen scarifier dibutuhake kaping pirang-pirang taun, tuku bakal nemtokake keputusan sing tepat. Prinsip kasebut, ukuran wilayah sing arep dimainake dadi peran ing keputusan kasebut. Utamané kanggo wilayah sing luwih gedhé tuku disaranake. Ora tansah cuaca muter karo dikarepake. Kanggo bisa pindhah ing dina sing ayu ora mesthi masalah kanggo piranti sing diselang. Biasane dina iki, kabeh mesin wis disewa, sing mesthi ngganggu. Gampang banget yen ing garasi, scarifier dhewe ngenteni nggunakake. Piranti sampeyan ndadekake sampeyan luwih mandiri.

Sampeyan bisa tuku piranti sampeyan dhewe ing pengecer utawa online ing toko. Utamané ing Internet tawaran apik banget bisa ditemokake. Iki minangka pilihan sing gedhe banget, uga informasi penting babagan saben model. Bandingake! Ulasan pembeli liyane nggawe keputusan luwih gampang. Nalika tuku ing Internet, sampeyan bisa ngirit wektu, biaya perjalanan lan dhuwit. Benten kaliyan pengecer spesialis, sampeyan bakal nemokake model paling anyar ing Internet. Supaya sampeyan ora tiba menyang tukang dagang, sing bisa uga dituduhake marang wong.

Kekurangan tuku
Kanthi scarification dhewe, sampeyan pancen ora bisa duwe dhuwit kanggo bisa terus tuku model paling anyar. Sapa sing nduwe arti sing penting, dadi tuku luwih cepet. Annoying yaiku nalika model-model anyar ngerti model dhewe kanggo ngalahake dawa. Peralatan sing dituku kudu dilayani lan dibenakake ing pamaréntahan mandiri, sing mesthi digandhengake karo biaya.

Keuntungan sewa
Biaya kasebut biasane kurang, sing bakal dipindhahake dompet dhewe. Sampeyan kerep disewa ing toko hardware. Cara sing paling becik kanggo manufaktur kanggo ngiklanake. Mulane, piranti paling anyar asring kasedhiya. Malah ora kudu ditindakake kanggo pangopènan lan ndandani, sing mesthi praktis banget. Ruang panyimpenan kanggo scarifier uga bisa didandani.

Kerugian sewa
Cacat jelas luwih gedhe tinimbang kaluwihan. Cukup usaha kanthi pesenan, njupuk lan bali iku ngganggu. Sampeyan ora bakal entuk piranti sanalika buru-buru penyewa liyane gedhe. Autumn lan spring, saben gardener pengin nggunakake scarifier. Cepet nunggu kaping karo tunggu diwasa kaping wis samesthine, kang bisa dadi partly banget ngganggu. Yen piranti didol sawetara taun sawisé sawetara taun, rega kasebut kerep ora bisa mbenerake sewa marang tuku. Tambahake yen cuaca! Hujan lebat kanthi cepet nyebabake mlayu liwat tagihan, sing ndadekake deadline rental rampung ora cocog.

Tren scarifier

Produsen alat berkebun nyoba kanggo nemokake tuntutan akeh para pelanggan. Mangkono, sifat sing ana saiki bisa ditingkatake. Luwih anyar gagasan nambah pasar.

Contone, silencer dadi luwih canggih ing kasus penjeren bensin, kanggo ngurangi polusi gangguan. Iki ora mung luwih nyaman kanggo pangguna, nanging uga ngembangake kemungkinan lan wektu panggunaan nalika pepadhamu utawa lingkungan ora gelem diganggu maneh. Amarga penghapusan polusi swara ing piranti sing sepi banget, sacara teoritis bisa digunakake kanthi gampang.

Masalah liyane kanggo kemajuan yaiku baterei piranti accu. Teknologi anyar ngilangi wektu mbayar ulang supaya wektu kurang ilang kanthi ngolah kebon. Ing wektu sing padha, bobote lan kapasitas luwih apik, nggawe peralatan luwih entheng lan luwih cepet. Siklus umur utawa nomer daya bisa uga tambah akeh. Piranti listrik sing energik kerep digunakake kanggo jam awal utawa jam pungkasan. Nanging, biasane durung cetha. Sawetara manufaktur nganggep masalah kasebut kanthi cara nyalakake rentang kerja pisau. Dioda lampu-emusi cahya sing energik lan cerah nggawe iki bisa. Mangkono, sanajan ana ing kondisi cahya sing kurang apik, katon sacara tepat ing endi piranti kasebut didhudhuk. Kasur kembang matur nuwun. Awak lempung saiki ora bisa diduga maneh, sing nyimpen pangolahan anyar ing area pekarangan.

Ing sawetara aplikasi pamindai modern uga wis ditambahi. Dadi ana lawnmowers, sing uga bisa digunakake minangka vertikal. Mangkono, mung tuku piranti tiba, sing uga nyimpen spasi nalika panyimpenan. Komponen-piranti kasebut kasedhiya ing macem-macem ukuran - kanthi listrik lan elektronik mesin bensin.

tawaranBestseller no 1
WOLF-Garten - Electric Scarifier SV 302 E; 16AFDEKA650Anzeige
  • Luwih digunakake: 30 cm
  • Mesin: Mesin 1.200 W
  • Adjustment depth: 5-fold center
  • 2 ing 1: Scarifier lan Fangsack
  • Fangsack: 35 l
tawaranBestseller no 2
Bosch scarifier AVR 1100, suket catcher, karton (1100 W, 32 cm ambane kerja, 50 l catcher volume) tampilan
  • - AVR 1100 scarifier - perawatan intensif kanggo pekaranganmu
  • Mbusak pekarangan, lumut lan gulma; Cepet lan cepet thanks kanggo roller inovatif, baja baja spring kuat lan bukaan inlet udara
  • asil pinunjul malah ing lawns lumut lan nguciwakake heavy thanks kanggo kuat lan dhuwur-torsi 1100 watt Powerdrive Motor
  • Interval wektu sing luwih suwe lan wektu kurang dibutuhake kanggo ngilangi kothak 50-liter; Kothak tenggorokan kaping pindho lan kothak tenggorokan kanggo panyimpenan sing kompak lan nyaman
  • Cakupan pengiriman: AVR 1100, Fangkorb
tawaranBestseller no 3
Gardena combisystem-Vertikutier-Boy: scarifier sing dicekel tangan kanggo mbusak lumut, suket lan ngrumput lawon, jembarake kerja 32 cm, kanthi roda sehat lan sumbu angkat kanggo tampilan luwih gampang (3395-20)
  • Perawatan pekarangan efektif: Scarifier penetrates milimeter jero menyang pekarangan lan efisiensin mbusak lumut lan gambut felt
  • Kerja ngirit usaha: Skuter scarifying duwe roda sing apik karo profil khusus lan poros angkat kanggo karya sing luwih gampang
  • Jig-free plug-in system: Alat kebon cocok kabeh Gardena combisystem handles lan bisa gampang slotted lan screwed ing, teknologi buktiaken njamin digunakake digunakake
  • Proteksi karat sing paling luweh: The Gardena combisystem scarifying boy digawe saka baja kualitas tinggi kanthi lapisan duroplastik lan tali baja
  • Lingkup pengiriman termasuk: 1x Gardena combisystem scarifying boy (pegangan tidak termasuk, dijual terpisah)
tawaranBestseller no 4
AL-KO 112800 Combi Care 38 tampilan tampilan scarifier
  • Nyawiji lan njlentrehake ing salah sawijining unit
  • cocok kanggo lawn ukuran sedheng nganti 800 sqm thanks kanggo jembaré jembaré jembaré 38 cm
  • kalebu basket nyekel
  • pusat 5-fold penyesuaian jero kanggo owah-owahan cepet ambane bisa
  • gulungan alat gratis sing gampang diganti saka vertikal menyang udara
tawaranBestseller no 5
Jinis listrik Einhell GC-ES 1231 / 1 (1.200 W, nganti 300 m², piso dobel 8, penyesuaian ambane kerja 3-langkah + langkah transportasi, rel pandhuan lempitan)
  • Scarifier listrik minangka alat kebon sing kuat lan dipercaya: motor seri sing kuat kanthi 1 watt ngirimake torsi sing kuwat kanggo kemajuan kerja terus-terusan lan asil sing terus-terusan.
  • Nalika ahli kanggo ahli rumput sehat, scarifier listrik kabukten dadi pembantu sing ora dibutuhake. Scarifier disaranake kanggo area lantai ukuran cilik nganti medium nganti 300 meter persegi.
  • Kanthi wolung bledosan kualitas bermutu, roller piso sing mawa bal-balan mbusak suket lan lumut lan oyod kanthi efektif.
  • Thanks kanggo penyesuaian ambane telung tingkat, penggemar pekarangan bisa disesuaikan karo syarat-syarat lemah lan vegetasi. Posisi transportasi tambahan bisa dipercaya nglindhungi lading lan ing wektu sing padha ing njero lemah.
  • Scarifier nduwe omah sing kuat digawe saka plastik tahan plastik sing berkualitas. Roda gedhe ndadekake luwih gampang makarya ing terrain kasar lan nglindhungi pekarangan.
tawaranBestseller no 6
Einhell Electric Scarifier Fan RG-SA 1433 (1400 W, 33 cm lebar kerja, lebar kerja 3 lipat, 28 L, dianjurake kanggo wilayah nganti 400 m²) tampilan
  • Unit combi 2-in1 kanthi motor seri sing kuat nganggo 1.400 Watt lan 3 sing bisa digunakake kanggo laras pekarangan profesional.
  • Penyisihan moss lan suket ora gampang, kalebu werna kanthi cara roller piso-bantalan kanthi pisau stainless steel 20
  • Ventilasi lawn sing cepet lan lengkap kanthi gulungan penggemar bal-bal nganggo cakar 48
  • Garis pandhu garis lenggah kanthi luwes sing luwes lan luwes kanthi petunjuk arah ergonomis
  • Posisi parkir sing ramah lan bracket tembok praktis kanggo stowage sing rapi
tawaranBestseller no 7
WOLF-Garten - Pendulum scarifier multi-star® UG-M 3 "NEW2018, abang, 35x30x10 cm; tampilan 71AAA035650
  • Reresik cleaning of lawn of moss and lawn felt
  • Pendulum dipasang scarifier
  • Titik njaba utamané stabil, amarga ekstra ngasah
  • Digawe ing Jerman ”Kualitas kita tetep ana tantangan
Bestseller no 8
Scheppach elektrik scarifier SC36 (1500 Watt, apa jembaré: 36 cm pot: 45 L, dianjurake kanggo wilayah munggah 800m², posisi dhuwur 5, dhuwur nganti 5 mm) - Scarifying lan aerator roller tampilan klebu.
  • VARIABLE: Scarifier bisa dilengkapi roller penggemar ing wektu sing cendhak. Iki bakal mbusak lumut, suket mati, godhong lan lebu liyane saka pekarangan.
  • FITUR: Scarifier duweni fungsi 3in1, sing bisa dadi catu, ventilasi utawa nyekel piranti kasebut. Salajengipun, sampeyan bisa nyetel pangaturan dhuwur pusat ing tingkat 5 saka -15 nganti + 5mm.
  • TRANSPORTASI: Nangani sing dilipat, sing diinstal ing piranti, ngidini panyimpenan hemat hemat lan transportasi gampang.
  • MOTOR: Nuwun sewu motor listrik ing scarifier, gampang wiwitan bisa, lan mesin iki uga banget tetep.
  • Layang: 1 x Scheppach Electric Scarifier, 1 x kalebu scarifying lan aerator silinder Bobot:. Kg 13,5
tawaranBestseller no 9
DELTAFOX Elektro Vertikutierer Rasenlüfter - 1500W Turbo Power Motor - hohe Durchzugskraft - Überlastschutz - 40l Fangsack - 36cm Arbeitsbreite - große Räder - bis 600m²Anzeige
  • STARKER MOTOR: Der DELTAFOX Vertikutierer verfügt über einen 1500 Watt Turbo Power Motor mit einer hohen Durchzugskraft und einem Überlastungsschutz. Und dank einer Arbeitsbreite von 360 mm ist das Vertikutieren besonders leicht ist.

  • LEICHTE ANWENDUNG: Dank der 5-fachen, zentralen Tiefennachstellung und durch den leichten Austausch der Lüfterwalze mit 44 Federn und der Vertikutierwalze mit 20 Messern ist die Handhabung kinderleicht.
  • KOMFORTABLE BEDIENUNG: Der 40 Liter Fangsack sammelt das ganze Gras und erleichtert somit den Transport des Abfalls. Damit erspart er das Aufsammeln von Gras im Nachhinein. Und dank der großen Räder ist Manövrieren besonders einfach.
  • PRAKTISCH UND DURCHDACHT: Durch den integrierten Sicherheitsschalter und den Kabelzugentlastung, ist Ihre vollste Sicherheit jederzeit gewährleistet. Außerdem ist ein klappbarer, ergonomisch gebogener Griff montiert, welcher es ermöglicht den Vertikutierer platzsparend zu lagern.
  • LIEFERUMFANG: Gerätegehäuse mit Vertikutierwalze und Prallschutz, Lüfterwalze, Oberer Griffholm, Unterer Holm, 2 Mittelholme, Fangsack mit Gestänge, Netzkabel-Zugentlastung, 2 Kabelklemmen, Montagezubehör, Wandhalterung, Betriebsanleitung

Bestseller no 10
Juru listrik listrik grizzly EV 3112-1200 Watt Turbo Power Motor, jembaré kerja 31 cm
  • ✔ Scarifier Grizzly ngilangi pekarangan sing dirasakake, lumut lan suket kanthi temenan, kanthi rapi lan cepet nggunakake roller inovatif kanthi lading sing sehat.
  • ✔ Scarifier listrik dilengkapi motor 1200 W sing kuat. Akibate, piranti kasebut entuk daya tarik sing kuat kanggo perawatan pekarangan optimal.
  • ✔ Overload proteksi lan kabel galur relief njamin kerja sing aman. Lebar kerja yaiku 31 cm kanthi imbuhan jero 19-melu.
  • ✔ Spar sing bisa diluncurake bisa nyedhiyakake ruang nyimpen spasi saka scarifier pekarangan ing omah kebon, ruang paling ngisor utawa garasi.
  • ✔ Kanthi penggemar penggemar lan suket penggemar - sampurna nglengkapi pelengkap pekarangan lan tukang pemotong rumput kanggo perawatan sing sampurna kanggo wilayah ijo, pekarangan, padang rumput, kawasan ijo lan suket.
Ora ana votes sing.
Mangga ngenteni ...
Voting saiki dipatèni, pangopènan data sing ditindakake.