Senen, Juli 22, 2019

pet

Kucing, asu, kelinci, babi marmut lan hamster: kabeh padha dianggep dadi kanca-kanca kewan sing paling populer. Sekitar yuta pets ing omah 30 manggon ing rumah tangga Jerman - mung Rusia duwe kéwan domestik luwih akeh ing Eropah. Asring, ikatan karo kewan iki dadi kuwat banget yen dianggep dadi anggota kulawarga utawa kaya bocah. Industri wis nyalarasake dhewe iki lan nawakake produk-produk quadrupeds sing dikasihi saiki, sing nyedhak standar kualitas manungsa sing luwih dhuwur lan luwih.

hundehütte_3_copyright_
hasenstall_copyright

Hasenstall

Kandhang kelinci bisa tuku kanggo breeding, nanging uga kanggo penyayang hewan. Panjaluk ing kandhang kelinci dadi beda. Nanging prioritas ...
Dog amben

kasur Dog

Asrama asu - nyaman, individual lan shapely Asu mlaku paling wektu turu. Supaya panggonan sing paling disenengi iku ora sofa utawa amben ...
Perawatan rambut kucing

Katzenfell

Perawatan bulu kucing nglindhungi kesehatan kucing Perawatan bulu minangka bagéan saka perawatan kucing. Supaya kulit lan rambut tetep sehat, saben ...
hamsterkaefig

kandhang Hamster

Pilihan saka habitat sing bener nduweni pangaruh gedhe marang kualitas urip lan pangarep-arep urip saka hamster. Ukuran cilik hamster pretends sing ...
Barfmen ing mangkuk cilik kanggo asu lan kucing

Cat pangan

Ing kucing tetep minangka rasio penting, yen ora paling penting, diet sing bener. Ing perdagangan ana akeh jenis kucing kucing ....
Hundegeschirr

Hundegeschirr

Sabuk asu kanggo nangani sing lembut ing tali Ing akeh panggonan ana tugas linen kanggo asu. Nanging uga kanggo njaga para kanca sekeloné sing aman liwat lalu lintas sing ora cetha ...
leash asu

leash asu

Nemokake leash asu tengen - sing apa inggih Plan kanggo nggawa kirik kanggo awake lan mikir bab apa mung sing leash ing ...
rereged

rereged

Nemokake sampah sing bener kanggo kucing Sapa sing duwe kucing sing ngerti babagan kucing sing nduweni kaluwihan apik. Pencarian kanggo ...
Cat kucing karo kucing

Cat tutup

Statistik nganggep ing kulawarga Jerman kira-kira 13,4 yuta kucing urip. Nanging ora mung nduweni kucing sing kamungkinan dadi kebebasan lan kebebasan ...
Ngukur Post

wit Cat

Utamané kanggo pamilik apartemen, wit sing cetha ing pinggir pangan lan kothak kalebu peralatan dhasar. Loro-lorone kanggo nyandhang biasa cakar uga kanggo ngaso ...