Verticutter

0
1275
vertikutierer_copyright

Test scarifier 2017

Supaya sampeyan bisa seneng lawn ing paling apik, ing Verticutter ora tiba ing lalen nalika perawatan lapangan. Ing perdagangan sampeyan bakal nemokake model sing beda-beda, sing beda-beda ing rega, kinerja lan fungsionalitas. Kanggo nggawe keputusan tuku luwih gampang, wis dikumpulake informasi penting kanggo sampeyan.

Scarifier - dingerteni

Kanggo ngasilake lumahing pekarangan, sawijining panrima kudu dibutuhake. Jeneng piranti kasebut asalé saka basa Inggris - vertikal kanggo dipotong. Tujuan scarification yaiku kanggo mbusak mulch, lumut lan gulma, godhong-godhang lan potong-potong antarane pekarangan. Piranti baja spring bening kanthi cepet nembus kira-kira 2 nganti 3 millimeter jero menyang lapisan lemah ndhuwur. Rotasi nyebabake permukaan lantai bakal dikikis tanpa ngrusak werna-werna woh sing luwih jero. Rempah-rempah, ing tangan liyane, biasane didhasarake karo werna lan ora bisa thukul maneh. Pekarangan uga dibebasake saka lumut lan semanggi, sing bisa digarap kanthi cara liya mung kanthi susah.

tip:

Pekarangane kudu ora dhuwur banget kanggo ngidini scarifier kanggo nggayuh permukaan lantai sing matted. Yen pekarangan dhuwur banget (ing ndhuwur 4 mm), lawn kudu diwenehi sadurunge nggunakake scarifier. Dawane antarane 2-4 mm becik kanggo scarifying.

Carane skarifiers beda bisa

Pemindai sing paling gampang lan paling èfèktif yaiku pemotong tangan. Piranti sing ana ing dawa. Padha karo rake, lawns suket kanthi manual ngatur karo piranti kebon iki. Ana uga model, sing duwe roda 2 karo lawnmowers tangan. Tumbas lan gulma diekstrak. Mengkono karya iki karo kontraktor tangan sing ora gampang, umpamane, kanggo nyelehake godhong bebarengan. Amarga kedhaparan lan perlawanan sing disuguhake suket lan suket menyang tukang tenun tangan, panggunaan lawn luwih gedhe bisa suwe banget lan dadi angel banget. Penanganan rake ing wektu sing padha kanggo ngapikake tekanan cahya yaiku tantangan liya kanggo ngasilake asil sing optimal. Yen tekanan banget diterapake, ora kabeh suket kanthi werna ditutup. Yen tekanan banget diterapake, pekarangan bakal dipotong utawa werna bakal rusak. Mulane utamané cocok kanggo lawns cilik sing ora littered karo suket degil. Seneng, tetep banter tetep, sing mbutuhake maneh.

Kanggo wilayah sing luwih gedhé utawa supaya luwih gampang nggarap luwih irit, motor-mesin pencari motor sing kasedhiya ing pasar. Iki menehi fasilitas gedhe banget lan uga menehi luwih apik, luwih malah asil. Piranti motor-mimpin, pilihan antarane elektrik lan bensin engine, loro kang duwe kaluwihan lan cacat punika. Kaya ing pamutaran pekarangan, scarifier sing didol kanthi motor ditindhes ing lumahing pekarangan. A motor nyurung roller kanthi pisuh musim semi, sing kanthi muter rotasi lemah. gaweyan wis suda menyang meksa nindakake perkara aparat, ana uga model karo tambahan wheel drive. Iki nawakake kaluwihan utamane kanggo lawns ing iring gunung. Ambane bisa dianggo. Sawetara model uga duwe rollers sing bisa diijolake karo blades sing beda. Iki ngidini piranti luwih apik kanggo dicocogake karo syarat. Lebar digunakake ing antarane 30 lan 50 cm. Sawetara model duwe catchbag utawa nyekel sing nyekel sampah ijo langsung lan ora mung dumunung ing pekarangan. Iki ora kudu saling gegandhèngan. Meaning of Vertikutierens kanggo njaluk iku sampah ijo saka pekarangan metu, Empu sampah ijo ora kudu sakwise mung tetep ing pekarangan.

rasen_vertikutiertNggawe pilihan sing tepat

Aspèk ngisor iki penting nalika milih antarane mesin listrik lan bensin. Scarifier listrik luwih padhang tinimbang scarifier bensin. Iku luwih gampang kanggo push lan, mesthi, luwih gampang kanggo nindakake nalika kudu diangkut, contone, utawa kudu diangkat dadi gudang kanggo panyimpenan. Kajaba iku, gangguan sing nyenengake luwih tentrem, sing uga menehi manfaat marang para tetanggan. Saliyane, ora asring digunakake minangka alat vertikal, sing tegese meh kabeh gangguan bisa diabaikan. Model listrik normal, mesthine mbutuhake sambungan listrik lan kabel sambungan sing diadaptasi kanggo permukaan karya. Ana, contone, ora ana sambungan daya sing kasedhiya kanggo kabeh jinis ngolah kebon. Ninggalake kabel ing sandhuwure sawetara panganggo iku alangan, utamané nalika akeh perdu lan kembang ana ing dalan kabel. Sakbenere, iki kudu dirancang maneh supaya ora nyumerepi utawa ngilangi kembang. Kaping telu kabel kanthi scarifier minangka risiko tambahan amarga kabel bakal rusak lan diganti.

Unit sing nganggo baterei sing bisa diisi maneh tanpa cacat kabel daya. Nanging, baterai mung nduweni kapasitas sing winates lan kudu diisi maneh, iki liwat sumber daya. Kene, bisa nguntungake kanggo tuku pirang-pirang baterai kanthi bebarengan, supaya owah-owahan sing apik bisa kedadeyan. Mangkono karya ora kudu diselani. Bobot luwih dhuwur kanggo scarifiers accentuated saka kanggo scarifiers elektrik amarga bobot saka accumulator nambah munggah. Pembaca bensin bebas dari koneksi daya dan waktu mengisi ulang baterai isi ulang. Sawise diisi nganggo bensin, mesthine kudu dadi sarana, unit iki nduwe tugas ing ngendi wae. Bobot saka scarifier sing nganggo bahan bakar bensin luwih dhuwur tinimbang sing electrovariant, sing minangka aktivitas ing lemah sing keras. Iki uga bisa disetel ing dhuwur lan biasane duwe kamungkinan kanggo ngganti penggulung. Ing bukit, model karo pacuan roda kudu disenengi amarga bobote. Tingkat kebisingan lan gas buang duweni efek negatif. Padha uga ora bisa nyithak tombol, nanging kudu diwiwiti karo wiwitan kabel, saengga ora ana starter listrik sing dipasang. Mesin bensin uga luwih kuat, sing ndadekake luwih angel kanggo nindakake.

Info:

Becik kanggo njlimet wektu iku antara pertengahan April lan pertengahan Mei. Pancen bener fertilize lan mow!

Gunakake aksesoris scarifier

Pisau

Yen scarifier digunakake sacara reguler, bakal ana pratandha saka panganggo ing blades ing wektu. Kéwan-kéwan dadi luwih kenthel lan ora ana maneh ing karya. Utamane nalika ana akeh watu lan werna ing lumahing suket, pisau sing dianggep kanthi karya keras sing ora bisa ditinggalake tanpa jejak. Rencana pasokan piso supaya sampeyan ora perlu kuwatir bab iku. Pucuk blunt katon jelas. Karya ora gampang maneh, asil saka scarification uga ora cekap maneh. Yen sampeyan tuku blades nyisakke, sampeyan ora perlu kanggo mungkasi nesu. Ngganti lading ora angel.

Ing Fangsack

Kanggo mesthekake yen pekarangan sampeyan pungkasane bisa nglangi kanthi bebas maneh, scarification ora cukup minangka langkah tunggal. Penting kanggo mbusak kabeh sampah ijo. Ora dibusak, nyimpen oksigen lan sinar srengenge adoh saka pekarangan! Fatal, amarga kekurangan oksigen lan cahya ningkatake reformasi lumut. Banget mbiyantu iki minangka fangsack, uga disebut Fangfangsack. Punika relief gedhe yen tanah kosong ijo langsung ing fangsack. Utamané ing permukaan gedhé, raking manual dadi aktif banget. Langsung saka fangsack, sampah kasebut dibuwang ing kompos utawa ing ton bio. Iki nyimpen akeh wektu kanggo liyane. Pack palsu kudu dipilih kanggo scarifier.

Rake

Yen scarifier ora duwe tas suket, sisa suket, lumut lan reaksi organik tetep ing pekarangan. Cukup ninggalake kabeh ing pekarangan mesthi ora. Mulane, sampeyan butuh rake kanggo langkah kerja sing penting. Kabeh sampah ijo bisa gampang dibusak kanthi nyebarake praktis. Nanging, mung nalika lawn lumahing cilik. Yen, ing tangan liyane, wilayah gedhe, karya iki cepet dadi kebon sing tuwuh. Rake kudu dikempalken menyang kertu belanja nalika sampeyan tuku pedhagang, supaya sampeyan bisa miwiti langsung. Ing pungkasan sampeyan mung kudu mbuwang limbah ijo lingkungan.

Gampang supaya kasalahan

Sejatine, kanthi piranti sing berkualitas, kanthi aplikasi sing bener, ora ana kasalahan gross kanthi scarification. Nanging, ana siji utawa sumber kesalahan liyane, sing ora bakal menehi kualitas lawn luwih apik. Nanging, sampeyan pancen ora pengalaman, ngewangi pitulung kanggo nyingkiri kasalahan. Iki penting amarga karusakan ora bisa dirawat kanthi cepet. Kanthi tips kita, scarification ora bisa duwe dampak negatif.

• Yen pekarangane dhuwur banget, blades saka scarifier ora bisa nembus cukup jero menyang lemah.
• Wilayah sing kerep dianggep cacat - maksimum kaping pindho saben taun dianjurake.
• Aja banget nggunakake scarifier ing panggonan sing padha, amarga permukaan sing guncang bakal dadi asil. Wutah pertumbuhan uga nyedhaki.
• Tansah corak ing arah siji supaya ora ana wilayah sing ditangani.
• Ngresiki piranti sawise dienggo.

Jaga pekarangan tengen sakwise

Kanggo pekarangan, scarification tegese galur gedhe. Kanthi mekaten, piyambakipun nyuwun perawatan khusus. Ing wiwitan, wilayah ijo katon apik, nanging iki becik banget. Sawise perawatan iki ora bisa ditindakake ora bisa mlaku liwat pekarangan. Menehi wektu nyenengake. Efek negatif ing tahap iki yaiku temperatur sing kuwat lan radiasi solar sing kuwat. Ing kasus kasebut, selang kebon saiki kudu digunakake. Saiki wis becik kanggo aplikasi bibit suket anyar. Aja lali banyu ing pekarangan sabanjure.

Care lan reresik peralatan

Malah kontraktor sing tangan ora kudu ditinggalake tanpa karya. Dheweke pengin seneng banget karo peralatan lan piranti lan bisa ngandelake kesenengane kanggo ngladeni. Mulane, lemah lan lendhut uga obat oyod kudu dibusak saka blades. Iku apik kanggo ngresiki yen lemah wis garing. Banjur dheweke mung bakal dicopot nganggo sikat rerumput. A kain mbusak partikel dhasar luwih. Aja lali kendhali utawa pegangan. Bledan kanthi welding tangan bisa kanthi cepet mbentuk kerak sing reged. Lokasi panyimpenan saka kabeh alat kebon kudu garing. Iki pancene bener kanggo peralatan listrik apa wae.

Ing kasus scarifiers motorized, blades, slot ventilasi lan wadah ngumpulake kudu di resiki utawa dikosong. Mesin bensin mbutuhake pangopènan luwih saka wektu. Tingkat lenga kudu dicek sadurunge supaya bisa nggunakake karusakan mesin. Sanajan konsumsi lenga kurang, lenga mesin bisa bocor liwat bocor utawa panyimpenan unit sing ora bener. Pipa bakar lan panyaring udara kudu dicek sapisan taun. Padha kudu di resiki utawa diganti yen perlu.

Sawetara model duwe busi soko, sing bisa kenthekan lan rusak. Padha biasane banjur gugur minangka akibat saka kasulitan wiwit. Ekzos gasolin saka gas buang utawa kobong, uga bisa nyebabake bongkar bongkahan bocor utawa karburator sing dianjurkan. Yen kedadeyan darurat, mangga rawuh ing bengkel gardening. Bensin, sing ningkatake permukaan sing dicet ing skarifier bensin, kudu dibungkus langsung nganggo kain. Serangan bensin ngecor lan ngrusak pangayoman teyeng. Piranti sing diolah nganggo bensin kudu tansah disimpen kanthi cara bocor. Padha ditrapake, mesthi, kanggo supply bensin ing canisters. Bebaya lan bebaya uga kudu diamati. Kanggo panyimpenan, dianjurake kanggo nggunakake kamar ventilasi lan dikunci uga.

Info:

Alat kebon listrik, yen ora duwe pangayoman banyu, mung bisa digunakake ing cuaca garing.

Nyewa utawa tuku?

Ana kamungkinan kanggo tuku utawa nyewa scarifier. Yen bisa wae nggunakake wektu, sewa bisa dipikir. Yen sampeyan butuh alat berkebun kaping pirang-pirang, mesthine kudu tuku. Kita bakal mbantu sampeyan milih luwih gampang.

Kasil sing dituku
Yen scarifier dibutuhake kaping pirang-pirang taun, tuku bakal nemtokake keputusan sing tepat. Prinsip kasebut, ukuran wilayah sing arep dimainake dadi peran ing keputusan kasebut. Utamané kanggo wilayah sing luwih gedhé tuku disaranake. Ora tansah cuaca muter karo dikarepake. Kanggo bisa pindhah ing dina sing ayu ora mesthi masalah kanggo piranti sing diselang. Biasane dina iki, kabeh mesin wis disewa, sing mesthi ngganggu. Gampang banget yen ing garasi, scarifier dhewe ngenteni nggunakake. Piranti sampeyan ndadekake sampeyan luwih mandiri.

Sampeyan bisa tuku piranti sampeyan dhewe ing pengecer utawa online ing toko. Utamané ing Internet tawaran apik banget bisa ditemokake. Iki minangka pilihan sing gedhe banget, uga informasi penting babagan saben model. Bandingake! Ulasan pembeli liyane nggawe keputusan luwih gampang. Nalika tuku ing Internet, sampeyan bisa ngirit wektu, biaya perjalanan lan dhuwit. Benten kaliyan pengecer spesialis, sampeyan bakal nemokake model paling anyar ing Internet. Supaya sampeyan ora tiba menyang tukang dagang, sing bisa uga dituduhake marang wong.

Kekurangan tuku
Kanthi scarification dhewe, sampeyan pancen ora bisa duwe dhuwit kanggo bisa terus tuku model paling anyar. Sapa sing nduwe arti sing penting, dadi tuku luwih cepet. Annoying yaiku nalika model-model anyar ngerti model dhewe kanggo ngalahake dawa. Peralatan sing dituku kudu dilayani lan dibenakake ing pamaréntahan mandiri, sing mesthi digandhengake karo biaya.

Keuntungan sewa
Biaya kasebut biasane kurang, sing bakal dipindhahake dompet dhewe. Sampeyan kerep disewa ing toko hardware. Cara sing paling becik kanggo manufaktur kanggo ngiklanake. Mulane, piranti paling anyar asring kasedhiya. Malah ora kudu ditindakake kanggo pangopènan lan ndandani, sing mesthi praktis banget. Ruang panyimpenan kanggo scarifier uga bisa didandani.

Kerugian sewa
Cacat jelas luwih gedhe tinimbang kaluwihan. Cukup usaha kanthi pesenan, njupuk lan bali iku ngganggu. Sampeyan ora bakal entuk piranti sanalika buru-buru penyewa liyane gedhe. Autumn lan spring, saben gardener pengin nggunakake scarifier. Cepet nunggu kaping karo tunggu diwasa kaping wis samesthine, kang bisa dadi partly banget ngganggu. Yen piranti didol sawetara taun sawisé sawetara taun, rega kasebut kerep ora bisa mbenerake sewa marang tuku. Tambahake yen cuaca! Hujan lebat kanthi cepet nyebabake mlayu liwat tagihan, sing ndadekake deadline rental rampung ora cocog.

Tren scarifier

Produsen alat berkebun nyoba kanggo nemokake tuntutan akeh para pelanggan. Mangkono, sifat sing ana saiki bisa ditingkatake. Luwih anyar gagasan nambah pasar.

Contone, silencer dadi luwih canggih ing kasus penjeren bensin, kanggo ngurangi polusi gangguan. Iki ora mung luwih nyaman kanggo pangguna, nanging uga ngembangake kemungkinan lan wektu panggunaan nalika pepadhamu utawa lingkungan ora gelem diganggu maneh. Amarga penghapusan polusi swara ing piranti sing sepi banget, sacara teoritis bisa digunakake kanthi gampang.

Masalah liyane kanggo kemajuan yaiku baterei piranti accu. Teknologi anyar ngilangi wektu mbayar ulang supaya wektu kurang ilang kanthi ngolah kebon. Ing wektu sing padha, bobote lan kapasitas luwih apik, nggawe peralatan luwih entheng lan luwih cepet. Siklus umur utawa nomer daya bisa uga tambah akeh. Piranti listrik sing energik kerep digunakake kanggo jam awal utawa jam pungkasan. Nanging, biasane durung cetha. Sawetara manufaktur nganggep masalah kasebut kanthi cara nyalakake rentang kerja pisau. Dioda lampu-emusi cahya sing energik lan cerah nggawe iki bisa. Mangkono, sanajan ana ing kondisi cahya sing kurang apik, katon sacara tepat ing endi piranti kasebut didhudhuk. Kasur kembang matur nuwun. Awak lempung saiki ora bisa diduga maneh, sing nyimpen pangolahan anyar ing area pekarangan.

Ing sawetara aplikasi pamindai modern uga wis ditambahi. Dadi ana lawnmowers, sing uga bisa digunakake minangka vertikal. Mangkono, mung tuku piranti tiba, sing uga nyimpen spasi nalika panyimpenan. Komponen-piranti kasebut kasedhiya ing macem-macem ukuran - kanthi listrik lan elektronik mesin bensin.

tawaranBestseller no 1
Einhell scarifier penggemar listrik RG-SA 1433 (1400 W, 33 cm lebar apa, posisi dhuwur 3, 28 l, dianjurake kanggo lumahing kanggo 400 m²) kanggo
  • karo switch safety point 2
  • karo krenjang tembok
  • Kabel relief galur
  • pindho lipat guide ril, karo rollable ngganti
  • Aksesoris sing disaranake: Roller aerasi, roller scaling
tawaranBestseller no 2
AL-KO elektrik Verticutter Combi Care 38 E Comfort, 38 cm lebar apa, daya motor 1300 W, kanggo wilayah nganti 800 m², apa ambane 5-melu tengah luwes, klebu tas. Koleksi lan penggemar roller tampilan
  • Nyawiji lan njlentrehake ing salah sawijining unit
  • cocok kanggo lawn ukuran sedheng nganti 800 sqm thanks kanggo jembaré jembaré jembaré 38 cm
  • kalebu basket nyekel
  • pusat 5-fold penyesuaian jero kanggo owah-owahan cepet ambane bisa
  • gulungan alat gratis sing gampang diganti saka vertikal menyang udara
tawaranBestseller no 3
WOLF-Garten - Electric Scarifier SV 302 E; 16AFDEKA650Anzeige
  • Luwih digunakake: 30 cm
  • Mesin: Mesin 1.200 W
  • Adjustment depth: 5-fold center
  • 2 ing 1: Scarifier lan Fangsack
  • Fangsack: 35 l
tawaranBestseller no 4
Einhell scarifier penggemar listrik GE-SA 1640 (1600 W, 40 cm lebar apa, kanggo 12 mm ambane apa, posisi dhuwur 4, 48 koleksi l tas, Holm) Tampilan
  • 2-in1 combi ketel karo motor seri kuat karo watt 1.600 lan kaping 4 tengah ambane apa munggah 12 mm kanggo kasarasan lawn profesional
  • Garis pandhu garis lenggah kanthi luwes sing luwes lan luwes kanthi petunjuk arah ergonomis
  • Penyisihan moss lan suket ora gampang, kalebu werna kanthi cara roller piso-bantalan kanthi pisau stainless steel 20
  • Ventilasi kanthi cepet lan jero saka pekarangan kanthi roller penggemar werni-bantalan kanthi claws stainless steel 30
  • Pinggir plastik gedhe-area baku lan 48 liter fang-karung kanggo aplikasi kerja lengkap
tawaranBestseller no 5
IKRA Electric Scarifier Aerator IEVL 1738 catcher 50l apa jembaré 38cm apa ambane luwes 1.700WAnzeige
  • mesin 2in1 kanggo lawns scarifying lan aerating
  • Klebu. 20 Scarifying karo glathi baja lan penggemar roller karo 44 tines baja / pangowahan cepet nggulung
  • Daya 1.700 Watt / lebar kerja 38 cm / kedalaman bisa diatur 5 to -12 mm
  • Nyimpen manuverable / spasi hemat
  • Wektu-nyimpen:. Klebu liter kapasitas tas Koleksi 50
tawaranBestseller no 6
Einhell penggemar baterei scarifier GE-SC 35 / 1 Li Solo Power X-Change (ion lithium, 2 x 18 V, apa jembaré 350 mm, diameteripun wheel, ngarep / mburi 175 / 152 mm, tanpa baterei lan pangisi daya) Tampilan
  • Anggota kulawarga X-Change Daya, 2x18V perlu
  • Einhell motor brushless - kanthi motor induksi brushless
  • Roller pisau bola dengan pisau stainless steel 16
  • Pengaturan kedalaman tengah kerja 3 dengan posisi taman
  • Folding guide rail with levers rilis cepet
tawaranBestseller no 7
Brast bensin scarifier 4,0kW (5,44PS) 42cm apa jembaré 50L kacepetan controller catcher motor 2in1 Lawnrakers Dethatcher 212ccmAnzeige
  • The 2019er, certified dening testing institute model keamanan scarifier bensin brast Jerman BRB RV 42212 wis Bestausstattung lan rahayu karo akeh fitur khusus kanggo entuk manfaat lan care saka pekarangan: Paket daya brast fitur sing engine account 4-stroke karo 212ccm kekalahan pamindahan lan 4,0kW kinerja (5,44PS) uga jembaré digunakake akeh 42cm
  • Aplikasi 2 ing mesin 1: Kanthi scarifying 1 lan roller penggemar 1, sampeyan uga bisa njlentrehake lan uga ventilasi, ing ngendi roller kasebut gampang diganti
  • A koleksi tas dipindhah utamané akeh 50 liter, sing Vertikutierhöhenverstellung tengah, 1 Dethatcher lan 1 penggemar roller utamané gampang wiwitan dening keselak lan kacepetan engine controller lan omah logam API babak profil piranti profesional brast iki lan kanthi mangkono ngompliti becik kanggo lawnmowers brast kita
  • Gasoline 4 engine stroke 212ccm pamindahan karo 4,0kW (5,44PS) ing 3.000 U / min, ngempalaken volume tas 50 liter bahan bakar tank 3,6 liter, scarifying 16 penggemar piso roller 24 penggemar jarum Cutting 42cm jembaré, Vertikutierstufen 6stufig tengah saka -12mm / -9mm / -6mm / -3mm / 0mm / kanggo + 12mm, ngarep lan gembong mburi 203mm, bobot (karo tank P) 38kg, omah metal banget nggronjal
  • Napa scarifying? Kanthi nyetak pedang, clipping lawas, lumut lan gulma dibusak. Banyu lan gizi luwih apik maneh menyang werna-werna suket, suket sing dikuwatake utawa bisa regrow luwih cepet. Apa air? Tanah sing disemprotake ing sangisoring pekarangan diwatesi liwat lubang ventilasi. Oksigen liyane bakal bali menyang werna - pekarangan bisa tuwuh sehat!
Bestseller no 8
Greenworks G40DT30 40V Scarifier (tanpa baterei lan pangisi daya) -2504807, 40 V, Indikator Hijau
  • Scarifier bisa dianggo nganggo pisau baja sing luwes fleksibel lan 20
  • Sampurna kanggo ukuran cilik nganti ukuran cilik.
tawaranBestseller no 9
IKRA Electric Scarifier Aerator IEVL 1840 catcher 55l apa jembaré 40cm apa ambane luwes 1.800WAnzeige
  • mesin 2in1 kanggo lawns scarifying lan aerating
  • Klebu. Roller Scarifier dengan pisau baja 20 & roller penggemar dengan 24 baja spring tines / tool-free roller change
  • Daya 1.800 Watt / kerja lebar 40 cm / kerja kedalaman tengah struktural + 6 to -12 mm
  • Penghematan wektu: klebu Tas rumput Kapasitas 55 liter / lawn-friendly, roda gedhe / nyaman maneuverable
  • Integrated carrying handle / folding guide rail / space-saving storage / sturdy housing / cable strain relief
Bestseller no 10
Scarifier for Lawn Mower Scarifier Power token Universal KitDisplay
  • Scarifier meh kabeh lawnmowers bensin
  • Set lengkap: pisau, dering adaptor lan sparepart cadangan 4
  • Iki merek daya sacara universal bisa ditrapake kanggo 99% saka lawnmowers bensin
  • 41 cm jembaré
  • gampang diganti
Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...