Realkredit

0
1038

Ing Realkredit

Varian saka silihan yaiku Realkredit, Benten kaliyan kredit tradisional kanthi hedging kanthi income saben wulan, jenis kredit iki digunakake minangka agunan minangka jaminan. Mangkono, malah utang sing ora cukup kredit utawa schufa negatif bisa teka menyang silihan.

Apa ciri sawijining realkredit?

Minangka aturan, pamilik nyata nduweni aplikasi kanggo realkredit jangka panjang supaya bisa nindakake pembangunan maneh utawa renovasi ing omah utawa omah dhewe. Minangka aset nyata utawa janji, properti bisa digunakake ing wangun hipotek utawa pangisian daya tanah. Nanging, pinjaman nyata uga bisa digunakake kanggo nambah likuiditas saiki.
Tingkat kapentingan bisa dadi variabel utawa tetep. Watesan kredit umumé 60 persen saka nilai obyek sing diséwa. Ing kasus realkreditsplitting, watesan utang sing luwih dhuwur bisa uga diajukake kanthi individu.

Apa Realkreditsplitting?

Sawijining pamisah saka rega kredit tansah perlu yen watesan kredit luwih dhuwur tinimbang persen 60 lan kanthi mangkono klasifikasi resiko sing luwih apik kudu dibutuhake. Ing laku, beda-beda gumantung saka eksposur etangan nyata lan non-asli.

Pemisahan kredit nyata nyata

Total kredit 2, cathetan kredit real-estate, lan kredit sing diduweni dening entri dhaptar tanah rampung. Total kredit kanthi mangkono "pamisah" dadi rong bagean, yaiku dibagi.

Pembalakan realkredit palsu

Ing kasus silihan rebate asli, sebagean ditetepake liwat realkreditan normal karo watesan peminjaman 60 - sen - sen, jumlah sing isih disimpen kanthi etangan normal silihan pribadi dijupuk. Ing kasus iki kredit, kabeh kondisi mung rampung liwat persetujuan kredit.
Kanggo entuk realkredit, peminjam kudu ngurusi institusi kredit tartamtu, amarga ora saben lembaga keuangan ngutangi kanthi nyata.

Sapa sing menehi realkredit?

Yen sampeyan pengin ngrekam pinjaman nyata, sampeyan bakal nemokake yen ora saben bank nawakake formulir iki kredit. Saliyane ing institusi rega kredit khusus, perusahaan ing ngisor iki uga duwe kesempatan kanggo menehi kredit khusus iki.
Iki kalebu bank tabungan, bank kooperatif, masyarakat bangunan lan bank komersial. Sadurunge rampung, sampeyan kudu dilaporake babagan kondisi sing beda-beda. Iki bisa ngirit dhuwit.

Kahanan apa sing kudu ditemokake dening peminjam?

Kanggo entuk kredit sing dijamin kanthi aset material, prasyarat tartamtu kudu kawujud:
- Perusahaan kredit kudu nduweni lisensi supaya bisa ngetokake silihan real estate, yaiku silihan dhuwit.
- Nilai properti kasebut kudu ditaksir dening ahli merdika kanthi ndokumentasikake lan ngevaluasi nilai pasar saiki lan nilai pasar sing dikarepake Nilai tambahan rampung.
- Nilai pasar saka properti kudu dicenthang ing interval biasa ing saindhenging periode silihan. Legislatif nyatakake yen ing kasus kredit pribadhi pribadi, cek kasebut kudu dilakoni kanthi maksimal telung taun, ing babagan kredit komersial, sanajan ing wulan 12.
- Peminjam kudu ngasuransiake properti sing cukup dhuwur kanggo karusakan sing disebabake dening insurance bangunan khusus.
- Peminjam uga kudu bisa ngukuhi regane bahan kasebut ing kasus darurat.

kesimpulan

Realkredit bisa dadi cara sing apik kanggo nyilih dhuwit kanggo wektu sing suwe tanpa cukup kredit utawa income bulanan sing cukup. Bebojoan yen wangun kredit iki mung kanggo pamilik properti. Yen kondisi urip ganti lan sampeyan ora bisa ketemu kewajiban pambayaran sampeyan ing wektu, sampeyan bisa ilang properti sampeyan menyang kreditur. Mulane kesimpulan saka Realkredit kudu dianggep apik.

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...