Kombikinderwagen

0
3329
Kombikinderwagen

Kombi-trailer - alat transportasi praktis kanggo bocah

Yen katelu pungkasan babagan ngandhut wis ditindakake, akeh ibu sing sabar ngatasi daya saing sing bener, lan malah dina iki, sepatu mabur sing cocok minangka salah sawijining tumbas penting kanggo bocah. Yen sampeyan ora yakin yen mbadekake amben, yen papan lan buahe pancen perlu, banjur akeh model pram liyane sing dadi tantangan liyane. Apa ibu kudu duwe kursi push kanggo jogging dina iki utawa minangka kereta dorong tradisional sing kudu. Nanging uga bocah sing kudu diarani buggy. Saiki jam saka gagasan desain paten lan kene pram bisa dadi mung pilihan sing paling apik.

The combi-trailer - model 3in1 sing dipatenkan

Yen kaputusan kanggo pram wewenang ing donya belanja gedhe kanggo bocah cilik, dadi salah sijine kudu milih alternatif sing nyenengake ing kereta bayi sing digabungake. Yen jumlah sing dikarepake bocah ora diwatesi karo siji utawa rong bocah, model mobil pamariksa uga bisa dadi bermanfaat. Nanging kanggo kulawarga cilik sing khas karo bocah, ing ngendi mobil bayi diwenehake sawise bocah sing kapisan utawa kaping pindho menyang kanca-kancane, mesthi trep karo bayi. Kanthi pengisian komponèn lan kemungkinan konversi, mesthine lan fungsional, supaya kabeh telung kereta bayi bisa dilakoni nalika numpak angkut bagasi.

Kombi-trailer - carane bisa digunakake

Mobil gabungan biasané model karo papat roda, ing ngendi bocah bisa dadi pilihan pisanan minangka bayi. Kajaba iku, ana kamungkinan nempelake mangkuk bayi, sing uga digunakake ing mobil. Yen bocah luwih ageng, banjur kréta karet kasebut bakal dadi sawetara langkah menyang buggy lan kabeh iki isih bakal makutha manufaktur, amarga isih ana liyane tas diaper ing warna sing padha. Sampeyan bisa uga nemokake tutup udan, tutup sikil utawa wadhah botol lan bantuan kanggo nyedhiyakake wisata karo anak ing carriage bayi. Yen ana uga tas ganti ing ruang lingkup pangiriman, banjur kudu diowahi dadi tikar ganti. Kabeh iki bisa digawa kanggo perjalanan lan malah pambungkus bisa rampung kanthi gampang lan gampang. Pigura karo papat roda lan gagang gedhe bisa ambruk banget sawise digunakake, supaya mobil bakal nemokake panggonan tanpa nada bayi utawa traksi kanthi apik ing bagasi. Cangkir utawa pukat cangkir bisa disimpen kanthi nyenengake ing mobil ing kursi, supaya bayi kanthi aman lan tentrem bisa turu.

Ing Kombikinderwagen - sing kudu dianggep ing tuku

Yen sepatu kerep digabungake dadi pilihan sing paling apik kanggo akeh kulawarga, sampeyan kudu takon sadurunge tuku, nanging sawetara pitakonan, sing mbantu supaya ora dituku kombi-van. Ingkang sepisanan kangge ningali mobil kulawarga inggih punika pitakonan babagan apa sing sepur keranjang modhèr ing Kombistyle pancen cocog karo trunk. Yen sampeyan isih nyopir ing wilayah kanthi mobil cilik, sampeyan bakal oleh masalah yen sampeyan pengin ngundhuk bingkai sing ditumpangake ing kereta bayi ing bagasi. Ing varian kulawarga modhèrn sing cocog karo mobil iki, nanging paling apik, supaya kulawarga bisa kanthi tuwa bisa tuku sepur. Wis saiki kahanan urip sampeyan bisa muter peran ing pilihan mobil bayi sing cocok, amarga iku tansah babagan wong-wong sing golek warga utawa sing milih dalan ing wilayah pedesaan. Nanging uga pitakonan saka apa mobil bayi iki uga cocok kanggo nggunakake bus lan sepur bisa penting ing kaputusan laris mobil kombinasi paling apik.

Yen sampeyan manggon ing lantai sing luwih dhuwur lan ora ana elevator, kepriye sampeyan bisa nandhang-nandhang pitik dobel kanthi langsung menyang arah apartemen. Kanggo maksud iki, mobil bayi sing cocok wis cocok kanggo belanja karo bocah. Mbokmenawa ora mung anak mbewarakke, nanging kembar utawa malah triplet sing bakal diduga. Banjur pitakonan sing muncul, mobil bayi saiki bisa dadi pilihan sing paling apik supaya kabeh bocah bisa ngapusi kanthi apik lan bakal diendheg dening ibune tanpa masalah. Lan yen keranjang dorong kasebut dadi buggy, banjur ana pitakonan liyane. Kanggo bocah saiki tansah goleki ibu lan njagong utawa kudu duwe arah sing padha karo ibune. Pilihan uga angel kanggo ibu-ibu sing sporti, sanajan sing dipilih model jogging sing beranggota tiga standar kanggo ibu sing mlaku utawa bapak sing sporti bisa dadi model standar saka kereta bayi sing digabung. Yen sampeyan pengin ngunggahake anak ing deso deso, kualitas ban kudu dianggep, supaya nyopir ing alas ing watu lan watu ora nyebabake kerusakan kanthi cepet.

Ing Kombikinderwagen - akeh kaluwihan

Ingkang paling sepisanan punika, mesthi, rega sing luwih apik, amarga yen sampeyan kudu tuku bagean minangka stroller gabungan, banjur iki bakal luwih larang. Kajaba iku, saiki sampeyan duwe kabeh bagean ing werna sing padha. Supaya bisa digunakake uga selimut lan bantal kanggo bocah, amarga siji bakal nemokake werna sing padha kanggo kabeh komponen. Yen bocah dadi luwih gedhe, ora perlu tuku truk bayi anyar maneh lan mung nglebokake bagean liya ing pigura. Iki nyimpen biaya lan nilarake cara kanggo tuku barang penting liyane kanggo bocah, sing digunakake miturut umur. Kauntungan liya yaiku urip sajroning umur bayi mobil, karo sawetara manufaktur ngresiki bobot nganti 15 kg lan nyambungake menyang umur telu nganti telung setengah taun. Kauntungan gedhe yaiku akeh komponen sing kalebu ing pangiriman, supaya tas popok lan barang-barang penting liyane kanggo bocah kasebut diwenehake karo tuku bayi lan ora kudu dituku luwih larang.

Kombikinderwagen - bisa uga duwe cacat

Sayange, mung siji rak sing kasedhiya ing model combi-van, supaya bocah sabanjuré kudu katon sawise pigura anyar utawa mobil bayi gabungan sing kapindho dibeli. Sepur kandang sing kerep digabung mung kanggo siji anak tuku. Kanthi terus-terusan mbangun lan mbongkar kereto surungan, karusakan bisa luwih cepet. Kereta keranjang punika sanes model standar, saengga lampiran model pram sanés boten kedah wonten ing model pram panjenengan piyambak. Awit iki model karo papat roda, ibune olahraga kudu tuku model jogging kanthi telung roda apa wae. Ing kabeh lampiran, arah visi anak kasebut diarahake marang ibu lan ora bisa diowahi.

Kombi-trailer - ngendi nggunakake

Masalah gedhe kanggo akeh kulawargane enom yaiku stroller sawise dienggo. Yen dheweke kudu ana ing tangga, dheweke ora kudu gedhe banget, lan wedi marang nyolong utawa vandalisme bakal muncul gumantung ing area apartemen. Sampeyan kudu tetep mantep ing 5. Lantai amarga ora ana elevator. The combi-troli dilindhungi banget hemat-ruang lan mulane gampang transportasi. Nanging, ing pungkasan, mesthine kudu mundhut undhak-undhakan nganti bocah, banjur tas belanja lan carriage bayi, ana ing apartemen. Luwih becik omah, ing ngendi pigura lan konstruksi mung ana ing garasi. Utawa mung rak disetel ing kene lan bocah kalebu bayi utawa tragetasche dijupuk menyang wilayah urip.

Combi-van modern - tansah menehi perhatian marang peralatan lan rega

Kaya kabeh prodhuk sampeyan bisa tuku, rega indikator sing nemtokake yen proses luwih apik wis dijamin. Saiki, samubarang mestine, amarga lempitan pigura pancen ora nyebabake kerusakan ing carriage bayi sawise mung sawetara sasi. Suspensi apik utawa kualitas kasur, kabeh bisa mbantu anak ing mobil bayi iki luwih nyaman. Kajaba iku, ana alesan penting yen ing mobil bayi sing diolah kanthi becik ora ana bebaya yen anak wis diperdagangkan dening bocah cilik lan barang saka blanja, mobil tiba-tiba ora bisa dilayani lan kerusakan bakal dibutuhake. Utamane nggunakake dawa nganti umur taman kanak-kanak ndadekake supaya sepatu dandanan kaya iki tansah model banget. Mulane tansah penting kanggo tuku mobil bayi kuwi sing sampeyan mikir babagan apa jenis mobil bayi sing sampeyan perlu. A comparison karo tuku mobil sing siji mesthine ora mung nyawang rega, nanging uga keuntungan saben dinten kudu dianggep.

The Kombikinderwagen - papan perlindungan paten kanggo ngeterake anak

Yen sampeyan wis mutusake kanggo tuku kereta bayi gabungan, bocah sampeyan bisa njagong utawa ngapusi kanthi nyaman ing kabeh lelungan saka lair nalika lair. Deleng ing macem-macem bakal kejutan sampeyan, carane serbaguna combi-van bisa lan carane akeh komponen bisa duwe. Iki bisa uga tegese bandhulan sing apik ing jinis iki uga biaya 1000 Euro. A hadiah banget migunani yen sampeyan looking for grandparents minangka putu pisanan. Ing kasus iki, sampeyan kudu mèngeti modhel larang lan apik, amarga piranti dandanan sing biasa mung digunakaké minangka modhèl kombinasi sing kerep diowahi lan bisa cepet mimpin kanggo nyandhang lan ngrusak manawa materi ora dhuwur lan pangolahan kurang. Tuku sing entuk manfaat kanggo dadi wong tuwa, yen kabeh bahan kanggo wong tuwane pancene migunani.

tawaranBestseller no 1
Capri mountaineer Capri 3 di stroller stroller 1 Megaset 10 bagian termasuk kursi bayi, carrycot, mobil olahraga dan aksesoris
  • HUGE DELIVERY Paket pram iki ora bakal dikarepake lan bakal ngiringi sampeyan lan anak saka umur bayi. Termasuk loro-lorone kursi mobil (kanggo mobil), bayi lan jog kursi kreta (buggy). Lampiran dandanane individu bisa diganti ing detik. Konstruksi apik banget gampang digunakake. Amarga bobot kurang lan desain slim, sampeyan bisa kanthi gampang numpaki kereta dorong ing mobil.
  • KESELURUHAN HASIL PRIORITAS Kanthi kawruh iki sampeyan tansah ana ing sisih aman. Stroller pendaki nemu standar safety Eropa EN1888, sing nemtokake syarat safety kanggo stroller. Kabeh bahan sing digunakake yaiku Oeko-Tex Standar 100 sing disetujoni lan dianggep pancen ora aman. Kajaba iku, minangka pabrikan, kita kerep nganakake laboratorium penguji sing terkenal kanthi ngetokake yen ora ana barang sing mbebayani.
  • DESAIN CAR GREAT BEACH The mountaineer Capri stroller ora mung banget fleksibel, nanging uga penangkap mata mutlak. Skema werna modern sing gegandhèngan karo ban pneumatik sing gedhé lan rim ing tampilan Chrome ndadekake pemandangan apik. Masing-masing lamping dawa uga tas lampin sing luwes ing desain gedhe ing kereta dorong.
  • INOVATIVE PRICE / PERFORMANCE Malah nalika konsepsi lan rancangan pisanan, fokus kita yaiku safety, comfort lan design - lan iki kanthi rega terjangkau. Kayu pushchairs saka gunung-gunung sing nyedhiyakake peralatan lan kualitas sing luar biasa kanthi rasio / kinerja sing apik. Ora tanpa alasan, stroller kita dadi tambah populer.
  • LAYANAN PELANGGAN YANG PALING KEREN Gedhe keranjang wis diuji kaping pirang-pirang lan ora sengaja ngetung minangka juara tes. Ing kasunyatan, mung kapilih, komponen tahan lama digunakake ing produksi, supaya sampeyan bakal seneng karo kereta dawa ing wektu sing suwe. Apa sampeyan kudu teka masalah, layanan pelanggan gunung kita tansah ana kanggo sampeyan.
Bestseller no 2
Kinderkraft Moov Multi Stroller Pram 3in1 dengan Buggy Car Seat Grey Indicator
  • KinderKraft Moov 3in1 pram: gondola kanggo anak nganti sasi 8, buggy kanggo anak saka wulan 8 lan kursi bayi kanggo anak nganti 13 kg.
  • Peralatan: penutup pelindung kaki, 5 point safety belt, keranjang belanja, Fußsack, All-terrain, tas gantung, repellent serangga, tutup udan, sunroof, sistem perjalanan kanggo operator bayi. Kastor ngarep (dikunci)
  • Keamanan: Kereta tempayan Moov meets standard safety EN1888. Sounder bayi mematuhi standar persetujuan ECE 44 / 04. Loro-lorone dandanan bayi lan bayi bassinet dilengkapi sabuk safety point 5.
  • Fungsi: jog kursi dorong bisa disetel ing telung posisi sing stabil: posisi lying, semi-rontog lan lungguh kanthi sistem sing nyaman - gampang diatur kanthi gerakan tangan.
Bestseller no 3
Kinderkraft KKWVEOGRY20000 Veo Multi Stroller Pram 2in1, abu-abu indikator
  • Solusi inovatif: Gondola sing bisa diganti dadi buggy karo mung sawetara langkah sederhana. Iku nyaman lan nyimpen ruang!
  • Sajrone lumaku, sampeyan bisa nambah tingkat penundaan lan menehi anak malah luwih nyaman, sanajan ing wilayah sing angel.
  • Rangka ringan lan manuver ora kabeh. Genggam teleskop adaptasi kanggo ukuran wong tuwa. Kanggo luwih nyenengake, kulit ditutupi eco.
  • Sistem lempitan lan mbukak gampang, supaya sampeyan bisa mbukak kréta ing detik. Loro jaran nglindhungi ambruk ora disengaja.
  • Jok kursi sing gedhe bisa disetel ing telung posisi, lan mlaku mlaku kanthi gampang kanggo lantai sing rata - becik kanggo slumber.
Bestseller no 4
Kinderkraft Prime Multi Stroller Pram 2in1 karo indikator abu-abu
  • Proteksi kaping pindho nglawan lempitan tanpa sengaja lan mbuwang kereta dorong
  • Rok karang karo padding pelindung - Sabuk panglipur 5 lan stirrups bisa dicopot (ing kereta)
  • Reflektor - panutup buggy lan gondola nduweni unsur retroreflective, sing uga nambah safety karo saben mate
  • Rem - Brake tengah ing poros mburi lan kemampuan kanggo mblokir roda ngarep
  • Diprodhuksi miturut standar Eropa EN 1888, sing nemtokake syarat safety lan metode uji kanggo pram
Bestseller no 5
3 in1 stroller pram Bambimo buggy & baby seat car Colours Bordeaux red incl. Diaper bag - rain cover - shelf Tisch.Anzeige
  • Sampeyan mikir pram sing apik isih larang dhuwit? Sepur kandang Bambimo 3in1 dening Daliya mbuktikake mung ngelawan! Ora mung katon apik, uga nduweni kabeh fitur produk berjenis larang lan luwih ...... Kanthi kereta dandanan Bambimo sampeyan duwe comfort, stabilitas, safety lan gabungan desain modern! Carrycot bisa diowahi dadi kursi olahraga ing sawetara detik, supaya sampeyan ora mung nyimpen akeh spasi ing boot,
  • Sampeyan uga fleksibel yen anak kudu ngapusi utawa turu ing kereta dorong. Fitur baby jog Age rujukan: saka lair nganti bab 18 months mbeta kapasitas: munggah 13 kg Mounting: Kanthi safety saka arah kendaraan: marang arah ECE R44 / 04 Universal Group 0 + adaptor kanggo nggunakake ing pigura kereto karo klebu titik 3 Sabuk pengaman Sistem laras pegangan pegangan Perlindungan srengenge dilebur Bobot 3,04 KG
  • Delivery: 3 ing 1 in2 baby bath / olahraga kursi siram baby kasur 1 pigura kereto aluminium perlu baby mbeta nangani (tombol dipindhah) cover perlu baby (dipindhah, zip) baby perlu sun canopy (4fach luwes, dipindhah, zip) nduwèni adaptor Baybyschale operator bayi Wickeltasche njaga udan tray Tabel / tuwung (gedhe) 2 Front Tire 2 Rear Tire Mosquito Mesh Tangan Tali Shopping Basket Piala Pemegang (Kecil)
tawaranBestseller no 6
CYBEX Gold pram Balios S karo lampiran pramuka Cot S, saka lahir nganti 17 kg (kira-kira 4 taun), tampilan Manhattan Gray
  • Solusi pram gaya sing apik lan apik karo lampiran nyaman kanggo bayi anyar lan kursi nyaman sing bisa dibalekke karo sabuk titik 5 - Cocog saka lahir nganti 17 kg (sekitar taun 4)
  • mobilitas dhuwur: kabeh-terrain gembong karo penundaan alus wheel, swiveling lan gembong ngarep ascertainable Japanese lempitan karo mung tangan siji ing ukuran kompak (x 41 60 75 x cm), uga digunakake minangka sistem travel karo Cybex lan pelaku usaha bayi gb
  • Nyumerepi saben dina urip saben dina: kursi siji lan nyetel recliner, basket blanja sing wiyar, sikil nyetel luwes, dhuwur kursi dhuwur dhingklik, XXL sun canopy, 4-fold adjustable push handle with max. Dhuwuré 110 cm
  • Paling stabilitas thanks kanggo workmanship kualitas dhuwur lan parking brake Gampang tutup dicopot - mesin washable munggah 30 ° C aksesoris Pilihan: nduwèni ngombe, raincover, parasol, ganti tas, muff mlaku
  • Delivery: 1 kereto Balios S, Kalebu unit jog lan carrycot Kampung S, Setting materi: referensi materi aluminium: 100% polyester, dimensi (LxWxH): 90 x 60 x 110 cm, bobot: 15,6 kg, werna: Manhattan Gray
Bestseller no 7
Pram "California", 3 1 ing Kombikinderwagen megaset 8 bêsik incl. Baby bath, jog baby mobil, kereto lan aksesoris, certified miturut standar EN1888 safety, Jean tampilan
  • Pram "California" / Layang gedhe banget / Paket pram iki ora bakal dikarepake lan bakal ngiringi sampeyan lan anak kanthi aman saka awal. sing lenggahan baby (kanggo mobil), adus bayi karo tutup weather dipindhah (bisa uga gandha minangka jog olahraga, ndeleng foto), srengenge Proteksi kanggo jog baby, tutup udan kanggo adus bayi, tas popok lan pigura kereto karo handlebar dhuwur-luwes.
  • Nilai apik banget kanggo dhuwit / Malah sak pangembangan kereto lan daptar, kita fokus ing comfort, safety, katon - lan ing apik banget rega-kinerja aspek / Warning: werna ibas lan abang sing California kereto. Warna melange werna abu-abu lan werna abu-abu cahya saka pemasok liyane lan ora minangka kereta dorong California
  • Keamanan kanggo EN1888 / Kanthi stroller kita sampeyan ana ing sisih aman. Kereta tempayan "California" nemokaké standar safety Eropa EN1888, sing nemtokake persyaratan safety kanggo Uni Eropa.
  • Desain apik / Sepur keranjang "California" iku penemu mata sing mutlak. Tampilan aluminium modern sajroning ban gedhe njamin desain rapi.
  • Kesel lan kepraktisan / Nuwun ing 180 ° puteran kursi sing nyenengake anak sampeyan bisa nyawang sampeyan utawa ing arah perjalanan. Ban pneumatik mburi nyedhiyakake penundaan sing nyenengake lan ban ngarep digawe saka karet sing kuat kanggo safety puncture. Thanks kanggo suspensi kabeh-roda sampeyan aman ing terrain ora rata. Gear ngarep swiveling lan dikunci, supaya sampeyan bisa pindhah kulo ing kutha utawa ing kutha. Kasur sing lebar nyedhiyakake nyaman kanggo bayi.
tawaranBestseller no 8
cbx 3 1-in-Kombikinderwagen nyetel Bimisi Flex, 11-Piece karo jog baby Shima, 2-1 ing kursi unit karo lenggahan lan bayi perlu, Jeansy Blue tampilan
  • F dilengkapi saka lair: Stylish lan dhuwur kualitas kereto pesawat (11-Piece) karo Kombikinderwagen (saka lair nganti 15 kg), cocog jog mobil bayi (saka lair nganti 13 kg) lan aksesoris praktis - kanggo urip sumelang-free lan mobilitas dhuwur
  • Ekstensif sumber dhisikan: Kombikinderwagen nyetel Bimisi Flex karo pigura kereto, 2-in-1 unit jog (olahraga jog & bath baby), jog baby Shima, tas diaper 1x, 2x nyamuk net, 2x raincover, 2x Obat Herbal (kanggo adus bayi / footrest lan jog baby Shima)
  • Klebu. Baby jog Shima kanggo babagan 18 sasi kanggo anak saka lair (grup 0 +, 0-13 kg): ÖAMTC test jog anak 11 / 2018: "GOOD 2,2", aman karo sabuk pengaman kendaraan utawa didol kanthi kapisah basa ISOFIX (basa Shima) Incl. insert bayi
  • Kombikinderwagen karo pivoting lan ngunci gembong ngarep, penundaan alus-wheel, Japanese lempitan ing ukuran kompak (x 47,5 65 96 x cm), 3 kaping lungguh lan reclining imbuhan, XXL sun canopy, basket gedhe, dhuwur luwes nangani
  • Delivery: 1 Kombikinderwagen nyetel Bimisi Flex (bêsik 11), setting materi: referensi materi aluminium: 100% polyester, dimensi kereto (LxWxH): 102 x 65 x 110 cm, bobot Setel: 16,1 kg, werna: Jeansy Blue
tawaranBestseller no 9
cbx pram Leotie Lux karo kursi kemewahan sing bisa dibalèkaké, aksesoris kulit imitasi lan lampiran pram dilipat kanggo bayi sing anyar, kalebu. Raincover, wiwit lair nganti 15 kg, Indikator abu-abu Comfy
  • solusi Stylish lan kualitas dhuwur Kombikinderwagen karo carrycot foldable kanggo bayi lan lenggahan kemewahan isa karo 5-titik sabuk kanggo anak saka 6 months - Cocog saka lair nganti 15 kg
  • mobilitas dhuwur: hinged lan lockable gembong ngarep, penundaan Soft-wheel, Japanese lempitan (41 65 x x 106 cm) ukuran kompak, uga kasedhiya fix minangka sistem travel karo bayi operator cbx Shima lan Anita, Anita, Maxi Dadi CABRIO
  • Seneng saben dinten: 3 kaping lungguh lan reclining imbuhan, basket Wiyar, XXL sun canopy karo jendhela praktis offline Gampang njaga dipindhah, dhuwur-luwes handlebar, Good penundaan mburi, Incl. tutup udan praktis
  • Kanthi aplikasi kulit mulia ing pegangan lan penjaga push, Kestabilan optimum amarga kualitas workmanship lan brake parking
  • Cakupan pengiriman: 1 kereta dorong Leotie Lux, termasuk. Carrycot, adaptor kanggo operator bayi lan tutup udan, pigura materi: Aluminium, referensi materi: 100% polyester, dimensi (LxWxH): 101 65 x x 114 cm, bobot: 16 kg Warna: Gray penak
Bestseller no 10
Froggy stroller BACIO stroller keranjang dorong Buggy stroller set 2 in1 dengan carrycot Olahraga kursi ruang ban ban Warna DarkgreyDisplay
  • Buggy 2in1 ultralight praktis bisa digunakake minangka couchette karo carrycot utawa minangka buggy; Kanggo bocah saka 0 nganti kira-kira wulan 36; Rangka aluminium sing bisa dilepas, kuat, kuat lan kuat kanthi sistem EASY CLICK; 3in1 SWITCH function: Baby bath / seat are reversible. Miturut panjalukmu, bocahmu bisa nonton awakmu (bathi bayi utawa bal-balan sing mundur) utawa njelajah jagad (buggy forward); AIR CHAMBER WHEELS: khusus bantalan roda udara kamar kanthi ban karet
  • Stroller Secara sakabèhé dimensi (L x W x H): kira-kira 81 x 60 x 114 cm; Rusak (H x W x D): kira-kira 77 x 60 x 40 cm; mung bobot 12,5kg; mbukak - wiyar banget karo basket panyimpenan 25l; ambruk - kompak lan mathuk ing sembarang bagasi; Bayi bayi: cocok saka 0 nganti kira-kira wulan 6 utawa max. 9 kg; Kursi olahraga: cocok kanggo bocah nganti umur 3 utawa maksimal. 15 kg; Sarung kain: 100% kain poliester nyaring (600D Oxford); Penangan tutup: eco-leather
  • SAFETY: Kombikinderwagen diprodhuksi miturut EU standar EN1888, construction pigura entheng stabil, berlapis sabuk safety 5-titik, dipindhah safety bar / nangani; roda ngarep dikunci, rem rem / rem parkir ing roda mburi
  • COMFORT: sundhukan-bukti gembong kamar online, Absorbers kejut terpadu ngarep lan mburi; Kursi sing bisa ditrapake: sing dikarepake, anak sampeyan bisa nyawang sampeyan utawa njelajahake jagad; Gendheng karo bolong lan zipper kanggo sirkulasi udara luwih ing dina panas panas, tas diaper Modern lan praktis ing werna awak minangka kanca dipercaya, didol kanthi kapisah: adaptor pelaku usaha bayi cocok kanggo kursi bayi ing ngisor iki: Maxi-COSI Pebble, Citi, Cabriofix; Cybex Anton 4, Anton 5, Anton Q, Cloud Q; Joie I-Gem
  • FUNCTIONALITY: Pelarangan kursi: posisi horizontal, semi-recumbent lan lenggah: 4-disesuaikan kursi lan incumbation recumbent; 5-fold pegas push-height adjustable; Gampang banget thanks kanggo 360 ° swiveling lan gembong ngarep dikunci; Gear ngarep 360 Gelar swiveling lan dikunci: Diameter kira-kira 16 cm; Gear Rear: diameter kira-kira 30 cm
Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...