Roomba 980 dening iRobot

0
1022
roomba_980_irobot

Ing Roomba 980 dening iRobot Iku piranti, kang nilai karo carelessness. Ora ana siji kudu lantai sumelang, amarga ana akeh opsi ayem, ease saka nggunakake lan skills navigasi banget. Piranti kasebut ora mung ngakoni karo penanganan sing gampang nanging uga pangopènan sing kurang. Soko negatif iku model ora sarujuk lan sing kapasitas nyedhot mung rada ndhuwur rata-rata.

Sucker cilik

Ing pasar model kasebut minangka salah sawijining alat cleaning cerdas. ing robot mung dhuwur 9 lan diiseni kanthi teknologi nganti pinggir. Amarga kamera langit-langit, sampeyan bisa nampilake ciri-ciri apartemen kaya lampu, perabotan utawa gambar. Ing underside ana sensor sing ngenali materi lemah, banget kotor panggonan lan khas stairs. Uga kira-kira cukup dhuwur Roomba 980 dening iRobot climbs model reliably.

Aplikasi kanggo robot vakum

der robot Panjenengan karya nalika tombol ditekan. Nanging app diwenehi nilai tambah. Yen model kasebut digabungake ing WLAN domestik, banjur kabeh duwe kontrol ing program kasebut. Worldwide ing robot vakum banjur wiwit lan ana uga akeh fungsi tambahan. Ana status komponen, macem-macem statistik lan papat mode cleaning. Contone, app bisa dideteksi nalika wadah kosong utawa nalika perlu pangopènan kanggo mesin. Kajaba iku, bantuan teks lan instruksi uga ditemokake.

Ngendi sucked?

Nalika 900er Series iku kabeh iRobot saka jenis semrawut mudhun menyang railways diatur. Endi sing bisa Roomba 980 dening iRobot kabeh ruang linear. Ing kasus akeh, jangkoan lengkap lan operasi cepet. Sampeyan kudu nyathet yen kamera banjur mung ing peteng nduwe sesuatu kanggo perang. Yen ora, model kuwi ndadekake alangan ora masalah. Legos, kaos kaki utawa kabel ora diawasi utawa metu. Model uga cocok kanggo kamar anak. Tembok Virtual uga bisa digunakake kanggo ngunci bagean yen ora bakal diisep.

Volume

der robot umume rame banget. Asring banget iku luwih tentrem, amarga ing mode standar, vakum mung diowahi nalika dibutuhake. Kanthi extrapower, contone, wilayah sing kotor utawa karpet kandel sing diproses. Utamané ing apartemen sing luwih gedhe, modhèr iki entuk manfaat, saéngga baterei dijaga. Iki uga penting nalika warga ing omah nalika periode pembersihan. Biasane model uga bisa nyedhot ing turbo tanpa ngganggu.

Pangiriman lan perakitan

Ing Roomba 980 dening iRobot ana uga saringan saringan lan kuantum panggantos sing kalebu ing ruang lingkup pangiriman. Ana uga gerbang virtual lan stasiun pengisian. Model bisa dibangun kanthi gampang lan mung stasiun pangisian daya kudu diselehake ing lokasi sing dikarepake. Daya kasebut banjur disambung. Cleanman cilik ing gerakan nalika tombol resik dipencet.

iRobot Roomba 980 bagless vakum luwih resik bagless ireng robot vakum luwih resik (robot, ireng, coklat, karpet, kamera, 2 H, 35 cmAnzeige
  • Jinis wadah: Bagless
  • Kapasitas tebu (total): 0.6 l
  • Werna produk: Ireng, Coklat
  • Sistem filtrasi HEPA
  • Jumlah fase filtrasi hawa: 3
Rating: 1.0/ 5. Saka swara 1.
Mangga ngenteni ...