Sango sea coral

0
778
Sango-MEERESKORALLE_natural

Koral ana ing wilayah Eropa minangka obat sing bisa disebar liwat tradhisi sing dawa, ora misuwur. Kabeneran lan efektifitas polip fosil iki, katon maneh ing sajarah sing dawa banget. Ing jumlah kasebut, karang segara bisa ndeleng maneh taun-taun kepungkur, sing ora mung bisa nggoleki sing menarik, nanging uga nyuda rasa lan rasa. Polyps fossilized wis nambah kegiatan ing nglacak mineral lan mineral lan bisa kanthi mangkono miwiti sawetara efek positif ing awak manungsa. Mangkono, penyakit toroida bisa ngurangi lan tissue sing tanggung jawab kanggo regenerasi tulang uga apik. Yen sampeyan ngalami kuku sing rapuh, konsumsi koral bisa nyedhiyakake obat, amarga sanajan ing konteks kosmetik, kabeh kudu nggenepi tujuane.

Aplikasi lan efek

Ing obat Asia tradisional, polip fosil wis dadi bagian integral kanggo umur 5.000. Tradhisi iki malah ana ing Spanyol Mediterania ing apotek paling tua ing negara kasebut jeneng omah lan akeh banget. Malah ing negara-negara Mediterania ing Eropah, siji ngerti efek kesehatan karang sing positif lan digunakake nganti pirang-pirang dina nganti saiki.
Ing bagean ing ngisor iki, kolom aplikasi lan mode aksi karang kasebut saiki kasebut lan diterangake kanthi rinci.

Koral laut bisa digunakake kanggo deacidification

Dikertifikasi manawa luwih saka 90,00% manungsa ing negara-negara kulon duwe awak over-acidified. Alesan kanggo iki kalebu gaya urip sing ora sehat karo kaku, diet ora sehat lan dampak lingkungan sing ora apik. Sawise awak manungsa wis ngasuh, pengalaman wis nunjukake manawa proses penuaan luwih cepet. Saliyane pratandha umur tuwa, masalah kesehatan lan masalah tetep nduweni efek uga. Ing konteks iki, kudu dicathet yen sanajan hawa suntingan nduweni efek ing imbangan asam basa. Padha bisa rampung rampung saka peserta amarga sing. Kanggo nggawe imbangan ing titik iki, nawakake karang segara.

Sango Marine Coral - ora aditif - Kalsium / Magnesium Rasio 2: 1 - 180 Kapsul per 800mg indicator
  • Kalsium lan magnesium nyumbang kanggo metabolisme energi normal, fungsi otot normal lan pangopènan balung normal
  • Die Sango sea coral 70 uga ngandhut unsur-unsur mineral lan tilas liyane
  • Produkten produk murni 100 murni lan lestari ekologis
  • Sango karang bubuk ing kapsul kanggo 6 minggu
  • Temtu, vegan, tanpa gluten, bebas laktosa, bebas gula lan gratis

Koral laut mbantu nglawan penyakit kardiovaskular

Saliyane imbangan asam-basa sing ora seimbang, gejala kekurangan nutrisi individu uga bisa nimbulaké masalah kesehatan. Gejala-gejala defisiensi ing wilayah pasokan magnesium, umpamane, nyebabake kuatir, kejang, nervousness utawa malah ngelu. Kanthi nggunakake kekurangan karang ora mung bisa ditompensasi, nanging malah dicegah. Kondisi kasebut bisa nyegah nyusahake kardiovaskuler lan uga duwe efek anti-inflamasi.

Koral laut nyegah kekurangan amarga diet siji-sisi utawa defisit

Wong sing mangan utamané siji-sijine utawa sing padha, kaya sayuran kanthi sengaja nyingkiri barang-barang, bisa nandhang cacat, sanajan ora ngerti. Kanggo ngatasi kemungkinan kahanan sing bisa dimupangatake wiwit awal, asupan karang segara uga bisa nguntungake.

Asal lan produksi karang laut Sango

Siji nemokake karang ing lingkungan tropis utawa subtropika. Sejatine, kaya sing wis kasebut, ana polip fosil sing wis mbentuk jenis koloni ing wilayah kasebut. Ana macem-macem coral segara beda sing nggawa sawetara fitur. Misalnya, koral laut Sango ditemokake, mung ing wilayah Okinawa, Koral iki wis dikenal wiwit pirang-pirang abad lan wis diwenehi pisanan ing 8. Abad diimpor menyang negara-negara Eropah. Nanging, ing salawas-lawase, manungsa ing Eropah lali babagan wutah ing segara iki lan mulane, ing awalé lali. Nanging, ing wilayah Okinawa, wong-wong lansia luwih akeh nggunakake 100. Nalika para ilmuwan ngancik umur iki, dheweke mutusake yen iki amarga fakta sing diombe wong. Amarga karang khusus iki, banyu wis diatasi kanthi maneka warna unsur lan nutrisi penting. Iki nyebabake sumber nutrisi sing optimal kanggo wong dadi tuwa. Banyu ing lemah mineral wis ditampilake kanggo ndhukung organisme manungsa kanthi akeh cara. Nanging, uga disepakati ing Kajaba iku, banyu sing sugih nutrisi, diet sing paling penting uga nduweni peran penting. Ing jumlah kasebut, ana penyakit kardiovaskular sing luwih sithik, kanker sing luwih sithik lan gejala kurang bisa diucapake.

Panen lan produksi

Panen koral uga alus, supaya koral sing asli ora rusak. Komponen karang mung fosil dibebasake saka karang sing bener lan banjur diolah dadi bubuk.
Ing wektu iki, panguwasa lingkungan Jepang menehi perhatian khusus kanggo panen lan kepengenan.
Kajaba iku, segara karang mung bisa dipanen saka kedalaman 60 nganti 100. Punika kasunyatan bilih boten wonten sinar surya lan mila boten wonten karang gesang wonten. Iku perlu kanggo urip cahya sing kurang lan sing ora ana. Nalika panen rampung, skeleton karang diisi kanthi teliti banjur diiris. Bagian kasebut banjur dipanasake ing derajat 200. Iki kedadeyan, nanging mung sedhela, kanggo ngresiki bahan kasebut. Langkah pungkasan yaiku pulverization. Sampeyan bakal nemokake komoditas kasebut ing wangun bubuk karang utawa ing bentuk kapsul ing pasar lan milih dhewe apa wangun sing sampeyan seneng.

Úa saka karang segara

Koral laut kudu luwih akeh tinimbang unsur tilase lan mineral saka 70. Akibaté, dhaptar sing dawa banget.

Paling relevan kayata:

  • pengeboran
  • wesi
  • bismuth
  • Magnesium
  • germanium
  • tembaga
  • calcium
  • Silicon

Bahan-bahan kasebut pancen penting banget lan penting banget kanggo awak manungsa amarga padha ndhukung lan ningkatake pangolahan awak dhewe. Tanpa cukup ana substansi kasebut ing awak, mekanisme sel individu ora bakal bisa.

Sango-MEERESKORALLE_natuerlich

Contone, bahan rata-rata ing Sango Sea Coral yaiku 20% Kalsium lan 10% Magnesium. Senadyan, miturut studi individu, distribusi zat kasebut uga bisa dianggep bermanfaat. Kalsium apik kanggo balung lan untu. Umumé, ing wilayah misinformasi iki, kalsium utamané ditemokake ing susu, nanging ora kasebut. Sampeyan uga bisa nemokake ing karang lan nggawa omahmu dhewe bali ing baris utawa mbangun. Vegans melu, utamané amarga isi magnesium lan wesi saka asupan sing kapisah, amarga ana asring kurang. Uga, wong sing duwe intoleransi laktosa bisa ngatur sing penting kanggo kaseimbangan kalsium, tanpa kudu nganggo susu utawa produk susu dening koral. Kanggo klompok iki, uga akeh sing cocog kanggo nambah zat iki, amarga bisa uga ngalami proses metabolisme sing beda lan uga ngatur irama jantung.

Magnesium ing karang

Saliyane calcium, mesthi, sampeyan uga bakal nemokake magnesium. Magnesium uga dianggep minangka komponen eksistensial saka sistem gizi manungsa. Yen ora nyukupi perawatan ora mesthine, masalah kesehatan uga muncul ing konteks iki. Magnesium, dhéwé ora bisa diprodhuksi dening awak, nanging ora mungkin penting kanggo proses pangolahan metabolik. Yen ora ana sumber sing nyukupi, mula ana masalah kesehatan. Mangkono, bisa nyebabake komplikasi, utamane ing metabolisme lemak-karbohidrat, utawa degradasi protein bisa uga salah.

Sintesis saka rong komponen magnesium lan kalsium ngirim ora dianggep kurang luwih ing awak manungsa. Loro-lorone zat kasebut saling gumantung ing siji liyane lan, tanpa anané zat liya ing organisme manungsa, ora bisa nduweni pengaruh penuh. Corals nyedhiyakake campuran sing sampurna saka bahan kasebut. Kene sampeyan bakal nemokake minangka konsumen minangka sarana sing dites lan dites kanggo nyepetake keseimbangan gizi.

Nglacak unsur lan mineral

Nanging, polip fosil ngemot sebagéyan liya saka mineral lan mineral sing perlu kanggo awak. Bahan kasebut biasane ditemokake ing bentuk ionisasi. Mangkono, bisa luwih apik diserep dening membran mukosa manungsa lan banjur diproses. Maneh, efek sing cukup kompleks kanggo nggambarake. Tembaga lan selenium sing ana uga penting banget ing konteks iki, amarga micu efek antioksidan sing disebut ing awak, sing nyebabake radikal bebas bakal diluncurake, banjur nate ngurangi proses penuaan dreaded.
Pangguna saka coral kasebut kerep nyathet babagan penampilan fitter lan motivasi luwih dhuwur. Kabeh ing kabeh, iki uga ngandika kanggo efek invigorating saka karang segara.

Alam efektif Sango Coral Powder - 100% Original - Optimal Calcium Magnesium Ratio - 100g
  • Kalsium lan magnesium nyumbang kanggo metabolisme energi normal, fungsi otot normal lan pangopènan balung normal
  • Coral Laut Sango uga ngandhut unsur mineral lan jejeg 70 liyane
  • Produkten produk murni 100 murni lan lestari ekologis
  • Paket mingguan 6
  • Temtu, vegan, tanpa gluten, bebas laktosa, bebas gula lan gratis

Aplikasi lan dosis

Para ahli mratelakake yen koral kudu dijupuk nganti paling sethithik 12 minggu. Siklus intake jangka pendek ora duwe impact ora cukup ing dalan sing bener. Sejatine, bédané uga digawe ing wektu samengko adhedhasar manawa ana bebaya resiko sing abot ing konsumen utawa mung tumindak sing nyengkuyung lan nyegah ana kanggo ngatasi gejala kekurangan. Pisanan, 12 Minggu nyedhiyakake basis apik kanggo ngelegake celengan mineral ing awak manungsa. Nanging, kanggo mesthekake yen sampeyan minangka efektif sabisa kanggo nampa target lan asupan segara karang segara, sampeyan kudu takon karo praktisi kesehatan sing bakal mbahas syarat-syarat panggunaan karo sampeyan lan nemtokake cara sing paling tepat kanggo njupuk kasebut. Uga ditemokake yen rasa nyata saka bubuk karang dianggep beda. Siji pasien nganggep rasa minangka netral, sabanjure tinimbang asin. Iki gumantung saka rasa individu. Nanging, nalika dosis dianjurake ora njupuk luwih saka gram 3. Kabeh sing diserep luwih ora bisa diproses dening awak lan diekskripsikake liwat sistem pencernaan. Sejatine, sampeyan kudu njupuk koral mung karo sumber vitamin D3 lan K3 sing cukup, amarga iki minangka prasyarat kanggo nyerep lan ngolah zat ing awak manungsa.

Efek samping saka segara karang segara

Efek samping saka karang iku durung dingerteni, nanging yen sampeyan ngonsumsi luwih saka gram 3 sing dianjurake saben dina, awak ora bisa ngolah bahan kasebut lan ngetokna kanthi alami liwat sistem pencernaan. Mangkono, bisa dianggep minangka zat kanthi alami.

Studi babagan coral segara

Ing tartamtu, ing karang laut Sango, ana macem-macem studi sing nyinaoni lan makili efek koral ing awak manungsa. Iki kalebu Study Centenarian Okinawa (1976-1994). Nanging, sawetara studi liyane bisa ditemokake ing babagan iki.

Tuku lan nyimpen produk karang

Sampeyan bisa tuku karang laut kanthi esensial ing formulir 2. Ing tangan siji, ing wangun bubuk murni, sing bisa dijupuk ing serealia utawa cairan liyane utawa ing wangun kapsul. Mesthine sampeyan kudu njaga kothak peteng lan ora ngetokake panas banget. Kangge, sampeyan bisa supaya kapsul lan wêdakakêna ing toko obat, apotik utawa liwat Internet. Mesthekake yen sampeyan dipercaya pedagang ing proses iki, sampeyan uga bisa seneng kebat ing produk herbal.

Sango Marine Coral - 250g Powder Indicator
  • 100% Sango Marine Coral Powder saka Okinawa
  • Isi: 250g
  • Produk Brand: Sango Vital
  • Diuji kanggo radiasi ing DE

kesimpulan

Koral segara kasedhiya ing prinsip ing rong formulir. Ana ing wangun bubuk utawa ing wangun kapsul. Ngendi sampeyan nemokake obat iki nganti sampeyan. Substansi ningkatake kasadharan bio awak, supaya sampeyan bisa nresep nutrisi sing luwih apik. Ingestion bisa ditindakake minangka bagian saka terapi sing dianggep naturopath, minangka bagéan saka langkah awak. Mesthekake yen sampeyan nglakoni perawatan kanggo periode luwih sethithik paling kurang minggu 12. Yen ora, ora bisa dianggep yen kahanan gizi apik.
Ing taun-taun pungkasan, pentinge karang laut ing alam obat wis digawe maneh. Pengetahuan nyata iki wis wiwit 8. Abad sawise Kristus uga dikirim ing Eropah. Iku mung ambruk maneh lan entuk relevansi ing acara superfood lan saiki perkembangan medis alternatif.

Sampeyan uga bisa digunakake kanthi becik ing konteks panyakit sing ana utawa kanggo pencegahan mineral individu lan unsur trace. Efek sing paling positif yaiku, kaya sing wis kasebut, ora ana efek samping sing cocog sing kudu dianggep.

Muter video sing cocok ing Youtube. Wigati dicathet Kebijakan Privasi.
Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...