Senen, Juli 22, 2019
gigabit_switch
papan tombol hak cipta
Ssd

SSD

SSD minangka singkatan lan minangka drive negara solid-state utawa solid-state disk. SSD minangka drive sing ngidini kanggo nyimpen lan ngakses data, padha karo RAM komputer.
router

router

Router bisa dadi perangkat keras utawa piranti lunak lan digunakake kanggo nyebarake paket jaringan antarane jaringan sing beda ing jaringan. Router paling populer mbokmenawa ...
Barebone

Barebone

Yen sampeyan pengin ngompilasi komputer sampeyan dhewe, sampeyan butuh barebone. Penting kanggo nimbang sadurunge apa komputer ...
Kertu grafis abang kanthi penggemar

Cards grafis

Kartu grafik Dhuwur pungkasan - kanthi pasukan lengkap maju Apa sampeyan seneng muter karo setelan grafis sing dhuwur? Banjur sampeyan kudu nggawe kartu grafis dhuwur. Kanthi ...
NAS server karo hard drive 6

NAS Server

Dina iki, kita manggon ing donya digital ing ngendi Internet nduweni peran wigatine. Foto, dokumen, invoice lan sertifikat saiki akeh digital ...