Sabtu, Juli 4, 2020
iPhone_X_unboxing
gigabit_switch
papan tombol hak cipta

papan tombol

0
Kunci komputer nawakake luwih akeh mung transfer impuls sing gampang minangka pangguna lan pangguna PC puas mung nganggo keyboard sing tepat kanggo PC sampeyan.
laser

laser

0
Pencetak laser minangka mesin ekonomi uga kanggo nggunakake omah copier kasedhiya ing saben kantor, kabeh panguwasa lan ing akeh perpustakaan. Piranti multifungsi kasebut duwe akeh ...
Ssd

SSD

0
SSD minangka singkatan lan tegese drive solid-state utawa disk solid-state. SSD minangka drive sing ngidini sampeyan nyimpen lan ngakses data, kaya karo komputer RAM….
router

router

0
Router bisa dadi perangkat keras utawa piranti lunak lan digunakake kanggo nyebarake paket jaringan antarane jaringan sing beda ing jaringan. Router paling populer mbokmenawa ...
Barebone

Barebone

0
Yen sampeyan pengin ngompilasi komputer sampeyan dhewe, sampeyan butuh barebone. Penting kanggo nimbang sadurunge apa komputer ...
remot Control

remot kontrol Universal

0
Piranti liyane lan liyane dikontrol kanthi kontrol remot, sing bisa nyebabake kekuwatan sing murni. Iki cara paling apik kanggo ngoptimalake ...
amazon_keyboard

keyboard

0
Iki minangka salah sawijining instrumen sing paling populer kanggo diputer lan dirungokake ing saindenging donya: keyboard. Apa kanggo acara perayaan utawa kanggo dhewe, wong ...
Kertu grafis abang kanthi penggemar

Cards grafis

0
Kartu grafis kanthi dhuwur - kacepetan kanthi cepet Apa sampeyan seneng muter karo setelan grafis sing dhuwur? Banjur sampeyan kudu milih kertu grafis kanthi dhuwur. Kanthi ...
Jam pinten

smartwatch

0
Yen telpon tiba ing rapat sing relevan, penting kanggo nimbang carane penting iku. A referent bisa duwe dampak negatif, yen ...
4K Monitor Ultra HD

4K Monitor

0
4k Monitors nyedhiyakake konsumen karo tampilan luwih rinci ketimbang layar normal. Iki biasane gedhe tampilan, sing banget kanggo ...