IPhone X

0
1276
iPhone_X_unboxing

Apple duwe kapal anyar, yaiku iPhone X dikirim menyang balapan. Nanging adhedhasar janji kasebut, apa pengumuman iku banget? Apa anyar? Iku mesthi iPhone X karo rega sing paling dhuwur. Delengen kene ing dina iki.

Carane ora karya iPhone X?

Sing anyar iPhone X Kelas tambahan nduweni pangenalan pasuryan, tampilan ageng lan emojis animasi. IPhone kabeh-anyar X nyengsemake ing test nanging isih mung pilihan kanggo penggemar Apple hardcore absolut.
Masa depan smartphone modern iki, kaya insinyur Apple envisioned, diwiwiti kanthi gerakan kepala nggambarake bunder, ngowahi kepalane kaping pindho searah jarum jam. Banjur smartpone laporan "ID Wajah rampung" ing layar. Verifikasi raie wis rampung. Saka saiki, smartphone mung bakal dikunci yen dianakaké ing tangan pangguna lan diidentifikasi kanthi tampilan jero liwat kamera infrared.
Kaping pisanan, weruh: Temtu, iki anyar iPhone X (ngomong: "10", ora "x") kualitas. Mesthi uga larang. Nanging, apa telpon sing wis ana ing dhuwit belanja saiki? Biaya ing sekitar 1149 EUR karo memori 64 GB lan watara 1319 EUR karo 256 GB. Lan wiwit ana pirembagan piranti sing katon rapuh banget sakwise tes pisanan, utawa gampang banget pecah, sampeyan butuh perlindungan ekstra. Program kanggo Apple Care bakal sampeyan kanggo 229 EUR, tutup protèktif luwih murah.

Rancangan anyar - piranti sing meh ora rimless!

Perusahaan Apple wis aktif iPhone X nganyarake desain kabeh watara. Dheweke nggawe smartphone sing ora ana watesan lan dilengkapi karo chip sing kuat banget lan sensor tambahan. Ing tampilan sing wis iPhone X 5,8 inci lan kanthi mangkono gedhe tenan. Miturut comparison, tampilan luwih gedhe, luwih abot iPhone X 8 Plus mung ngukur 5,5 inci. Piranti iki mung ing jam 24 kanggo diitung nganggo daya batere siji tanpa wolung jam turu.
Apple saiki wis pisanan nginstal salah siji layar OLED ing iPhone X, ing ngendi piksel ireng bener tetep peteng lan ora dipadhakake. Iki menehi kontras luwih, titik sing duweni efek positif ing film, lan baterei luwih suwe. Yen sampeyan tindakake pakar, banjur Apple wis iPhone X tampilan ndhuwur paling apik ing, sing saiki ana ing ponsel.

Kamera ing iPhone X

Kamera saiki dadi salah siji sing paling apik ing pasar. Mode selfie ngijini sampeyan njupuk potret kanthi efek bokeh sing nyuda latar mburi. Kondisi lampu njelasna piranti kasebut ing wektu nyata. Mangkono, pasuryan bisa surem, ing wektu sing padha latar mburi diencerke. Iki nyengsemaken - yen kerjane: Dadi kaya sing ana ing panggung lan disinari karo sorotan.
Kamera tampilan mburi (12 Megapixel) ngirimake gambar kualitas sing padha karo iPhone X 8 (Plus), nggawe paling apik ing pasar. Ing wayah awan, gambar warna-cepet lan resolusi dhuwur bisa sukses. Telelens kanthi zoom 2x mung nduweni siji f / 2.4 f-stop tinimbang f / 2.8. Iki tegese supaya kondisi cahya surem, sampeyan bakal entuk foto luwih apik. Loro-loro lensa saiki uga duwe stabilizer gambar optis, sing kudu ngurangi goncangan kamera. Blog fotografi "Fstoppers" wis ngunggah video ing Youtube kanthi njupuk rekaman video saka iPhone X dibandhingake profesional Panasonic GH5 worth 2000 US Dollars. Kesimpulan: iPhone X apik banget.

Uga video gerak alon karo rekaman 240 per detik bisa direkam ing kualitas HD. Video 4K saiki bisa dijupuk nggunakake 60 tinimbang frame 30 per detik. Iki nggawe klip luwih apik. Penting kanggo ngerti yen 4K60FPS migunakake 400 megabyte volume saben menit. Film HD lengkap konvensional mung nganggo 90 MB saben menit.

iPhone X - Piranti sing ora mbutuhake sandhi

Nanging, sing paling menarik, yaiku pengenalan wajah iPhone X, Saben uwong sing iPhone X kepengin njupuk ing tangan langsung kanggo ndeleng teknik Face ID ing tumindak. ID Wingking paling cocok kanggo mangerteni visi Apple. Teknik iki dienggo dening rong sensor infra merah sing nganggo gambar 2-D lan uga nggawe model 3-D saka wajah sing nduweni. Model 2-D digawe kanthi nggunakake titik inframerah 30 000 ing kulit panganggo. Gambar iki banjur diowahi dadi angka numerik lan disimpen ing smartphone sacara lokal, ing wilayah sing luwih aman.
Kanggo akeh kedhaftar, subtleties lan rincian teknis ora prayoga. Padha golek raos sing luwih penting maneh: kepriyé saikine saiki? Jawaban iki cukup gampang kaya yen ora tau ana tembung apa wae. Teknologi katon ing latar mburi, ora bisa luwih nyaman ing wektu iki. Pungkasan, piranti sing diamanake kanthi apik iPhone X ngendi kabeh wis rampung kanggo mungkasi ngganggu pangguna kanthi ngetik ing sandhi. Apa ora kedudukan ing pinggiran ndhuwur tegese layar. Apik banget dheweke nggoleki "ora". Nanging ing iPhone X Monobraue iki fitur pembunuh sethithik: kamera "TrueDepth" anyar, karo piranti sing ora dikunci.
Apple diarani fitur ID Face Face. Iki ora mung pengenalan pasuryan sing prasaja sing bisa dicithak karo foto siji, kaya sing bisa kanggo akeh piranti Android. Nanging, modul infra merah komplèks dianggo karo kamera. Yen kode sing ditemtokake cocok karo pasuryan sing wis disimpen, smartphone ora dikunci. Thanks kanggo teknologi inframerah, malah dianggo ing peteng. Kabèh kedadeyan ing pecahan sing kapindho. Persiyapan ID Wingking utamané intuisi lan utamané kurang saka satunggal wis rampung. Kanthi mengkono, pangguna kudu ngetung sirahé 2 ing rincian gambar sing wis ditemtokake, kaya-kaya njalari bunder karo ujung irungé. Banjur kuwi.

Pamit kanggo Hombutton ing iPhone X!

Piranti kasebut meh ora ana watesan. Kanggo perusahaan Apple dibusak ing kene Tombol Ngarep, babagan kabeh tumindak sing dikontrol ing smartphone. Punika, misale, kunci mbukak kunci nggunakake pemindai cap driji. Gerakan sing nembé waé ditemokaké, kanthi gerakan sing nyenengake kanggo navigasi bisa dipelajari kanthi gampang lan cepet. Ing video ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng fitur individu.

Apa ID Face bisa dianggep minangka prajanji?

Sawetara takon dhewe pitakonan: Apa ID ID bisa uga diiklanake? Ya, sawise atusan nyoba - nganggo macem-macem pakaian kayata kacamata ireng, tutup, wig, ing peteng - sampeyan bisa ngomong: Sampeyan nyambut damel lan paling sethithik. Tampilan tanem saka iPhone X ngeculake piranti liya. Sakwise, penting kanggo geser driji saka ngisor menyang ndhuwur kanggo njaluk menyang layar wiwitan karo kabeh app. Titik sing ora perlu, saéngga Apple kepengin nyegah warta ora bakal kejawab.
Kadhangkala, teknologi kasebut uga wis ana watesan. Piranti lunak Face ID kadhangkala duweni masalah saka sudut banget, kayadene nalika smartphone banget cedhak utawa banget adoh saka pasuryan luwih saka lengen. Wis owah-owahan optik utama cukup kanggo entuk algoritma metu saka urutan. Yen sampeyan duwe selendang ing ngarep tutuk lan irung utawa yen sampeyan nyukur jenggot sing lengkap, kodhe kasebut uga kudu dilebokake. Yen bener, Face ID lengkap yaiku data sing direkam kanggo model 3D sing wis disimpen. Minangka pangenalan pasuryan sing dibangun ing jaringan jaringan neural adaptif, ID Weker dadi luwih akurat, ujare Apple.
Kabeh data kanggo Face ID ora disimpen ing méga, nanging tetep disimpen ing telpon. ID Wingkingan uga dianggo tanpa sambungan Internet aktif. Malah kanthi fitur keamanan fitur Face ID ora sampurna. Wonten ing "Wall Street Journal" leveraging teknik kasebut kanthi triplet kethèk. Mesthi, iki unik, nanging peretas ing sakindhenging donya bakal nyoba ngalahake sistem kasebut utawa ngupayakake langkah-langkah keamanan sing wis ana. Ing wektu sabanjure bakal nuduhake carane dhuwur keamanan Face ID bener.

Unicorn ngucapake ing iPhone X.

Teknologi ing konco unicorn ora digunakake nalika mbukak kunci smartphone. Aplikasi sing ngemot data sensitif lan sadurunge mbutuhake bukti asli nggunakake ID Tutul, saiki entuk akses menyang kamera TrueDepth. Iki minangka aplikasi perbankan, macem-macem aplikasi omah sing pinter: kayata penipuan keamanan saka Arlo utawa manajer sandi iPassword. Weker kanthi otomatis muni nalika iPhone X ndeteksi sing katon. Telpon uga mlayu luwih cepet kanggo siyaga, yen sampeyan ora katon kanthi langsung - kanggo ngirit energi. Pesen mlebu nuduhake piranti ing tampilan kanggo nglindhungi privasi nalika pangguna saka smartphone katon ing layar. Iki kabeh fungsi cerdas sing nggabungake comfort lan sarana karo liyane.
Ana uga Animojis: Kanthi wong-wong mau, para pengguna bisa ngirimake ekspresi wajah dhewe langsung lan ing wektu nyata kanggo akeh emoji, saka unicorn menyang pembunuhan. Sawise sampeyan bisa ngirim gambar cilik: ngirim menyang kanca-kanca, contone, karo iMessage utawa ing wangun file video karo Whatsapp lan Co. Apa gimmick iki menang, durung bukti, nanging lucu. Kanggo akeh, fungsi wis dadi bab sing paling anyar sing anyar iPhone X wis menehi.

Peralatan: Daya komputasi akeh dipasangkan nganggo daya nirkabel

Peralatan sing isih ana ing iPhone X yaiku sebagéyan gedhé sing padha karo model 8er. Prosesor A11 Bionic sing dibangun ing paling cepet bisa ditemokake. Ing kasus kasebut, dhèwèké ngetokaké angka sing apik ing program - program performa khusus: ing Geekbench, dhèwèké nyétak luwih saka kaping pindho minangka titik saingan ing sawetara wilayah. IPhone Xs anyar saiki dadi smartphone sing paling cepet ing pasar.
Das iPhone X bisa diisi tanpa kabel lan bisa diisi karo kabeh stasiun pangisian daya Qi sing kasedhiya ing pasar - kalebu saka perabotan IKEA lan lampu IKEA. Proses pangisian daya luwih suwe dibutuhake ing kabel. Nanging iki ora kudu dikocok karo kabel maneh. Urip baterei ngandika Apple rong jam luwih saka iku karo iPhone X 7. Sing nyata: ing pungkasan dina karo panggunaan "normal", bab 40 persen batere tetep. Dadi sampeyan bisa kanthi gampang entuk dina, nanging rong dina tanpa listrik ora bisa.

Toy Tester nduweni iPhoneX

Malah sing paling cilik wis iPhoneX. Taun lawas 4 dolanan Tester wis mbebasake iPhone lan digunakake kanggo aktivitas YouTube.

Kesimpulan: iPhone X diciptakake

Kanthi iPhone X Ing Apple, sihir saka piranti sadurungé mulih. Iku imbangan sampurna kanggo wong-wong sing pengin duwe layar amba, nanging model plus 8 katon banget kuat. Kamera dibangun ing paling apik ing pasar sapunika, kanthi nganti 256 Gigabyte panyimpenan, piranti kasebut ora bakal kehabisan ruang. Senadyan tombol ngarep sing ora ana yaiku operasi panganggo. Layar OLED anyar katon gedhe, ID Wajah Muka Face Face minangka teknik sing nyenengake. Kerjane apik banget kanggo nggunakake saben dina. Utamane ngganti cara kita sesambungan karo ponsel kita. Generasi iPhone Future mangsa mesthi bakal entuk manfaat saka teknologi kasebut. Ana isih sawetara masalah kanggo ngobati ing kene. Nanging Face ID mbokmenawa mung butuh luwih akeh wektu kanggo bisa luwih apik - iki bakal nggawa pangujian jangka panjang kanggo cahya.
Rekomendasi tuku ekspres ora bisa digunakake kanggo piranti kasebut. Kanthi 1149 Euro (64 GB) lan 1319 Euro (256 GB) iki iPhone X piranti larang banget lan saiki ana ing antarane smartphone paling larang. Apa sampeyan kudu mbukak kunci pasuryan lan layar amba ing 300 Euro surcharge utawa sampeyan seneng banget sing wis ora murah iPhone 8 (Plus), saben siji wis mutusake kanggo awake dhewe. Amarga kamera, prosesor, teknologi seluler lan pangolahan meh ora bisa dibédakaké karo beda. Piranti sing cocog karo kompetisi karo sistem operasi Android wis wiwit wiwit 500 EUR kanggo tuku, umpamane Galaxy S8, Iki ora bisa digunakake karo ekosistem Apple. Lan pangisi daya kudu dituku tambahan.

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...