Mietschuldner

0
855

Apa a Mietschuldner: Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan leasing

Liyane lan luwih akeh wong ing Jerman diabaikan. Utang ing dhewe ora kudu ancaman kanggo livelihood, nanging yen sampeyan kudu mbayar sewa, sampeyan bakal ilang omah lan dadi ora duwe omah. Minangka penghutang sewa, uga angel banget kanggo mlebu menyang sewa anyar. Kanthi alasan iki, ayahan sewa kudu nyingkiri ing kabeh biaya. Apa sampeyan duwe utang leasing, sampeyan kudu tumindak kanthi cepet, amarga nunggu bakal mung nyebabake kahanan sampeyan.

Nyewa ora dibayar? Saka periode kasebut sampeyan bakal dianggep dadi panyalur leasing:

Kanthi mlebu ing persetujuan sewa 1.9.2001, sewa kudu dibayar sadurunge ing dina katelu ing sasi. Yen gagal ketemu deadline iki, sampeyan wis nduweni kewajiban resmi minangka utang. Nanging, pembayaran dhisikan ing dina kerja kaping telu kudu dicathet ing panulisan ing persetujuan rental. Uga, yen sampeyan mung mbayar ragad kanggo rutin dina tunduk saben wulan, sampeyan salah karo tani.

Apa biaya nyewa?

Iku adoh saka cukup yen sampeyan mung mbayar sewa ing perjanjian sewa, amarga sewa uga kalebu pembayaran advance kanggo biaya operasi kaya pembuangan sampah lan sumber banyu. Sampeyan uga kudu ngetrapake advance payment kanggo biaya panas utawa tarif rata-rata sarujuk karo sewulan saben wulan. Yen sampeyan ora mbayar sewa kanthi lengkap, sampeyan uga sah dadi wong sing duwe utang.

Apa pemilik omah bisa nyetop lease tanpa kabar?

Yen sampeyan mung kanthi default kanthi sewulan saben wulan, sampeyan durung diancam kanthi pamblokiran langsung. Nanging, tani sampeyan bisa ngumumake sampeyan kanthi apik yen sampeyan lagi telat karo luwih saka siji sewulan saben wulan luwih saka setunggal wulan. Ing kasus iki, tani sampeyan kudu netepi periode panjalukan statutori, sing biasane telung sasi. Worth ngerti: Sanajan sampeyan tansah nransfer sewa kanthi proses pas wektune, tenancy sampeyan bisa dihentikan. Nanging, tani sampeyan mung nduweni hak, yen dheweke wis ngelingake sampeyan nulis.

Yen sampeyan lagi nyewa rong wulan, sampeyan bisa kritis kanggo sampeyan

Yen sampeyan kanthi default minangka panyalur nglewati rong wulan, pemilik sampeyan bisa mungkasi tanpa kabar. Pembatalan tanpa kabar uga bisa ditindakake yen sampeyan mung mbayar sewa sing ora lengkap lan minangka standar ing rong tanggal pembayaran sing sabanjuré luwih saka siji sewulan saben wulan. Sampeyan kudu tansah elinga alesan pribadhi kanggo wektu tundha ing pembayaran, kayata pengangguran dadakan, lan sapiturute, ora bisa menehi penghentian ora efektif. Mung ing kasus sing luar biasa, umpamane, yen sampeyan ora duwe sadar ing rumah sakit lan mulane ora bisa mbayar ragad, pengadilan wis katon.

Supaya sampeyan kudu nanggapi minangka utang panyewane:

Aja ngenteni nganti kasep, nanging hubungi tani nalika sampeyan nyadari yen sampeyan ora bisa mbayar nyewa utawa ora lengkap. Kathah sang pangusaha ndhelikaken dhata lan mbayar pambayaran ing tanggepan utawa malah pembayaran péstoran. Apa sampeyan dadi panyalur leasing amarga nasib pribadhi, umpamane, pengangguran, kantor sosial sosial lokal bisa mbantu sampeyan lan njupuk alih kewajiban leasing sampeyan.

Kanggo mbatalake pembatalan:

Yen sampeyan, minangka panyalur nglewati, utang sampeyan ing wektu rong sasi sawisé sampeyan diwenehi résistènsi, pambatasan bakal ora sah. Nanging, sampeyan mung bisa nggunakake hak iki saben rong taun. Yen sampeyan wis nampa notifikasi pambatalake minangka panyalur nglewati sajrone suwene rong taun lan mbayar biaya tunggangan, tilar tetep.

Related Links:

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...