Sabtu, Juli 4, 2020
gigabit_switch
papan tombol hak cipta
Ssd

SSD

0
SSD minangka singkatan lan tegese drive solid-state utawa disk solid-state. SSD minangka drive sing ngidini sampeyan nyimpen lan ngakses data, kaya karo komputer RAM….
router

router

0
Router bisa dadi perangkat keras utawa piranti lunak lan digunakake kanggo nyebarake paket jaringan antarane jaringan sing beda ing jaringan. Router paling populer mbokmenawa ...
Barebone

Barebone

0
Yen sampeyan pengin ngompilasi komputer sampeyan dhewe, sampeyan butuh barebone. Penting kanggo nimbang sadurunge apa komputer ...
Kertu grafis abang kanthi penggemar

Cards grafis

0
Kartu grafis kanthi dhuwur - kacepetan kanthi cepet Apa sampeyan seneng muter karo setelan grafis sing dhuwur? Banjur sampeyan kudu milih kertu grafis kanthi dhuwur. Kanthi ...
NAS server karo hard drive 6

NAS Server

0
Dina iki, kita manggon ing donya digital ing ngendi Internet nduweni peran wigatine. Foto, dokumen, invoice lan sertifikat saiki akeh digital ...