detector logam

0
1381
Wong karo detektor logam ing pantai

Apa detektor logam?

Jeneng asline kasebut: siji detector logam nuduhake logam. Detectors logam Ana macem-macem desain lan tujuan sing beda-beda. Iki digunakake kanggo ndeteksi logam utawa obyek logam. Kanggo golek bandha, iki detektor banget populer. Padha ngaktifake Lacak mudhun logamsanajan dikubur jero lemah nganti 50 cm. Iku mesthine ora bakal ditemokake tanpa mesin telusur. Piranti kasebut uga nuduhake spesies logam sing ditemokake supaya jendhela bidik langsung mangerteni manawa ana penggalian luwih becik.

Cara kerjane

hotspot Detectors logam duwe pegangan, ing pucuk ndhuwur lan gagang Unit kontrol utawa tampilan njagong. Ing ngisor ana sudhut ing pinggir Koil ditempelake. Amarga wangun sing dicocogake, kumparan bisa dipindhah bali menyang lemah. Tampilan kanthi jarum nuduhake yen ana sing ditemokake. Ing wektu sing padha, sinyal swara uga bisa dilancarake, saéngga pangguna bisa fokus luwih marang lingkungan lan ora kudu tetep monitor. Nada beda-beda gumantung saka jinis lan ukuran logam sing ditemokake. Detectors logam bisa digunakake kanthi cara sing beda. Cara sing beda-beda adhedhasar Teknik PI (teknik deteksi pulsa) utawa ing prinsip Takeran AC.

Teknik PI

Emisi kaya pulsa saka impuls magnetik sing kuwat nginduksi arus ing logam konduktif. Panrapan kasebut ing pemancar lan panrima prinsip bebarengan, nanging ora bisa bebarengan ing wektu sing padha. Kaping pisanan, transmisi impuls magnetik, banjur nampa arus listrik. Iki kira-kira 600 - 2.000 kaping per detik. Pulses magnetik sing diduweni dening arus langsung kuwat mili liwat kumparan ing pungkasan. Asil induksi kanggo logam konduktif diukur dening probe. Probe bisa dibesarkan Tambah ambane kerja, Sinyal sing ditampa diarahake saka kumparan munggah menyang piranti ukur. Luwih obyek saka logam kasebut, luwih kuwat saka alat ukur. Ing mbentuk probe, pabrikan nduweni sawetara kemungkinan ing teknologi PI. Kanthi luwih gedhe Detectors logam ayo nyedhiyani kanggo nlusur panggonan gedhe.

Pangukuran arus AC

ing Detectors logam, sing adhedhasar pangukuran AC, digunakake ing panggonan AC AC. Ing kasus iki, ora ana transmisi lan transmisi, nanging posisi amplitudo lan phase diukur tanpa gangguan. Iki ngukur materi lan ukuran ing lemah. Piranti saka sawetara rega dhuwur bisa bebarengan beda frekuensi kisaran tutup, asilake asil sing luwih akurat lan sensitif.

Bedane detektor logam

Utamane populer detektor karo siji wide bandwidth, Iki nuduhake paling akeh logam ing lapisan lemah. Wiwitane biasane ora khusus ing logam tartamtu lan mulane ngakses iki peralatan Allround, Kerugian saka piranti kasebut, Nanging, kanggo ngurangi sensitivitas amarga bandwidth dhuwur. Ambane kerja luwih murah tinimbang karo piranti kanthi bandwidth sing luwih cetha. Iki uga ngidini kanggo lokalisasi luwih akurat uga item cilik. Sawetara kedhaftar kerep masang detektor beda. Mangkono, sampeyan bisa nggunakake piranti kanggo nggoleki kasar ing wilayah sing luwih gedhe lan nemokake posisi sing pas karo piranti sing luwih sensitif kanggo nemtokake. Ana uga Detectors logam, sing nduwe probe kedap banyu. Padha luwih disenengi ing lepen utawa ing pinggir kali. sawetara Detectors logam wis dioptimalake kanggo logam tartamtu. Supaya ana conto Detektor emas.

Model murah

Minangka kerep, rega duweni pangaruh sing gedhe babagan keragaman kualitas lan fungsi. Ing babagan rega sing apik, biasane Detectors logam, sing luwih cilik. Penting minangka pilihan tampilan, asring minangka tampilan jarum. Iki ngidini kanggo nemtokake lokasi logam lan ukuran objek. Kajaba iku, posisi pas saka objek kanthi indikasi jarum bisa uga ditemtokake. Sadurunge nggunakake, tampilan kudu dikalibrasi dadi nol kanggo nampilake nilai sing bener. Uga Eregulator sensitivitas (discriminator) kasedhiya. Ngidini adaptasi kanggo kondisi lemah sing beda. Piranti sing murah uga sering ngidini kontrol volume pemancar sinyal akustik. Kanggo nggunakake detector logam ora dadi nuntut fisik, kudu diwaspadakake manungsa waé kanggo dawa piranti. Piranti sing cepet nyebabake wong gedhe menyang posisi mbengkong nalika panuntun dipandu liwat lemah. Ana uga piranti ing sektor rega sing apik, sing ana ing watesan saben dawa ninggalake. Kauntungan luwih akeh yaiku koil panelusuran uga bisa diganti. Contone, kanthi koil sing luwih gedhe, medan bisa ditemokake kira-kira. Sembarang panemuan bisa dicenthang kanthi cara iki supaya bisa nemtokake posisi karo gulungan kumpul maneh. Sawetara manufaktur malah duwe gulungan gegayutan ing program kasebut utawa ngaktifake operasi kumparan saka manufaktur liyane. Conto detektor logam murah, umpamane, ing Seben metal detector kanggo ing 40 €.

Seben metal detector Metal detector display
  • Asal saka Seben: Kodhok lan kodhok sing sukses
  • Penemuan akustik lan optik
  • Panggonan jerone: maks. ambane panelusuran teoritis 60cm (obyek gedhe), koin nganti maksimal. 15cm
  • Kabel: sanjerone (no hinging and squealing)
  • Waterproof "Seben Ultimate Focus" search coil, nggoleki banyu sing rata nganti jero 25 cm

Range rega kelas menengah

Piranti kasebut biasane duwe tampilan LCD sing luwih apik dibanding tampilan analog. Liwat a fungsi lampu piranti kasebut uga cocok Peteng utawa kahanan cahya sing kurang luwih. Tampilan nyedhiyakake data sing luwih akurat babagan obyek lan posisine. Kajaba iku, detektor logam kualitas sing luwih dhuwur asring duwe Pinpointer, sing nyedhiyakake asil sing luwih tepat. Uga kerentanan kerusakan, umpamane ing sacedhake masts radio seluler, wis dikembangake sacara signifikan ing sawetara piranti. A comparison of the technical data nyedhiyakake informasi luwih lanjut babagan kinerja. Minangka aturan, piranti luwih apik uga duwe ambane luwih dhuwur. Ing kelas rega ndhuwur, umpamane, ing Karunia Hunter Discovery 3300 Metal Detector.

Karya Hunter Discovery 3300 Metal Detector Metal Finder karo indikator identifikasi objek sasaran 11
  • Identifikasi objek objek segmen digital 11
  • Tampilan nilai angka angka telung digit lan sarana nada 4 akustik
  • Fungsi Filter dening pushbutton printout obyek target sing ora dikarepake
  • Titik lokasi kanggo panelusuran paling jero lan lokalisasi sing akurat
  • Münztiefenanzeige

Keuntungan sing jelas

a detector logam nuduhake logam sing didhelikake miturut bahan liya. Saben uwong nyumurupi para pitulung cilik, sing nuduhake pipa lan pipa logam ing tembok. Iki nuduhake dalan sing tepat lan nyegah karusakan sing ora disengaja kanggo pipa lan pipa, umpamane nalika ngeborake bolongan ing tembok. Conto liyane detektor yaiku detektor logam dening panguwasa ngawasi, contone ing bandara. Padha aran senjata logam. Militèr digunakaké Detectors logam um Tambang, amunisi, bom, utawa cangkang ing lemah. Mangkono uga, kanggo layanan senjata. Bendahara, mesthi, duwe maksud sing beda banget. Padha ora kudu nggoleki harta sing ilang, nanging kabeh iku penting utawa lawas. Piranti perhiasan utawa antik antik ora nduweni nilai materi sing dhuwur, nanging isih bisa dadi aset. Kadhangkala, nanging, uga nemokake barang sing tiba ing pamérangan perang. Utamané saka perang donya kapindho, ana sing sacara teratur nemokake ing situs konstruksi lan ing alas. Ing kasus kasebut, langsung dikabari menyang panguwasa kuwasa dadi.

Sawetara wong teka menyang wong sing butuh detector logam, Item sing ilang, kayata perhiasan, jam tangan utawa tombol mobil bisa mesthi uga nganggo detector logam apik golek. Ing pesisir ing pasir utawa suket dhuwur panelusuran tanpa dhukungan teknis bakal tahan ing salawas-lawase lan akeh menehi sasampunipun panelusuran. Uga ana sing nyebutake pesisir wisata sawetara "pemburu harta karun" ing rencana kasebut, kanthi pangarep-arep, kanthi detektor ilang barang sing ilang kanggo ditemokake. Apa ing kesuksesan iku "penemu jujur", disetel. Nanging, nuduhake kinerja saka Detectors logam, Ing situs konstruksi utawa ing taman dhewe, piranti kasebut uga bisa dadi aset. Yen dalan pipa logam utawa kabel ing lemah ora dikawruhi, detektor nglindhungi karusakan saka bumi saka karusakan sacara ora sengaja. Klompok liyane potensial pangguna siji detector logam nyedhiyani Pamburu meteorit Akeh meteorit sing nyerang bumi nduweni inti logam. Iki asring ngapusi sawetara sentimeter ing sangisore lapisan lantai lan bakal ditemokake. Sawetara wong sukses banget supaya bisa urip saka sade meteorit.

tip:

Minangka pemburu harta karun kudu dicantumake ing kasus, kahanan hukum saiki ketemu. Iki bisa beda banget karo wilayah lan ngasilake hukuman sing abot kanggo pelanggaran.

Nebuk harta ing banyu lan ing banyu

Kanggo paling detektor logam, probe kasebut kedalaman kedelapan. Panggunaan riverbeds uga cocok. Kali lan anak kali kasebut biasane ditemokake ing pagunungan. Banyu kuwi minangka sistem transportasi kanggo pirang-pirang logam. Sawetara wong dianggep ngasilake emas saka kali-kali. a detector logam bisa migunani utamané nalika nggoleki sing luwih gedhe rags emas dadi banget mbiyantu. Nanging uga dhuwit recehan kuna utawa obyek liya asring ditemokake ing kali-kali. Padha biasane teka saka kapal tenggelam, Iki luwih bener saka samodra ing donya. Pamburu harta banda lan arkeolog uga digunakake Detektor banyu, Kadhangkala cemlorot sunken, sing pisanan nuduhake menyang kapal karam. Padha nganti atusan taun lan, amarga ukuran lan jumlah logam, nyedhiyakake ripple kuwat saka indikator tingkat. Mesthi, iki khusus Detectors logam kanggo nggunakake Underwater dirancang.

Detektor logam minangka hobi menarik lan bervariasi

Saka A detector logam bisa cepet mimpin menyang daya tarik. Sampeyan bisa nemokake apa sing didhelikake. Akèh perkara sing wis tuwa banget, mula wis dikubur saka lemah ing wektu sing padha. Nggawe iki maneh ing wayah awan lan kanggo mikir babagan asal-usul, wis ngetik akeh wong hobi menarik diwenehi. Sampeyan uga bisa dadi wektu luang kanggo grup utawa kulawarga. Sawetara wong bisa, mesthine, karo sawetara detektor logam nggoleki wilayah sing luwih akeh ing wektu sing padha, sing kanthi alami ningkatake kemungkinan sukses ing kandhang emas. Varian liya yaiku tuku bebarengan karo kualitas sing luwih dhuwur detector Metal. Mangkono, biaya akuisisi kanggo saben individu ora dhuwur lan sampeyan ora perlu nguripake kinerja lan kualitas. Ana uga akeh forum sing ngurusi subyek Detectors logam utawa mburu bandha. Kene sampeyan bisa ngganti informasi penting lan ana tips. Masalah umum yaiku kanggo nemtokake nilai sing ditemokake. Kathah prastawa ingkang dipunginakaken dipundamel kanthi sae. Saliyane, kahanan sing ora ana gunane bisa dadi terkenal kanggo arkeolog. Panggonan panemon kudu dicathet kanthi akurat sabisa, amarga mbok menawa sawetara surprise liyane disembunyikan, sanajan ora logam.

Nggunakake bener piranti telusuran

Karo kabeh peralatan teknis, penting kanggo sinau dhewe sadurunge nggunakake iki kanggo pisanan. Iku ora kanggo apa-apa sing sampeyan nemokake instruksi operasi saka manufaktur ing packaging. Ing detector logam Adalah dianjurake kanggo nggawe area olah raga, yen bisa ing plot pribadi. Yen sampeyan lagi nemoni properti liyane, hubungi pemilik. Paling apik kanggo ngubur obyek sing beda-beda. Ngubengi lengen sing beda-beda. Kanggo ngubur sampeyan nggunakake logam sing ora pantes, nanging uga perhiasan asli lan dhuwit recehan. Tandha panggonan ing ngendi "harta" sampeyan ana ing sangisoring lemah. Mulai karo telusuran lan ngumpulake pengalaman penting. Kanthi cara iki, sing efektifitas und kinerja Model sampeyan. Sampeyan uga ngenali apa piranti telusuran sampeyan sampurna dianggo. Iki uga nyakup fungsi penting saka diskriminasi, Ideally, iki menehi deteksi logam sing ora ana guna ing lemah. Njupuk wektu lan ora ngepenake dhewe. Praktek sethithik ngijini nggunakake optimal saka detector Metal. Apa sing bakal nggegirisi sawise nemokake bab-bab sing dikubur iku sing pisanan ditemokake ing lemah dhewe. Sing ngerti, mungkin sampeyan bakal nemokake bandha sing nyata ing kene. Nanging, dhisik, sinau babagan pranata legal lan watesan ing panelusuran kanggo bandha. Kanthi sampeyan dhewe detector logam kanggo golek bandha ing alam kabuka, wong pribadi ing umum diijini. Nemtokake kélangan sing gratis, Nanging, ana larangan sing kudu dianggep. Mangkono, nemokake penting bisa lulus menyang negara federal sing ana. Saka negara menyang negara dumunung ing kene undang-undang sing beda sadurunge.

tip:

Anak kudu ora ditinggalake karo detektor logam. Bebaya ing alas utawa rawa-redi soko saka perang donya kapindho banget.

Ing Internet utawa ing titik ing dealer?

Ngendi sampeyan pengin detector logam Tuku? Apa sampeyan isih mikir babagan sampeyan ana ing dealer lokal utawa ing toko? pengecer online ing Internet? Kita bakal bungah kanggo mbantu sampeyan karo pancasan penting iki. Gunakake katrangan supaya sampeyan ora perlu khawatir karo keputusan salah. Loro-lorone tuku kemungkinan duwe kauntungan lan kekurangan.

Ing toko toko

Sawise keputusan siji detector logam Akeh para panuku golek toko sing bisa dituku. Sampeyan mesthine kudu mangerteni, kanggo hobi banda hobi iku angel golek toko sing cocog. Alesan kanggo iki yaiku ora ana toko khusus kanggo hobi iki. Sampeyan bakal nemokake apa sing dienggo ing toko-toko njaba lan toko-toko senjata. Minangka dikarepake kanggo detektor Ing toko-toko khusus iki rada langka, ora ana macem-macem macem-macem dhuwit sing bisa diduga. Kauntungan saka siji detector logam kanggo bisa njupuk langsung, wis banget dawa dening pilihan cilik. Direksi ngatur ndeleng macem-macem risiko minangka faktor risiko, amarga tuntutan tetep ana ing watesan. Supaya ana model liyane kanggo pamburu harta banda sing ora berpengalaman. Staff sales kadhangkala kepenak karo saran sing profesional. Ing sawetara kasus, kanthi otomatis nyoba ngedol model sing ana ing gudang kasebut. Prices luwih dhuwur tinimbang ing internet. Nalika tuku saka toko khusus, sampeyan kudu nglampahi kathah free time ing tuku. Njupuk ana, nemokake papan parkir lan nunggu konsultasi njupuk kabeh wektu lan dhuwit. Kene wis ana kaluwihan tuku ing Internet.

Tuku ing Internet

Kanggo blanja sing santai, Internet kasedhiya. Kanthi tentrem lan tentrem, sampeyan bisa tuku lan mbayar apa sing dikarepake ing omah. Utamané wong sing kerja ngormati kemewahan iki. Jam pembukaan ing toko nggawe tuku ing panggonan kanthi akeh prospek kerja meh ora mungkin. Advantage yaiku Internet, pilihan detektor logam sing apik banget, beda karo pengecer. Sampeyan kabeh kudu milih model pilihan sampeyan ing antarane wong akeh, lan antisipasi bisa munggah. Sawetara kapal perang langsung sawise pesanan, sanajan minangka pengiriman ekspres. Yen model ora ana ing stok, bakal ditampilake langsung. Harga uga apik banget. a Metal Detector Persetujuan bisa ditemokake kanthi gampang. Kauntungan liyane mestine yaiku pilihan aksesoris. Sampeyan nemokake batre, khusus bag Bags und spool ing toko online kanggo detector logam sadurunge.

tip:

Waras marang tuku ing sumber daya. Piranti sing paling akeh disedhiyakake dening baterei. Yen pangisi daya ora kalebu, kudu dituku kanthi kapisah. Wektu operasi gumantung saka kapasitas batere lan konsumsi daya saka detektor logam. Iki kudu dianggep minangka tuku. Kanggo nggunakake maneh, baterei sing ditrapake uga migunani.

Endi kanggo nggoleki banda?

der detector logam Mesthi, ing dawa iki, mung seneng-seneng yen siji utawa banda liyane bener ditemokake. Endi sampeyan ora bisa ngomong apa-apa, nanging wilayah lan proyek tartamtu luwih apik tinimbang liyane. Kita pengin menehi inspirasi karo sawetara gagasan kanggo nelusuri karo Treasure Detector bisa ngadeg sukses:

  • Panelusuran sukses ing lapangan. Penggalian ing kene biasane ora nyenengake.
  • Antarane wit-wit sing lawas lan gedhe, akeh leluhur kita nemokake panggonan kanggo ngaso ing sasi kepungkur
  • Ing mantan medan perang, kemungkinan kanggo nemokake apik banget. Romawi nemokake lan item saka 1. lan 2. Perang Dunia II yaiku salah sawijining papan sing paling umum ing panggonan kasebut.
  • Ngisor jembatan lawas sampeyan bisa nemokake koin Romawi. Rum banjur mandheg lan menehi jaran kanggo banyu seger.
  • Kali-kali, tlaga lan pesisir ditemokake ing perhiasan lan duwit receh.
  • Pandangan, pabrik lawas, bogs, formasi rock lan jurang uga gedhe kanggo pamburu harta kasuksesan sukses.

Ngati-ati kastil lan jugrugan! Punika biasane requirement ijin.

tawaranBestseller no 1
Detector Metal 【Versi Baru】 - Amzdeal Profesional Metal Detector 9,8 "LCD Screen Night Vision, Pinpoint / Disc / Notch Fungsi Dua mode deteksi, karo kalis air Coil lan Folder Blade indikator
  • Sistem pangenalan sing luwih apik: Akurasi lan sensitivitas sing luwih apik, posisi sing luwih akurat, fungsi kuat: fungsi deteksi DISC / NOTCH, ngidini sampeyan milih target pangenalan luwih bebas; Fungsi posisi PINPOINT, mindhah probe alon-alon kanggo nemokake posisi sing tepat
  • LCD katon kanthi jelas: Layar LCD ngidini sampeyan ndeleng informasi sing luwih apik sampeyan kudu kanthi intuitif. Nuduhake jarak menyang target, jinis logam sing dideteksi lan kemampuan kanggo nglacak level baterei. Sampeyan bisa nambah padhang layar lan bisa digunakake ing lingkungan sing luwih peteng.
  • Waterproof Probe: Probe, coil lan bagian ngisor rod iku anti banyu. Sampeyan bisa njelajah ing banyu cethek utawa cethek. Elinga yen controller ora tahan banyu. Aja nyilikake detector ing banyu.
  • Bahan-bahan sing nyenengake: Detektor Amzdeal digawe saka bahan sing berkualitas, kanthi tangan logam sing luwih nyaman lan struts plastik sing luwih stabil, ngindari gangguan karo detektor.
  • 18 Months Warranty: Supaya bisa nyenengake sampeyan ing 100%, kurban panyaluran 30 dina-dina lan layanan garansi 18-month. Yen ana masalah, hubungi layanan pelanggan. Kita tansah ana kanggo sampeyan.
tawaranBestseller no 2
Metal Detector, Meterk Professional Metal Detector with Pinpoint Function and Waterproof Search Coil All-Metal and Discrimination Function for Gold, Silver and Other Metals Display
  • 【Sensitivitas Tinggi lan Fungsi Pinpoint】 Nalika detektor ndeteksi logam, weker muni lan lampu kelip-kelip kanggo ngelingake sampeyan. Bisa digunakake kanggo nggoleki perhiasan emas lan perak, koin lan logam liyane ing lantai. Pencet tombol abang ing pegangan, fungsi Pinpointe, kanggo ngisolasi target lan nemtokake posisi pas.
  • [Rong mode deteksi] Detektor logam iki nduweni rong mode panelusuran: ALL mode METAL lan DISC MODE. Kabeh Metal: Mode iki ngidini sampeyan ndeteksi kabeh jenis logam. Disc: Sampeyan bisa nggunakake mode iki kanggo ndeteksi logam tartamtu lan mbusak logam sing ora dikarepake.
  • 【Speaker Headphone lan Coil Telusuran Waterproof】 Detektor logam portabel duweni jack headphone. Iki ngidini sampeyan krungu swara ing wilayah rame luwih apik tanpa diganggu dening wong liya. IP Waterproof: X7 Kanthi detektor logam sampeyan bisa nelusur barang-barang logam ing banyu cethek utawa ing pantai segara.
  • Layar LCD: [LCD] luwih intuisi tinimbang pitunjuk, kesalahan sing suda, menehi 3 sinyal swara sing beda kanggo obyek logam tipe 3. Iku luwih gampang kanggo mbedakake logam sing dideteksi.
  • 【Dhuwur luwes】 Detektor bisa disetel ing dhuwur sing paling nyaman lan diturunake kanggo dhuwur. Sampeyan bisa disinau Metal ruangan lan ngulandara karo kulawarga lan kanca-kanca erleben.Paketliste: 1 * detector logam utama unit karo armrest; 1 * search Koil karo tabung extension aluminium; 1 * User Manual (Inggris + German + Spanyol + French + Japanese + Italia)
Bestseller no 3
TOPQSC PI-IKING Pulse Induction 750 Underwater PinPointer 30M detektor logam tahan air kanthi getaran LED indicator
  • PI-iking750 minangka detektor logam pinpon genggaman sing paling anyar sing nyatakake karo getaran lan getaran, nggabungake teknologi Pulse Induction (PI) lan tahan banyu nganti kedalaman kaki 100.
  • Target ngadohi - The oscillation pulses mundhak karo pendekatan ing tip satelit kanggo akurasi lokasi target ing frekuensi.
  • Berkomunikasi dengan getaran lan cahya - Yen ana target, PI-iking750 sinyal cahya kanthi pulsa getaran lan kelip-kelip putih.
  • Waterproof - Desain disegel sing unik bisa digunakake ing meh wae lingkungan, kalebu banyu seger utawa uyah nganti ambane 100 kaki. Iki nggawe alat sing becik kanggo penyelam utawa pantai
  • Aplikasi: Pemeriksa Keamanan Publik, Deteksi Polisi, Search Dive, Arkeologi Profesional, Dekorasi Pinoincing "
Bestseller no 4
PiAEK Pin Pointer Metal Detector for Adult / Kids, Detector Metal We Fully Waterproof with Sensitivity Tinggi & Holster Treasure Hunting Blue Indicator
  • 【Sensitivitas tinggi, pemindaian gelar 360】 Sensitivitas maksimal kanggo deteksi nuggets lan target logam liyane. Kanthi fungsi pindai lan pin pointer
  • [Siji operasi kena, gampang digunakna] Apa sampeyan nggoleki emas, salaka, perhiasan utawa koin, telung tingkat sensitivitas sing beda-beda katon liwat detektor logam. Lampu indikator LED, sinyal kedher lan audio.
  • 【Gampang kanggo nindakake, desain IP66 tahan banyu】 Berkat ukurane cilik, bisa gampang digawa ing ngendi wae, ora ana tujuan sampeyan. Mung 150g lan diwenehi holster. Desain IP66 tahan banyu ngidini deteksi ing banyu kurang saka 9 cm dawa utawa ing dina udan.
  • 【Hadiah paling apik kanggo pemula】 Pilihan detektor logam detector kanggo pemula karo hobi harta karun. Prayoga digawe, Nggawa kanca lan kulawarga luwih cepet.
  • 【100% Satisfaction Guaranteed】 12 bulan garansi lan 45 dina wedi-free dhuwit dijamin bali.
Bestseller no 5
Metal Detector Tacklife MMD02 Metal Detector Kids dengan Waterproof Search Coil Lebar Adjustable LCD Backlight Carrying Bag, Different Emoji and Sound Signal Indicator Display
  • LIVING EMOTICON: Ana 3 emoticon dinamis acara nuduhake kanggo logam jinis 3: 1. Ferrous logam, kayata kuku, sekrup 2. Non logam ferrous kanthi kirang konduktivitas Eg, dering, foil 3. Ora logam ferrous sing nduweni konduktivitas dhuwur kayata tembaga, perak, lan liya-liyane
  • VOLUME DAN AUDIO JACK: Ana 3 sinyal swara sing beda kanggo obyek logam tipe 3. 1. Ferrous metal, bass bass 2. Ora konduktivitas logam lemah, midget 3. Ora logam ferrous kanthi konduktivitas dhuwur, nada dhuwur. Sinyal sinyal sing jelas lan lucu. Ana uga headphone 3.5mm. Sampeyan bisa krungu swara nganggo headphone dheweke lan nggolèki barang-barang bandha utawa logam kanthi tenang tanpa ngganggu wong liya
  • DESIGN ERGONOMIC: Ana garis-garis non-slip ing pegangan, sing mbantu sampeyan duwe pegangan sing luwih kuat.
  • TUTUP SETENGAH LAN PEMBETUNGAN DISC: Sampeyan bisa kanthi gampang nyetel arah disk deteksi sing dikarepake. Detektor logam bisa nggoleki banyu sing cethek kanggo barang perhiasan utawa barang logam sing ilang. TIP: Deteksi disk kaluwargane, nanging kontrol ora tahan banyu
  • PAKET LIST lan cathetan: 1x TACKLIFE MMD02 detector logam 1x tas ransel (gedhe, banget praktis lan ngagem hard) batre 2x TACKLIFE 9V 1x manual, 24-sasi kertu babar pisan cathetan: The detector logam cocok kanggo pemula. Ora mung kanggo wong diwasa, nanging uga dolanan apik kanggo dicekel bocah
tawaranBestseller no 6
Metal Detector INTEY Profesional Metal Detector ALL METAL lan Diskriminasi Fungsi Highly Sensitive Emas Perak Metal Detector kanggo profesional lan wiwitan kanthi lipat ember lan tote tampilan
  • ALL METAL & DISC: Detektor logam iki nduweni rong mode kanggo milih. Kanthi mode all-metal siji bisa nelusuri kabeh jinis logam kanthi imbangan lemah mobil. Kanthi fungsi pangecualian (DISC) bisa mbedakake wesi, seng, koin lan liya-liyane. Kanthi detektor logam sampeyan bisa mburu dhuwit recehan, relik, perhiasan, emas lan salaka.
  • Sensitivitas dhuwur: Logam bisa dideteksi sanalika geger ngedhunake. Lan ana bip kanggo ngelingake sampeyan. Sing luwih gedhe gerakan pointer, luwih cedhak jarak saka logam. Watu lan mineral bakal ngganggu deteksi. Pipa banyu lan peralatan logam ing kamar bakal mengaruhi asil test.
  • PINPOINTER: Tahan tombol Tombol lan mindhah detektor alon-alon. Pedhot tombol nalika sampeyan krungu swara. Sawise babagan detik 1 ~ 2, tahan tombol abang maneh nalika tetep detector ngaso. Banjur alon mindhah detektor lan sampeyan bakal krungu swara maneh. Baleni langkah-langkah ing ndhuwur nganti sampeyan nemokake panggonan.
  • WATERPROOF: Batang sing luwes lan koil nggoleki bisa tahan banyu. Supaya sampeyan bisa nemokake item logam sing ilang ing banyu cethek utawa ing pantai segara. Nanging tampilan kudu kasebut kanthi teliti adoh saka banyu supaya ora ngrusak.
  • Volume lan Baterei: Ana swara audio lan menehi kesempatan kanggo nggoleki kekasih ing dalan utawa pantai sing rame, bebas saka kacepetan lan volume bisa diatur. Nalika baterei cendhek, indikator LOW BAT suwe. Mbutuhake baterei 2 9V (ora kalebu ing kothak). Yen sampeyan duwe pitakonan nalika instalasi lan nggunakake, hubungi layanan pelanggan.
Bestseller no 7
Hengda GC-1032 Logam Logam Kalis Air Logam Logam Logam Detector Locator Cari Indikator Detektor Logam Digital Kaler
  • Fungsi Waterproof: Sensor yaiku tahan banyu, nggoleki obyek logam sing ilang ing banyu cethek utawa ing pantai.
  • Para pengawal lan armrests ergonomis lan nggawe harta karun sampeyan mburu luwih ril lan nyaman.
  • Sensitivitas lan volume detektor bisa disetel nganti sampeyan nemokake nilai sing cocog.
  • Tampilan LED: Tampilan nuduhake jinis logam sing bisa, ambane target, sensitivitas, jinis logam sing ora bisa dikenali, status baterei lan volume.
  • Detector logam GC-1032, Nduweni sensitivitas dhuwur lan fitur kuat lan bisa nggolek koin, produk logam, utawa perhiasan emas lan perak sing ilang.
tawaranBestseller no 8
Viewee Junior metal detector lightweight with waterproof search coil & LCD display metal detector Acoustic and visual signal [with shovel] Gift for children indicator
  • Hadiah becik kanggo bocah-bocah: Detector logam sing katon ringan menehi teknologi anyar lan eksklusif. Kanthi imbangan lemah lan sensitivitas, detektor logam nalika deteksi bisa ngurangi gangguan saka medan magnet lan mineral. Lumantar detektor, bocah bisa nemokaké koin, perhiasan, emas lan salaka nang endi wae.
  • Pilihan rekreasi keluarga: Nggawe tas lan laras rod saka 27.5 Inch kanggo 35.4 nggawe detektor logam gampang digawa. Detector Metal Viewer nyedhiyakake kulawargane wektu luang sing unik, nyebabake wong tuwa lan bocah-bocah sing sibuk metu kanggo mburu harta banda. Aktivitas menang-menang kanggo wong tuwa lan bocah-bocah.
  • Waterproof Search Coil: Iki detektor logam bisa digunakake ing cethek banyu. Sawise nggunakake koil panelusuran ing banyu uyah, mbilas nganggo banyu seger kanggo nyegah korosi bagian logam. (Panyangka kasebut kalebu ing paket)
  • Sinyal akustik lan visual: Nalika detektor logam ndeteksi obyek metalik, LED abang bakal madhang nalika buzzer bakal swara ing layar LCD. Nalika baterei cendhek, ana uga sinyal ing layar.
  • Cathetan: Disaranake sampeyan nggunakake baterei alkohol 9V. Yen sampeyan duwe pitakonan nalika instalasi lan nggunakake, hubungi layanan pelanggan. Kita bakal menehi petunjuk instalasi lan operasi.
tawaranBestseller no 9
Metal Detector, Amzdeal Profesional logam detektor karo 18,5cm anti-koil telusuran lan multifungsi scoop retractable Fungsi Kabeh-Metal lan Diskriminasi Detektor logam kanggo bandha golek indikator
  • 【SENSITIFITAS TINGKAT】 Detektor logam Amzdeal nduweni sensitivitas dhuwur. Minangka coil nyedhaki obyek logam sing disarèkaké ing lemah, swara beep lan cahya kelip-kelip kanggo ngelingake sampeyan. Ambane deteksi: 15 cm.
  • 【SEMARANG LOGAM & DISC】 Loro modus telusuran: ALL mode METAL lan DISC MODE. Sing pisanan nuduhake kabeh logam kayata wesi, seng, koin, emas utawa perak; sing kapindho, kanggo ngilangi logam sing amba.
  • [DESAIN ERGONOMI] Puncak paling dhuwur bisa ditandhani antara 85,55 cm (33,5 nganti 45,3 inci). Sudut saka kumparan uga luwes. Koil lan pole sing tahan banyu, sampeyan bisa mburu karo bocah-bocah nalika liburan ing segara.
  • 【Gampang nggunakake】 Control panel sing gampang lan cetha, tombol 3 kanggo ngontrol VOLUME / SENS (sensitivitas) / DICS (diskriminasi). Detektor iki gampang banget kanggo nggunakake, ora mung kanggo peneliti profesional, nanging uga kanggo masarakat lan bocah-bocah.
  • [UNDER WARRANTY] Amzdeal njamin produk iki dadi sasi 18 saka tanggal tuku asli. Yen produk duwe cacat manufaktur utawa sampeyan duwe masalah nggunakake, hubungi layanan pelanggan. We are seneng mbantu.
Bestseller no 10
detector Metal, URCERI 3 1 ing detector logam Professional High-sensitivitas Pinpointer GC 1028 karo ALL METAL & DISC 2 mode 8,6 "sirah search anti banyu, klebu. Faltschaufel lan mbeta tas Tampilan
  • Mode Posisi Pinpoint: URCERI GC-1028 Metal Detector wis nemokake fungsi, fitur teknologi anyar iki ngidini sampeyan kanggo ngetokake area target ing mode P / P; Tahan tombol P / P nalika ngobahake gegel telusuran kanthi alon, sanajan, lan gerakan tambahan.
  • ALL METAL & DISC: Nduwe mode 2 kanggo dipilih. Kanthi mode all-metal siji bisa nelusuri kabeh jinis logam kanthi imbangan lemah mobil. Kanthi fungsi pangecualian (DISC) bisa mbedakake wesi, seng, duwit, lan liya-liyane. Kanthi detektor logam sampeyan bisa mburu koin, relik, perhiasan, emas lan perak.
  • Sensitivitas Controllable & Tampilan LCD: Sensitivitas uga luwes. Ing menu "Menenga", pencet utawa tombol maneh kanggo nambah utawa ngurangi sensitivitas; Layar LCD bisa nampilake jinis target logam, ambane target, diskriminasi, tingkat sensitivitas, mode operasi, lan indikator batere.
  • Headphone Jack & Volume Adjustable: Nampi audio jack 3,5 mm supaya sampeyan bisa nyelapake menyang headphone (kalebu) menyang jack "PHONE"; Ana jinis 3 jinis peringatan audio kanggo macem-macem logam (Low, Medium, High None). Saben nada cocog karo jinis logam. Iki ndadekake identifikasi logam bakal dideteksi.
  • Waterproof: Dibangun nganggo coil tahan banyu berdiameter 8,6 kanggo kondisi lemah banget lan deteksi banyu cethek supaya sampeyan bisa nggoleki item logam sing ilang ing banyu cethek utawa ing pesisir samudra. Nanging tampilan kasebut kudu ditrapake kanthi teliti saka banyu supaya ora ngrusak. Lan produk iki duwe garansi 24 sasi, yen sampeyan duwe pitakon, sumangga kandhani.

Rating: 3.0/ 5. Saka jajak pendapat 3.
Mangga ngenteni ...