LENA Worxx konstruksi kendaraan

0
496
lena-worxx-traktor-kothak wedhi

Sampeyan boss on the construction site!

Kanthi loader roda LENA Worxx, sampeyan bisa mbukak situs konstruksi dhewe ing pantai lan ing ngarep, ing pekarangan utawa pasir. Kendaraan konstruksi nyedhiyakake akeh kemungkinan lan akeh kesenengan, manawa piyambak utawa bebarengan karo kanca-kanca. Loader loader yaiku Liepher L538 Litronic lan panjang 48cm.

Kanggo seneng-seneng aman, sampeyan digawe saka plastik kualitas dhuwur lan uga duwe loro baja 6mm baja galvanis. Iki minangka cara sing mung kanggo njamin kestabilan lengkap, sing uga ndadekake bisa ngangkat lan ngeterake pasir. Kanthi lengen panjang 15cm, kanthi ember gedhe sing dipasang ing pungkasan, sampeyan bisa mindhah bahan konstruksi saka sak panggonan menyang situs sampeyan. Kajaba iku, loader uga cocok kanggo excavating bolongan sing needed ing situs.

Kanthi ukuran approx 16 x 8 x 7 cm, ember cukup amba kanggo nangani kabeh aktivitas ing situs konstruksi karo ease. Loader wheel LENA Worxx dirancang khusus kanggo muter ing pasir utawa ing lumahing liyane. Iki duwe Radlerarm sing luwes, kang uga bisa dikunci ing posisi sing dikarepake. Kabin LENA Worxx uga bisa digunakake kanggo mbantu kemudi. Iki nggawe kemudi sing tepat lan sampeyan bisa nyopir kargo sampeyan ing ngendi wae.

der LENA Worxx wheel loader cocok kanggo bocah-bocah ing taun 3 lan bisa digunakake ing njaba ruangan lan ing jero ruangan. Kesenengan khusus muncul nalika nggunakake kendaraan konstruksi ing sandpit. Kene sampeyan duwe bahan bangunan, sing bisa gampang diangkut, tumpukan lan mbukak lan mbongkar karo loader roda. Supaya sampeyan dadi boss ing situs konstruksi dhewe lan entuk kesempatan kanggo ngowahi pasir menyang area konstruksi kanthi bantuan loader shovel. LENA Worxx uga narik kawigaten banget kanggo nggawe seneng-seneng muter sampeyan minangka aman sabisa. Mulane, loader shovel digawe ing EU lan disertifikasi dening TÜV.

Ana apa-apa kanggo mungkasi gameplay, nyekel loader roda LENA Worxx lan nelukake sandpit, pantai utawa pekarangan dhewe. Aran kaya pekerja konstruksi nyata lan nyetel nada ing situs konstruksi. Nggoleki kemungkinan akeh nggunakake Loader wheel LENA Worxx lan entuk manfaat saka fungsi kasebut. Kanthi roda amba, sampeyan bisa njupuk ing ngendi wae lan playfully njelajah sakupengé. Loro-lorone ing bumi, uga ing pekarangan ing taman utawa ing pasir ing papan dolanan, loader shovel gampang digunakke. Saiki njaluk ngerti donya saka loader shovel lan mbangun situs konstruksi dhewe! Loader wheel LENA Worxx bakal menehi dhukungan maksimal. Sinau!

Traktor sing nyopir ing ladangmu dhewe!

der LENA Worxx traktor nuduhake sampeyan cara kanggo urip ing farm. Iku Traktor Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV manut karo loader ngarep, supaya sampeyan bisa nangani malah paling gedhe proyek ing farm. Kanthi ban gedhé lan konstruksi sing kuat, traktor becik kanggo njero ruangan lan uga nggunakake ruangan. Traktor LENA Worxx digawe saka plastik sing kuat lan uga duwe rong baja 6mm baja galvanis, sing mesthekake umur dawa lan nyenengake sanajan akeh beban. Dadi gampang kanggo ngisi sekop traktor ing pantai utawa ing kotak pasir kanthi pasir lan bahan liyane. Sampeyan kanthi mangkono bisa nggunakake traktor kanggo nindakake aktivitas sing perlu ing farm.

Kanthi ukuran kira-kira 45 x 19 x 21,7 cm, traktor iku ukuran becik kanggo mbantu sampeyan nggarap karya. Thanks kanggo 16 x 8 x 7 ukuran ember cm, sampeyan bisa kanthi gampang ngangkut jumlah gedhe, wedhi utawa bumi. Lengen loader ngarep swiveling convinces karo dawa 19cm ing negara lengkap. Loro ember ngarep, uga las loader, sampeyan bisa nyetel tingkat beda lan mesthi uga ngunci. Iki ngidini sampeyan nggunakake traktor LENA Worxx kanthi maneka warna cara lan apa sing dikarepake. Sampeyan bisa nggunakake loro ing ngarep ing nursery, metu ing kothak wedhi utawa malah ing pantai. ing ban gedhe Ngidini malah nyopir ing lumahing cukup sing ora rata.

Traktor LENA Worxx cocok kanggo bocah-bocah ing taun 3 lan diprodhuksi kanggo nyenengake game aman ing Uni Eropa lan disertifikasi dening TÜV. Kanthi konstruksi sing kuat, ukuran traktor lan rancangan sing setya, traktor ijo nduweni potensi dadi pahlawan ing farm sampeyan utawa uga situs konstruksi sampeyan. Supaya kreativitasmu mbukak gratis lan nemokake akeh fungsi lan kemungkinan traktor LENA Worxx. Ngakoni dhewe saka akeh fungsi game lan presentation kendaraan sing kuat lan kenal lingkungan sing playfully. Kanthi traktor sampeyan bisa miwiti ladang sampeyan dhewe, ngunggah menyang sapi ing wayah esuk utawa nyedhiyakake munggah ing lapangan nalika wayah udan. Ember ngarep sing kuwat bisa nangani proyek sing paling abot, kayata pasir gedhe, ngangkat lan ngedhunake, lan transportasi.

Farm sampeyan, bebarengan karo traktor LENA Worxx, bakal dadi kesenengan sing gedhe, apa piyambak utawa kanca. Wektu sabanjuré, njupuk traktor sing nglangi menyang kothak wedhi, mangerteni opsi-opsi anyar, lan jlajah apa traktor sing bakal menehi sampeyan fitur-fitur kasebut. Kita pengin sampeyan seneng banget!

Rating: 5.0/ 5. Saka swara 1.
Mangga ngenteni ...