dhewe

0
1112

Tuku nyewa

Yen sampeyan ngimpi ndarbeni omah sampeyan dhewe, nanging sampeyan ora duwe biaya sing dibutuhake ing wektu kasebut, sampeyan bisa duwe dhewe dadi menarik.

Prinsip nyewa properti

Ing varian pendanaan iki, persetujuan sewa bisa disimpulake sing ngidini properti bisa dilalekake menyang properti panyewan saka wektu. Kanthi mengkono, jumlah tuku final properti wis ditemtokake nalika persetujuan tenancy rampung.
Iki uga ngijini penyewa kurang usaha menyang omah sing dikarepake. Ana 2 jinis tuku ngrekrut, varian klasik lan pilihan tuku.

Tuku sewa klasik

Varian saka pendanaan nyata iki ngiket ing pihak lan mbutuhake tuku apartemen utawa omah. Ing kontrak sing cocog, para tuwan omah lan panyewane nemtokake ing sadhuwure kondisi ing ngendi properti sing disewa disewa kanggo properti panyewane. Adalah umume yen 20 persen rega tuku kudu diaplikasi dhisik kanggo tuku sewa klasik. Simpenan iki cocog karo ekuitas nyata sing kudu digedhekake ing kasus tuku real estate lan amarga sadurunge nggawe notaris akademik.
Jumlah tuku lan kapentingan sing ditanggepi ditanggepi nalika tuku mundhut, umpamane diwenehake wektu pambayaran tetep. Penyewune nyambut utang ing wangun sewulan saben wulan. Gumantung saka persetujuan lan jumlah sewa, biaya total bisa dibayar dening rutin saben wulan utawa pembayaran tambahan. Utang bisa ditanggung utang, umpamane. Ing kasus pambayaran lengkap babagan ragad saben wulan, wektu tuku ngrekrut maneh, nanging ora ana kewajiban pambayaran tambahan lan pisanan sing ora bisa ditebak.

Tuku pilihan

Variasi tuku pilihan iki asring ditampa dening koperasi lan mung menehi pilihan kanggo tuku properti nalika sewa rampung. Lease ora kanthi otomatis ndarbèni penyewa kanggo tuku apartemen utawa omah ing omahé. Nanging, dheweke nampa hak panjaluk marang omah. Periode sing kudu dituku biasane kira-kira taun 25. Sawise kadhuwarsa, istilah kasebut kudu dituku ing rega sing ditemtokake ing pungkasan kontrak sewa. Mulane, nilai-nilai sing ditemokake ing mangsa ngarep utawa mandhiri bisa uga ora bisa dianggep.

Keuntungan lan kerugian saka tuku dhuwit

Kaya kabeh liya ing urip, nyewa nduweni kaluwihan lan kekurangan tartamtu, sing kudu dianggep saksampune sadurunge kesimpulan lan kudu ditimbang karo siji liyane.
Kaunggulan sing cetha banget yaiku yen tuku omah bisa uga ditindakake kanthi cara ngrekrut kanthi ora adil utawa ora. ora perlu kredit kudu ditanggung. A utang ora bisa ditindakake kanthi cara iki. Panyabahan sewa saben wulan sebagean kalebu ing mbayar maneh tuku ngrekrut. Rega tuku wis tetep lan mulane tetep ing kabeh istilah. Runtime panjang uga ngijini sampeyan nyimpen jumlah sisa supaya ora ana tambahan silihan sing kudu dijupuk.
Salah sijine kekurangan serius yaiku yen tuku dhuwit luwih dhuwur tinimbang mundhut lease tinimbang karo pembiayaan tradisional. Kajaba iku ana biaya nutup lan mediasi, sing ditambahake menyang buku.
Sanajan pamaréntah federal ningkataké pamrentahan omah karo program sing beda-beda, iki ora kalebu tuku sewu. Kabeh biaya kudu dileksanakake dening panuku dhewe.

Rating: 4.0/ 5. Saka swara 1.
Sampeyan milih 4, 3 sasi kepungkur.
Mangga ngenteni ...