jenggot trimmer

0
1053
jenggot trimmer

a jenggot trimmer yaiku Musthave - ora masalah manawa janggut telung dina utawa janggut lengkap.

Janggut minangka tren sing tetep ing saindhenging taun lan diadopsi dening wong-wong saka kabeh umur. Kaya tukang kayu, sawetara wong bisa ningkatake janggut - iki gampang lan ora mbutuhake tindakan luwih lanjut. Ora gampang ngontrol wutah.

Biasane wong lanang janggut pengin jenggot lan reresik. Kamungkinan mung jenggot sing apik banget yaiku perawatan jenggot sing tepat, yaiku prasetya, sarana sing bener, lan: jenggot jenggot. Rambut rambute diikat kanthi cetha karo gambar wong sing kuwat lan nuduhake tingkat kepribadian sampeyan. A janggut ngetokake dadi akeh getaran positif. Trust, kawicaksanan, wani, kekuatan. Wanita golek jenggot sing apik.
Nanging njaga wujud lan katon jenggot sampeyan luwih saka mung ngapusi. Sadurunge arep nggunakake jenggot jenggot, sampeyan kudu nimbang carane janggut katon ing mangsa ngarep. Punapa panjenengan kersa ing Shadow (wutah jenggot, siji ing wektu nutup supaya marang 5: Aku ngujo pasuryan 17 nonton yen sampeyan wis dipun cukur ing esuk) jam 00 klasik utawa pengin katon kaya Zach Galifianakis, film luwih saka Alan Gartner saka Hangover dikenal? Skin Care? care rambute jenggot?
Saben wong kudu ngerti kepriye manawa jenggot tetep ajeg, amarga akeh manfaat sing katon, sawetara bisa nggawe jenggot katon ala lan ora katon. conto:
Rambut rambute rawan kanggo kulit scaly. Utamané ing jinis rambut gelap, sel kulit luwih katon lan tetep jenggot ing wektu sing padha.
Rambut luwih akeh = gangguan kulit luwih

Mikrobiolog nggoleki menawa ing jenggot akeh bakteri ditemokake sing bisa ditrapake kanggo bakteri sing biasane ditemokake ing jamban! Ing janggut, lemak kulit bisa nyebabake jerawat karo penyakit kulit liyane.
Deleng model sing paling cocok karo profil wajah sampeyan. Njupuk wektu kanggo nelusuri lan mbukak riset. Janggut janggut apik minangka swara fungsi, profil aplikasi lan rega sing sampeyan pengin mbayar. Lan kaya kabeh produk care, ana sawetara faktor penting - pro lan kontra - sing nduwe peran gedhe ing milih trimmer.
Quality: Tujuane yaiku kanggo tuku trimmer jenggot, ing ngendi sampeyan duwe wektu suwe. Deleng model sing blades digawe saka stainless steel karo kontrol genggeman tenan.
Kanthi kord utawa tanpa kabel: sawetara tradisionalis seneng daya ekstra lan jus tanpa wates saka soket. Nalika wong seneng portabel lan gampang model nirkabel kanggo awake dhewe. Saben uwong kudu netepake jinis apa sing dadi milike.

Garing trimming udan

Ora ketompo yen garing utawa udan. Saben trimming duwe kaluwihan sing padha. Nanging, cukup praktis kanggo ngalih antarane udan lan garing.
Setelan panjang: Cendhak, sedheng utawa dawa? Gamelan utawa stubble? A trimmer kanthi opsi dawa sing beda bisa mbantu sampeyan entuk tampilan sing dikarepake.
Versatility: Trimmer kuping utawa trimmer kanthi sistem vakum. Nggawe pengalaman sampeyan nganggo fitur tambahan.

Apa goleki nalika mundhut jenggot janggut?

Tansah hal kasebut ing atine nalika milih jenggot trimmer:

  • Daya - Daya luwih tegese luwih torsi, sing artine luwih akeh mustaches dipotong ing siji pass.
  • Urip baterei - nyenengake kanthi umur baterei dawa lan ngisi wektu.
  • Praktis - Praktis minangka pemotong jenggot, sing bisa dicuci lan nyegah wektu sampeyan. Utawa bisa dialihake kanggo ngganda voltase nalika lelungan internasional.
  • Gampang kanggo ngresiki - Potong paling apik duwe potong motong sing bisa dicopot sing bisa dicopot lan dibersihake, sing mbantu sampeyan njaga pisang potong steril.

Kabeh kriteria ing ndhuwur nyedhiyakake gagasan kasar umum babagan carane nggawe keputusan tuku pinter. Takon dhewe carane utawa ngendi sampeyan bakal nggunakake trimmer. Ing padusan? Kanggo motong wilayah awak liyane?

Philips Series 7000 Vacuum Bartschneider BT7220
Paling apik kanggo: Trim sing apik lan apik
Apa sampeyan kudu ngerti: Werna "siap kanggo pangopènan" lan ora ana oiling - paling sethithik kanggo sawetara sasi.

Philips Seri 7000 vakum jenggot pemotong dengan fungsi janggut dina 3 BT7090 / 32, ireng
  • Sistem vakum terpadu digunakake kanggo ngoleksi rambute jenggot
  • Contours nyedhiyakake pas lan malah asil
  • Length adjustable 18, saka 1 mm nganti 18 mm liwat Philips ZoomWheel
  • Baterai lithium-ion karo 75 Min. Wektu nggerok ing 1 Std. Ngisi wektu
  • Cakupan pengiriman: Bartschneider, 1 sisir sikat sisir, lampiran sisir 1 detail, sikat 1, 1 kantong penyimpanan

Fazit: Super apik banget, super kuat, Philips Vacuum Barttrimmer BT7220 minangka "unggulan". Sistem vakum sing dikembangake khusus ditampa ing rambut sing ditrapake ing piranti. Iki nggawe pembuangan cepet lan gampang bisa. Tansah lantai lan ngumbah cekungan. Wilah sing luwes bisa digunakake nalika trimming gaya bar beda. Dheweke mlaku kanthi alon-alon liwat pasuryan tanpa narik rambut. Kanthi lembut gliding, trimmer nyuda inflamasi lan gangguan kulit. Agul-agul sing tetep langgeng tanpa oiling tambahan. Malah reresik ing banyu mlaku ora ketompo. Model lawas BT7090 uga nduweni tombol turbo. Iki nambah kecepatan agul-agul lan nyedhot kanggo nyukur rambut kanthi luwih kenceng kanthi presisi luwih cepet. Nganti setelan 20 Lock-In Panjang, kasedhiya karo 0,5 mm lan nganti 10 mm kanggo "Viking" modern. Kinerja batré gedhe iku fitur liyane trimmer iki. Kanthi muatan siji jam, jenggot trimmer 80 bisa digunakake kanggo nggunakake nirkabel.

tawaran
Philips Seri 7000 janggut jenggot trimmer BT7220 / 15, indikator ireng / perak
  • Sistem vakum terpadu digunakake kanggo nyekel rambut janggut lan njamin bathi sing resik
  • Teknologi DualCut sing dipatenke kanggo motong rambut janggut kanthi bledug stainless steel luwih efektif
  • Length adjustable 20, saka 0,5 mm nganti 10 mm liwat Philips ZoomWheel
  • Gampang reresik kanggo nyampur blade sing bisa dicuci, urip baterei menit 80
  • Cakupan pengiriman: jenggot pemangkas, tweezers presisi, tutup datacard 2, tas penyimpanan, sikat rapi

Brown BT5090
Paling apik kanggo: jenggot noto
Apa sampeyan kudu ngerti: Sistem baterei dual kuat ngidini 50 menit powervolles trimming. Fazit: Salah sawijining model anyar ing panggung, pendatang anyar Braun menehi tampilan premium apik lan ayu sing bisa gampang disalahake karo cukur listrik pemenang penghargaan perusahaan. Ing Braun BT5090 jenggot trimmer nerangake karo agul-agul ultrasonik, setelan precise 25 saéngga kurban. Gelombang presisi nyedhiyakake setelan saka 0,5mm kanggo 25mm. Potong ing setelan paling dhuwur nyedhiyakake jenggot sing rambute. Pangopènan prasaja: mbilas blades ing banyu mlaku ngilangi puing lan rambute kanthi gampang. Urip baterei tetep atribut sing paling gedhe amarga piranti kasebut nduweni sistem baterei khusus sing menehi daya sing cukup kanggo motong kanthi cepet saka muatan cepet 5. Siji jam setara karo 50 menit tanpa motong tanpa kabel. Fungsi geser lan gaya uga migunani kanggo nyetel pinggiran.

tawaran
Braun jenggot trimmer lan trimmer BT5090, kalebu trimmer presisi, station charging lan case, silver indicator
  • Sampurna trimming lan styling. Bartschneider lan Barttrimmer kanggo dipikir apik: dawa sing tepat lan kontur sing cetha
  • Kanthi pangaturan dawa 25, Bart Trimmer nyedhiyakake asil sing bisa dipercaya lan bisa diulang kanthi presisi sing konsisten
  • Werna cetha urip kanggo motong rambut sing tepat
  • Sistem baterai dual kuat kanggo 50 menit trimming
  • Pengering rambut bisa uga dicuci kanggo nyenengake kanthi gampang ing banyu sing mlaku

Panasonic ER-GB40-S
Paling apik kanggo: Jenis kulit sensitif
Apa sampeyan kudu ngerti: Desain masculine nglengkapi mesin sing kuat
Fazit: Udan lan cukur bisa dadi racun kanggo jenggot jenggot manawa sampeyan ora nemplek ing ER-GB40-S. Jendhela reresik ndadekake reresikan reresik luwih gampang lan mbisakake trimmer kanggo tenggorokan kanthi lengkap ing banyu. Sistem bilah iku papan sing presisi ing sudut gelar 45 akut. Iki nyegah perawatan lan jenggot. Kontrol cekelan sayangé ditemtokake kanggo kabeh pemotong jenggot. Akeh trimmers nggunakake gagang plastik, sing luwih gampang kanggo ngresiki nanging ora ndhukung dhukungan sing dibutuhake. Panasonic ER-GB40-S dilengkapi karo genggaman karet ergonomis. Mulane uga diselehake ing tangan. Amarga bobot imbang lan kontrol maksimal, trimmer iki nyebar liwat rambut rambute. Senadyan daya motor luwih murah tinimbang kompetisi, ngasilake pasukan sing cukup kanggo nggawe seragam janggut lan ndhukung. ER-GB40 S nduweni setelan panjang 19 sing beda, sing diprogram kanggo ngethok fuzz cekung lan jenggot sing dawa. Baterai hibrida nikel klasik nyedhiyakake daya kanggo babagan menit 50 kanthi biaya jam 15.
B008YWAGO6

Ditemokake trimmer. Saiki bisa

Kanthi trimming ya - babagan perawatan apa? Minangka wiwitan ditulis, jenggotmu minangka jebakan alami kanggo kabeh jinis rereget lan bakteri. Kanggo jenggot sing ayu uga kalebu perawatan kanthi Bartol sing cocog. Salajengipun, jenggut jenggot ing reporter saben wong janggut ora bakal ilang. Kaya jenggot apik, potongan rambut kudu ora ilang ing lemari. Padha ndhukung perawatan lan nggawe rambut luwih alus lan luwih sehat.

Rating: 1.0/ 5. Saka swara 1.
Mangga ngenteni ...