Senen, Juli 22, 2019
iPhone_X_unboxing
gigabit_switch
papan tombol hak cipta

papan tombol

Keyboard komputer nawakake luwih saka mung transmisi pulsa sing gampang sampeyan minangka Pangguna PC lan pangguna mung kepenak karo keyboard sing tengen kanggo PC ....
laser

laser

Printers laser minangka printer ékspor kanggo mesin fotokopi ngarep sing saiki kasedhiya ing saben kantor, saben kantor lan ing akèh perpustakaan. Iki multifungsi ...
Ssd

SSD

SSD minangka singkatan lan minangka drive negara solid-state utawa solid-state disk. SSD minangka drive sing ngidini kanggo nyimpen lan ngakses data, padha karo RAM komputer.
router

router

Router bisa dadi perangkat keras utawa piranti lunak lan digunakake kanggo nyebarake paket jaringan antarane jaringan sing beda ing jaringan. Router paling populer mbokmenawa ...
Barebone

Barebone

Yen sampeyan pengin ngompilasi komputer sampeyan dhewe, sampeyan butuh barebone. Penting kanggo nimbang sadurunge apa komputer ...
remot Control

remot kontrol Universal

Piranti liyane lan liyane dikontrol kanthi kontrol remot, sing bisa nyebabake kekuwatan sing murni. Iki cara paling apik kanggo ngoptimalake ...
amazon_keyboard

keyboard

Iki minangka salah sawijining instrumen sing paling populer kanggo diputer lan dirungokake ing saindenging donya: keyboard. Apa kanggo acara perayaan utawa kanggo dhewe, wong ...
Kertu grafis abang kanthi penggemar

Cards grafis

Kartu grafik Dhuwur pungkasan - kanthi pasukan lengkap maju Apa sampeyan seneng muter karo setelan grafis sing dhuwur? Banjur sampeyan kudu nggawe kartu grafis dhuwur. Kanthi ...
Jam pinten

smartwatch

Yen telpon tiba ing rapat sing relevan, penting kanggo nimbang carane penting iku. A referent bisa duwe dampak negatif, yen ...
4K Monitor Ultra HD

4K Monitor

4k Monitors nyedhiyakake konsumen karo tampilan luwih rinci ketimbang layar normal. Iki biasane gedhe tampilan, sing banget kanggo ...