Senen, Juli 22, 2019

pertukaran kapentingan

Sampeyan kudu kredit? Saiki sampeyan bisa nggunakake macem-macem opsi. Penting kanggo duwe kredit tansah sampeyan uga mbayar maneh.

Tingkat saben wulan

Sapa wae sing nampa silihan nduweni kemungkinan kanggo nyusuki lan mbayar maneh ing macem-macem cara. Salah siji kemungkinan iki yaiku divisi dadi sawetara pembayaran, ...

Silihan negatif

Negative Loans A Negative Loans mung tegese silihan, ing ngendi sing nyilih kudu mbayar dhuwit kurang ing pungkasan mangsa.

nindakake-liwat

Yen sampeyan pengin njupuk dhuwit utawa nggawe panyuwunan menyang bank, banjur penting yen sampeyan duwe ...

Realkredit

Realkredit A varian saka silihan iku Realkredit. Benten kaliyan kredit tradisional kanthi hedging kanthi income saben wulan, wangun kredit iki digunakake kanggo ...

leladen mortgage

Hipotek reservenasi digunakake kanggo ngamanake tingkat kapentingan kanggo hipotek liwat periode wektu, tanpa kewajiban kanggo mengko hipotek bener ...

cathetan promissory

Owah-owahan Sola (uga diarani owah-owahan dhewe) minangka janji kanggo peserta pameran ing sawijining dina sing ganti rutin.

Mietschuldner

Apa sing dadi utang panyewane: Kabeh sing kepengin ngerti babagan utang sewa luwih akeh wong ing Jerman sing luwih kuwasa. Utang ing dhewe ora kudu ngancam, nanging ...

dhewe

Yen sampeyan ngimpi ndarbeni omah sampeyan dhewe, nanging sampeyan ora duwe keuangan sing dibutuhake ing wektu iki, sampeyan bisa duwe ...

undhang banking

Kertu perbankan Jerman (KWG) yaiku hukum Jerman, tujuane kanggo ngatur pasar lan ngatur pasar sistem kredit.