papan tombol

0
1949
papan tombol hak cipta

Keyboard komputer nawakake luwih saka transmisi pulsa sing mung prasaja

Sampeyan minangka Pangguna PC lan kedhaftar mung wareg karo keyboard tengen kanggo PC sampeyan. Sampeyan ngerti persis apa sing dikarepake, amarga fungsi sing ilang lan tombol sing clattering ana ing sawetara cara mungkasi lan ora perlu. Cukup golek keyboard tengen sing ora menehi rasa nyuda bebarengan lan ora kudu larang banget. Kanthi saran sing bener nalika tuku, sampeyan bakal nemokake dhewe minangka pemain game utawa wong sing pengin nulis akeh, persis produk sing cocog karo sampeyan lan syarat sampeyan pancene.

Aja nampilake keyboard tengen yen wis kasep

Sampeyan ora kudu kompromi nalika sampeyan percoyo yen keyboard katon banget hard utawa ora adil. Aja ngenteni nganti keyboard lawas wis diwenehake ing atine utawa ngganggu nalika stroke ora lungguh kanthi bener. Akeh manufaktur duwe comfort nyata ing tawaran lan tambahan nawakake anyar iki papan tombol ergonomi inovatif. Selalu produk paling apik lan sampeyan kudu milih aksesoris saben dinten iki saka macem-macem papan tombol. Transmisi kabellose lan tombol sing lembut lan supple sing ngapungake sampeyan ing ngarep. Uga, sikap tangan ndhuwur keypad, bisa nyimpen akeh gaweyan. Iki minangka kawicaksanan pisanan saka prodhuk sing manawa sampeyan nawakake manawa prodhuk iki bisa uga digunakake.

Kenyamanan tengen

Fungsi tambahan saka keyboard sajrone produk standar lan akeh produk genre iki uga ditawarake minangka tawaran murah sing ditemokake iki. Fitur-fitur iki bisa nyepetake karya sampeyan sacara signifikan, utamane yen sampeyan nglampahi akeh jam ing ngarep PC. Papan tombol sing ringkih lan murah uga bisa nimbulaké karusakan kesehatan, lan keyboard sing apik lan nyaman nglindhungi maneka papan ing awak.

Murah tawaran lan tingkat entri kanggo papan tombol

Keyboard anyar lan ergonomis kanggo PC sampeyan ora kudu biaya rejeki. Iki pesen pisanan sampeyan kudu ngelingi. Sampeyan bisa nggunakake keyboard PC sing kuat banget lan nyaman kanggo dhuwit cilik, sing bakal nylametake panjenengan kanthi cepet lan nggawe saben pengalaman anyar. Kenahe dhuwur banget uga bisa ditemoni karo tawaran lan harga bisa kasebut nganti satus. Iki minangka perwakilan logis, amarga kaya mangkene, manufaktur nggampangake produk apik saka keyboard kasebut. Mulane sampeyan kudu nimbang apa sing pancene pengin entuk karo produk anyar. Ing kasus apa wae, kemungkinan sing apik yaiku sampeyan bakal nemokake keyboard paling apik kanggo kabutuhan sampeyan. Ayo kita nuduhake tuladha apik banget; the CHERRY JK-0800DE-2 KC 1000 ing tata letak ireng Jerman; kasedhiya ing Amazon wis watara 13 Euro. Liyane liyane yaiku Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus Layout Jerman QWERTZ ing werna ireng lan kene sampeyan kudu mbayar watara 37 Euro kanggo produk sing nyaman iki. Supaya sampeyan wis weruh, rega wiwit cilik lan mundhak alon. Tarif entri kanggo papan tombol uga apik kanggo produk apik manufaktur kondhang lan papan tombol iki pancene betah investasi.

Penting kaluwihan keyboard anyar

Ana tansah alasan apik kanggo ngganti keyboard lawas. Mbok tombol fungsi saka keyboard lawas mung siji jenis riasan, amarga akeh sistem operasi nemtokake tombol iki mung fungsi suntingan. Tuladha sing saya dadi sibuk tombol Pitulung kanggo nggunakake lan nalika ora mung dhasare kudu dianggep bener sing nonton keyboard anyar kanggo ngganti aksesoris yen keyboard lawas ing serangan ing PC. sing penting Keuntungan karo keyboard anyar ana fitur sing ditawarake kanggo sampeyan lan yen sampeyan arep tuku, sampeyan uga kudu nganggep sing anyar Driver kanggo keyboard iki nginstal. Kanthi trik prasaja iki, sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur penting sing ana, lan ndadekake sampeyan nyata nyata. Iki minangka salah sawijining keuntungan paling penting nalika sampeyan arep ngganti keyboard lawas karo sing anyar. Sampeyan banjur bisa miwiti program saka keyboard, ngowahi e-mail langsung, lan langsung ngontrol webcam kanthi keyboard. Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur saben keyboard anyar kanthi individual lan nggawe setelan sing cocog supaya sampeyan bisa mbantu kanthi cepet keypad njaluk. Padha uga nggawe dhewe luwih mandiri saka fungsi sistem operasi sing digunakake lan kene sampeyan entuk manfaat sing penting saka akeh fitur tambahan keyboard anyar. Apa sampeyan tau krungu babagan makro, sing kabeh rantange printah, sing bisa dikendhaleni karo keyboard anyar lan fungsi tambahan sing, mung siji klik. Contone, sampeyan bisa tansah nggawe koreksi kanthi langsung nggunakake keyboard lan chain command. Sampeyan ora perlu mbukak langkah luwih lanjut amarga macro nggawe karya kanthi otomatis. Keyboard anyar uga nyedhiyakake penak kanggo nggampangake kombinasi tombol khusus, supaya sampeyan uga bisa nemtokake urutan printah karya ing sawijining workstep kaya. Iki mung ora bisa nggawe keyboard standar lawas lan iki minangka kaluwihan sing penting yen sampeyan pancene pengin bisa kanthi efektif. Uga kamungkinan sawetara wong nggunakake PC lan keyboard anyar diwenehake dening manufaktur. Kene, profil pangguna individu bisa digawe ing keyboard anyar iki, sing kabeh bisa digunakake kanthi pribadi. Tombol khusus bisa diatur ing keyboard anyar.

Remot kontrol program

Yen sampeyan durung nyinau babagan nggunakake program mbatalake, sawetara keyboard anyar bakal ngidini sampeyan nemokake penemuan anyar iki. Sampeyan bisa, umpamane, muter musik mbatalake, nyetel volume, lan mungkasi utawa miwiti video kaya ing bioskop. Sampeyan kabeh kudu tuku salah sijine keyboard multimedia anyar. Model-model kasebut utamané cocok kanggo sampeyan yen sampeyan nggunakake tugas iki kerep liwat PC. Sing nyimpen sampeyan nangani kanggo mouse.

Papan khusus keyboard

papan tombol Kantor khusus kagungane genre iki keyboard anyar kanggo PC. Tumapake sampurna saka tugas kantor kayata aksara bisnis, spreadsheets utawa label printing serial bisa apik rampung saka keyboard, yen kasengsem ing keyboard karo iki fungsi tambahan. Uga papan tombol Internet khusus kasedhiya karo sawetara manufaktur sing ngidini sampeyan kanthi cepet browsing lan nggoleki web. Sampeyan bisa sesarengan nyariyosaken komunikasi minangka browsing efisien lan contone, e-mail panjenengan.

Keyboards karo tampilan terpadu

Tampilan terpadu bisa mbantu nglacak wektu lan tanggal. Puter maneh trek musik uga bisa dipantau liwat layar lan sampeyan uga bisa langsung nampilake e-mail, SMS utawa tugas liyane ing layar iki. Kajaba iku, sawetara keyboard iki uga menehi link menyang smartphone lan pesen sing mlebu. Keyboard iki uga nduweni antar muka karo Bluetooth utawa WiFi.

Konfigurasi individu sing mutlak

Sampeyan bisa dadi berkah kanggo sampeyan nalika sampeyan tuku keyboard anyar sing ngidini sampeyan ngaturake. Mung tukang game siap nyetel ulang kabeh setelan kanggo kabutuhan. Kanthi keyboard iki, sampeyan bisa nemokake kabeh tombol kanggo kabutuhan pribadi. Ing tata letak driver sampeyan bisa nyimpen program lan sampeyan bakal bisa digunakake kanggo desain anyar keyboard anyar. Iki tegese mutlak kanggo sampeyan, amarga sampeyan wis entuk produk unik. Siji bab sing mesthi, yen sampeyan wis njupuk langkah iki, sampeyan bakal nemokake angel gawe keyboard standar. Nanging sampeyan bakal bungah nalika njupuk langkah iki, amarga sampeyan ora pengin ngalahake efisiensi iki, luwih-luwih nalika sampeyan lagi muter karo PC.

Tanpa kabel, liya kanggo keyboard anyar

Dina iki, ora ana sing bakal ngrembug panyambungan kabel maneh, lan iki uga bener nalika mundhut keyboard anyar. Produk bertenaga nirkabel saka jenis iki saiki minangka langsung lan dipercaya, kayata model kayata dock nganggo sambungan USB menyang PC. Sampeyan bisa milih lokasi sing dipilih kanthi bebas kanggo PC lan sampeyan bebas nganggo keyboard lan karya sampeyan. Saliyane, sampeyan duwe kebebasan kanggo ngganti lokasi kasebut maneh lan nemokake panggonan sing nyaman. Kabel alus lan obstruktif ing keyboard ora perlu, lan fitur iki kudu ngidini sampeyan ing kahanan apa wae.

Bentuk ergonomis saka keypad

Papan-papan tombol anyar sing cendhak ora mung tendangan fashion utawa rancangan desain, nanging ing kene sampeyan bisa ngilangi sendi lan nglampahi tanpa nyeri wektu sing suwe ing keyboard wektu sampeyan. Penataan cetakan kasebut cocok karo tes sing digawe manufaktur kanggo para pelanggan sing bakal teka. Sampeyan uga bisa entuk manfaat saka tuku keyboard anyar ing kene. Tawaran keyboard iki mung sampurna lan iki ditrapake kanggo bantalan lebar lan bodysuits super tipis saka produk kasebut.

Akeh prakara kanggo tuku papan tombol anyar

Yen sampeyan saiki mangerteni manfaat nggunakake keyboard standar, adoh wektu kanggo miwiti nggoleki keyboard anyar lan luwih nyaman. Kesimpulan saka pertimbangan barang-barang sing apik lan ora kudu larang iki bisa dianjurake. Kanthi keyboard anyar ing PC, sampeyan mung bisa nindakake liyane, nggawe karya sampeyan luwih efisien, lan nggunakake akeh fitur tambahan sing wis ndhelikake saka sampeyan. Cukup nemokake produk sing bener kanggo sampeyan saka tawaran keyboard anyar lan sampeyan bakal nemu anyar nganggo keyboard iki.

tawaranBestseller no 1
Kunci bisnis kabel Logitech K280e Pro kanggo Windows, Linux lan Chrome, port USB, istirahat palem, splashproof, PC / laptop - tampilan ireng
  • Istirahat pergelangan tangan: Dhukungan gedhe saka keyboard Logitech ngaktifake kenyamanan kerja jangka panjang
  • Perumahan bukti sing cipratan: Perlindhungan optimal keyboard hardware ing saben dinane
  • Profil modern lan elegan: karyawan ngapresiasi desain keyboard sing canggih lan rumangsa nyaman ing papan kerja modern
  • Tombol Flat: Tombol ngaktifake karya sing tenang lan nyaman
  • Klebu ing pangiriman: keyboard K280e kabel saka Logitech
tawaranBestseller no 2
Panel keyboard lan mouse nirkabel Logitech MK270, sambungan nirkabel 2.4 GHz liwat panrima USB nano, umur baterei dawa, kanggo Windows lan ChromeOS, tata letak QWERTZ Jerman - tampilan ireng
  • Sambungan Wireless Maju 2,4 GHz: Teknologi nirkabel Logitech njamin koneksi sing cepet lan dipercaya liwat jarak sepuluh meter
  • Muter komputer sing kompak: Muter PC bisa gampang dirajut ing kanthong utawa kanthong notebook sampeyan lan nggawe karya seluler gampang
  • Wektu operasi dawa: Gawe pirang-pirang wulan tanpa ngganti baterei nganggo keyboard (36 wulan) lan mouse (12 wulan). Aktif mati / mati mbantu ngirit listrik
  • Kunci nirkabel lan mouse: Amarga ora ana kabel, makarya utawa dolanan ing omah lan ing dalan luwih trep
  • Keyboard kanthi 8 kunci khusus: Sampeyan duwe akses langsung menyang kontrol media
tawaranBestseller no 3
Logitech G910 Orion Spectrum keyboard game mekanik, lampu RGB, saklar Romer-G ngalih, 9 tombol G-tombol, anti-ghosting, fitur layar kapindho ARX, tampilan tata letak QWERTY Jerman.
  • Kinerja paling apik: Logitech Orion Spectrum minangka salah sawijining keyboard game mekanik paling apik ing saindenging jagad kanthi tactile Romer G ngalih nganti 25 persen luwih cepet micu
  • Lampu saka keyboard game Logitech bisa gampang diatur: Palet warna RGB luwih saka 16 yuta warna
  • Fleksibel: Keyboard game Logitech G910 bisa digunakake karo aplikasi Arx Control lan dok smartphone ing smartphone lan saéngga bisa ngakses data ing game liwat smartphone utawa tablet
  • Sembilan tombol G-tombol: Kanthi keyboard game Logitech iki, sampeyan bisa nggawe makro game dhewe kanggo nglakokake printah kompleks kanthi kecepatan kilat lan akurasi
  • Kontrol multimedia khusus: Panel kontrol siji-tutul nyedhiyakake akses cepet kanggo muter, ngaso, bisu lan skip
tawaranBestseller no 4
HAVIT Gaming Tastatur und Maus Set, LED Hintergrundbeleuchtung QWERTZ (DE-Layout), Gaming Maus mit 7 LEDs als Beleuchtung (800 / 1200 / 2400 / 3200 Dots Per Inch einstellbar) (Schwarz)Anzeige
  • Ora mung kanggo saben dinten, nanging uga kanggo pengalaman game apik. Kompatibel karo Windows 2000 / 2003 / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10 / Mac OS etc.
  • Kunci konflik 19, tombol multimedia 12, tombol "WASD" sing dituke lan tombol WIN bisa dikunci kanggo game.
  • 3 Backlight Mod: Keyboard game iki duwe mode 3: Colour Pelangi / Pulsate (Nafas) / Mati. Kanggo pindhah, mung menet tombol Fn + "LED".
  • Muter dolanan: Trendi, bisa ditrapake, lampu LED ing 7 warna sing terus digunakake sajrone nggunakake: abang, biru, ungu, kuning, cyan, pink, ijo.
  • 3200 Dots Per Inch Gaming Maus: Beleuchtung aus / Vorwärts- / Zurück-Taste / Auswahl 800 / 1200 / 2400 / 3200 Dots Per Inch einstellbar; Blinkende Anzeige bei Dots Per Inch- umschaltung: 800- Rot; 1200- Grün; 2400- Blau; 3200- Lila.
tawaranBestseller no 5
Panel keyboard lan mouse nirkabel Logitech MK330, sambungan 2.4 GHz liwat panrima USB, G-tombol sing bisa diprogram, umur baterei 4 nganti 12 wulan, PC / laptop, tata letak QWERTZ Jerman - tampilan ireng
  • Keyboard PC fleksibel: 11 kunci khusus lan 4 tombol tombol sing bisa diprogram kanggo akses langsung menyang media, internet, mulai / ngaso, volume lan liya-liyane
  • Kenyamanan: Desain sing ramping lan apik kanthi tombol sing rata, bisik-bisik ngaktifake typing sing kepenak; Ukuran keyboard: 183,0 mm x 446,3 mm x 20,5 mm
  • Muter PC Portable: Nawakake kamar panyimpenan kanggo panrima USB, sing digunakake bisa tetep dipasang ing PC; Ukuran tikus: 99 mm x 60 mm x 39 mm
  • Urip baterei sing dawa: Baterei keyboard nirkabel nduwe umur 24 wulan lan tikus tikus 12 wulan
  • Setel keyboard lan mouse tanpa kabel: Teknologi GHz Lanjut 2,4 kanthi koneksi tanpa kabel kanthi transfer data cepet lan kebebasan gerakan maksimal
tawaranBestseller no 6
Logitech MK540 keyboard nirkabel lan mouse tikus, sambungan sambungan nirkabel 2.4 GHz liwat Unifying USB panrima, umur baterei 3 taun, kanggo Windows / komputer PCOS lan laptop, tampilan tata letak QWERTZ Jerman
  • Optimal: Ketik kanthi trep lan tepat ing keyboard Logitech nirkabel sing dioptimalake kanggo akurasi lan nyuda jinis gangguan, uga ing kantor utawa nalika main game
  • Versatile: Muter Logitech nirkabel kanthi bentuk sudhut mlengkung sing cocog kanggo pangguna sisih tengen lan kiwa lan permukaan genggaman karet alus kanthi sayembara kanthi sayah ing lontar tangan
  • Dipercaya lan tahan lama: keyboard ora mbutuhake baterei anyar sajrone 36 wulan. Tikus PC duwe energi cukup kanggo 18 wulan
  • Tombol khusus praktis: Akses media, kalkulator lan indikator baterei langsung sawayah-wayah lan netepake tombol fungsi sing dikepengini
  • Plug nirkabel lan muter: sambungake mouse lan keyboard PC nganggo panrima USB cilik nganggo teknologi Logitech Unifying lan sampeyan siap mbukak
tawaranBestseller no 7
Logitech Ergo K860 - kabellose ergonomische Tastatur mit geteilter Tastenanordnung, Handgelenkauflage und -stütze für natürliches Tippen. Windows/Mac, Bluetooth, USB-Empfänger inbegriffen - GraphiteAnzeige
  • GETEILTE, GESCHWUNGENE TASTATUR – Natürlicher tippen auf einer ergonomischen Tastatur, die eine bessere Haltung fördert. Die geneigte Tastatur reduziert Muskelanspannungen in Handgelenken und Unterarmen
  • GEPOLSTERTE HANDGELENKAUFLAGE – Die geschwungene Handgelenkauflage bietet 54 % mehr Stütze für Ihre Handgelenke und reduziert die Beugung der Handgelenke um 25 % im Vergleich zu einer Standardtastatur ohne Handballenauflage. * *Verglichen mit einer herkömmlichen Logitech Tastatur ohne Handballenauflage
  • PERFEKTE TASTENANSCHLÄGE – Konkave Tasten, die genau zu Ihren Fingerkuppen passen. Tippen Sie ohne Schwierigkeiten auf einer kabellosen, auf Komfort, Präzision und fließende Bewegung ausgelegten Tastatur. Sie spüren jeden Tastenanschlag – aber zu hören ist nichts
  • VERSTELLBARE HANDPOSITION – Ob im Sitzen oder im Stehen, die ausklappbaren Füße sorgen mit Winkeln von 0°, -4° und -7° immer für eine komfortable, natürliche Handhaltung
  • LEISTUNG OHNE KOMPROMISSE – Ein integrierter Ziffernblock, wenn Sie häufig mit Tabellen arbeiten, die Möglichkeit, bis zu drei Geräte anzuschließen, und 2 Jahre Batterielebensdauer** sorgen dafür, dass die Leistung nicht zu kurz kommt. **Die Batterielaufzeit ist von Nutzungs- und Umgebungsbedingungen abhängig
tawaranBestseller no 8
Kunci game game Logitech G213 Produksi, lampu RGB, G-tombol sing bisa diprogram, kontrol multi-media, istirahat sawit terpadu, bukti percikan, tata letak QWERTY Jerman - tampilan ireng
  • Keyboard game karo zona lampu RGB: keyboard Logitech nawakake limang wilayah cahya sing kapisah kanthi pilihan warna saka spektrum luwih saka 16,8 yuta warna
  • Perumahan: Keyboard game ukuran ukurane karo omah sing ramping, nglindhungi saka rereget, crumb lan splashes, gampang di resiki - kombinasi sing cocog kanggo mouse game
  • Tombol Mech Dome: Nyedhiyakake kinerja dibandhingake keyboard keyboard lan nggabungake prilaku tactile paling apik lan kinerja sing kuat
  • Matrix game anti-ghosting: Kinerja game optimal supaya bisa dikontrol nalika mencet sawetara tombol game bebarengan
  • Kontrol multimedia khusus: kontrol musik latar mburi tanpa ngganggu game, uga kanggo muter, ngaso lan muting lagu lan video
tawaranBestseller no 9
Razer Ornata Chroma - Mecha-Membrane Gaming Keyboard (Tastatur mit Mecha-Membranen Schaltern, Ergonomische Handballenablage, voll programmierbar, RGB Chroma Beleuchtung) DE-LayoutAnzeige
  • Razer Mecha-Membrane Switches: Die von Grund auf entwickelte Razer Mecha-Membran verquickt den weichen Druckpunkt einer Membrankuppel aus Gummi mit dem klar definierten taktilen Klicken einer mechanischen Taste und sorgt bei jedem Tastendruck für eine hohe Auslösegeschwindigkeit
  • Halbhohe Tastenkappen – für schnelleres Auslösen: Die Razer Ornata Chroma setzt auf eigens entwickelte Tastenkappen, die verkürzt wurden, um die Auslöseverzögerung zu verringern, damit die Finger nur so über die Tastatur fliegen können und jeder Befehl sofort ausgeführt wird
  • Anpassbare Razer Chroma-Hintergrundbeleuchtung mit 16,8 Millionen individuellen Farboptionen: Mit der Razer Ornata Chroma lassen sich nicht nur verblüffende Beleuchtungseffekte erschaffen und präsentieren. Dank interaktiven Effekten im Spiel wird das Gameplay-Erlebnis noch fesselnder, denn die Tastatur reagiert auf das Spiel
  • Ergonomische Handballenauflage – für noch längeren Gaming-Komfort: Die eigens für die Razer Ornata Chroma entwickelte Handballenauflage sorgt auch bei den intensivsten Gaming-Marathons noch für komfortables Spielen
  • 10-Tasten-Rollover im Gaming-Modus: Nie wieder eine Taste verfehlen, oder in diesem Falle zehn. Mit der eingebauten Anti-Ghosting-Technologie der Razer Ornata Chroma lassen sich jetzt bis zu zehn Befehle gleichzeitig auslösen, jedes Mal ideal
tawaranBestseller no 10
Jelly Comb Bluetooth Beleuchtete Funktastatur, Kabellose Wiederaufladbare Ultraslim Fullsize Tastatur, QWERTZ Deutsches Layout, mit 7 farbigen Beleuchtung für Windows PC, Laptop und Tablet, GrauAnzeige
  • ✔TASTATUR BELEUCHTET & WIEDERAUFLADBAR - bei der Bluetooth Tastatur ist 7-farbigen Beleuchtung verfügbar, 3 Helligkeit-Stufen lassen sich einstellen. Mit einer großen Kapazität von 2000mAh ermöglicht die Tastatur eine Arbeitszeit bis zu 400 Stunden ohne Beleuchtung, 16 Stunden mit heilligster Beleuchtung.
  • ✔EXTRA DESIGN FÜR WINDOWS GERÄTE - Kompatibel mit Windows System, die Tastatur ist extra für Windows Gerät entwickelt, für Ihr PC, Laptop und Tablet mit Windows gut geeignet. Alle Funktionentasten und Sonderzeichen-Tasten funktionieren perfekt unter Windows.
  • ✔ULTRASLIM FULLSIZE DESIGN FÜR MEHRERE ORTEN - Abmessung der Tastatur: 418*120*8-21mm. Mit dem dünnen und hochwertigen Design mit Ziffernblock ist die Funktastatur für mehrere Anwendungszweck geeignet. Ideal für Heim und Büro.
  • ✔LEISER & BEQUEMER EINGEBEN - die Tasten der kabellosen Tastatur sind mit Scherenfuß hergestellt. Es schwindet wirksam Geräusch bei Eingabe. Für eine angenehme ruhige Umgebung in Büro oder zuhause geeignet.
  • ✔LIEFERUMFANG - 1 x Kabellose Tastatur, 1*USB Ladekabel, 1*Bedienungsanleitung. Für irgendein Problem mit dem Produkt wenden Sie sich bitte an uns per E-Mail. ACHTUNG: nach dem Einschalten der Tastatur wurde Oben/Unten Pfeil-Taste automatisch als Umschaltentaste der Hintergrundbeleuchtung erkannt, Sie sollten zuerst die Lämpchen-Taste kurz drücken, danach funktionieren Oben/Unten Pfeil-Taste einwandfrei.
Ora ana votes sing.
Mangga ngenteni ...
Voting saiki dipatèni, pangopènan data sing ditindakake.