detector logam

0
2075
Wong karo detektor logam ing pantai

Apa detektor logam?

Jeneng asline kasebut: siji detector logam nuduhake logam. Detectors logam Ana macem-macem desain lan tujuan sing beda-beda. Iki digunakake kanggo ndeteksi logam utawa obyek logam. Kanggo golek bandha, iki detektor banget populer. Padha ngaktifake Lacak mudhun logamsanajan dikubur jero lemah nganti 50 cm. Iku mesthine ora bakal ditemokake tanpa mesin telusur. Piranti kasebut uga nuduhake spesies logam sing ditemokake supaya jendhela bidik langsung mangerteni manawa ana penggalian luwih becik.

Cara kerjane

hotspot Detectors logam duwe pegangan, ing pucuk ndhuwur lan gagang Unit kontrol utawa tampilan njagong. Ing ngisor ana sudhut ing pinggir Koil ditempelake. Amarga wangun sing dicocogake, kumparan bisa dipindhah bali menyang lemah. Tampilan kanthi jarum nuduhake yen ana sing ditemokake. Ing wektu sing padha, sinyal swara uga bisa dilancarake, saéngga pangguna bisa fokus luwih marang lingkungan lan ora kudu tetep monitor. Nada beda-beda gumantung saka jinis lan ukuran logam sing ditemokake. Detectors logam bisa digunakake kanthi cara sing beda. Cara sing beda-beda adhedhasar Teknik PI (teknik deteksi pulsa) utawa ing prinsip Takeran AC.

Teknik PI

Emisi kaya pulsa saka impuls magnetik sing kuwat nginduksi arus ing logam konduktif. Panrapan kasebut ing pemancar lan panrima prinsip bebarengan, nanging ora bisa bebarengan ing wektu sing padha. Kaping pisanan, transmisi impuls magnetik, banjur nampa arus listrik. Iki kira-kira 600 - 2.000 kaping per detik. Pulses magnetik sing diduweni dening arus langsung kuwat mili liwat kumparan ing pungkasan. Asil induksi kanggo logam konduktif diukur dening probe. Probe bisa dibesarkan Tambah ambane kerja, Sinyal sing ditampa diarahake saka kumparan munggah menyang piranti ukur. Luwih obyek saka logam kasebut, luwih kuwat saka alat ukur. Ing mbentuk probe, pabrikan nduweni sawetara kemungkinan ing teknologi PI. Kanthi luwih gedhe Detectors logam ayo nyedhiyani kanggo nlusur panggonan gedhe.

Pangukuran arus AC

ing Detectors logam, sing adhedhasar pangukuran AC, digunakake ing panggonan AC AC. Ing kasus iki, ora ana transmisi lan transmisi, nanging posisi amplitudo lan phase diukur tanpa gangguan. Iki ngukur materi lan ukuran ing lemah. Piranti saka sawetara rega dhuwur bisa bebarengan beda frekuensi kisaran tutup, asilake asil sing luwih akurat lan sensitif.

Bedane detektor logam

Utamane populer detektor karo siji wide bandwidth, Iki nuduhake paling akeh logam ing lapisan lemah. Wiwitane biasane ora khusus ing logam tartamtu lan mulane ngakses iki peralatan Allround, Kerugian saka piranti kasebut, Nanging, kanggo ngurangi sensitivitas amarga bandwidth dhuwur. Ambane kerja luwih murah tinimbang karo piranti kanthi bandwidth sing luwih cetha. Iki uga ngidini kanggo lokalisasi luwih akurat uga item cilik. Sawetara kedhaftar kerep masang detektor beda. Mangkono, sampeyan bisa nggunakake piranti kanggo nggoleki kasar ing wilayah sing luwih gedhe lan nemokake posisi sing pas karo piranti sing luwih sensitif kanggo nemtokake. Ana uga Detectors logam, sing nduwe probe kedap banyu. Padha luwih disenengi ing lepen utawa ing pinggir kali. sawetara Detectors logam wis dioptimalake kanggo logam tartamtu. Supaya ana conto Detektor emas.

Model murah

Minangka kerep, rega duweni pangaruh sing gedhe babagan keragaman kualitas lan fungsi. Ing babagan rega sing apik, biasane Detectors logam, sing luwih cilik. Penting minangka pilihan tampilan, asring minangka tampilan jarum. Iki ngidini kanggo nemtokake lokasi logam lan ukuran objek. Kajaba iku, posisi pas saka objek kanthi indikasi jarum bisa uga ditemtokake. Sadurunge nggunakake, tampilan kudu dikalibrasi dadi nol kanggo nampilake nilai sing bener. Uga Eregulator sensitivitas (discriminator) kasedhiya. Ngidini adaptasi kanggo kondisi lemah sing beda. Piranti sing murah uga sering ngidini kontrol volume pemancar sinyal akustik. Kanggo nggunakake detector logam ora dadi nuntut fisik, kudu diwaspadakake manungsa waé kanggo dawa piranti. Piranti sing cepet nyebabake wong gedhe menyang posisi mbengkong nalika panuntun dipandu liwat lemah. Ana uga piranti ing sektor rega sing apik, sing ana ing watesan saben dawa ninggalake. Kauntungan luwih akeh yaiku koil panelusuran uga bisa diganti. Contone, kanthi koil sing luwih gedhe, medan bisa ditemokake kira-kira. Sembarang panemuan bisa dicenthang kanthi cara iki supaya bisa nemtokake posisi karo gulungan kumpul maneh. Sawetara manufaktur malah duwe gulungan gegayutan ing program kasebut utawa ngaktifake operasi kumparan saka manufaktur liyane. Conto detektor logam murah, umpamane, ing Seben metal detector kanggo ing 40 €.

Seben metal detector Metal detector display
  • Asal saka Seben: Kodhok lan kodhok sing sukses
  • Penemuan akustik lan optik
  • Panggonan jerone: maks. ambane panelusuran teoritis 60cm (obyek gedhe), koin nganti maksimal. 15cm
  • Kabel: sanjerone (no hinging and squealing)
  • Waterproof "Seben Ultimate Focus" search coil, nggoleki banyu sing rata nganti jero 25 cm

Range rega kelas menengah

Piranti kasebut biasane duwe tampilan LCD sing luwih apik dibanding tampilan analog. Liwat a fungsi lampu piranti kasebut uga cocok Peteng utawa kahanan cahya sing kurang luwih. Tampilan nyedhiyakake data sing luwih akurat babagan obyek lan posisine. Kajaba iku, detektor logam kualitas sing luwih dhuwur asring duwe Pinpointer, sing nyedhiyakake asil sing luwih tepat. Uga kerentanan kerusakan, umpamane ing sacedhake masts radio seluler, wis dikembangake sacara signifikan ing sawetara piranti. A comparison of the technical data nyedhiyakake informasi luwih lanjut babagan kinerja. Minangka aturan, piranti luwih apik uga duwe ambane luwih dhuwur. Ing kelas rega ndhuwur, umpamane, ing Karunia Hunter Discovery 3300 Metal Detector.

tawaran
Karya Hunter Discovery 3300 Metal Detector Metal Finder karo indikator identifikasi objek sasaran 11
  • Detektor logam kanthi seksi target 7 lan jinis 3 diskriminasi wesi maju. Macem-macem mode telusuran lan umpan balik nada sinyal 4 nyedhiyakake informasi babagan metallic sing jero nganti 28 cm.
  • Sistem target angka mbantu karo identifikasi obyek lan barang sing ora dikarepake bisa didhelikake kanthi mencet tombol. Tampilan target nyedhiyakake informasi babagan jinis nemokake lan ambane dumunung ing.
  • Coil Panelusuran Adat 8 bisa ditukokake lan anti banyu. Aci ergonomis, laras lan genggaman S-Rod nggawe detektor bisa dicekel.
  • Ukuran: 71,9x25,4x15,2 cm / Bobot: 1,91 kg; Operasi mbutuhake baterei 2x 9V-Blok (ora klebu)
  • Scope kiriman: detektor logam; instruksi

Keuntungan sing jelas

a detector logam nuduhake logam sing didhelikake miturut bahan liya. Saben uwong nyumurupi para pitulung cilik, sing nuduhake pipa lan pipa logam ing tembok. Iki nuduhake dalan sing tepat lan nyegah karusakan sing ora disengaja kanggo pipa lan pipa, umpamane nalika ngeborake bolongan ing tembok. Conto liyane detektor yaiku detektor logam dening panguwasa ngawasi, contone ing bandara. Padha aran senjata logam. Militèr digunakaké Detectors logam um Tambang, amunisi, bom, utawa cangkang ing lemah. Mangkono uga, kanggo layanan senjata. Bendahara, mesthi, duwe maksud sing beda banget. Padha ora kudu nggoleki harta sing ilang, nanging kabeh iku penting utawa lawas. Piranti perhiasan utawa antik antik ora nduweni nilai materi sing dhuwur, nanging isih bisa dadi aset. Kadhangkala, nanging, uga nemokake barang sing tiba ing pamérangan perang. Utamané saka perang donya kapindho, ana sing sacara teratur nemokake ing situs konstruksi lan ing alas. Ing kasus kasebut, langsung dikabari menyang panguwasa kuwasa dadi.

Sawetara wong teka menyang wong sing butuh detector logam, Item sing ilang, kayata perhiasan, jam tangan utawa tombol mobil bisa mesthi uga nganggo detector logam apik golek. Ing pesisir ing pasir utawa suket dhuwur panelusuran tanpa dhukungan teknis bakal tahan ing salawas-lawase lan akeh menehi sasampunipun panelusuran. Uga ana sing nyebutake pesisir wisata sawetara "pemburu harta karun" ing rencana kasebut, kanthi pangarep-arep, kanthi detektor ilang barang sing ilang kanggo ditemokake. Apa ing kesuksesan iku "penemu jujur", disetel. Nanging, nuduhake kinerja saka Detectors logam, Ing situs konstruksi utawa ing taman dhewe, piranti kasebut uga bisa dadi aset. Yen dalan pipa logam utawa kabel ing lemah ora dikawruhi, detektor nglindhungi karusakan saka bumi saka karusakan sacara ora sengaja. Klompok liyane potensial pangguna siji detector logam nyedhiyani Pamburu meteorit Akeh meteorit sing nyerang bumi nduweni inti logam. Iki asring ngapusi sawetara sentimeter ing sangisore lapisan lantai lan bakal ditemokake. Sawetara wong sukses banget supaya bisa urip saka sade meteorit.

tip:

Minangka pemburu harta karun kudu dicantumake ing kasus, kahanan hukum saiki ketemu. Iki bisa beda banget karo wilayah lan ngasilake hukuman sing abot kanggo pelanggaran.

Nebuk harta ing banyu lan ing banyu

Kanggo paling detektor logam, probe kasebut kedalaman kedelapan. Panggunaan riverbeds uga cocok. Kali lan anak kali kasebut biasane ditemokake ing pagunungan. Banyu kuwi minangka sistem transportasi kanggo pirang-pirang logam. Sawetara wong dianggep ngasilake emas saka kali-kali. a detector logam bisa migunani utamané nalika nggoleki sing luwih gedhe rags emas dadi banget mbiyantu. Nanging uga dhuwit recehan kuna utawa obyek liya asring ditemokake ing kali-kali. Padha biasane teka saka kapal tenggelam, Iki luwih bener saka samodra ing donya. Pamburu harta banda lan arkeolog uga digunakake Detektor banyu, Kadhangkala cemlorot sunken, sing pisanan nuduhake menyang kapal karam. Padha nganti atusan taun lan, amarga ukuran lan jumlah logam, nyedhiyakake ripple kuwat saka indikator tingkat. Mesthi, iki khusus Detectors logam kanggo nggunakake Underwater dirancang.

Detektor logam minangka hobi menarik lan bervariasi

Saka A detector logam bisa cepet mimpin menyang daya tarik. Sampeyan bisa nemokake apa sing didhelikake. Akèh perkara sing wis tuwa banget, mula wis dikubur saka lemah ing wektu sing padha. Nggawe iki maneh ing wayah awan lan kanggo mikir babagan asal-usul, wis ngetik akeh wong hobi menarik diwenehi. Sampeyan uga bisa dadi wektu luang kanggo grup utawa kulawarga. Sawetara wong bisa, mesthine, karo sawetara detektor logam nggoleki wilayah sing luwih akeh ing wektu sing padha, sing kanthi alami ningkatake kemungkinan sukses ing kandhang emas. Varian liya yaiku tuku bebarengan karo kualitas sing luwih dhuwur detector Metal. Mangkono, biaya akuisisi kanggo saben individu ora dhuwur lan sampeyan ora perlu nguripake kinerja lan kualitas. Ana uga akeh forum sing ngurusi subyek Detectors logam utawa mburu bandha. Kene sampeyan bisa ngganti informasi penting lan ana tips. Masalah umum yaiku kanggo nemtokake nilai sing ditemokake. Kathah prastawa ingkang dipunginakaken dipundamel kanthi sae. Saliyane, kahanan sing ora ana gunane bisa dadi terkenal kanggo arkeolog. Panggonan panemon kudu dicathet kanthi akurat sabisa, amarga mbok menawa sawetara surprise liyane disembunyikan, sanajan ora logam.

Nggunakake bener piranti telusuran

Karo kabeh peralatan teknis, penting kanggo sinau dhewe sadurunge nggunakake iki kanggo pisanan. Iku ora kanggo apa-apa sing sampeyan nemokake instruksi operasi saka manufaktur ing packaging. Ing detector logam Adalah dianjurake kanggo nggawe area olah raga, yen bisa ing plot pribadi. Yen sampeyan lagi nemoni properti liyane, hubungi pemilik. Paling apik kanggo ngubur obyek sing beda-beda. Ngubengi lengen sing beda-beda. Kanggo ngubur sampeyan nggunakake logam sing ora pantes, nanging uga perhiasan asli lan dhuwit recehan. Tandha panggonan ing ngendi "harta" sampeyan ana ing sangisoring lemah. Mulai karo telusuran lan ngumpulake pengalaman penting. Kanthi cara iki, sing efektifitas und kinerja Model sampeyan. Sampeyan uga ngenali apa piranti telusuran sampeyan sampurna dianggo. Iki uga nyakup fungsi penting saka diskriminasi, Ideally, iki menehi deteksi logam sing ora ana guna ing lemah. Njupuk wektu lan ora ngepenake dhewe. Praktek sethithik ngijini nggunakake optimal saka detector Metal. Apa sing bakal nggegirisi sawise nemokake bab-bab sing dikubur iku sing pisanan ditemokake ing lemah dhewe. Sing ngerti, mungkin sampeyan bakal nemokake bandha sing nyata ing kene. Nanging, dhisik, sinau babagan pranata legal lan watesan ing panelusuran kanggo bandha. Kanthi sampeyan dhewe detector logam kanggo golek bandha ing alam kabuka, wong pribadi ing umum diijini. Nemtokake kélangan sing gratis, Nanging, ana larangan sing kudu dianggep. Mangkono, nemokake penting bisa lulus menyang negara federal sing ana. Saka negara menyang negara dumunung ing kene undang-undang sing beda sadurunge.

tip:

Anak kudu ora ditinggalake karo detektor logam. Bebaya ing alas utawa rawa-redi soko saka perang donya kapindho banget.

Ing Internet utawa ing titik ing dealer?

Ngendi sampeyan pengin detector logam Tuku? Apa sampeyan isih mikir babagan sampeyan ana ing dealer lokal utawa ing toko? pengecer online ing Internet? Kita bakal bungah kanggo mbantu sampeyan karo pancasan penting iki. Gunakake katrangan supaya sampeyan ora perlu khawatir karo keputusan salah. Loro-lorone tuku kemungkinan duwe kauntungan lan kekurangan.

Ing toko toko

Sawise keputusan siji detector logam Akeh para panuku golek toko sing bisa dituku. Sampeyan mesthine kudu mangerteni, kanggo hobi banda hobi iku angel golek toko sing cocog. Alesan kanggo iki yaiku ora ana toko khusus kanggo hobi iki. Sampeyan bakal nemokake apa sing dienggo ing toko-toko njaba lan toko-toko senjata. Minangka dikarepake kanggo detektor Ing toko-toko khusus iki rada langka, ora ana macem-macem macem-macem dhuwit sing bisa diduga. Kauntungan saka siji detector logam kanggo bisa njupuk langsung, wis banget dawa dening pilihan cilik. Direksi ngatur ndeleng macem-macem risiko minangka faktor risiko, amarga tuntutan tetep ana ing watesan. Supaya ana model liyane kanggo pamburu harta banda sing ora berpengalaman. Staff sales kadhangkala kepenak karo saran sing profesional. Ing sawetara kasus, kanthi otomatis nyoba ngedol model sing ana ing gudang kasebut. Prices luwih dhuwur tinimbang ing internet. Nalika tuku saka toko khusus, sampeyan kudu nglampahi kathah free time ing tuku. Njupuk ana, nemokake papan parkir lan nunggu konsultasi njupuk kabeh wektu lan dhuwit. Kene wis ana kaluwihan tuku ing Internet.

Tuku ing Internet

Kanggo blanja sing santai, Internet kasedhiya. Kanthi tentrem lan tentrem, sampeyan bisa tuku lan mbayar apa sing dikarepake ing omah. Utamané wong sing kerja ngormati kemewahan iki. Jam pembukaan ing toko nggawe tuku ing panggonan kanthi akeh prospek kerja meh ora mungkin. Advantage yaiku Internet, pilihan detektor logam sing apik banget, beda karo pengecer. Sampeyan kabeh kudu milih model pilihan sampeyan ing antarane wong akeh, lan antisipasi bisa munggah. Sawetara kapal perang langsung sawise pesanan, sanajan minangka pengiriman ekspres. Yen model ora ana ing stok, bakal ditampilake langsung. Harga uga apik banget. a Metal Detector Persetujuan bisa ditemokake kanthi gampang. Kauntungan liyane mestine yaiku pilihan aksesoris. Sampeyan nemokake batre, khusus bag Bags und spool ing toko online kanggo detector logam sadurunge.

tip:

Waras marang tuku ing sumber daya. Piranti sing paling akeh disedhiyakake dening baterei. Yen pangisi daya ora kalebu, kudu dituku kanthi kapisah. Wektu operasi gumantung saka kapasitas batere lan konsumsi daya saka detektor logam. Iki kudu dianggep minangka tuku. Kanggo nggunakake maneh, baterei sing ditrapake uga migunani.

Endi kanggo nggoleki banda?

der detector logam Mesthi, ing dawa iki, mung seneng-seneng yen siji utawa banda liyane bener ditemokake. Endi sampeyan ora bisa ngomong apa-apa, nanging wilayah lan proyek tartamtu luwih apik tinimbang liyane. Kita pengin menehi inspirasi karo sawetara gagasan kanggo nelusuri karo Treasure Detector bisa ngadeg sukses:

  • Panelusuran sukses ing lapangan. Penggalian ing kene biasane ora nyenengake.
  • Antarane wit-wit sing lawas lan gedhe, akeh leluhur kita nemokake panggonan kanggo ngaso ing sasi kepungkur
  • Ing mantan medan perang, kemungkinan kanggo nemokake apik banget. Romawi nemokake lan item saka 1. lan 2. Perang Dunia II yaiku salah sawijining papan sing paling umum ing panggonan kasebut.
  • Ngisor jembatan lawas sampeyan bisa nemokake koin Romawi. Rum banjur mandheg lan menehi jaran kanggo banyu seger.
  • Kali-kali, tlaga lan pesisir ditemokake ing perhiasan lan duwit receh.
  • Pandangan, pabrik lawas, bogs, formasi rock lan jurang uga gedhe kanggo pamburu harta kasuksesan sukses.

Ngati-ati kastil lan jugrugan! Punika biasane requirement ijin.

Bestseller no 1
Detektor Logam TACKLIFE MMD02 Coil Panel Golek anti banyu Sensitif IP66 80-105cm Dhuwur LCD Probe LCD Laras kanthi Lampu Latar Latar mburi Lampu Induk 2x9V
  • EMOTIKON sing nyenengake - Ana 3 ekspresi dinamis sing cute kanggo 3 jinis logam: 1. Logam Ferrous kayata kuku, ngawut-awut 2. Logam tanpa ferrous kanthi konduktivitas sithik kayata cincin, foil 3. Logam sing ora ferrous kanthi konduktivitas dhuwur kaya tembaga, salaka lan sapanunggalane. Kasenengan kanggo sampeyan lan anak
  • ST SISTEM DETEKI GAMPANG & Wigati - Ana 3 bip sing beda kanggo 3 jinis barang logam. 1. Logam Ferrous, nada bass 2. Ora logam ferrous kanthi konduktivitas sithik, midrange 3. Ora logam ferrous kanthi konduktivitas dhuwur, nada dhuwur. Sinyal pratandha sing jelas lan lucu
  • ESERGONOMIK & DESIGN DIPANGGRAK - Ora ana garis geser sing ora bisa ditangani kanggo mbantu sampeyan genggeman tegas. Ana uga jack headphone 3.5mm. Sampeyan bisa ngrungokake swara nganggo headphone lan nggoleki obyek utawa barang logam tanpa ngganggu wong liya
  • 🎄 TAMPILAN lan MENYAMBUNGKAN DISKAUN DISC - Sampeyan bisa kanthi gampang nyetel arah lan posisi disk deteksi sing dikepengini. Detektor logam bisa nggoleki banyu cethek kanggo barang-barang perhiasan utawa barang logam sing ilang. TIP: Disc deteksi anti banyu, nanging kontrol ora anti banyu
  • 🎁PACKAGE LIST AND NOTES - 1x TACKLIFE MMD02 detector metal, 1x tas ransel (gedhe, praktis banget lan tahan nganggo) 2x TACKLIFE 9V batre, 1x multilingual manual. ♥ Detektor logam cocog kanggo pamula. Ora mung kanggo wong diwasa, nanging uga dolanan apik kanggo bocah-bocah ♥♥ Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk lan layanan pelanggan, hubungi kita. Kita seneng mbantu sampeyan ♥
Bestseller no 2
BUKI KT7020D - Indikator detektor logam
  • Detektor logam sing bisa digunakake kanggo nglumpukake bandha nyata saka kabeh jinis ditemokake
  • Detektor nduwe tampilan LC lan fungsi swara kanthi kontrol volume
  • Sensitivitas telusuran wis luwes
  • Mbusak baterei 9V (LR61), ora dilebokake
  • Pandhuan gambar warna. Saka 8 taun
Bestseller no 3
Detektor Logam - Detektor Logam Profesional SUNPOW kanggo Wong diwasa, Imbangan Lantai Laras, Disk & Cekak & Pinpoint, Kripik DSP Dipunbabarake, Tampilan Ndhukung Audio macem-macem
  • ★ Telpon mode operasi ★: ALL-METAL (mode non-gerakan): Iki bisa ndeteksi logam kayata wesi, aluminium, emas, tembaga, salaka lan barang-barange ing mode kabeh-logam lan duwe fungsi PP. Mode DISC (mode gerakan): Sampeyan bisa milih segmen target kanthi nyetel DISC Acc / Rej. Mode kedudukan: sampeyan bisa ndelok obyek logam sing berharga nalika nolak target sampah.
  • ★ Kripik DSP sing ditingkatake lan kumparan telusuran 25,4 cm ★: chip DSP sing ditingkatake lan gulungan telusuran 25,4 cm, sing nambah area telusuran lan sensitivitas. Ing mode kabeh-logam, ambane deteksi maksimal 22 cm. Koil banyu IP68 cocog banget kanggo kegiyatan ruangan ing pesisir utawa aliran. Cathetan: Kothak kontrol ora anti banyu.
  • ★ gangguan anti-kuwat ★: Konten mikrometal ing macem-macem lingkungan beda, nyebabake kesalahan tartamtu ing proses deteksi. Detektor logam profesional kita duwe fungsi penyesuaian keseimbangan lantai ing kabeh mode logam sing bisa dicocogake karo lingkungan sing beda.
  • ★ Dandan sing dienggo ★: Detektor logam saka 120 cm nganti 140 cm gagang sing bisa diatur, cocog kanggo wong sing beda-beda. Desain kendharaan kasebut entuk luwih akeh kekuwatan lan menehi kahanan sing nyaman. 8 Baterai AA (ora kalebu) dibutuhake luwih dawa.
  • ★ Paket kalebu ★: 1 X detektor logam, 1 X shovel, 1 X pangguna manual, 1 X kasus mawa gedhe. Jack headphone (3,5 mm) mbisakake sambungan headphone (ora klebu). Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan, hubungi kita liwat Amazon. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing sampurna kanggo sampeyan!
Bestseller no 5
Detektor Logam KKmoon Pro Penunjuk GP Waterproof GP Penuh GP360 Sensitif Dhuwur Kabeh Logam Ukuran Alat Elektronik Anyar
  • Versi sing apik karo gelang.
  • Pointer GP bermutu tinggi minangka alat sing penting kanggo detectorist sing biso dipercoyo. Kanthi tes nyata, kerjane meh padha karo detektor asli, luwih yakin manawa sampeyan tuku.
  • Model iki nggawe swara lan getar, nanging ora terus swara lan geter yen ora obah ing ngarsane logam, lan ora benges nalika detektor iki urip.
  • Piranti sing cilik lan entheng iki nggunakake pelacak tliti kanggo nyepetake pamulihan. Luwih becik kanggo mbalekake barang-barang cilik ing macem-macem kahanan mburu, saka lemah mineral sing akeh banget dadi banyu segara tepu.
  • Iki duwe weker sing bisa dirungokake lan kedher kanggo nuduhake tandha obyek logam. Intensitas weker mundhak nalika GP-POINTER nyedhaki target logam.
tawaranBestseller no 6
Bounty Hunter Lone Star Pro Metal Detector Metal Detector kanthi Tampilan Identifikasi Target Segmen 9
  • Lone Star Pro minangka detektor logam berkualitas tinggi kanthi tampilan sentuhan digital lan kapabilitas deteksi logam sing wiyar. Thanks kanggo kumparan sensitif, meh kabeh logam dideteksi. Temuan logam dumunung ing ambane nganti cm 20, obyek sing luwih gedhe nganti ambane 60 cm.
  • Detektor nemokake logam saka kabeh jinis lan fungsi diskriminasi nawakake kamungkinan kanggo ndhelikake logam sing ora dikarepake lan nggampangake telusuran. Fungsi luwih lanjut yaiku identifikasi target target, tampilan ambane grafis lan fungsi Tombol
  • Koil panaliten 8 inci concentric yaiku anti banyu lan bisa dipercaya ndeteksi barang ing lemah. Detektor uga duwe indikator level baterei, speaker built-in lan jack headphone. Dawane batang bisa diatur kanggo penanganan sing kepenak.
  • Ukuran: 114,3x20,3x35,6 cm / 1,09 Kg; Operasi mbutuhake baterei 1x 9V-Blok (ora klebu)
  • Scope kiriman: detektor logam; instruksi
tawaranBestseller no 7
Detektor logam Detektor logam Portable, Lampu LED dienggo ing sithik lingkungan, operasi sentuhan, audio lan getar tampilan weker
  • - agul gores kanggo nggoleki lemah sing sempit. Gunakake: Cara deteksi: geter, weker sing bisa dirungokake
  • - Logam Detector otomatis Tuning. operasi tutul. Weker audio lan geter.
  • - area deteksi sisih logam 360 ° sisih. Pasokan daya: baterei 9V (ora klebu), Frekuensi operasi: 12kHz, Lingkungan kerja: Suhu -20 ℃ -60 ℃.
  • - Alarm wungu gumantung ing jarak target. Lampu LED supaya bisa digunakake ing kahanan sing entheng.
  • - banyu detector lan bukti bledug (IP66). Pengemasan: 1 * pinpointer, 1 * holster, 1 * manual pangguna Inggris, 1 * Kunci suspensi sing bisa dicapai.
Bestseller no 9
Minelab EQUINOX 800 profesional logam detektor logam detektor 3 meter anti banyu nirkabel headphone multifrequency indikator
  • Kabeh Detektor Terruktif nyedhiyakake kanggo kondisi telusuran sing beda: Range saka 0 / 1 kanggo 25 kanggo Sens / Sensitivitas - Volume - Ambang
  • Nggoleki / ngalih swara obyek: 1 - 2 - 5 kanggo 50-fold - 8 level level recovery
  • Tampilan disc / conductance 50: Wesi -9 nganti 0 + sawetara non ferrous saka 1 nganti 40
  • Tampilan ambane tingkat 5 - tampilan layar mburi ing 3 tingkat + mati luwes
  • 4 (x2) program / mode karya sing beda-beda bisa ditrapake
tawaranBestseller no 10
Moses 9625 - Tampilan Deteksi Ekspedisi Alam Kanak-kanak Dhewe
  • Kanggo mburu bandha ing kebon, ing papan dolanan, ing pantai lan ing alas
  • Kanggo diowahi dadi piranti genggem kanthi manipulasi prasaja
  • Kanthi lampu LED bip lan abang
  • Rong batre volt 1,4 volt
  • Cocog kanggo bocah-bocah luwih taun 6

Rating: 3.0/ 5. Saka 3 milih.
Mangga ngenteni ...
Voting saiki dipatèni, pangopènan data sing ditindakake.