respirator

0
1329
atemschutzmaske_copyright

respirator

Yen sampeyan ngresiki asam, gas utawa bledug, sampeyan bakal banget mbebayani tumrap kesehatan. Masalah kulit iku amarga polutan kasebut meh ora katon ing hawa napas. Nyedhiyani perlindungan safety sing cukup respirator sistem panyaring sing beda, supaya bisa nyegah paru-paru lan saluran getih. Kanggo bledug nggoleki ana bentuk standar cup uga separo tutup nganggo filter terpadu. Pandhuan protèktif ambegan sing beda kanggo sampeyan, sing gumantung ing tingkat pangayoman.

Tingkat perlindungan kanggo masker perlindungan ambegan dibagi dadi telung kategori

FFP1:

Respirator kang diklasifikasikaké ing FFP1 tataran, kurban mung efek protèktif tipis saka respirator kuwi umume digunakake nalika digunakake kumelun objectionable utawa bledug sing ora injurious kanggo kesehatan.

  • Pangreksan saka bledug
  • Proteksi marang bledug non-fibrogenik
  • maksimum 25% total kebocoran
  • 4-ngluwihi watesan panggonan

Topeng sing dipigunakaké, ditandai karo FFP1, cocok kanggo lingkungan sing ora ana debu fibrogenik sing bakal ditindakake. Topeng mask respirator kategori FFP1 nyalurake nganti 80% partikel ing udara. Kanggo safety safety, topeng respiratori iki mung bisa dipigunakake nganti maksimal 4.

FFP2:

Proteksi medium kanggo partikel padhet, cair lan mbebayani digawe dening topeng perlindungan ambegan FFP2. Topeng respirasi iki digunakake kanthi paling gedhe alat daya lan duwe efek protèktif cukup

  • Proteksi marang bledug padhet
  • Proteksi saka bledug, aerosol lan kumelun sing mbebayani
  • Proteksi marang partikel fibrogenik
  • maksimum 11% total kebocoran
  • maksimum 10-ngluwihi watesan panggonan

Ing kasus tutup debu sing ditandani karo kelas FFP2, iki becik kanggo lingkungan sing nyedhiyakake bahan-bahan lan zat sing mbebayani kanggo kesehatan sing diowahi. Respirator FFP2 iki kudu ngemot minimal 94% partikel udhara. Ing tutup proteksi FFP2 lapisan debu sing digunakake ing industri pertambangan lan logam. Ing kasus iki, buruh wis kebanjiran kabut, asap beracun lan aerosol. Bahan kasebut minangka basis kanggo perkembangan penyakit pernapasan jangka panjang kayata kanker paru-paru. Nanging uga risiko nandhang penyakit kayata tuberkulosis lung aktif sing dhuwur

FFP3:

Saringan respiratori respirasi Respirator perlindungan protèktif kayata mirip kanthi tingkat safety FFP3 ngreksa marang partikel padhet, cairan, utamané beracun. Topeng perlindungan ambegan saka tataran FFP3 dimaksudaké kanggo nglindhungi, khususé, zat radioaktif, arteri, enzim-enzim saka karsinogen.

  • Proteksi marang bledug padhet
  • Perlindhungan marang polutan kanker
  • Proteksi marang polutan radioaktif
  • Proteksi marang virus & bakteri
  • Proteksi marang pori jamur
  • Boten kebocoran total 5
  • Bukaan 30 ngluwihi watesan panggonan sing ditemtokake

Nalika respirators iku bagéyan saka FFP3 tingkatan pangreksan, panganggo saka maksimum pangayoman diwenehake. Amarga gunggung bocor diwènèhaké maksimum 5%, paling 99% saka partikel sing saring FFP3 kelas respirator bisa digunakake ing endi-endi, utamané kanggo digunakake ing industri kimia saka wates cahya komunikasi uga ora ngluwihi maksimum 30 kaping

Kanggo sing tingkat proteksi topeng perlindungan ambegan, kasebut ing break-up langsung ing topeng pernafasan. Topeng pernafasan uga bisa nganggo werna-werna. Warna kuning tegese tingkat safety FFP1. Ing tingkat safety tengah, topeng respirator ditandai kanthi warna biru kanggo FFP2. Tingkat safety paling dhuwur FFP3 kanggo topeng perlindungan ambegan ditandai kanthi werna abang.

Perlindhungan khusus kanggo aplikasi khusus?

Sapa sing nggarap bahan kimia sing duwe solvent kudu nggunakake topeng perlindungan ambegan khusus. Topeng perlindungan ambegan khusus dipérang dadi kritéria:

  • Proteksi pernafasan marang gas lan uap organik (A)
  • Proteksi pernafasan marang gas lan uap organik (B)
  • Asam Perlindungan Respiratori (E)
  • Proteksi pernafasan marang amonia (K)
  • Gabung Perlindungan Respiratory (ABEK)

Apa tutup masker ambegan?

Topeng Cupcake:

Topeng cangkir kuwi minangka bledug sing becik sing kudu stabil banget. Amarga stabilitas khusus, iki bisa disetel kanthi cepet lan sampeyan bisa dicantelake kanthi nyatane yen kita bisa manggoni topeng tuwung kanthi tangan siji, cocok banget kanggo operasi saben dina.

Faltmasken:

Sing kerep ing dalan lan mung sok-sok perlu respirator adhedhasar kategori FFP1 uga bisa nggunakake topeng lempitan. Kerudung kedut bisa katahan kanthi hemat energi. Masangi tutup kringet nyeret padding.

tutup khusus:

Topeng khusus kalebu topeng setengah lan tutup lengkap.

Topeng setengah lan topeng lengkap nyedhiyakake perlindungan sing paling efektif tumrap vapors lan gas sing mbebayani. Tingkat perlindungan endi sing setengah topeng utawa topeng wis gumantung ing panyaring dibangun. Filter-filter iki bisa digabung permanen utawa bisa ditindakake kanthi ora owah miturut aplikasi sampeyan.

Masker pernapasan iki biasane dilengkapi sistem penyaring kualitas tinggi supaya resistensi pernapasan bisa ditahan kurang.

Apa sampeyan kudu nimbang nalika tuku topeng pernapasan?

Sapa sing ora perlu masker respiratori kanthi reguler utawa ora saben dina bisa gumantung marang tuku tutup sampah. Nanging, manawa topeng pernapasan digunakake sithik utawa saben dina, tuku topeng bisa digunakake bisa nguntungake wektu sing cendhak banget.

Nalika mundhut topeng respiratori, tutup kudu dianggep. Katup njamin yen panganggo nduweni sumber oksigen sing cukup lan ing wektu sing padha ngalangi kaca mata saka bocor ing bocor amarga bisa ngatasi hawa nafas.

Mesthine, sampeyan kudu menehi perhatian menyang area sing topeng respiratori digunakake. Kanggo entuk iki, panuku kudu nangani kritéria saka kelas protèktif.

Topeng perlindungan ambegan - saka pangayoman saka manungsa ora mbayangno

Die respirator uga nduweni jeneng liya gumantung marang penggunaane. Ing vernacular, dheweke uga dikenal minangka topeng oksigen utawa minangka topeng gas diarani. Iki uga disebut topeng pelindung ABC ing layanan darurat sipil kayata brigade kebakaran lan THW. Dina iki, dheweke uga duwe jeneng ing lapangan militer. Ing NVA bekas GDR, respirator dadi resmi pasukan Topeng disebut. Iku agen protèktif sing efektif marang kabeh jenis racun sing bisa diserap déning awak liwat hawa nafas. Respirator dipérang dadi masker lengkap lan masker setengah utawa seprapat. Fitur khusus yaiku setengah-topeng penyaringan partikel. Kualitas jinis topeng pernapasan kasebut kasebut ing macem-macem standar. Iki kalebu EN 136, EN 149 lan EN 140. Sakwise kuwi, bisa digawe silikon utawa karet. Loro-lorone menehi safety luwih dhuwur tinimbang tutup sing sadurunge digawe saka bahan kulit utawa tekstil. Kanthi topeng respiratori, bedane digawe antarane model sing gumantung saka udara lan ora gumantung maneh. Kajaba iku, diferensiasi sawise meksa topeng lan topeng meksa Normal digawe. Ing tangan siji, masker ambegan diwajibake dening militèr, ing ngendi prajurit bisa direksa marang racun lan bahan kimia utawa biologi. Brigade kebakaran uga ora tanpa masker ambegan. Tanpa wong ing kombinasi karo sandhangan pangreksan panas, mesthi ora bisa dingerteni yen wong bombai bisa nyimpen wong saka omah sing kobong. Nanging uga ing bidang kesehatan lan safety ing umum, topeng pernapasan minangka bantuan sing bermanfaat. Siji mung kudu mikirake babagan reresik saka macem-macem tangki, ing endi buruh kasebut bakal katon ing uap sing mbebayani.

Ana macem-macem jinis topeng perlindungan ambegan, kayata topeng lengkap lan topeng setengah. Iki digunakake dening militer, nanging uga dening layanan tambahan lan uga ing papan.

Perkembangan sajarah topeng respiratori

Prekursor pisanan saka topeng respiratori sing sejatine wis ana ing mburi 19. Pengangkatan abad. Ana sing dipigunakaké kanggo respirator, kanthi bantuan saluran pernafasan para penambang kasebut bakal direksa saka bledug, sing ora bisa dicegah ing pertambangan bijih lan batubara kanthi teknik lemah. Iki minangka model sing prasaja banget, ing ngendi bledug dibuang saka hawa napas kanthi saringan tekstil. Panganggone militèr sing pisanan yaiku topeng pernapasan nalika Perang Dunia I. Kene pasukan kudu direksa saka akibat saka serangan musuh karo senjata kimia pisanan. Iki mbutuhake pangembangan kualitas anyar ing panyegelan lan uga ing filter. Ilmuwan pisanan sing nggunakake saringan karbon kanggo ngresiki topeng pernapasan yaiku Rusia sing jenenge Nikolai Dmitriyevich Selinski. Penemuane diwiwiti maneh ing 1915. Ing Perang Donya, topeng sing dipigunakaké, sing utamané digawe saka bahan tekstil impregnated. Akeh model durung duwe filter areng fictitious, nanging dilengkapi filter katun utawa ora ana filter. Kanthi advance perang, topeng respiratori luwih maju. Filter-filter kasebut diciptakake kanggo nresep maneka jinis bahan kimia. Lan amarga jaran ing 1. Padha isih "perlengkapan perang" penting, uga ngembangake masker perlindungan ambegan khusus kanggo wong-wong mau. Ing Perang Donya II "gas masker" dikembangake. Iki diwenehake ing versi kanggo wong diwasa lan bocah lan disebarake menyang populasi sipil. Sak wektu iki, tutup protèktif gas sing uga saya tambah banget.

Topeng perlindungan respiratori nglambangake pangembangan luwih dawa saka proteksi bledug sing digunakake ing pertambangan. Topeng gas wis dadi luwih lan luwih efisien karo jinis filter anyar.

Struktur khas topeng sing lengkap

Badan masker topeng lengkap kasusun saka karet utawa silikon. Wis salah siji utawa loro jendhela ndeleng sing disambungake menyang badan masking liwat pigura panyegelan. Full masker nganggo rong jendhela tampilan sing utamané dipigunakaké ing aplikasi militèr amarga bisa diangkut luwih akurat. Salajengipun, topeng lengkap gadhah katup, ingkang dipunbucalaken ing njawi ingkang dipun metu. Padha duwe topeng internal utawa ducts hawa, ing endi hawa seger lumebu. Pisanan kudu mlebu panyaring napas, sing uga dadi komponèn dhasar saka masker lengkap. Kajaba iku, ana membran swara uga tape lan tali opsional. Bentuk khusus saka banding bisa nyambung topeng respiratori menyang helm protèktif. Iki digunakake utamane ing brigade geni lan ing wilayah militèr. Ing kasus topeng wadhuk militer, sabuk asring diganti dening tutup karet, sing fleksibel banget. Akeh tutup duwe tali. Iki nggawe gampang digantung ing gulu. Ing aviation, model karo braket standar, karo sing bisa digantung ing jangkoan. Ing ngarsane topeng njaba wis ndhuwur kabeh latar mburi kanggo nyegah fogging saka jendhela tampilan. Pakar ngomong babagan ngurangi "ruang mati fungsional". Yen ora ana topeng jero, hawa seger dipimpin ing sanjabane udhara kanggo nyegah fogging. Topeng sing lengkap uga kalebu hood proteksi napas, sing nggawe transisi dadi loro helm lan setelan pelindung lengkap. Tanpa tambahan iki, ditrapake ing lapangan kesehatan lan safety ing konstruksi utawa bisa digunakake minangka solusi darurat kanggo tujuan kutuk. Model semi-sandhangan uga model kaku sing akeh digunakake ing topeng.

Topeng lengkap digawe saka karet utawa silikon lan duwe topeng jero, utawa uga sistem pipa udara uga siji utawa loro jendhela sing nonton. Sawijining subspesies iku hood respiratory.

Apa topeng setengah lan topeng debu sing apik?

Topeng debu sing apik uga disebut minangka topeng respirator panyaring partikel ing sirkuit kompartemen. Iki nyakup hidung lan tutuk pangguna minangka topeng setengah. Iki uga watesan aplikasi, amarga padha ora duwe pangayoman sing sejajar saka mripat saka racun lan polusi liya kaya topeng sing lengkap. Malah panyegelan sing bisa uga ora efektif kaya topeng sing bisa uga amarga kontur irunge piyambak. Utamane digunakake ing lapangan kesehatan lan safety, kayata ing pertambangan utawa konstruksi. Padha disilih minangka tutup proteksi bledug lan saiki wis rampung digawe saka bahan penyaring. Proteksi masker panyaring ngresiki partikel nglindhungi saluran napas saka panganggo ing kasus utama saka aerosol berminyak utawa banyu. Filter kasebut dianggo miturut prinsip elektrostatik. Wiwit akumulasi bahan kasebut nyebabake kenaikan resistance udara lan kanthi mangkono, kanthi wekdal wektu, mundhut kekuwatan tenaga sing dibutuhake sajrone napas, ana aturan sing spesifik banget kaya suwene kaya topeng debu kaya. Klasifikasi topeng setengah bisa ditemokake ing standar EN 149. Iku mbédakaké setengah bagéyan dadi telung kelas. Ing kelas FFP-1 bocor ing katup kanggo exhalation nganti 25 persen. Topeng setengah iki mung cocok digunaake ing zat kang non-beracun lan uga ora fribogenik. Ing kene uga, dhasar sing konsentrasi ora luwih saka kaping papat saka nilai sing umum diidinake ing panggonan makaryo. Perlindhungan paling apik diwenehake dening topeng setengah FFP3, sing bocor ora bisa luwih saka limang persen. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo ngreksa marang zat radioaktif lan karsinogen, lan uga nglindhungi penetrasi mikro-organisme menyang saluran udara pangguna. Sampeyan bisa digunakake ing konsentrasi nganti 30 kaping sing diwenehake tanpa sandhangan protèktif ing panggonan kerja.

Topeng setengah ditarik liwat irung lan tutuk. Iki nggawe segel sing sampurna angel. Topeng setengah dipérang dadi kelas sing béda miturut standar EN.

Fungsi saka masker respiratori

Kanggo fungsi topeng respiratori, penyaring pernaheus digunakake. Setengah topeng mung bisa diduweni nganggo filter pernapasan. Filter-filter iki, sing biasane dioperasikake karo prinsip elektrostatik, digunakake kanggo nyaring bledug sing nampung langsung ing panyaring. Iki bakal ngrugekake yen resistance sing luwih gedhe nalika menghirup kudu diatasi. Mulane, wektu maksimal sing diwenehake ing Peraturan Kesehatan lan Keamanan Pekerjaan kudu disik. Liyane masalah muncul nalika wearer ambegan banget warata. Banjur, ora cukup udara ditransfer lan karbon dioksida bisa mbangun ing jero topeng setengah. Iki nggawe bahaya saka sadar, sing uga diarani airtrapping ing bunderan spesialis. Resiko iki uga ana ing kasus piranti sirkulasi sing beroperasi miturut prinsip pendulum. Ing kasus tutup respiratori karo regulator napas, pangguna diindhuksi dening inhalasi vakum ing topeng. Regulator respirasi ngganteni hawa sing dibuang lewat tekanan persamaan. Tekanan rata-rata sing ditemokake kanggo paling topeng respiratori yaiku antarane 4,5 lan 8 bar. Udhara sing direplek liwat liwat topeng jero utawa liwat saluran udara khusus sadurungé jendhela (s) ndeleng lan nyegah saka fogging. Yen pangguna bernafas, katup inhalasi ditutup kanthi otomatis lan katup exhalation dibukak. Ing kasus iki, overpressure ing interior topeng, sing umume ana ing bar 3,5, diselenggarakake kanthi mbukak spring ing katup exhalation. Iki nyegah penetrasi racun liwat katup exhalation lan leakages liyane ing topeng. Resistance kanggo dirasakake nalika inhalasi luwih murah kanggo topeng iki tinimbang kanggo topeng setengah karo filter. Nanging, perlawanan kudu ditangani nalika exhaling.

Ing kasus tutup respiratori kanthi regulator napas, mundhut gaya kekuwatane perlu nalika exhaling. Ing kasus tutup tutup, resistensi luwih gedhe nalika dihirup.

Sistem topeng sing ana?

Topeng perlindungan ambegan mbedakake sistem kanthi tekanan normal lan overpressure. Loro-lorone nduweni kaluwihan lan cacat, sing kudu ditimbang siji liyane sadurunge pilihan.

Ing sistem topeng sing saiki digunakake, topeng topeng lan topeng print normal dibedakake. Topeng tekanan normal bisa diakoni dening kasunyatan sing kopling kanggo regulator pernapasan duwe tandha ireng utawa biru. Nang topeng tekanan normal, tekanan hawa sing padha dumadi ing njero ruangan. Tekanan nang topeng respiratori dipantau lan dikoreksi dening regulator pernapasan. Ing kasus topeng tekanan normal, ana risiko sing bisa nembus kebocoran cilik. Iki disebabake dening tekanan negatif sing ditimbulake nalika inhalasi, sing kudu diluwari dening regulator pernapasan. Ing tangan liyane, topeng tekanan normal ngalangi mundhut jumlah udara sing luwih gedhe. Ing topeng overpressure ana tekanan udhara sing watara 4 mbar ing ndhuwur tekanan udara sekitar. Iki nggawe inhalasi luwih gampang, sing utamané katon ing fisik. Positif uga nyatane, menawa kanthi bocor cilik, ora ana polutan sing bisa nembus. Iki amarga fakta yen prinsip fisik dhasar njamin pangaturan tekanan lan iki kedadeyan karo topeng overpressure saka njero menyang njaba. Nanging ana kerugian ing wektu sing padha. Malah bocor cilik njamin konsumsi hawa sing seger, sing duweni efek ing wektu operasi bisa saka topeng overpressure. Mulane, persediaan khusus ditepungake, umpamane, menyang brigade lan militer, sing melu pemantauan langsung saka sumber udara seger. Kemungkinan teknis sing luwih apik kanggo ngawasi panyedhiya udara lan perlindungan sing luwih dhuwur marang tutup tekanan normal sing nyebabake THW lan brigade geni kanggo nggunakake sistem overpressure ing topeng respiratori ing taun-taun pungkasan. Sampeyan ora bisa nyampurake sambungan saka jinis individu saka masker perlindungan ambegan amarga dilengkapi karo adaptor lan benang sing beda.

Apa maneh sampeyan kudu ngerti babagan topeng respiratori

Fungsi topeng respiratori bisa kena pengaruh saka nganggo sepasang kacamata utawa dagu lan pipi. Loro-lorone bisa nyebabake kebocoran.

Minangka pemikir tontonan, topeng tansah resik bocor liwat pigura kacamata. Uga kacamata khusus, sing tinimbang band karet tali klasik, ora bisa ngatasi masalah iki kanthi saé. Kacamata sing ora duwe pigura klasik nanging langsung dilapisake ing topeng kanthi bantuan kabel-rod yaiku obat. Solusi optimal yaiku masker pernafasan pribadi ing ngendi lensa ngganti lensa tontonan kanthi ngeremake kasebut ing kekuatan dioptric pangguna. Iki mbenerake topeng respirasi sing ana ing siji pangguna. Misale, umpamane, antarane pirang-pirang petugas pemadam kebakaran ora bisa dilakoni ing kene. Faktor biaya uga nduweni efek negatif. Sing militer ora ngidini jenggot lan ora disenengi ing THW lan layanan geni, duwe bab apa karo sesak topeng respiratori.

Antarane rambut saka dagu lan pipi, udara sing bisa ditemtokake bisa nembus. Kajaba iku, bocor sing disebabake janggut iki bisa nyebabake fungsi sing bener saka regulator pernapasan. Kebocoran kasebut ing wilayah jenggot bisa diukur mung sawetara jam sawise cukur sing jero. Kasunyatan manawa topeng perlindungan respiratori uga digunakake kanthi jeneng topeng pelindung ABC minangka alesan ngapa iki nglindhungi kontaminasi atom, biologi lan kimia ing saluran udara. Nanging, iki mung kasus karo model modern. Ing Austria sampeyan kerep krungu tembung "Zuzz" kanggo topeng pernapasan. Iki kudu ditindakake kanthi nyatane panyaring kasebut ngelingake sethithik pacifier kanggo bayi, lan sing kaya sing kasebut "Zuzz" ing Volksmund ing Austria.

tawaranBestseller no 1
Respiratory mask Perlindungan NASUM Setengah topeng kanggo penyemprotan cat, bledug, bahan kimia, pangreksan Pengecekan Bau kanggo nyemprot, ngobong, ngecor lan karya Grinding
  • Bahan Kualitas Tinggi: Digawe saka bahan silikon bahan pangan, Kulit silikon elastis nyedhiyakake nyedhiyakake comfort, daya tahan lan stabilitas karo segel alus nanging tenan
  • Desain eksklusif saka NASUM: Katup Aliran Cool ngurangi panas lan kelembapan kanggo nggampangake napas. Desain Setengah Facepiece nawakake tampilan lan kompatibilitas kanthi welding lan sanding tameng.
  • Ruang lingkup aplikasi: Ditujukan untuk perlindungan terhadap penyemprotan cat, bahan kimia, polish, topeng CS, kerja pengamplasan, peralatan pengawasan kebakaran, pencegahan kesehatan dan epidemi serta teknologi lingkungan.
  • Jaminan Kepuasan: Garansi Kepuasan 100 kanggo Pelanggan. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake topeng protèktif sajrone setunggal sasi, aja ragu-ragu hubungi kami. Mangga dikirim ing e-mail.
  • Ruang lingkup pasokan: Perlindungan respiratori profesional iki kasil mblokir kabeh vapors, serbuk sari, bledug lan partikel liyane ing udara. 1xHalbmaske kalebu 2x filterable, katun katun 2x, katun 2x.
Bestseller no 2
Phantom Athletics Masker Pelatihan Topeng Pelatihan, Hitam, Tampilan
  • Nglatih otot napas lan nambah kinerja atletik
  • Ganti tingkat resistance sajrone olah raga tanpa njabut topeng
  • Kantong ergonomik njamin nyegah lan nyegah kacepetan
  • Premium bahan kayata silikon medis lan nilon tahan lama
  • Gampang kanggo disassemble lan wisuh
Bestseller no 3
respirators pabrik pahlawan ing 5er, 10er utawa 20er Set - tutup bledug Premium - Sampurna nglarasake tampilan mouthguard FFP1
  • EFFEKTIVSTER pangayoman - The pahlawan pabrik mouthguard ing kelas pangayoman FFP1 lan paling mbebayani partikel nglindhungi ing karya: partikel loro ngalangi lan banyu sing èfèktif Supaya kanggo nyegah penyakit serius lan permanen saring!
  • 100% PERFECT SEAT - Jembatan irung sing fleksibel ngidini respirator Heldenwerk bisa diadaptasi kanthi sampurna ing wangun pasuryan. Supaya topeng njagong tenan lan sithik ing papan iku isih nyaman - utamané becik kanggo para kacamata!
  • SUPPLIER KUALITAS - karya pahlawan kanggo kualitas. Mulane, respirator kasebut nduweni kontrol kualitas sing ketat lan fitur lapisan ganda premium lan katup nafas kualitas apik. Kesehatan sampeyan rawuh dhisik!
  • APLIKASI global - The pahlawan bisa respirators sing cocok kanggo loro mbenake lan dianyaraké karya lan kanggo sawing, ngebur, mecah & Co. Apa sampeyan nggunakake DIY utawa komersial: Mbangun ing kesehatan!
  • 1 taun dhuwit BACK - We pahlawan karya kudu ngrumangsani kualitas lan seneng kanggo nggawe lan supaya pancen resiko-free kowe kok: Yen sampeyan ora wareg 100%, sampeyan njaluk dhuwit bali - nganti taun 1 sawise tuku!
tawaranBestseller no 4
3M Topeng Topeng Reusable 6002C - Topeng setengah dengan saringan interchangeable marang gas, vapors & partikel organik - Kanggo penyemprotan cat lan mesin sanding karya
  • Topeng pelindung sing bisa digunakke 3M menehi perlindungan efektif tumrap gas lan gas organik (level perlindungan A2) uga marang partikel (level protection P2)
  • Topeng setengah becik kanggo mesin sanding utawa karya penyemprihan cat - nglindungi kanthi anduweni sanajan sikat utawa cat roller lan nalika mesin grinding
  • Keselane dhuwur: Kanthi sistem saringan ganda kanggo ngurangi tekanan napas & distribusi bobot sing apik / Badan sing energik karo sesanti tanpo wates kanggo nyenengake, bebas kerja
  • Ganti filter gampang: Filter bisa cepet lan gampang diganti karo konektor bayonet-click lan awak mask bisa dibersihkan
  • Lingkup sumber:. 1 x setengah 6002C topeng kalebu 2 filter panggantos / ukuran Universal / tingkatan pangreksan A2P2 / Reliable respirator marang gas, vapors lan partikel
Bestseller no 5
Topeng FDBRO Sports - Topeng Latihan Latihan - Masker Tinggi Tekanan Tinggi ningkatake kekuatan, ngendhekat topeng napas tahan banter kanthi nggawa kasus (ireng, M (70-100kg)) tampilan
  • [KEPUTIMU]: Pernapasan tansah tombol; Apa sampeyan dadi veteran saka gaya urip sing aktif utawa nembe nemokake manfaat olahraga sing tepat, sampeyan saiki ngerti yen napas ing olahraga minangka bagian integral saka sukses panjenengan. Nggawa fitness, olahraga lan game menyang tingkat sabanjure kanthi nggabungake masker latihan menyang latihan rutin dina iki.
  • 【ENAM LEVEL OF RESISTANCE】: Ngganti intensitas napas tanpa njabut masker sajrone latihan. Topeng latihan iki nduweni sistem katup tingkat 6, saka entheng nganti ekstrim, gumantung ketahanan. Ambegan sing luwih apik sajrone ngleksanani bakal ningkatake ketahanan, kapasitas latihan lan pemulihan sing luwih apik.
  • 【DURING & RELIABLE】: Topeng latihan digawe saka kualitas dhuwur, konstruksi banget tahan banget. Digawe karo band lentur kuat. Iku super gampang kanggo ngumbah. Sampeyan bisa mbusak topeng saka sabuk supaya sampeyan mung bisa ngresiki topeng utawa sabuk residu / kringet saka lathian.
  • 【BENEFITS】: Sampeyan bisa njupuk ambegan luwih jero sajrone latihan, sing ora bakal kelangan sampeyan lan nggawe sampeyan aran luwih produktif. Meningkat hormon pertumbuhan mbantu sampeyan ngobong lemak sing luwih akeh, mbangun otot liyane, lan entuk luwih cepet sawise latihan.
  • 【KEPUTUSAN KEPUASAN】: 100% kepuasan pelanggan ngajamin.
tawaranBestseller no 6
OUTHIKER Breathing Mask Olahraga Pelatihan Topeng Debu Topeng Fitness Topeng Penutupan Tutup Valve PM2.5 untuk Mask Debu untuk Outdoor Berbelanja Tampilan
  • Bahan lembut lan nyaman kanggo nyandhang.
  • Iki dirancang kanggo nglindhungi pasuryan lan gulu nalika nunggang.
  • Topeng kasebut kanthi ergonomically cocok karo kontur wajah lan bisa nyetel ukuran kanthi bebas.
  • Kanggo ngurangi produksi polusi polusi kanthi filter panggantos.
  • Becik kanggo wong sing sensitif karo masalah pernapasan utawa wong sing manggon utawa lelungan ing wilayah polusi udara sing dhuwur.
tawaranBestseller no 7
Latihan Topeng Respiratorium AIRTHLETIC klebu Katup 2 - Latihan Olahraga Latihan Tinggi Latihan - Latihan Latihan - Mask Latihan - Indikator Topeng Kebugaran
  • Cocok karo saben OUTFIT: Airthletic's Respirator Kit kalebu PUTIH sing ditukarkan lan Black Cap Resistant. Topeng napas kasusun saka silikon stabil sing nganggo kulit lan tahan lama, nilon tahan lama. Topeng bisa gampang disassembled lan gampang kanggo ngresiki.
  • TRAINING EFISIEN: Nguatake otot-otot pernafasan kanggo kinerja atletik sing apik. Nglatih kebugaran, ketahanan lan stamina luwih intensif, luwih efisien lan luwih kenceng. Ngobong lemak sing luwih gedhe lan mbangun otot sing luwih akeh tinimbang mungsuh-mungsuhmu lan entuk luwih cepet sawise latihan keras.
  • Lungo menyang LIMIT lan nggawa LATIHAN menyang LEVEL anyar: Lampiran ing Mask Latihan nyoroti pasokan udara breathable ing macem-macem ketinggian antarane 900 lan 5500 meter. Luwih gedhe sing sampeyan pilih, luwih akeh ambegan sampeyan bakal diterusake.
  • FIXED STOP: Topeng olahraga lan klep supaya sampeyan aman tanpa slipping nalika CROSSFIT, MMA, BOXING, CYCLING, RUNNING utawa POWER TRAINING. Tali sirah opsional uga nambah kenyamanan ngagem. Kita ukuran siji cocok banget kanggo atlet sing bobot 65-100.
  • AIRTHLETIC spesialisasi ing pangembangan lan distribusi peralatan olahraga khusus kanggo para atlit sing èfèktif. Yen sampeyan dadi pemula, banjur Top Airthletic Fitness ora kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin mbedakake dhewe saka pesaing, banjur dadi partner becik kanggo nampa gol olah raga.
tawaranBestseller no 8
CofflyTM respirator respirator bledug topeng Hlabmaske Nyetel karo topeng gas Goggle karo Filter marang gas, vapors lan partikel Paint topeng kanggo tukang, dandan ngarep, Paint uyuh lan uswAnzeige pestisida
  • PROTECTION EXTREME: Respirator profesional Coffly nggunakake sistem filtrasi ganda kanggo efektif ngalangi 96% saka vapors / gas, serbuk sari, bledug lan partikel liyane ing udara. Njaluk piranti napas becik kanggo karya!
  • APROPROS BARGAINS: Buy our respirator and get premium glasses to protect you from dust, bumps and wind. Topeng setengah nawarake panampil lan melengkapi kanthi becik karo kacamata.
  • PERFECT FIT & COMFORT: Digawe saka bahan silikon elastis bahan pangan sing menehi rasa sing nyenengake ing kulit. Dilengkapi karo headband dawa lentur, sing bisa gampang diatur. Kanthi topeng iki, napas bisa gampang. Sawise sawetara menit sampeyan malah lali yen sampeyan nganggo topeng.
  • Wide RANGE APLIKASI: Kimia, kaca, logam, cat, tetanèn, formaldehida lan wilayah iritasi / gas ing njero gas. Perlindungan saka partikel bledug sajrone karya mekanis kayata welding, sawing, grinding, graffiti etc.
  • Anteng SHOPPING: layang: 1x setengah respirator, mripat 1x, 2x isi Filter replaceable 6x partikel Filter katun, 2x kapital. Kabeh aksesoris CE disetujoni. Coffly nawakake kebijakan sasi 2 tanpa syarat lan garansi taun 1. LOVE IT OR SEND IT BACK.
tawaranBestseller no 9
10x Respirator from SolidWork | topeng pernapasan bersertifikat * kualitas premium * | Topeng debu kanggo pangayoman ambegan banget karo saringan | Masker Mouth Cocok Kanggo Indikator Kaya Indikator Penggunaan Komersial
  • KUALITAS SOLID AT THE TOP PRICE - Produk SolidWork tahan rasio / kinerja sing apik banget lan gawe uwong yakin kanthi KUALITAS sing paling dhuwur
  • NO SMUR GUMMIBERS MORE - Gelang karet khusus sing ngemot topeng debu sing sregep nyediakake tahan dawa lan stabil
  • Pangayoman PERFECT OF ambegan - Miturut AMBEGAN tutup dikembangaké khusus lan nutupi pindho mask kesehatan ing kahanan EXTREME dilindhungi
  • TUTUP INDIVIDU - Amarga saka irung irung sing disetel lan tali pengikat elastis, topeng bledug bisa diadaptasi kanggo wangun rai sanajan alesan
  • KURSUS TESTED - Masker respiratori FFP1 saka SolidWork multi-tasted lan apik - ngetrepake dhewe lan njupuk kauntungan saka LAYANAN TINDAKAN kita ing Amazon
Bestseller no 10
Masker respirasi kanggo latihan ketinggian dening FDBRO, nyimpulake udhara sing dhuwur, cocok kanggo kabeh jenis latihan lan olah raga - M / 70-100KGA tampilan
  • Nguatake diafragma: Kanthi topeng FDBRO, sampeyan bisa ambegan luwih jero tanpa nyerep oksigen gedhe. Akibaté, paru-paru lan otot-otot interkostal kudu kerja keras kanggo nyerep oksigen sing dibutuhake, supaya diafragma bakal dikuwatake.
  • Shorten wektu latihan: Nggunakake topeng FDBO mbantu njaga tingkat laktat awak lan awakmu ora gampang tatu. Iki bakal ngijini sampeyan kanggo nggedhekake sesi latihan lan ngurangi wektu latihan sing nyata - latihan sing luwih dhuwur ing wektu kurang.
  • Meningkatake Stamina: Wis ditemtokake sacara ilmiah yen latihan gunung dhuwur nambah ketahanan, supaya akeh atlet melatih kompetisi ing elevasi sing luwih dhuwur. Minangka topeng FDBRO nyorotake altitude sing dhuwur sampeyan bisa nggunakakenya kanggo nambah kinerja atletik.
  • Intensify Your Workouts: Nalika awak sampeyan digunakake kanggo tumindake biasa, sampeyan mungkasi progressing. Mulane, perlu beda-beda latihan lan uga kanggo nggedhekake lan sing tepat apa topeng FDBRO ora kanggo sampeyan. Nambah intensitas kanthi gerakan tangan cepet lan nyetel dhuwur simulasi sing dikarepake. Tingkat dhuwur: 500 m, 1.000 m, 2.000 m, 3.000 m, 5.000 m lan 6.000.
  • Kondisi paru-paru: Nggawe resistensi pernafasan meningkatkan kapasitas paru-paru, lan manfaat saka Topeng Pelatihan FDBRO, kalebu kinerja olahraga sing luwih apik, tambah ketahanan, pemulihan luwih cepet, lan daya tahan luwih.
Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...