laser

0
2621
laser

Printer laser minangka printer ekonomi uga kanggo panggunaan omah

Mesin fotokopi kasedhiya ing saben kantor, saben panguwasa lan akeh perpustakaan. Perangkat multifungsi iki nduweni akeh fungsi, kalebu printer laser. Printers iki, sing operate miturut prinsip laser, saiki uga menarik kanggo sampeyan lan uga cocok kanggo nggunakake omah. Laserprinter saiki dianggep minangka varian ekonomi kanggo printing lan manufaktur sing dikenal kayata HP, Samsung utawa Britania, nyedhiyakake piranti anyar iki kanthi akeh fungsi. Iki printer saiki wis standar ing akeh panguwasa, amarga keuntungan saka tabungan ing biaya printing ketok cetha yen akeh cetakan kudu diprodhuksi ireng / putih. Printers nggunakake prinsip laser lan nggunakake toner kanggo nampilake huruf ing kertas kasebut cetha duwe kauntungan saka biaya unit sing luwih murah kanggo dicithak. Dina iki uga diwarnai lan piranti kasebut mung dienggo. Namung nalika sampeyan mikir babagan mundhut printer anyar, sampeyan kudu ndeleng kanthi cetha ing piranti kasebut lan njupuk kauntungan saka kaluwihan teknologi printing iki. Ana persis produk saka jenis iki sing cocog karo sampeyan kanthi becik, nanging dhisik sampeyan kudu nyinaoni panjelasan teknologi kasebut.

Carane printer laser bisa dianggo

Printers digunakake kanggo ngasilake data, lan medium operator tansah dibutuhake kanggo rampung rampung. Ing printers laser, prinsip elektrofotografi diterapake lan iki beda teknis teknis kanggo printer jarum lan printer inkjet. Bentenipun kanggo printer laser uga ana ing cara XEROX, akeh sing mbandingake teknik iki nganggo sinar laser. Rahasia saka aplikasi teknis yaiku drum statis sing muter kanggo pambentukan gambar. Laser nggoleki gambar lan toner nemplek ing ngendi sinar laser tekan medium operator. Ing laserprinter, titik kontak banjur muncul ing toner, sing nuduhake perwakilan ing media. Laser nyedhiyakake discharge statis drum liwat beam tutul ing lokasi ngendi huruf utawa gambar katon mengko. Laser laser printer digawe kanthi otomatis ing kertas lan toner yaiku aksesori sing tansah kudu dituku minangka produk pengganti kanggo printer kasebut. Nanging, teknik iki luwih trep amarga kartrid toner mung luwih produktif tinimbang kartrij tinta larang kanggo printer inkjet.

Video iki nuduhake sampeyan cara kerjane: https://www.youtube.com/watch?v=xtiz4hts7JI

Prinsip fungsional saka printer laser

Kanthi laser, drum gambar kanthi tegas discharged ing gambar ing media medium operator. Ing panggonan sing ora ana gelas iki, toner metu saka kartrid lan sabanjuré tetep. Warna-warna toner sing beda-beda, didadekake dening kartrid sing cocok lan mbenakake banget awet lan dokumenter. Ana rong jinis pencetak kasebut, laser mono sing disebut lan laserprinter warna. Secara logis, fungsi werna diterangake, printer laser mono ngasilake cetakan ireng / putih lan pen laser werna minangka piranti sing sampurna kanggo foto lan cetakan warna liyane. Piranti laser monochrome utawa piranti mono minangka wangun sing paling gampang lan paling irit ing printer iki. Iki prasaja nanging sanajan mangkono piranti sing dhuwur banget lan kuat banget ana ing wektu tuku. Kene sampeyan bakal nemokake piranti tingkat entri lan sampeyan kudu nandur modal ing 60 Euro kanggo piranti sing apik karo kinerja sing cocog. Iki, sampeyan kudu nganalisa biaya sing biaya print sing siji mengko lan ing jangka panjang sampeyan bakal nyimpen jumlah gedhe biaya kanggo tinta printer. Nanging, piranti kasebut cocok yen sampeyan ngerti yen sampeyan ora pengin nggawe tanpa print werna.

Punika kaluwihan mono laser minangka gambaran:

- biaya investasi sing kurang
- Printing biaya kurang
- dhuwur kinerja lan kacepetan printing banget

Kekurangan saka pencetak laser mono:

- ora ana cetakan warna

Printer laser warna minangka piranti multifungsi

Werna laser printers beda karo printer laser monochrome dening anané pirang-pirang toner cartridge ing sawetara warna. Kene sampeyan kudu tuku kartrid ing warna magenta, cyan, ireng lan kuning. Piranti laser werna sing luwih larang kanggo tuku, nanging padha duwe kaluwihan banget nalika digunakake, lan prints individu isih luwih murah tinimbang varian inkjet printer. Prinsip teknologi persis padha karo printer laser mono. Peralatan saiki saka jinis iki entuk kinerja photoprinter ing kualitas tampilan. Kajaba iku, akeh printer laser iki menehi fungsi pemindaian lan nyalin.

Keuntungan paling penting:
- kualitas print dhuwur ing werna
- kurang biaya fotoprints
- cepet printing cepet

Kriteria kanggo mundhut printer laser

Perangkat murah lan model level entri kasedhiya ing saben produsen printer kasebut. Pabrikan kondhang kuwi HP, Canon, Lexmark lan Bruder. Kriteria liyane sing kudu digunakake kanggo nimbang keputusan tuku sampeyan adhedhasar teknologi sing ditawakake manufaktur iki. Iki, contone, babagan kacepetan printing, resolusi lan sambungan menyang piranti master. Kajaba iku, sampeyan kudu nimbang fungsi fungsi pindhah lan fungsi sing nyalin, uga opsi fax, yen sampeyan nandur dhuwit kanggo printer laser. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nemokake printer laser kanthi cepet kanggo nggunakake omah, sing mbantu sampeyan nggawe asil printer luwih apik lan ngirit biaya kanggo kartrid tinta larang.

Resolusi ing printer laser

Nalika printer laser dirilis, nilai sing tepat nuduhake sampeyan carane nggoleki lan nggoleki gambar cetak ditampilake ing printer laser sampeyan. Unit sing cocog karo nilai iki dpi / translasi titik saben inchi. Kinerja iki diterangake. Resolusi punika minangka nilai pinunjul yen sampeyan pengin tuku printer laser anyar. Titik-titik saben inch nuduhake sampeyan kehalusan printouts lan 1000 x 600 dpi rampung cukup kanggo nggunakake omah karo printer laser anyar. Piranti laser werna lan piranti monochrome sing padha karo nilai iki uga model wiwitan apik saka manufaktur kondhang, Canon, HP, Brother, Lexmark lan Ricoh nggawa sampeyan nilai-nilai sing apik iki. Luwih, sampeyan kudu weruh tuku piranti kanthi fitur tambahan. Fax, scanner, lan mesin fotokopi kudu dituku ing kene minangka set lengkap, amarga harga beda-beda mung beda.

Kacepetan percetakan printer laser anyar

18 lembar per menit sing sampeyan kudu ngelingi yen sampeyan ngunggahake kantor omah karo printer laser. Kabeh manufaktur nyedhiyakake kira-kira nilai iki. Mung sawetara piranti monochrome saka genre iki nyedhiyakake nilai sing luwih dhuwur lan banjur nyithak sheet 20 saben menit. Kaca-kaca 18 ingkang cekap lan isine iki uga gumantung ing dokumen sing pengin sampeyan print karo printer laser anyar.

Sambungan printer laser anyar

Nalika nerangake nyambungake printer laser, sampeyan uga kudu ngatasi masalah AirPrint, amarga teknologi anyar Apple menehi pelanggan. AirPrint ngandhut kabeh piranti sing uga dioperasikake karo sistem operasi iOS. Iki bab ngubungake saben piranti menyang printer nganggo printer laser tanpa kabel. Nanging, sampeyan bakal nemokake printer laser ing babagan ndhuwur harga lan manufaktur liyane nyedhiyakake solusi apik tanpa kabel. W-LAN, WiFi, Bluetooth, teknologi inframerah lan integrasi smartphone bisa dimungkinake manufaktur liyane lan printer laser iki luwih murah tinimbang tuku. Malah sawetara model tingkat entri nyedhiyakake standar iki. Maneh, fitur iki diarani AirPrint, nanging sistem iki uga bisa disambungake menyang piranti Android. Supaya sampeyan duwe pilihan kanggo terus nganggo kabel karo printer laser lan nggunakake sambungan USB. Nanging, sampeyan uga bisa nggabungake printer laser ing tengah-tengah menyang jaringan PC. Ana akeh kaluwihan lan minangka wis dituduhake, sampeyan bisa kanthi otomatis dilengkapi piranti-piranti kasebut kanggo negara teknologi sambungan pungkasan. Kajaba iku, akèh printers iki ngidini sampeyan njupuk kontrol liwat iPad utawa smartphone lan watesan sing ditahan banget mbukak.

Fungsi pindai

Piranti multifungsi menehi akeh kaluwihan lan kaluwihan iki uga kalebu fungsi pemindaian, sing bisa nyegah panggunaan banjir kertas. Dokumen kasebut dienggo digital lan sampeyan bisa nggunakake fungsi iki printer laser kanggo nggawe arsip paperless. Piranti multi-fungsi saiki isih cilik banget dituduhake ing aspek model sing ditawakake. Sayange, uga ana sawetara kekurangan ing biaya akuisisi, minangka manufaktur sing kondhang isih bisa mbayar tawaran iki kanthi prices sing luwih dhuwur. Nanging, piranti multifungsi iku pilihan sing tepat kanggo jangka panjang, amarga sampeyan bakal sok dong mirsani kelebihan penting babagan pemindaian, ngirim fax lan nyalin akuisisi anyar piranti kasebut. Supaya ora kompromi, nanging sampeyan kudu ndhelikake sasaran kanthi jelas lan mung tuku apa sing pancene kudu.

Nalika tuku printer laser bermanfaat?

Njupuk sakwéné nilai saka printer inkjet normal lan biaya sing cocog kanggo saben print saka kaca. Iki bakal nggawa sampeyan menyang Nilai Cent 4,5 kanggo kaca. Saliyane, kaca karo printer laser apik mung biaya 3 Cent. Kajaba iku, sampeyan kudu nyakup lan mbandhingake angka-angka sing kira-kira saka biaya panuku ing pitungan. Panyerahan sampeyan tansah menehi kaunggulan sajrone jangka panjang sing printer laser luwih dipercaya, kartrid tinta sing ora ana uga ora tetep lan sampeyan nyimpen dhuwit kanthi jangka panjang kanthi akeh cetakan. Contone, biaya tuku sing luwih dhuwur dening 50% bisa diamati luwih cepet yen sampeyan ngerti persis cetakan sing bakal diprodhuksi sampeyan. Utamané nalika sampeyan nggunakake kantor ngarep kanthi profesional, tuku printer laser apik minangka keputusan sing becik. Uga, katresnan teknologi saiki minangka pilihan kanggo tuku printer laser lan investasi iki kanggo printer laser anyar saka babagan tengah saka rega rega bakal dadi worth kanggo sampeyan.

tawaranBestseller no 1
Samsung Xpress M2026w printer laser (karo Wi-Fi lan NFC) tampilan
  • Fitur khusus: Printer mono laser sing dipercaya karo WLAN lan NFC. Cepet printing, ultra-kompak, intuisi lan efisien energi
  • Print Speed: Nganti 20 S./Min. ing b / w
  • Print Quality: Nganti 1.200 x 1.200 dpi; Sambungan: USB dhuwur kecepatan 2.0, WLAN, NFC, seluler printing
  • Manufaktur njamin: 2 taun ing Advertisement lan warta dening Amazon. Nalika sade lan dikirim dening pemasok pihak katelu, rincian penjual sing ditrapake
  • Cakupan supply: Samsung Xpress M2026 / SEE Laser Printer (SS282B) Kabel listrik, Startertoner, CD instalasi, Panduan Instalasi Cepat
Bestseller no 2
Tampilan printer laser Xpress SL-C430W / TEG (karo Wi-Fi, NFC lan jaringan)
  • Fitur khusus: Printer laser warna sing kompak banget karo WiFi langsung, Airmail Apple, NFC lan fungsi WLAN. Bisa nyepetake prints rinci lan urip nalika nyimpen energi
  • Print Speed: Nganti 18 S./Min. ing b / w lan 4 S./Min. ing werna
  • Print Quality: Nganti 2.400 x 600 dpi; Sambungan: USB 2.0 kacepetan dhuwur, Ethernet, WLAN, mobile printing
  • Manufaktur njamin: 2 taun ing Advertisement lan warta dening Amazon. Nalika sade lan dikirim dening pemasok pihak katelu, rincian penjual sing ditrapake
  • Paragraf: Samsung Xpress SL-C430W / TEG laser warna printer (SS230F) toner wiwitan, OPC drum, kabel listrik, kabel USB, guide instalasi cepet, manual panganggo, WiFiInstallationsanleitung, lunak / driver CD
tawaranBestseller no 3
Brother Samsung ML-L2350DW Kompak B / W Laser printer (A4 nyata 1.200x1.200 dpi, duplex printing, 250 kertas sheet tray, USB 2.0, WLAN) tampilan
  • Printer laser kompak b / w karo pencetakan dupleks otomatis kalebu buklet printing, kaset kertas lembaran 250, palang lembar, WiFi, WiFi DirectTM, antarmuka USB 2.0
  • Kacepetan cetak: Nganti 30 kaca / menit (simplex), nganti kaca / menit 15 (duplex)
  • Resolusi cetak: 1.200 x 1.200 dpi
  • Klebu ing pangiriman: HL-L2350DW, toner wiwitan 1 kanggo kira-kira kaca 700, kabel daya, CD driver, instruksi instalasi, manual pangguna (CD-ROM)
tawaranBestseller no 4
Printer laser Kyocera Ecosys P2040dn: unit hitam putih, duplex, kaca 40 per menit. Klebu. Indikator fitur Mobile Print
  • Reliable: The Ecosys P2040dn ireng lan putih printer karo unit duplex prints nganti kaca 40 A4 saben menit lan becik kanggo nggunakake ing ngarep, ing kantor cilik utawa ing laku
  • Wit-witan lingkungan: Berkat teknologi Ecosys lan komponen tahan lama, mung kontaner toner perlu diganti. Ngurangi biaya sampah lan printing
  • Efisien: Kanthi resolusi dpi 1200, printer laser nyimpen ruang-nyimpen ngirim asil cetak pin-tajem. Fitur operasi sing bisu mbisakake dicithak
  • Produsen Warranty: Nalika didol lan dikirim dening Amazon, babar pisan 2 taun. Kanggo Advertisement lan kiriman dening pihak katelu, informasi saka penjual sing ditrapake
  • Praktis: Printer laser nggabungake operasi prasaja lan syarat spasi minimal. Via Mobile Print App kanggo foto lan dokumen iOS lan Android bisa dicithak nganggo smartphone
Bestseller no 5
Samsung Xpress SL-M2026 / SEE tampilan printer laser
  • Mitra dipercaya lan cepet kanggo kantor ngarep
  • Space-saving thanks to dimensions ultra-compact
  • Push tombol layar kanthi push tombol thanks menyang tombol layar print
  • Easy Eco Driver nyimpen toner, kertas lan energi
  • Cakupan pengiriman: Samsung SL-M2026 / SEE Monolaser printer Xpress
Bestseller no 6
HP Color Laserjet Pro M254dw Color Laser Printer (Laser Printer, WLAN, LAN, Duplex, Airprint) Putih indikator
  • Fitur khusus: printer laser luwih cepet lan luwih efisien kanthi teknologi JetIntelligence lan printing duplex, print liwat Wi-Fi lan jaringan, becik kanggo lingkungan kantor, Auto On / Off lan cepet-On, HP ePrint, Apple Airpint, Gooogle Cloud Print, Wireless Direct, layar werna tutul, kurang konsumsi daya
  • Kacepetan cetak: nganti 21 S./Min (warna lan ireng lan putih)
  • Kualitas cetak: nganti 600 x 600 dpi; Sambungan: Hi-Speed ​​USB 2.0, Ethernet, WiFi, Mobile Printing
  • Produsèn Garansi: Garansi 3 Produsen nalika Didaftar Ing 60 dina sawise tuku, Ditrapake mung kanggo maksimum piranti 50 per pungkasan customer; Mung kanggo sale lan pengiriman liwat Amazon
  • Apa ing kothak: HP Color LaserJet Pro M254dw Warna Laser Printer (T6B60A); cartridge toner HP 203A LaserJet sing wis diinstal (ireng, cyan, magenta, kuning); Cepet Mulai Guide; Setup Poster; Dhukungan flyer; Informasi Warranty; Dokumentasi printer lan piranti lunak ing CD-ROM; kabel listrik; kabel USB
tawaranBestseller no 7
HP 126A (CE310A) Hitam Asli toner kanggo HP Color Laserjet Pro CP1025, M175, TopShot Laserjet Pro M275 tampilan
  • Toner HP asli: Kualitas cetak kelas, reliabilitas dhuwur lan penanganan sing gampang
  • Range: kira-kira kaca 1.200 (sawetara nyata gumantung saka jangkoan kaca sing dicithak adhedhasar ISO / IEC 19752)
  • Kompatibel karo: HP LaserJet werna printer Pro CP1025 (CE913A), HP LaserJet Pro CP1025 werna printer (CF346A), HP LaserJet Pro CP1025nw werna printer (CE914A), HP LaserJet Pro CP1025nw werna printer (CE918A), HP TopShot LaserJet Pro M275 MFP (CF040A), HP LaserJet Pro 100 Warna MFP M175a (CE865A), HP LaserJet Pro 100 Warna MFP M175nw (CE866A)
  • Family: HP 126A 2er Pack (CE310AD), HP 126A 3er Pack Cyan / Magenta / Kuning (CF341A), HP 126A cyan (CE311A), HP 126A kuning (CE312A), HP 126A cahya drum (CE314A), HP 126A magenta ( CE313A), HP 126A (CE310A)
  • Isi: HP 126A Original Laserjet Toner Cartridge (CE310A) ireng, toner cartridge; guide Recycling
Bestseller no 8
Brother HL-L5100DN Mono Laser Printer (A4, 40 Pages / Min, 1200 x 1200 DPI, LAN, Duplex) Ireng indikator
  • Printer laser mono, 1200 x 1200 dpi, 40 S./min.
  • Kertas kapasitas (tray 1): Lembar 250, kapasitas kertas (feeder serbaguna): lembaran 50; Wektu warm-up saka mode ngaso <4,8 detik
  • Fitur khusus: pencetakan dua sisi, kaset kertas tertutup, mono jaringan, tampilan mono, memori terpadu: 256 MB
  • Manufaktur njamin: 3 taun ing Advertisement lan warta dening Amazon. Nalika sade lan dikirim dening pemasok pihak katelu, rincian penjual sing ditrapake
  • Isi: Brother HL-L5100DN mono laser printer, ireng
Bestseller no 9
Brother HL-L2375DW Kompakter S/W-Laserdrucker (A4, Echte 1.200x1.200 DPI, Duplexdruck, 250 Blatt Papierkassette, USB 2.0, WLAN, LAN)Anzeige
  • Kompakter S/W-Laserdrucker mit automatischem Duplexdruck inklusive Broschürendruckfunktion, 250 Blatt Papierkassette, Einzelblatteinzug, LAN, WLAN, WiFi-Direct, USB 2.0 Schnittstelle
  • Kacepetan cetak: Nganti 34 kaca / menit (simplex), nganti kaca / menit 16 (duplex)
  • Resolusi cetak: 1.200 x 1.200 dpi
  • Klebu ing pangiriman: HL-L2375DW, toner wiwitan 1 kanggo kira-kira kaca 1.200, kabel daya, CD driver, instruksi instalasi, manual pangguna (CD-ROM)
Bestseller no 10
Brother HL-L3210CW Printer laser warna kompak, indikator putih
  • Printer warna kompak kanthi Wi-Fi
  • Tampilan LC 1-line
  • Uga dicithak saka piranti seluler nggunakake Apple Airprint, Google Cloud Print utawa Samsung iPrint & Scan
  • Produsen Garansi: 3 taun produsen garansi babar pisan
  • Cakupan suplai: Printer Toner (CMYBK), driver kanggo Windows (CD-ROM), manual pangguna (CD-ROM), manual instalasi, kabel powerA kabel data ora kalebu ing pangiriman.
Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...