lenga klapa

0
840
lenga klapa

Lenga kelapa - minangka perawatan kanggo awak

lenga klapa wis digunakake kanggo taun kanggo aplikasi internal lan eksternal. Amarga sacukupe, lenga bisa ngresiki utawa ngobati penyakit sing akeh. Ilmu isih sibuk nliti macem-macem cara tumindak obat alami sing luar biasa iki.

Efek produk

Lemak klapa akeh migunani amarga bahan-bahan sing terkenal. Iki ngandhut asam amino, vitamin, mineral, antioksidan lan asam laurat. Saben uwong aktif iki nduweni efek tartamtu ing awak lan kanthi mangkono mbisakake spektrum aksi sing wiyar. Lenga bisa ditrapake kanggo kulit kanggo nggunakake njaba utawa malah dijupuk.

Efek ing kulit

Lenga klapa gedhe kanggo ngobati macem-macem masalah kulit. Minyak duweni efek anti-inflamasi lan bisa nyumbang marang kasunyatan sing foci inflamasi cilik bisa cepet disawat ing jerawat nanging uga ing dermatitis atopik. Asam Lauric, salah sawijining bahan aktif minyak sing paling penting, bisa mateni bakteri, kuman, lan virus. Kanthi cara iki, inflamasi bisa cepet ilang. Lenga iku alus, saéngga bisa ditrapake sanajan ana ing wilayah sing sensitif ing kulit, tanpa nyebabake efek samping sing ora dikarepake.
Produk uga mbantu ing njaga kulit sehat lan uga bisa digunakake ing perawatan wajah. Lenga bisa njaga kulit saka kerutan lan owah-owahan liyane. Kanthi bahan-bahan sing apik, iku tansah bisa nyedhiyakake kulit kanthi banyu sing cukup. Kajaba iku, mbentuk lapisan protèktif, saéngga kulit sing sensitif bisa dipesthi saka akèh pengaruh lingkungan kayadéné hawa udhara garing, gas sing diobong, radiasi kadhemen lan UV. Kanthi cara iki, sampeyan bisa tetep katon luwih enom.
Gampang banget lenga klapa uga digunakake kanggo lip care lan katon luwih sustainable tinimbang lip balm. Lenga bisa ditrapake ing lambe lan ndhukung struktur alami kulit lip. Bibir ora garing lan retak cilik, sing uga disebabake kekeringan, bisa uga cepet. Amarga efek antibacterial saka lendir lenga lan herpes bisa digawa kanthi cepet kanggo waras. Wiwit perawatan wêdakakêna iki pancen tanpa tambahan aditif kimia, bisa uga digunakna kanthi gampang, tanpa ngrusak kulit.
Kulit lan rambut bisa uga entuk manfaat saka lenga klapa. Akeh wong sing nandhang cacat, rambut rontok utawa brittle lan rapet ngerti sing produk kosmetik kerep ora sethithik kanggo obat masalah iki. Minyak klapa bisa mung diurutake menyang kulit sirah lan didhahar metu sawise wektu sing cendhak. Supaya sampeyan moisturize rambute lan vitamins ing lenga nyedhiyakake jeneng anyar. Miturut diet kaya ing Haarboden bisa diperlokaké ing pirang-pirang kasus, rontog rambut.
Aplikasi kosmetik liya yaiku minyak kelapa minangka bahan deodorant. Produk iki nyedhiyakake kulit alus saka armpits lan bakteri sing nyebabake bau-bocahe wis rusak. Iki ngalangi bau kringet tanpa kudu disuntikake kanggo obat-obatan deodorants, kang asring gegandhengan karo kanker.

Aplikasi internal

Uga, konsumsi saka lenga klapa dituduhake kanggo akeh penyakit. Asam Lauric sampurna kanggo ndhukung sistem kekebalan awak. Sampeyan bisa ngilangi membran sel bakteri lan virus lan mateni wong-wong mau. Awake dhewe ora bisa ngasilake asam lauric, lan lenga klapa minangka sumber ideal kanggo bahan aktif sing penting. Ciri antibakteri lan antiviral bisa uga nyegah panyebaran herpes.
Pasinaon ngenani babagan ilmiah wis mbuktekake yen lenga klapa bisa efektif ing penyakit serius. Iki kalebu, contone, Alzheimer. Amarga luwih cilik, penyakit Alzheimer wis kacarita ing negara-negara ing ngendi lenga iki digunakake kanggo masak. Wis ditrentahake yen lenga klapa bisa mungkasi penyakit kasebut lan uga duwe efek penyembuhan. Efek iki gumantung marang keton, sing bisa disedhiyakake dening lenga klapa ing otak kanggo ngowahi glukosa dadi energi.


Asupan lenga klapa reguler bisa uga menehi perlindungan marang kanker. Lenga nemen nambah jumlah enzim antioksidan ing awak. Enzim-enzim iki nyegah pertumbuhan sel kanker.
Sange uga efek lenga klapa ing penyakit Parkinson. Enzim sing padha sing nyegah pertumbuhan kanker uga duwe efek positif ing sel-sel syaraf manungsa. Penyakit Parkinson lan degeneratif saraf liyane bisa uga bisa dikurangi dening lenga utawa pembangunan sing bisa nyingkiri.

Apa wangun bisa dituku?

lenga klapa ngalangi nalika adhem lan liquefies mung nalika ditambahake panas. Kanggo prodhuk sing paling akeh, produk kasebut kasedhiya ing kaca tingal. Sejatine, siji mbédakaké antara lenga klapa sing ditapis lan ditenun. Ing versi sing ditapis, daging saka klapa kasebut pisanan dikeringake. Banjur lenga kasebut dicithak metu saka daging sing garing. Sabanjure, produk kasebut olahan saka perawatan kimia supaya bau lan rasa bisa dibusak. Mangkono, daging kok sing digunakake kanggo proses iki ora kudu rampung murni. Senadyan proses iki, asam lauric biasane diawetake. Nanging, ati-ati kudu dijupuk nalika ngobati lenga sing ditapis karo hidrogen. Ing kasus kasebut, lemak trans bisa mbentuk sing bisa ningkatake kadar kolesterol. Lenga klapa sing disajiake biasane ditawanake kanthi jeneng "RBD".
Benten, ana lenga asli, sing uga diarani "VCO". Minyak iki diduweni dening proses mekanik sing lembut lan kudu ora diacidify utawa deodorized. Paling produk saka jinis iki diprodhuksi dening cara sing diarani garing. Daging kelapa pisanan dikeringake ing srengenge utawa ing oven industri gedhe. Sakwise kuwi, lenga kadhemen kanthi tanpa panas. Minyak sing diprodhuksi dening metode iki ngemot kelembapan cilik lan mulane awet kanggo taun-taun teka.
Nanging, ing cara sing lembab, daging kelapa sing seger dianggo. Susu klapa dipencet metu saka daging tanpa panas. Ana sawetara cara kanggo misahake lenga saka susu klapa kasebut. Metode sentrifugal paling apik lan paling apik.

PureBIO coconut oil 1.000 ml (1L) untuk RAMBUT, KULIT DAN COOKING - minyak kelapa organik, asli dan dingin ditekan
  • Saka kawicaksanan organik saka Sri Lanka
  • Cocog kanggo frying, masak lan baking
  • Produk perawatan kanggo rambut lan kulit
  • Produk perawatan uga kanggo kewan
  • Alam, asli, kadhemen dipencet, pangan mentah, organik, vegan

Apa sampeyan ngerteni produk sing dhuwur?

Minyak kelapa ing dasaripun minangka produk alami berkualitas tinggi kanthi maneka warna sifat apik. Nanging, ana sawetara beda kualitas penting sing gegayutan karo metode manufaktur. Yen lenga nduweni werna kuning, bisa dianggep sing wis diprodhuksi sajroning pangaruh panas, minangka asil akeh bahan aktif sing ilang. Nalika pameran, salah sijine kudu mbayar manungsa waé menyang label organik, sing nandheske yen mung kelapa sing digunakake dening perkebunan cocos diatur miturut pedoman ekologis. Nilai tartamtu asring lenga diprodhuksi dening koperasi cilik. Kajaba iku, siji kudu milih lenga asli, sing diprodhuksi dening metode wet lan centrifuge. Luwih becik, yen lenga mung ngandung kelembapan cilik supaya lenga luwih tahan maneh.

Nawakake manufaktur sing dhuwur

Prodhuk kualitas dhuwur kasedhiya saka Mitus. Produk sing sampeyan tingali ing internet miturut jeneng kasebut

tawaran
mitus lenga klapa organik, native, 1er Pack (1 x 1000 ml) ing tampilan kaca pegangan
  • Minyak Kelapa Organik Mituso asli mengandung nganti 53% asam laurat uga asam capril nganti 8%, asam caprik nganti 6,5%.
  • Organic kualitas kelas pertama saka pertama ditemokake kadhemen lan sertifikat organik budidaya saka peternakan cilik ing Sri Lanka.
  • Makanan mentah, vegan, gluten-free lan lactose-free, trans-lemak-asam, ora diresmik, diobati, hardened, bleached.
  • Lenga klapa iku serbaguna, kanggo frying lan baking, kanggo wajan lan nggoreng, nyebar lan saos.
  • Uga dipigunakaké ing kosmetik kanggo kulit lan rambut, nyedhiyakake kelembapan alami lan apik kanggo panyimpenan.
diprodhuksi saka coconuts organik ing peternakan cilik ing Sri Lanka. Lenga diprodhuksi dening ngencerke lemah lembut, supaya kabeh ramuan penting dijaga. Produk kasebut asli 100 lenga klapasing gratis saka aditif kimia apa wae.
Liyane prodhuk banget ana ing nomer kasebut
Ölmühle Solling organic oil coconut nativ in indicator 1000ml glass handle
  • Kualitas premium paling dhuwur saka 1. Cold pressing - Virgin Coconut Oil
  • 100 persen saka lenga klapa asli saka farmasi certified Organic / EC Organic kualitas
  • Ora olèh, ora dadi hardened, ora bisa ngiris, ora diresiki - dipencet saka pulp seger
  • Tinggal dikontrol dening laboratorium spesialis terakreditasi ing Jerman
  • VEGAN lan laktose gratis, sugih ing asam lauric
ditawakake pabrik minyak Solling. Prodhuk iki uga diprodhuksi saka coconuts organik saka Sri Lanka. Prodhuk iki nggawe segel Organic lan asli. Kemurnian produk wis dijamin dening pemeriksaan reguler dening laboratorium independen ing Jerman.

Produk paling apik lan aplikasi ing video kasebut

Mode serbaguna saka aksi lenga klapa Malah karo penyakit serius, akeh wong sing tansah kaget. Dadi cukup menarik kanggo ngrungokake panemu ahli babagan topik. Contone, youtube nduweni video sing mulang babagan carane ngerteni efek saka lenga ing otak lan fungsi awak liyane.

Tren anyar kanggo nggunakake lenga kanggo perawatan demensia kayata Alzheimer diterangake lan uga dipajangake kanggo wong awam.

Sanajan asil sing ditampa saka studi ilmiah babagan sifat lenga klapa lan pangaruh sing ditindakake marang penyakit serius, akeh wong sing kasengsem ing efek kosmetik minyak. Ing video YouTube, sampeyan bisa njupuk gambaran cepet babagan carane produk bisa digunakake.
Mesthi, penting banget kanggo aplikasi internal lan uga eksternal kanggo tuku produk kualitas.

Panaliten paling anyar

Hasil nganti saiki karo studi babagan subyek KokosöAku ngajak para ilmuwan kanggo riset luwih akeh nggunakake. Conto, ing 2016, efek saka lenga ing kanker kolorektal diteliti ing sawijining studi. Kanker iki minangka salah sijine kanker paling umum ing wong lanang lan wadon. Panalitiyan iki ditindakake dening ilmuwan Amerika saka Universitas Adelaide lan diterbitake ing Journal Research Cancer. Asam lauric sing ana ing lenga klapa bisa numpes sel kanker usus besar 90 ing rong dina. Senajan adoh dana wis kepingin nindakake iki investigations, ing organisme urip, panemon bener nanging minangka groundbreaking ing panelusuran cara lanang ing perawatan kanker. Sinau uga didhukung dening studi sing dilakoni ing kéwan ing Pusat Penelitian Kelapa ing Negara Colorado. Wis ditampilake yen sel kanker ora terus tuwuh ing kéwan sing nambahaké lenga iki.
Lenga klapa uga menehi relief marang pasien kemoterapi. Wis ditemtokake yen asupan saben dina saka lenga klapa bisa nyebabake efek samping sing kerep serius sing biasane marakake terapi.
Asam lauric sing ana ing lenga saiki dianggep minangka pangarep-arep gedhe ing riset kanker, mbenerake anggapan yen kanthi ngetrapake produk, bisa ngreksa awake dhewe saka sawetara saka kanker.

Tuku tontonan ing Internet

Yen sampeyan lenga klapa ing diet, utawa pengin nggunakake kanggo perawatan kecantikan, sampeyan duwe kesempatan sing apik ing Internet kanggo tuku produk. Ana pilihan sing luwih gedhe sing ditawakake, kayata ing toko bio. Supaya sampeyan bisa ndeleng dhèskripsi produk individu ing waktu luang lan golek prodhuk sing bener-bener berkualitas, ing ngendi bahan-bahan aktif sing penting ora diganti. Sampeyan uga bisa ndeleng bandinge produk lan tes lan nemokake saka negara asal produk kasebut teka. Bio-seal lan kontrol bebas kasedhiya kanggo saben produk lan terus mbantu sampeyan nemokake minyak kelas premium. Liyane kauntungan saka tuku ing Internet yaiku sing paling akeh sampeyan bisa nyimpen ing tuku dibandhingake toko bio utawa toko pangan kesehatan. Kajaba iku, mesthi nyenengake kanggo mriksa produk ing jadwal dhewe ing komputer lan banjur mung menehi dhata. Dadi sampeyan ora mung nyimpen dhuwit, nanging uga wektu.

kesimpulan

Komposisi kadhemen dipencet, biologi lenga klapa iku luar biasa lan ndadekake produk iki minangka karunia alam sing bisa ngetokaké kanthi positif awak kanthi akeh cara. lenga kanggo 92 persen saka asam lemak kebak, kang wigati energi kanggo awak. Peratus 62 kasebut yaiku asam lemak rantai menengah, ing endhas asam lauric uga nduweni peran utama. Iki penting banget kanggo njaga sistem kekebalan. Ing konsentrasi sing padha, asam lauric ditemokake mung ing susu ibu. Studies wis buktiaken sing asam lauric lan caprylic asam, kang uga sing ana ing lenga klapa, sing bisa matèni bakteri, virus lan germs sing nimbulaké penyakit kayata strep tenggorokan, infèksi nguyuh, inflammation rematik, radhang paru-paru, meningitis, infèksi tempik, ulcers weteng lan nyebabake akeh penyakit liyane. Uga infeksi jamur utawa infeksi virus kayata herpes lan campak bisa dipangan dening lenga.
Sampeyan bisa nambah minyak kanggo diet kanthi macem-macem cara. Sampeyan bisa uga panas nganti 177 ° C tanpa mbentuk radikal bebas. Mulane, sampeyan bisa nggunakake kanthi becik kanggo masak lan baking. Kanthi rasa sing nyenengake, uga cocok kanggo roti. Lenga bisa uga dijupuk langsung, sing luwih disaranake yen kena penyakit. Kajaba iku, lenga klapa perekat sing adhem uga bisa digunakake kanggo perawatan luka njaba lan perawatan kulit.

wewaler

Isi sing diwènèhaké ing kene mung kanggo informasi netral lan pendidikan umum. data iki ora nyetujui utawa ningkataké cara diagnostik, pangobatan diterangake utawa kasebut utawa obatan. teks uga ora Peneng sembarang pratelan nggenepi utawa timeliness, akurasi lan imbangan saka informasi presented bisa dijamin. teks ora ngganti saran saka dhokter utawa apoteker lan ora kudu digunakake minangka basis kanggo diagnosa sawijining lan awal, Amandemen utawa mandap perawatan saka penyakit. Tansah gunakake dhokter sing dipercaya kanggo masalah kesehatan utawa keluhan! We lan penulis kita ora nampa hukuman kanggo maksud apa ora nyaman utawa karusakan njedhul saka nggunakake informasi presented kene.

Rating: 3.0/ 5. Saka swara 1.
Mangga ngenteni ...