Kombikinderwagen

0
3961
Kombikinderwagen

Kombi-trailer - alat transportasi praktis kanggo bocah

Yen katelu pungkasan babagan ngandhut wis ditindakake, akeh ibu sing sabar ngatasi daya saing sing bener, lan malah dina iki, sepatu mabur sing cocok minangka salah sawijining tumbas penting kanggo bocah. Yen sampeyan ora yakin yen mbadekake amben, yen papan lan buahe pancen perlu, banjur akeh model pram liyane sing dadi tantangan liyane. Apa ibu kudu duwe kursi push kanggo jogging dina iki utawa minangka kereta dorong tradisional sing kudu. Nanging uga bocah sing kudu diarani buggy. Saiki jam saka gagasan desain paten lan kene pram bisa dadi mung pilihan sing paling apik.

The combi-trailer - model 3in1 sing dipatenkan

Yen kaputusan kanggo pram wewenang ing donya belanja gedhe kanggo bocah cilik, dadi salah sijine kudu milih alternatif sing nyenengake ing kereta bayi sing digabungake. Yen jumlah sing dikarepake bocah ora diwatesi karo siji utawa rong bocah, model mobil pamariksa uga bisa dadi bermanfaat. Nanging kanggo kulawarga cilik sing khas karo bocah, ing ngendi mobil bayi diwenehake sawise bocah sing kapisan utawa kaping pindho menyang kanca-kancane, mesthi trep karo bayi. Kanthi pengisian komponèn lan kemungkinan konversi, mesthine lan fungsional, supaya kabeh telung kereta bayi bisa dilakoni nalika numpak angkut bagasi.

Kombi-trailer - carane bisa digunakake

Pram biasane model sepatu roda ing ngendi bocah bisa mbayangno minangka bayi pertama. Kajaba iku ana kamungkinan nempelake kursi bayi, sing kanthi gampang digunakake ing mobil. Yen bocah iku cukup dhuwur, banjur dobel karo sawetara langkah sing gampang kanggo buggy lan iki isih ana manufaktur sing isih makutha, amarga pengiriman isih tas lampin kanthi werna sing padha. Malah kalebu udan, kemul utawa wadhah botol bisa ditemokake lan nyumbang kanggo narik perjalanan karo anak ing kereto surungan. Yen tas popok kalebu ing pangiriman, banjur kudu diowahi dadi tikus ganti ing dalan. Kanthi kabeh iki bisa diterusake kanggo dolan lan malah nduwur sirah bisa rampung kanthi nyaman lan gampang. Pigura karo papat roda lan gagang gedhe bisa gampang digulung sawise digunakake, supaya mobil tanpa kursi bayi utawa carrycot bakal nemokake panggonan ing bagasi. Kursi mobil utawa carrycot bisa kanthi gampang disimpen ing mobil ing kursi, supaya bocah cilik bisa turu kanthi aman lan tentrem.

Ing Kombikinderwagen - sing kudu dianggep ing tuku

Yen sepatu kerep digabungake dadi pilihan sing paling apik kanggo akeh kulawarga, sampeyan kudu takon sadurunge tuku, nanging sawetara pitakonan, sing mbantu supaya ora dituku kombi-van. Ingkang sepisanan kangge ningali mobil kulawarga inggih punika pitakonan babagan apa sing sepur keranjang modhèr ing Kombistyle pancen cocog karo trunk. Yen sampeyan isih nyopir ing wilayah kanthi mobil cilik, sampeyan bakal oleh masalah yen sampeyan pengin ngundhuk bingkai sing ditumpangake ing kereta bayi ing bagasi. Ing varian kulawarga modhèrn sing cocog karo mobil iki, nanging paling apik, supaya kulawarga bisa kanthi tuwa bisa tuku sepur. Wis saiki kahanan urip sampeyan bisa muter peran ing pilihan mobil bayi sing cocok, amarga iku tansah babagan wong-wong sing golek warga utawa sing milih dalan ing wilayah pedesaan. Nanging uga pitakonan saka apa mobil bayi iki uga cocok kanggo nggunakake bus lan sepur bisa penting ing kaputusan laris mobil kombinasi paling apik.

Yen sampeyan manggon ing lantai sing luwih dhuwur lan ora ana elevator, kepriye sampeyan bisa nandhang-nandhang pitik dobel kanthi langsung menyang arah apartemen. Kanggo maksud iki, mobil bayi sing cocok wis cocok kanggo belanja karo bocah. Mbokmenawa ora mung anak mbewarakke, nanging kembar utawa malah triplet sing bakal diduga. Banjur pitakonan sing muncul, mobil bayi saiki bisa dadi pilihan sing paling apik supaya kabeh bocah bisa ngapusi kanthi apik lan bakal diendheg dening ibune tanpa masalah. Lan yen keranjang dorong kasebut dadi buggy, banjur ana pitakonan liyane. Kanggo bocah saiki tansah goleki ibu lan njagong utawa kudu duwe arah sing padha karo ibune. Pilihan uga angel kanggo ibu-ibu sing sporti, sanajan sing dipilih model jogging sing beranggota tiga standar kanggo ibu sing mlaku utawa bapak sing sporti bisa dadi model standar saka kereta bayi sing digabung. Yen sampeyan pengin ngunggahake anak ing deso deso, kualitas ban kudu dianggep, supaya nyopir ing alas ing watu lan watu ora nyebabake kerusakan kanthi cepet.

Ing Kombikinderwagen - akeh kaluwihan

Ingkang paling sepisanan punika, mesthi, rega sing luwih apik, amarga yen sampeyan kudu tuku bagean minangka stroller gabungan, banjur iki bakal luwih larang. Kajaba iku, saiki sampeyan duwe kabeh bagean ing werna sing padha. Supaya bisa digunakake uga selimut lan bantal kanggo bocah, amarga siji bakal nemokake werna sing padha kanggo kabeh komponen. Yen bocah dadi luwih gedhe, ora perlu tuku truk bayi anyar maneh lan mung nglebokake bagean liya ing pigura. Iki nyimpen biaya lan nilarake cara kanggo tuku barang penting liyane kanggo bocah, sing digunakake miturut umur. Kauntungan liya yaiku urip sajroning umur bayi mobil, karo sawetara manufaktur ngresiki bobot nganti 15 kg lan nyambungake menyang umur telu nganti telung setengah taun. Kauntungan gedhe yaiku akeh komponen sing kalebu ing pangiriman, supaya tas popok lan barang-barang penting liyane kanggo bocah kasebut diwenehake karo tuku bayi lan ora kudu dituku luwih larang.

Kombikinderwagen - bisa uga duwe cacat

Sayange, mung siji rak sing kasedhiya ing model combi-van, supaya bocah sabanjuré kudu katon sawise pigura anyar utawa mobil bayi gabungan sing kapindho dibeli. Sepur kandang sing kerep digabung mung kanggo siji anak tuku. Kanthi terus-terusan mbangun lan mbongkar kereto surungan, karusakan bisa luwih cepet. Kereta keranjang punika sanes model standar, saengga lampiran model pram sanés boten kedah wonten ing model pram panjenengan piyambak. Awit iki model karo papat roda, ibune olahraga kudu tuku model jogging kanthi telung roda apa wae. Ing kabeh lampiran, arah visi anak kasebut diarahake marang ibu lan ora bisa diowahi.

Kombi-trailer - ngendi nggunakake

Masalah gedhe kanggo akeh kulawargane enom yaiku stroller sawise dienggo. Yen dheweke kudu ana ing tangga, dheweke ora kudu gedhe banget, lan wedi marang nyolong utawa vandalisme bakal muncul gumantung ing area apartemen. Sampeyan kudu tetep mantep ing 5. Lantai amarga ora ana elevator. The combi-troli dilindhungi banget hemat-ruang lan mulane gampang transportasi. Nanging, ing pungkasan, mesthine kudu mundhut undhak-undhakan nganti bocah, banjur tas belanja lan carriage bayi, ana ing apartemen. Luwih becik omah, ing ngendi pigura lan konstruksi mung ana ing garasi. Utawa mung rak disetel ing kene lan bocah kalebu bayi utawa tragetasche dijupuk menyang wilayah urip.

Combi-van modern - tansah menehi perhatian marang peralatan lan rega

Kaya kabeh prodhuk sampeyan bisa tuku, rega indikator sing nemtokake yen proses luwih apik wis dijamin. Saiki, samubarang mestine, amarga lempitan pigura pancen ora nyebabake kerusakan ing carriage bayi sawise mung sawetara sasi. Suspensi apik utawa kualitas kasur, kabeh bisa mbantu anak ing mobil bayi iki luwih nyaman. Kajaba iku, ana alesan penting yen ing mobil bayi sing diolah kanthi becik ora ana bebaya yen anak wis diperdagangkan dening bocah cilik lan barang saka blanja, mobil tiba-tiba ora bisa dilayani lan kerusakan bakal dibutuhake. Utamane nggunakake dawa nganti umur taman kanak-kanak ndadekake supaya sepatu dandanan kaya iki tansah model banget. Mulane tansah penting kanggo tuku mobil bayi kuwi sing sampeyan mikir babagan apa jenis mobil bayi sing sampeyan perlu. A comparison karo tuku mobil sing siji mesthine ora mung nyawang rega, nanging uga keuntungan saben dinten kudu dianggep.

The Kombikinderwagen - papan perlindungan paten kanggo ngeterake anak

Yen sampeyan wis mutusake kanggo tuku kereta bayi gabungan, bocah sampeyan bisa njagong utawa ngapusi kanthi nyaman ing kabeh lelungan saka lair nalika lair. Deleng ing macem-macem bakal kejutan sampeyan, carane serbaguna combi-van bisa lan carane akeh komponen bisa duwe. Iki bisa uga tegese bandhulan sing apik ing jinis iki uga biaya 1000 Euro. A hadiah banget migunani yen sampeyan looking for grandparents minangka putu pisanan. Ing kasus iki, sampeyan kudu mèngeti modhel larang lan apik, amarga piranti dandanan sing biasa mung digunakaké minangka modhèl kombinasi sing kerep diowahi lan bisa cepet mimpin kanggo nyandhang lan ngrusak manawa materi ora dhuwur lan pangolahan kurang. Tuku sing entuk manfaat kanggo dadi wong tuwa, yen kabeh bahan kanggo wong tuwane pancene migunani.

Bestseller no 1
Urbano pram stroller mobil kursi mobil 3in1 kursi mobil (Hutan U2-Old)
  • KANGGUNGGUNG JAWA: * Pram / Buggy * Kursi Mobil, * Tas Tidur, * Kantong Diaper lan Bakul Kranjang, * Pengawal Kaki, * Punggung lan Nyamuk, * Game Papan lan Keselamatan Game
  • KESELAMATAN: stroller memenuhi EN1888 standar keamanan Eropa, kursi mobil ECE R44 / 04, Digawe ing Uni Eropa,
  • 3-in-1-SISTEM Kabeh sing sampeyan butuhake ing sawijining set. Saka kursi mobil menyang tas blanja menyang papan dolanan. Ngirit wektu lan dhuwit tanpa kudu nggoleki puluhan macem-macem tawaran. Setar kasebut ngemot kabeh kabutuhan anak kanggo lelungan sing aman lan nyaman. * Nguripake gembong ngarep Roda ngarep sing geser ngidini sampeyan kanthi gampang mindhah mobil, genti genti utawa nuku ing mall. Yen sampeyan pengin nggawe perjalanan menyang deso,
  • TAMBAHAN Sampeyan bisa kanthi cepet, kanthi gampang lan cepet ngganti posisi gagang utawa sikil. Sampeyan bisa mbukak jendela ndhuwur utawa melu kanopi. Pasang alangan utawa piranti game protèktif. Pasang tutup sikil utawa tas turu. Lan akeh liyane.
  • Timbang: 14 kg Jembar: 60 cm Dhuwur: 114 cm Ketinggian Ngalahake: 83-120 cm Stroller (tengah): 35x86x61 cm (W x L x H) Kursi mobil 3,2 kg Ukuran njaba: Ukuran 43x68x47 (W x L x H) Ukuran mobil: 25x72x97 cm: (W x L) Paket: 42x62xXNUMX cm
tawaranBestseller no 2
Hauck Pacific 4 Shop N Drive combi stroller 6 bagéyan nganti 25 kg + jog bayi + adus bayi dikonversi dadi unit kursi sing bisa dibalik kanthi tutup sikil, cahya, roda gedhe ekstra, tampilan melange arang (abu-abu)
  • 3 IN 1 kursi rodha 9 - nganggo kursi gedhe (wiwit lair nganti 13 kg), kursi bayi tanpa Isofix (wiwit lair nganti 25 kg) lan bisa diunggahake nganti 22 kg (troli 3 kg + bakul XNUMX kg)
  • BABY BOWL - Kursi mobil bayi Zero Plus cocog wiwit lair nganti 13 kg lan dipasang ing mobil nganggo sabuk kendaraan 3 pojokan, tanpa Isofix
  • PRACTICAL - Belanja sing wiyar bisa diowahi dadi unit kursi sing bisa dibalikake, dene tutup nganggo sisipan kanggo Fußsack bisa digabung
  • MANEUVERABLE - Thanks kanggo gembong ngarep gedhe, geser lan gembong sing bisa dikunci lan penundaan kasebut, asile lelungan gampang gampang diolah
  • SAFE - jog bayi Zero Plus duwe sabuk 3-44 lan dites ECE 04/5; Stroller duwe sabuk 1888-titik lan dites miturut standar keamanan Eropa EN XNUMX
tawaranBestseller no 3
Kinderkraft 2-in-1 stroller VEO, set stroller, stroller kombinasi, pushchair, buggy lan mawa nganggo siji, aksesoris, penundaan rong tahapan, gembong gedhe, lempitan gampang, tampilan abu-abu
  • Solusi inovatif: Gondola sing bisa diganti dadi buggy karo mung sawetara langkah sederhana. Iku nyaman lan nyimpen ruang!
  • Sajrone mlaku-mlaku, sampeyan bisa nambah tarif musim semi kanthi siji sentuhan lan menehi bocah luwih kepenak, sanajan ing terrain angel
  • Bingkai entheng lan maneuverabilitas durung kabeh. Teleskop ditangani cocog karo ukuran wong tuwa. Kanggo luwih kepenak, ditutupi kulit eko
  • Sistem kanggo lempitan lan mbukak gampang, thanks kanggo sing bisa mbukak mobil ing sawetara detik. Saka ambruk sengaja nglindhungi loro kunci
  • Kursi sudhut ing buggies bisa diatur ing telung posisi, lan tilas luwes ngidini sampeyan tekan lantai sing meh rata - becik kanggo turu
tawaranBestseller no 4
Capri mountaineer Capri 3 di stroller stroller 1 Megaset 10 bagian termasuk kursi bayi, carrycot, mobil olahraga dan aksesoris
  • KESELAMATAN HUGE ✓ Paket stroller iki ora ana sing dikarepake lan bakal ngancani sampeyan lan bocah wiwit bayi. Kalebet kaloro kursi bayi (kanggo mobil), adus bayi lan kursi tolak (buggy). Lampiran stroller individu bisa diganti sajrone sawetara detik. Konstruksi canggih kasebut gampang digunakake. Amarga bobot kurang lan desain slim, sampeyan bisa gampang nyandhang stroller ing mobil.
  • KESELAMATAN Nggunakake PRIORITI ✓ Kanthi stroller kombinasi iki, sampeyan mesthi ana ing dalan sing aman. Stroller Bergsteiger tundhuk karo standar keamanan Eropa EN1888, sing nemtokake syarat safety kanggo stroller. Kabeh rasukan sing digunakake wis diuji menyang Oeko-Tex Standard 100 lan mula dianggep ora mbebayani. Kajaba iku, minangka pabrikan, kita rutin nguji laboratorium tes terkenal kanggo mriksa manawa ora ana barang sing mbebayani.
  • DESIGN ANAK GRATIS DESIGN ✓ Stroller Bergsteiger Capri ora mung akeh banget serba guna, lan uga dadi mripat sing mutlak. Skema warna modern sing ana gandhengane karo ban pneumatik gedhe lan rim ing pandhangan kromo njamin pemandangan sing apik banget. Saben lampiran stroller lan tas popok sing wiyar kalebu ing ruang lingkup kiriman menyang desain stroller sing apik.
  • HARGA INGENIOUS / PRESTASI RATIO ✓ Malah sajrone konsepsi lan draf pertama, fokus kita yaiku babagan safety, kenyamanan lan desain - lan kanthi rega terjangkau. Stroller Bergsteiger nawakake fitur lan kualitas sing luar biasa kanthi rasio rega / kinerja sing apik banget. Pancen ora ana sing dadi stroller kita tambah misuwur.
  • SERVIS CUSTOMER CIASA ✓ Stroller wis diuji kaping pirang-pirang lan asring dadi pemenang tes. Sajrone produksi, mung komponen sing dipilih, awet dipasang, supaya sampeyan bakal seneng stroller ing wektu sing suwe. Yen isih ana masalah, layanan pelanggan Bergsteiger kita tansah ana kanggo sampeyan.
tawaranBestseller no 5
Hauck Malibu 4 Trio Set 3in1 kursi kursi 18in0 nganti XNUMX kg + grup kursi bayi XNUMX + adus bayi karo kasur, mobil olahraga kanthi posisi sing lair wiwit lair, cahya, lempitan cilik, tampilan abu-abu
  • 3 IN set 1 kursi kursi - kanthi adus bayi sing gedhe (wiwit lair nganti 9 kg), kursi bayi (wiwit lair nganti 13 kg) lan asu bisa dimuat nganti 18 kg (stroller 15 kg + bakul 3 kg)
  • BABY BOWL - Kursi mobil bayi Zero Plus Comfort cocog wiwit lair nganti 13 kg lan dikepetake ing mobil nganggo sabuk kendaraan 3 poin lan diklik menyang kerangka stroller tanpa adaptor
  • LIEGEBUGGY - kanthi sandhangan sikil lan tilas sikil, sunah kanopi kanthi jendela sing ndeleng lan kranjang blanja gedhe
  • PRACTICAL - Mobil olahraga bisa gampang ditolak matur nuwun kanggo gembong ngarep lan kunci sing bisa dikunci; iku uga bisa lempitan munggah cilik
  • SAFE - jog bayi Zero Plus Comfort duwe sabuk 3-titik lan dites ECE 44/04; Stroller nduwe sabuk 5-titik lan diuji miturut standar safety Eropa EN 1888
Bestseller no 6
CHIC 4 BABY 100 34 combi stroller VIVA, jins, biru / abu-abu
  • kanthi geser swivel sing bisa dilarasake nganti maksimal 115 cm
  • Roda pneumatik 4 gedhe
  • penundaan sing nyenengake
  • Kanopi kanthi jendhela sing dikunci lan kanthong utensil praktis
  • tas sing nggawa 3 ing 1 sing kepenak bisa diowahi dadi sikil sikil utawa digunakake minangka tutup kursi
Bestseller no 7
SKYLINE Gaya Retro Klasik LUX Combi Stroller Buggy 3in1 Perjalanan Sistem Mobil Kursi (Isofix) (Tayar Udara / 14 "Tampilan Udara)
  • Skyline 3 ing 1 "Stroller Classia Retro Lux" kasusun saka carrycot, pembawa bayi Skyline (mobil) lan lampiran olahraga (buggy) - pesawat kalebu bakul blanja, tas popok, tutup udan 2x, jambut nyamuk, tutup sikil lan parasol
  • Stroller gabungan (standar safety DIN EN1888) kanthi pigura baja lan cahya baja sing sithik lan roda karat udhara 14 "utawa karet 17" kanthi reman tengah lan parkir EASY STOP.
  • Buggy klasik ngematake safety lan kenyamanan sing dhuwur. Buggy klasik kanthi sabuk kursi 5-titik, bar safety lan tilas sikil sing bisa diatur kanthi dhuwur lan sandhangan luwes 3-arah
  • Gondola plastik duwe bantalan alus banget lan kuwat lan area sirah sing bisa diatur kanthi 3 arah - Tudung duwe ventilasi utawa ndeleng jendela kanthi nutup banget (Dimensi (L / W / H): 76 x 34 x 18 cm
  • Kursi mobil nduwe papan padhang ekstra ing sabuk safety titik 3. Kursi mobil bocah kasebut tundhuk karo standar ECE 44 / 04 lan standar ISOFIX. Dasar ISOFIX uga bisa dituku saka kita
Bestseller no 8
tectake 3 in 1 Kombikinderwagen Babyjogger -diverse Farben- (Grau)Anzeige
  • Pigura aluminium, adus bayi
  • Kanopi srengenge, repellent banyu
  • Rampung
  • Kunststoff Räder, 5-Punkt-Sicherheitsgurt
  • Inklusive Sicherheitsbügel, Moskitonetz, Regenhaube
Bestseller no 9
Tabbi ECO LN | 3 ing 1 Combi Stroller Air Gray Indikator
  • THE Tabbi ECO LN 3 1 ing SET: Big ECO LN pesawat saka Tabbi diprecaya lan anak saka tasih bayi nganti 4. Taun. Linuwih, stabilitas, penak lan kabeh cocok kanggo kutha, ing alas, dalan kerikil lan cobblestones. Peralatan sing apik lan gedhe bakal seneng karo sampeyan lan bayi. Sistem Cepet Klik ngidini kabeh lampiran sing dipasang ing jero lan arah arah perjalanan.
  • TABBI ECO LN dikirim kanthi gratis karo lampiran 3. Sing gedhe-gedhe lumbung operator Baby kanthi kasur digunakake nalika lair. Kanggo transportasi ing mobil, jog mobil kalebu. Kajaba iku, iki bisa uga diklik ing pigura. Sertifikat kanggo ECE R 44 / 04, jog njanjeni keamanan maksimum, tali bantalan & kursi pengurang. Saka 6. Wulan nggunakake lampiran buggy karo bar safety dilir lan fungsi turu.
  • Apa PILIHEN Tabbi ECO LN: Certificate EN 1888: 2004; lirih berlapis, gampang kanggo drive Déwan cepet lan disassembly saka Unit jog dening teknologi cepet-Klik, tilas cilik ing mobil, 2-ukuran penundaan ing ban amba 12 inch, penundaan saka gembong putar, cocok kanggo kabeh lumahing. Penyesuaian ukuran fleksibel ing pegangan push kanggo loro wong tuwa, dirancang ing Jerman, garansi taun 2
  • VIDEO: Gehen sie zu Youtube und sehen Sie sich den Pro Concept Store Kanal an. Dort finden Sie zahlreiche Videos und Anwendungsbeispiele zum TABBI ECO LN
  • Coba gratis? Kita yakin yen kualitas gedhe saka TABBI ECO LN lan rasio harga / kinerja sing unik. Nguji TABBI ECO LN rampung gratis dina 30 ing omah. Yen ora antusias, kita bakal njupuk mobil maneh langsung lan ngasilake rega tuku menyang 100%.
Bestseller no 10
Daliya Bambimo 3 in 1 Kinderwagen - Kombikinderwagen Riesenset 14-Teilig incl. Babywanne & Buggy & Auto-Babyschale - Alu-Rahmen/Voll-Gummireifen - Wickeltasche/Regenschutz/Kindertisch in KhakiAnzeige
  • Sampeyan mikir pram sing apik isih larang dhuwit? Sepur kandang Bambimo 3in1 dening Daliya mbuktikake mung ngelawan! Ora mung katon apik, uga nduweni kabeh fitur produk berjenis larang lan luwih ...... Kanthi kereta dandanan Bambimo sampeyan duwe comfort, stabilitas, safety lan gabungan desain modern! Carrycot bisa diowahi dadi kursi olahraga ing sawetara detik, supaya sampeyan ora mung nyimpen akeh spasi ing boot,
  • Sampeyan uga fleksibel yen anak kudu ngapusi utawa turu ing kereta dorong. Fitur baby jog Age rujukan: saka lair nganti bab 18 months mbeta kapasitas: munggah 13 kg Mounting: Kanthi safety saka arah kendaraan: marang arah ECE R44 / 04 Universal Group 0 + adaptor kanggo nggunakake ing pigura kereto karo klebu titik 3 Sabuk pengaman Sistem laras pegangan pegangan Perlindungan srengenge dilebur Bobot 3,04 KG
  • Delivery: 3 ing 1 in2 baby bath / olahraga kursi siram baby kasur 1 pigura kereto aluminium perlu baby mbeta nangani (tombol dipindhah) cover perlu baby (dipindhah, zip) baby perlu sun canopy (4fach luwes, dipindhah, zip) nduwèni adaptor Baybyschale operator bayi Wickeltasche njaga udan tray Tabel / tuwung (gedhe) 2 Front Tire 2 Rear Tire Mosquito Mesh Tangan Tali Shopping Basket Piala Pemegang (Kecil)
Ora ana votes sing.
Mangga ngenteni ...
Voting saiki dipatèni, pangopènan data sing ditindakake.