papan tombol

0
1304
papan tombol hak cipta

Keyboard komputer nawakake luwih saka transmisi pulsa sing mung prasaja

Sampeyan minangka Pangguna PC lan kedhaftar mung wareg karo keyboard tengen kanggo PC sampeyan. Sampeyan ngerti persis apa sing dikarepake, amarga fungsi sing ilang lan tombol sing clattering ana ing sawetara cara mungkasi lan ora perlu. Cukup golek keyboard tengen sing ora menehi rasa nyuda bebarengan lan ora kudu larang banget. Kanthi saran sing bener nalika tuku, sampeyan bakal nemokake dhewe minangka pemain game utawa wong sing pengin nulis akeh, persis produk sing cocog karo sampeyan lan syarat sampeyan pancene.

Aja nampilake keyboard tengen yen wis kasep

Sampeyan ora kudu kompromi nalika sampeyan percoyo yen keyboard katon banget hard utawa ora adil. Aja ngenteni nganti keyboard lawas wis diwenehake ing atine utawa ngganggu nalika stroke ora lungguh kanthi bener. Akeh manufaktur duwe comfort nyata ing tawaran lan tambahan nawakake anyar iki papan tombol ergonomi inovatif. Selalu produk paling apik lan sampeyan kudu milih aksesoris saben dinten iki saka macem-macem papan tombol. Transmisi kabellose lan tombol sing lembut lan supple sing ngapungake sampeyan ing ngarep. Uga, sikap tangan ndhuwur keypad, bisa nyimpen akeh gaweyan. Iki minangka kawicaksanan pisanan saka prodhuk sing manawa sampeyan nawakake manawa prodhuk iki bisa uga digunakake.

Kenyamanan tengen

Fungsi tambahan saka keyboard sajrone produk standar lan akeh produk genre iki uga ditawarake minangka tawaran murah sing ditemokake iki. Fitur-fitur iki bisa nyepetake karya sampeyan sacara signifikan, utamane yen sampeyan nglampahi akeh jam ing ngarep PC. Papan tombol sing ringkih lan murah uga bisa nimbulaké karusakan kesehatan, lan keyboard sing apik lan nyaman nglindhungi maneka papan ing awak.

Murah tawaran lan tingkat entri kanggo papan tombol

Keyboard anyar lan ergonomis kanggo PC sampeyan ora kudu biaya rejeki. Iki pesen pisanan sampeyan kudu ngelingi. Sampeyan bisa nggunakake keyboard PC sing kuat banget lan nyaman kanggo dhuwit cilik, sing bakal nylametake panjenengan kanthi cepet lan nggawe saben pengalaman anyar. Kenahe dhuwur banget uga bisa ditemoni karo tawaran lan harga bisa kasebut nganti satus. Iki minangka perwakilan logis, amarga kaya mangkene, manufaktur nggampangake produk apik saka keyboard kasebut. Mulane sampeyan kudu nimbang apa sing pancene pengin entuk karo produk anyar. Ing kasus apa wae, kemungkinan sing apik yaiku sampeyan bakal nemokake keyboard paling apik kanggo kabutuhan sampeyan. Ayo kita nuduhake tuladha apik banget; the CHERRY JK-0800DE-2 KC 1000 ing tata letak ireng Jerman; kasedhiya ing Amazon wis watara 13 Euro. Liyane liyane yaiku Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus Layout Jerman QWERTZ ing werna ireng lan kene sampeyan kudu mbayar watara 37 Euro kanggo produk sing nyaman iki. Supaya sampeyan wis weruh, rega wiwit cilik lan mundhak alon. Tarif entri kanggo papan tombol uga apik kanggo produk apik manufaktur kondhang lan papan tombol iki pancene betah investasi.

Penting kaluwihan keyboard anyar

Ana tansah alasan apik kanggo ngganti keyboard lawas. Mbok tombol fungsi saka keyboard lawas mung siji jenis riasan, amarga akeh sistem operasi nemtokake tombol iki mung fungsi suntingan. Tuladha sing saya dadi sibuk tombol Pitulung kanggo nggunakake lan nalika ora mung dhasare kudu dianggep bener sing nonton keyboard anyar kanggo ngganti aksesoris yen keyboard lawas ing serangan ing PC. sing penting Keuntungan karo keyboard anyar ana fitur sing ditawarake kanggo sampeyan lan yen sampeyan arep tuku, sampeyan uga kudu nganggep sing anyar Driver kanggo keyboard iki nginstal. Kanthi trik prasaja iki, sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur penting sing ana, lan ndadekake sampeyan nyata nyata. Iki minangka salah sawijining keuntungan paling penting nalika sampeyan arep ngganti keyboard lawas karo sing anyar. Sampeyan banjur bisa miwiti program saka keyboard, ngowahi e-mail langsung, lan langsung ngontrol webcam kanthi keyboard. Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur saben keyboard anyar kanthi individual lan nggawe setelan sing cocog supaya sampeyan bisa mbantu kanthi cepet keypad njaluk. Padha uga nggawe dhewe luwih mandiri saka fungsi sistem operasi sing digunakake lan kene sampeyan entuk manfaat sing penting saka akeh fitur tambahan keyboard anyar. Apa sampeyan tau krungu babagan makro, sing kabeh rantange printah, sing bisa dikendhaleni karo keyboard anyar lan fungsi tambahan sing, mung siji klik. Contone, sampeyan bisa tansah nggawe koreksi kanthi langsung nggunakake keyboard lan chain command. Sampeyan ora perlu mbukak langkah luwih lanjut amarga macro nggawe karya kanthi otomatis. Keyboard anyar uga nyedhiyakake penak kanggo nggampangake kombinasi tombol khusus, supaya sampeyan uga bisa nemtokake urutan printah karya ing sawijining workstep kaya. Iki mung ora bisa nggawe keyboard standar lawas lan iki minangka kaluwihan sing penting yen sampeyan pancene pengin bisa kanthi efektif. Uga kamungkinan sawetara wong nggunakake PC lan keyboard anyar diwenehake dening manufaktur. Kene, profil pangguna individu bisa digawe ing keyboard anyar iki, sing kabeh bisa digunakake kanthi pribadi. Tombol khusus bisa diatur ing keyboard anyar.

Remot kontrol program

Yen sampeyan durung nyinau babagan nggunakake program mbatalake, sawetara keyboard anyar bakal ngidini sampeyan nemokake penemuan anyar iki. Sampeyan bisa, umpamane, muter musik mbatalake, nyetel volume, lan mungkasi utawa miwiti video kaya ing bioskop. Sampeyan kabeh kudu tuku salah sijine keyboard multimedia anyar. Model-model kasebut utamané cocok kanggo sampeyan yen sampeyan nggunakake tugas iki kerep liwat PC. Sing nyimpen sampeyan nangani kanggo mouse.

Papan khusus keyboard

papan tombol Kantor khusus kagungane genre iki keyboard anyar kanggo PC. Tumapake sampurna saka tugas kantor kayata aksara bisnis, spreadsheets utawa label printing serial bisa apik rampung saka keyboard, yen kasengsem ing keyboard karo iki fungsi tambahan. Uga papan tombol Internet khusus kasedhiya karo sawetara manufaktur sing ngidini sampeyan kanthi cepet browsing lan nggoleki web. Sampeyan bisa sesarengan nyariyosaken komunikasi minangka browsing efisien lan contone, e-mail panjenengan.

Keyboards karo tampilan terpadu

Tampilan terpadu bisa mbantu nglacak wektu lan tanggal. Puter maneh trek musik uga bisa dipantau liwat layar lan sampeyan uga bisa langsung nampilake e-mail, SMS utawa tugas liyane ing layar iki. Kajaba iku, sawetara keyboard iki uga menehi link menyang smartphone lan pesen sing mlebu. Keyboard iki uga nduweni antar muka karo Bluetooth utawa WiFi.

Konfigurasi individu sing mutlak

Sampeyan bisa dadi berkah kanggo sampeyan nalika sampeyan tuku keyboard anyar sing ngidini sampeyan ngaturake. Mung tukang game siap nyetel ulang kabeh setelan kanggo kabutuhan. Kanthi keyboard iki, sampeyan bisa nemokake kabeh tombol kanggo kabutuhan pribadi. Ing tata letak driver sampeyan bisa nyimpen program lan sampeyan bakal bisa digunakake kanggo desain anyar keyboard anyar. Iki tegese mutlak kanggo sampeyan, amarga sampeyan wis entuk produk unik. Siji bab sing mesthi, yen sampeyan wis njupuk langkah iki, sampeyan bakal nemokake angel gawe keyboard standar. Nanging sampeyan bakal bungah nalika njupuk langkah iki, amarga sampeyan ora pengin ngalahake efisiensi iki, luwih-luwih nalika sampeyan lagi muter karo PC.

Tanpa kabel, liya kanggo keyboard anyar

Dina iki, ora ana sing bakal ngrembug panyambungan kabel maneh, lan iki uga bener nalika mundhut keyboard anyar. Produk bertenaga nirkabel saka jenis iki saiki minangka langsung lan dipercaya, kayata model kayata dock nganggo sambungan USB menyang PC. Sampeyan bisa milih lokasi sing dipilih kanthi bebas kanggo PC lan sampeyan bebas nganggo keyboard lan karya sampeyan. Saliyane, sampeyan duwe kebebasan kanggo ngganti lokasi kasebut maneh lan nemokake panggonan sing nyaman. Kabel alus lan obstruktif ing keyboard ora perlu, lan fitur iki kudu ngidini sampeyan ing kahanan apa wae.

Bentuk ergonomis saka keypad

Papan-papan tombol anyar sing cendhak ora mung tendangan fashion utawa rancangan desain, nanging ing kene sampeyan bisa ngilangi sendi lan nglampahi tanpa nyeri wektu sing suwe ing keyboard wektu sampeyan. Penataan cetakan kasebut cocok karo tes sing digawe manufaktur kanggo para pelanggan sing bakal teka. Sampeyan uga bisa entuk manfaat saka tuku keyboard anyar ing kene. Tawaran keyboard iki mung sampurna lan iki ditrapake kanggo bantalan lebar lan bodysuits super tipis saka produk kasebut.

Akeh prakara kanggo tuku papan tombol anyar

Yen sampeyan saiki mangerteni manfaat nggunakake keyboard standar, adoh wektu kanggo miwiti nggoleki keyboard anyar lan luwih nyaman. Kesimpulan saka pertimbangan barang-barang sing apik lan ora kudu larang iki bisa dianjurake. Kanthi keyboard anyar ing PC, sampeyan mung bisa nindakake liyane, nggawe karya sampeyan luwih efisien, lan nggunakake akeh fitur tambahan sing wis ndhelikake saka sampeyan. Cukup nemokake produk sing bener kanggo sampeyan saka tawaran keyboard anyar lan sampeyan bakal nemu anyar nganggo keyboard iki.

Bestseller no 1
CHERRY KC1000 keyboard keyboard USB, ireng, QWERTZ
  • JK 0800DE-2
  • 104 tombol
  • Keyboard Cherry
  • Juara ujian multi
  • Sambungan USB, panjang kabel: 1,8 m
tawaranBestseller no 2
Logitech MK330 Wireless Keyboard dan Mouse, USB, Long Life Battery, Windows lan Chrome OS Kompatibel - QWERTY English Keyboard Layout - Black Indicator
  • Sampeyan pengin nonton film sing paling disenengi, ngliwati lagu sing bosen utawa go shopping ing Amazon? Kanthi kunci khusus 11 lan program F-keys 4 sampeyan duwe akses langsung menyang media favorit, internet, mulai / ngaso, volume lan luwih akeh
  • Desain gayane lan slim saka keyboard wis warata, kalakon-sepi tombol, supaya sampeyan dijamin pengalaman typing nyaman permanen, Ukuran: Keyboard - Tinggi: 183,0 mm Jembar: 446,3 mm Ambane: 20,5 mm, mouse - Tinggi: 99 mm Jembar: 60 mm ambane: 39 mm
  • Kanthi montor mabur iki nganggo kompartemen panyimpenan kanggo panrima USB sing bisa diinstal sacara permanen, sampeyan tansah lan ing ngendi wae disambungake - ing kabeh omah, ing kantor utawa ing pamindhahan
  • Kanthi urip baterei 24 sasi lan 12 sasi ing mouse, sampeyan bisa nglampahi wektu sing suwe tanpa owah-owahan baterei sing nggegirisi. * Lan kanthi on / off switch saben piranti, manajemen daya tengen ing pucuk driji. * Ngitung umur baterei kanggo keyboard adhedhasar kira-kira 2 yuta serangan saben taun ing lingkungan kantor. Penyimpangan individu bisa. Urip baterei mouse gumantung ing panggunaan lan lingkungan
  • Teknologi nirkabel Logitech Advanced 2,4 GHz nyedhiyakake hubungan sing dipercaya kanthi kamungkinan paling bebas kamardikan - transmisi data kanthi cepet, sakbenere ora ana telat utawa kegagalan, lan enkripsi nirkabel
tawaranBestseller no 3
Logitech K280e Keyboard (Kabel, Keyboard Bisnis, QWERTZ, Tata letak Jerman) Indikator hitam
  • Kelapa sawit sing gedhe lan nyaman - tetep dadi karyawan produktif sedina-dina tanpa ngorbanake kenyamanan
  • Splash-proof - Malah nalika kopi wis ditumpes maneh, investasi sampeyan tetep dilindhungi
  • Profesional, elegan profil - Karyawan seneng desain disain lan aran banget nyaman ing papan panggonan modern
  • Klebu ing pangiriman: Logitech K280e Keyboard (Kabel, Keyboard Bisnis, QWERTZ, Tata Letak Jerman
tawaranBestseller no 4
Microsoft Surface Pro Type Cover (Kompatibel karo Surface Pro 6 / Pro / Pro 4 / Pro 3, LED Backlit, Qwerty Keyboard) Ireng indikator
  • Kompatibilitas: Microsoft Surface Pro 6 / Pro / Pro 4 / Pro 3
  • Lampu latar LED sing digunakake ing kabeh kondisi cahya
  • Tombol trabasan Windows, tombol fitur, lan kontrol media
tawaranBestseller no 5
Logitech K800 Wireless Illuminated Keyboard (tata letak keyboard Jerman, QWERTZ)
  • Panerangan tombol padhang saka tombol laser kanthi otomatis adaptasi menyang padhang ing kamar
  • Kanthi rancangan tombol PerfectStroke, saben tombol ditekan, tenang lan bisik-bisik
  • Thanks kanggo sistem pangisian daya cepet lan fleksibel, sampeyan ora bakal perlu khawatir babagan panggantos baterei rumit
  • Penerima Logitech Unifying dadi cilik supaya bisa tetep dipasang ing notebook sanajan sampeyan ngangkut notebook
  • Klebu ing pangiriman: keyboard K800, penerima Logitech Unifying, kabel USB sing nganggo kabel USB, panrima USB extension, manual pangguna
tawaranBestseller no 6
Apple Magic Keyboard karo Numeric Keypad (German) - Silver Indicator
  • Keyboard Magic karo Numeric Keypad nduweni tata letak lanjutan karo tombol navigasi kanggo gulir dokumen kanthi cepet lan tombol panah game lengkap
  • Mekanisme gunting ing saben tombol nambah kestabilan lan dioptimalake stroke tombol lan profil datar kanggo pengalaman ngetik lan nyenengi
  • Keypad numerik uga apik kanggo spreadsheets lan aplikasi finansial
  • Lan kanthi baterei sing bisa diisi ulang, sampeyan duwe daya sing luar biasa lan bisa bertahan kanggo sasi utawa luwih sadurunge kudu ngisi daya maneh
tawaranBestseller no 7
Logitech Keyboard K120 (Tata letak keyboard QWERTZ, Jerman) Tampilan
  • Tombol rata karo mungkasi sing meh ora ana
  • Tata letak utama lan tombol fungsi tradisional
  • Jumlah blok ing ukuran standar
  • Flat profil kanthi dhuwur dhuwur, desain splash-proof lan tombol ngagem hard
tawaranBestseller no 8
Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard (Tombol Mecha Membran, Kroma RGB Katerangan dan Desain Ergonomi dengan Rest Wrist) Tampilan
  • Keyboard Gaming karo tombol membran Razer Mecha; Membran Razer Mecha kabeh-ing-siji nggabungake titik tekanan sing lembut saka kubah diafragma karet kanthi klik taktil sing ditemtokake tombol mekanik, ngetokake kecepatan rana sing dhuwur saben wektu tombol ditekan
  • Keycaps setengah dhuwur - kanggo release luwih cepet; Rollover tombol 10 ing mode game
  • Tombol Razer Chroma Customizable karo opsi warna khusus 16,8
  • Kelapa sawit ergonomis - kanggo kenyamanan game maneh; Pira kelapa sawit, khusus dikembangake kanggo Razer Ornata Chroma, njamin yen dolanan play paling nyaman kanthi marathon
  • Pangiriman kalebu: Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard
tawaranBestseller no 9
Tampilan keyboard nirkabel Logitech K360 920-003056
  • Elegan, praktis lan keyboard kompak sing padha
  • Gampang typing, tata letak kunci sing akrab ing desain hemat-hemat, sing kira-kira 20% luwih cilik tinimbang keyboard standar
  • Enem multi-media special keys lan rolas programmable F-keys for quick access to frequently used functions
  • Nirkabel karo nganti sawetara meter 10
  • Klebu ing pangiriman: Papan tombol nirkabel K360 ireng, panampa USB, Tipe baterai 2 AA (wis dipasang), petunjuk operasional
tawaranBestseller no 10
Microsoft All-in-One Keyboard Media (Keyboard karo trackpad, tata letak keyboard QWERTZ Jerman, ireng, nirkabel) Tampilan
  • Keyboard kompak lan kuat. Dilindhungi saka impact lan splashing banyu.
  • Massive multi touch screenpad kanggo kontrol gesture kontrol multimedia PC, nyenengake game lan TV pinter. Tunyuk, gulung, seret, zoom lan klik bakal luwih gampang.
  • Bebas tombol customizable sing menehi akses cepet menyang kaca web lan musik, foto lan file video sing paling disenengi.
  • Gendheng, alon-alon melengkung tombol kanggo pengalaman nulis sing nyenengake Fungsi keyboard dhasar ing TV pinter sing kompatibel USB lan konsol game sing dipilih
Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...