pemblokiran piso

0
1793
pemblokiran piso

Dadi luwih akeh

Blok pisau solid digawe saka kayu lan stabil ing saben permukaan. Malah pamblokiran piso sing biasa dilengkapi. Dheweke biasane njaluk sawetara pisau lan gunting. Uga entuk whetstone lan ketajaman piso biasane klebu. Siji piso apik pemblokiran piso kudu diolah kanthi apik. Kajaba iku, bahan kasebut kudu berkualitas tinggi lan awet. Pisanan tengen cocok ing tangan lan tetep tajem kanggo wektu sing suwe.

Apa sing dikepengini?

Saben pawon kudu nduweni pisih tajam sing cukup. Supaya sampeyan bisa masak lan nyiyapake panganan. Nanging, biasane, kéwan sing diselehake ora bener. Yen sampeyan nggarap iki ing laci, bisa ilang kanthi cepet. Sampeyan kudu ngindhari iki kanthi tetepake piso sing disenengi ing knifeblock. Iki bisa ditemokake ing akeh desain ing macem-macem prices. Cepet siji bisa kewalahan ing tuku, amarga akeh banget.

Nanging, ora mung penting kanggo ngresiki blades kanthi bener, nanging uga pemblokiran dhewe. Saiki kita wis nyiapake sawetara informasi kanggo sampeyan. Supaya sampeyan bisa nemokake blok piso tengen kanggo pawon.

Umum

Knives wis ana wiwit wong elinga. Sanajan pilah sing sepisanan ora cocog karo model dina iki, dheweke cukup umum. Pisau ora bisa dipikirake ing pawon wae. Laymen puas karo piso prasaja. Hobbyköche Nanging lan uga koki profesional nyedhiyakake nilai gedhe ing kualitas apik kualitas karo knifeblock apik. Pisau kuwi biasane teka saka pemasok sing kondhang lan ora dipilih kanthi arbitrase.

Kauntungan saka larangan piso larang

  • sing awet
  • dhuwur ing eksekusi
  • Pisanan pameran bobot iku sampurna

Kekurangan pamblokiran piso sing larang

  • larang
  • ora cocok kanggo dishwasher
  • sampeyan kudu nambani alon-alon

Saliyane knifeblades karo bilah baja, saiki ana uga alternatif apik karo pisau keramik. Iki banget angel diobong ing tekanan gedhe lan panas banget. Piranti keramik sing dawa lan tajem banget. Keramik wis mbuktekaken anti-alergen lan ora rawan rawan. Nanging, ana uga masalah gedhe. Yen pedang tiba, pedhang bisa pecah.

Popular saiki uga piso sing digawe saka damask. Pisau iki biasane dicekel ing bentuk piso Jepang lan biasane ditempelake kanthi tangan. Khasiat kanggo pisang iki yaiku gandum, sing ngelingake tunggul wit.

Genggeman piso

Biasane, ana nangani kanggo piso saka pemblokiran piso digawe saka plastik utawa kayu. Nanging ana lading digawe kabeh baja. Iki tegese kabeh piso kalebu nangani wis palsu Winata. Plastik gampang supaya resik. Wooden Ngalahake sing Luwih ngrugekke ing nursing. Nanging, lagi di senengi dening akeh para panuku. Padha nyaman terus lan tetep biasane cukup dawa. Kabeh-baja, Nanging, rodok kelangan. Kene, Nanging, impresses bobot total, supaya piso bisa dipandu uga.

Apa iku?

Sampeyan wis milih piso enem-Piece minangka Professional S pemblokiran piso kembar? Banjur sampeyan bakal nemokake ing nyetel total piso lan gunting 5. Sampeyan bakal njupuk set sayur-sayuran, piso chef, piso sing cedhak karo pisung dawa, piso tumpukan lan pisau sawing kanggo ngiris roti.

Carane nemokake blok piso tengen?

Apik yen sampeyan ngerti pilihan sampeyan dhewe. Sampeyan kudu ngerti yen piso kudu tansah ngapusi ing tangan. Sampeyan uga penting banget yen piso sing abot kalebu bahan berkualitas tinggi. Sampeyan bisa tansah metu saka iku. Gagang agul-agul kudu non-slip lan, mesthi, uga ing tangan.

Carane larang iki?

Blok piso sing apik ora kudu akeh. Sampeyan bisa nyana njaluk blok piso sing solid antarane 50 lan 100 Euro sing bakal dadi bantuan gedhe ing pawon. Siji bab dijamin. Model anyar sampeyan mesthi bakal digunakake nalika sampeyan mutusake.

Supaya sampeyan kudu nambani knifeblocks

Sing luwih cetha, bilah sing luwih rawan. Aja nyimpen blades ing laci. Iku uga migunani kanggo njaga piso tansah siap digunakake. Bab sing apik babagan panyimpenan mbukak yaiku yen sampeyan pancen bangga bisa nggawe blueprint anyar.

Praktis tips

Pengikisan horisontal aman lan nglindungi bilah saka abrasi. Penyisipan vertikal praktis amarga pisau bisa diuripi lan pisung ora ana ing lemah. Sampeyan uga praktis nalika sisipan mbukak mudhun. Banjur crumbs bisa tiba. Nanging, ora trep kanggo sampeyan geser piso menyang alur sing salah. Supaya sampeyan bisa ngukur permukaan karya amarga piso banjur katon mudhun.

Luwih saka sarwa sing ana palang piso, sing nduweni sisipan sikil. Ing kasus iki, sampeyan bisa nyimpen kabeh pisau lan nggedhekake lading sing pengin. Kene, sayang, ana kerugian sing mancuh iki ora gampang dibersih maneh. Kanggo reresik sampeyan kudu kreatif lan duwe tingkat kesabaran tartamtu. Iki kok sampeyan kudu nimbang apa sampeyan seneng blok iki menyang kayu normal.

Nanging mungkin iki ora kabeh kanggo sampeyan lan sampeyan milih kanggo Strip Magnetik? Banjur sampeyan kudu ngerti yen sampeyan uga bisa nyimpen spasi ing workbench. Nanging, pisau keramik ora tetep ngukur.

Yen sampeyan pengin nggawa piso karo sampeyan lan pengin duwe ing ngendi wae, banjur saku piso cocok kanggo sampeyan. Iki ngidini sampeyan supaya sawetara pisine diisolasi saka siji liyane. Elingake, Nanging, yen ana cemlorot kanggo mbukak tas ing ngendi wae. Biasane spasi ora cukup, amarga tas butuh kebutuhan spasi gedhe. Kanggo akeh wong uga mung isin lan mulane rodo rodo piso normal saka laci disita. Nanging, tas iku minangka alternatif sing apik kanggo blok piso biasa.

Pisau ing kasus?

Luwih praktis yaiku pisau saka Wüsthof, kasus masak karo basa magnetik. Iki uga bisa ngiringi sampeyan ing dalan. Apa sampeyan nyiyapake liburan ing omah liburan? Banjur njupuk piso dhewe ing koper. Ing kasus iki, ladingmu disimpen kanthi aman lan sampeyan bisa nggunakake kanthi langsung sawise sampeyan rawuh. Kasus iki kuat lan kuat lan bakal ngiringi sampeyan kanggo wektu sing suwe.

Unterlagen

Saiki iki babagan nemokake sing cocok. Sampeyan kudu nggunakake dhukungan saka kaca, logam utawa watu. Dhukungan kudu non-slip lan kudu ngaso kanthi kuat ing permukaan. Apik yen kaki karet utawa lapisan sing tahan gelang diwenehake. Kayu wis bukti dadi pilihan paling apik. Iku tetep piso sing tajem maneh. Kajaba iku, iku antibacterial. Banjur ana materi plastik.

Cepet kanggo reresik lan kasarasan

Pisai kuas saka pancing piso kudu tansah diresiki sakwise nggunakake. Bisa dibusak kanthi kain lembab. Bukak saka sisih ndhuwur ing pinggir balung bali menyang pinggir. Banjur njupuk sajian lan ngetokake piso garing. Ksatria sing kelangan ketekan cepet bisa ditindakake. Asam pangan utawa deterjen abrasif lan corrosif bisa ngrusak pedang. Aja nganggo agen ngresiki, banyu banget lan uyah nalika ngresiki.

Sampeyan uga kudu ngilangke nangani kayu kanthi kain lembab. Sampeyan kudu ora lali piso kasebut ing sink. Iki ngilangi kayu.

Blok piso dhewe kudu di resiki saka wektu kanggo wektu karo deterjen lan banyu sing apik. Aja nggunakake bahan kimia sing cetha. Uga scratching sponges ora kanggo reresik bloke piso. Blok kudu garing ing udara sawise diresiki. Gratis tong sampah saka wektu kanggo wektu remukan.

tawaran
Zwilling 35621-004-0 Professional S Knife blok, pring, 7-partDisplay
  • Isi: Spit and Garnier (10 cm), péso universal (13 cm), piso chef (20 cm), pisau roti (20 cm), gunting multi tujuan (20,5 cm), blok piso (pring), baja ngasah (23 cm)
  • Blade Es Hardened: agul-agul es sing digawe saka Friodur kanggo kekiatan ekstra lan resistensi korosi
  • Baja tahan karat: Nyawur kembar khusus diprodhuksi sacara eksklusif kanggo Zwilling. Baja wis dioptimalake bisa tahan lan tahan karat banget
  • Lading kasebut ditondoi nganggo desain telung rivet sing langgeng. Liwat transisi lancar ing antarane gagang lan agul-agul
  • Blok piso digawe saka pring sing berkualitas tinggi lan menehi pilihan panyimpenan sing aman lan apik

Ngasah

Sayange, proses iki salah karo akeh wong. Punika tansah dianjurake supaya piso diasah dening profesional. Supaya sampeyan bisa nikmati maneh. Iki mesthi nyebabake lading digawe saka keramik.

Ing kasus pisau sing apik, bisa uga wis diarani saben rong taun.

Apa kita arep ngomong!

Aja lali yen piso tansah tajem ing knifeblock. Tansah terus ngunci piso saka bocah lan manawa bisa nggunakake kanthi bener. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyegah ciloko.

Kesimpulan ing knifeblocks

Blok pisau iku praktis lan duweke saben dapur sing apik. Sampeyan bakal bisa proses lan proses akeh. Priksa manawa sampeyan nemokake blok piso sing memenuhi syarat sampeyan. Apik banget yaiku pamblokiran piso kembar. Sampeyan bisa milih kanggo pamblokiran piso ing babagan rega tengah lan ora bakal nyenengake. Ingkang penting yaiku sampeyan njaluk kabeh sing perlu lan nggunakake pesawat kanthi bener ing blok piso sing anyar. Blok piso praktis lan bisa di resiki gampang lan cepet. Kita uga nampilake sampeyan alternatif sing arep dipikirake.

tawaranBestseller no 1
Deik Profi Knifeblock knife set, 16-tlg, stainless steel pisau Chef set with block wood, indicator black
  • Blades sing wiyar saka stainless steel Jerman lan Blok Blok digawe saka kayu oak. Akibaté, pisau iki nduweni urip luwih dawa lan luwih tahan korosi
  • 16-Piece piso: pemblokiran kayu, 8 "chef piso, 8" piso daging, 8 "Stainless sharpening baja, 8" gunting, 5 "piso sarana, 5" Santoku knife, 5 "piso tomat, 4,5" steak piso * 6 bêsik 3,5 "piso paring , 3 "piso paring
  • Ora kaya pisine tradisional saka siji potong ing saindhenging. Kurang bobot kanggo kerja sing luwes. Pisau wis becik seimbang miturut prinsip mekanik.
  • Teknologi Antibacterial: rereget ora bisa dipanggoni, bakteri ora duwe kesempatan. Desain resik miturut pengetahuan ilmiah saiki.
  • JARINGAN KUALITAS: 100% merek produk anyar kanthi jaminan dhuwit sing tanpa syarat 30 lan garansi 2
tawaranBestseller no 2
Blok piso Universal Mack ing desain kayu kosong dicet ireng, kanthi insert plastik bisa dicopot (ireng)
  • Blok piso universal kanthi desain kayu sing gampang lan Kunsstofeinsatz sing bisa dicopot. Entuk-catcher ing saben pawon!
  • Pakaryan berkualitas tinggi: kayu lacquered sing mulya, ireng
  • Cocog kanggo kabeh jinis pisau: stainless steel utawa keramik, piso ora diremehake kanthi nggunakake
  • Sampeyan cocog karo 6- 7 lading sing dawane 24cm ing blok piso, uga kanggo peralatan dapur sampeyan
  • Insert Bristle digawe saka plastik ireng: higienis, ora ana bau, bisa dicopot, gampang dibersih. Kualitas pangolahan sing paling dhuwur lan optik sing apik nggawe blok sing mulia iki ana ing pawon sampeyan
tawaranBestseller no 3
Rockingham Forge KB-4422BK Blife Knife, Plastik, Matt Ireng - Indikasi Slanted
  • Blife Knife BEST - Simpen kabeh kanthi aman lan bebarengan karo Rockingham Forge sawetara Knife Block Sets
  • Papan sing cukup - cukup ruang 20 pisau nganggo lading 20 cm sing cocog kanggo saben merek piso!
  • MANY SELECTION - Werna warna lan desain sing kasedhiya ing macem-macem, kalebu kayu ireng, kayu ireng lan kayu karet!
  • SUKSUKAN - 1 x blok piso, Set ora kalebu pisau (kudu tuku kanthi kapisah)
  • GAMPANG kanggo saben merek piso lan aksesoris sing bakal katon ing pawon apa wae
Bestseller no 4
AmazonBasics Premium Pisau Blok, 9 potong indikator
  • 9-Piece Nyetel karo diameteripun 8: chef kang piso (20,3 cm), Santoku (20,3 cm), Carver (17,8 cm), roti piso (20,3 cm), boning piso (15,2 cm) sarana Knife (12,7 cm), paring knife (8,9 cm) Knife Sharpener (20,3 cm) lan 1 Knife Block
  • Sabuk baja stainless katup pracaya njamin ketajaman sing langgeng
  • Konstruksi 3 rivet ing konstruksi gandum lengkap njamin keseimbangan lan kontrol
  • Ngalahake ergonomis sing nyaman lan aman ing tangan
  • Cuci tangan wae.
Bestseller no 5
Yabano Messerblock Profi Messer Set 16-TLG Edelstahl Kochmesser mit HolzblockAnzeige
  • Blades sing wiyar saka stainless steel Jerman lan Blok Blok digawe saka kayu oak. Akibaté, pisau iki nduweni urip luwih dawa lan luwih tahan korosi
  • 16-Piece piso: pemblokiran kayu, 8 "chef piso, 8" piso daging, 8 "Stainless sharpening baja, 8" gunting, 5 "piso sarana, 5" Santoku knife, 5 "piso tomat, 4,5" steak piso * 6 bêsik 3,5 "piso paring , 3 "piso paring
  • Anders als herkömmliche Messer aus einem Stück durchgehend geschmiedet. Geringes Gewicht für ermüdungsfreies Arbeiten. Die Messer sind nach mechanischen Prinzipien perfekt austariert
  • Antibakterielle Technologie: Schmutz kann sich nicht festsetzen, Bakterien haben keine Chance. Sauberes Design nach aktuellen wissenschaftlichen Erkenntnissen
  • JARINGAN KUALITAS: 100% merek produk anyar kanthi jaminan dhuwit sing tanpa syarat 30 lan garansi 2
tawaranBestseller no 6
Homgeek pisau blok blok, pisau profesional diatur dengan gagang ergonomis terbuat dari kayu Pakka, pisau dapur ekstra tajam Jerman pisau dapur 1.4116 dengan blok kayu, 8-teiligesAnzeige
  • METER KIT supaya The Knife kasusun saka lading chef kang, daging piso, piso roti, piso paring, shears pawon, piso ngabekti, piso boning lan pemblokiran saka kayu
  • Aja teyeng: Wiwit piso saka baja Jerman 1.4116 ana, ing 15% krom (Krom punika tilak unsur, nemtokake atose péso), wis karat banget lan resistance oksidasi
  • Unggul cetha: Apa piso cetha, ing syarat-syarat materi lan forging agul-agul piso kita wis digawe kanthi sudhut tangan-polesan ing derajat 14-16 saben sisih, rereged-tahan lan pas miwiti. Mulane pisung kita luwih cetha tinimbang iku
  • Ora gampang digulung: Mangkene pedhange, gumantung saka kekuwatan materi. Kuku kita digawe saka stainless steel Jerman 1.4116, kang kekerasan ing ndhuwur HRC57, supaya piso kita ora gampang kanggo kusam
  • KACA HOLDING: Gagang ergonomis terbuat dari kayu PAKKA yang nyaman, kuat dan tahan lama. Sampeyan ora bakal kelangan sanajan sampeyan terus piso kanggo dangu
Bestseller no 7
Klarstein Kitano - Set Knife, Blife Knife, 8-part, Blades Precision, Stainless Steel, Wood Block, Black Indicator
  • A BREEZE FAR EAST: Kluwen Kitano Pisau wolung saka Klarstein nggawa filsafat masak Far Eastern menyang pawon ngarep. Kesenengan paling apik saka bahan-bahan seger mbutuhake persiapan sing paling apik kanthi pisau sing berkualitas.
  • SIZES LAIN: Tujuh wangun bilah bilah sing digawe saka bilah baja sing hardened yaiku alat sing sampurna kanggo nyoblos, ngetok, nimbang lan nyuwek. Bilah presisi ngesanake kanthi bobot cahya lan ergonomis.
  • DESAIN ELEGANT: Bentuk sing ramping saka kayu ireng Klarstein sing ireng njupuk papan sing kurang sethithik lan nyenengake kanthi desain minimalis. Tutup Plexiglas ing slot ndhuwur lan dipandu nglindhungi blades.
  • Gampang CARE & HYGIENIC: Sawise digunakake, kanthi banyu lan kain sing dibersih, pisau ing blok piso ngenteni nggunakake sabanjure. Slot ngisor ing blok pisau ngidini kelembapan kanggo nyegah lan nyegah pambentukan bakteri.
  • KUALITAS: 2008 wiwit nguripake donya barang rumah tangga kanthi regane mudhun. Kangge, campuran bahan-bahan berkualitas, desain modern lan aplikasi komunitas interaktif inspirasi akeh tukang masak.
tawaranBestseller no 8
Papan piso Navaris nduwe pisau magnet saka akasia - piso magnet blok kayu kayu - pisau piso magnetik piso sing ora diwenehi tandhing coklat
  • AKSESORNES DESIGN: Kanthi pegangan piso sing apik gayane digawe saka kayu akasia dening Navaris, ora mung pesenan ing pawon, nanging gaya. Thanks kanggo jalur magnetik sing terintegrasi ing blok, pisau koki utawa gunting tetep jelas katon cedhak karo gagang kasebut.
  • STANDS LIKE A TREE: Sikil minimalis digawe saka stainless steel njamin manawa blok piso kayu dipasang kanthi kenceng. Ngresiki wadhah nganggo gombal garing utawa rada lembab. Ora mesin pencuci pinggan aman!
  • Spaces liyane: Kanthi ukuran 27,7 x 27,5 cm, blok piso magnetik nyedhiyakake akeh ruang kanggo cutlery, pisau steak lan pisau kue. Sing paling jero yaiku 12 cm. Blok piso mung cocog kanggo produk magnet.
  • UNIQUE: Minangka wadhah piso sembrani minangka produk alami, saben spesimen kasebut unik amarga gandum kayu. Luwih individualitas ing desktop sampeyan!
  • KNIFE STAND PLUS: Utawa, sampeyan uga bisa nggunakake blok piso kayu minangka wadhah kunci sing elegan.
tawaranBestseller no 9
Blok pisau Tescoma, kosong, digawe saka kayu, kanggo 13 pisau lan gunungan ayam / tampilan baja sing cetha
  • Blok péso tanpa piso kalebu kayu sing larang saka wit karet ing Brasil.
  • nyilikake pisine pawon kanthi cetha, praktis lan aman
  • Proteksi sampurna saka piso piso luwih larang
  • 14 kursi = kanggo pisau 13 lan 1 utamane baja utawa 1 gunting
  • Produsen merek Tescoma
tawaranBestseller no 10
Echtwerk EW-MB-0130 alur blok blok universal kanthi sisipan, tampilan putih
  • Blok piso universal modern
  • nganggo sisip seru
  • Bisa dilengkapi kanthi fleksibel
  • Weiss
  • lumahing plastik sing ora dilebur
Ora ana votes sing.
Mangga ngenteni ...
Voting saiki dipatèni, pangopènan data sing ditindakake.