Petrol vakum rwaning

0
1225
Magnetothermal

Pembangkit listrik tenaga pawon bensin 2017

Sampeyan bisa nyimpen wektu lan tenaga sing cukup gedhe kanthi resik vakum sing praktis. Padha dilengkapi karo siji Bensin utawa motor listrik, Luwih khusus, sing Petrol vakum rwaning kaluwihan gedhe. Informasi kita bakal mbantu sampeyan kanggo nggoleki kawruh babagan donyane donya. Kita nggawe anyar, umpamane Teknologi, ngerti-carane, fungsi und nyimpen tips sadurunge. Kanthi cara iki, sampeyan uga nyegah tumbasan palsu. Nalika sampeyan takon Petrol vakum rwaning Kita uga ngerti siji utawa saran liyane kanggo sampeyan.

Worth ngerti babagan pembersih vakum petrol

rwaning niup pisanan teka ing kontak karo perusahaan komersial. Gedhe wilayah padha cetha luwih rasional lan uga ngirit wektu lan staf. Dina iki ana pasar ageng uga panganggo ing omah, Kanthi piranti kasebut, bisa uga kanthi cepet lan kanthi efektif ngresiki kebon cilik utawa dhaerah, bledug utawa impurities liyane kanthi bobot kurang. Mesthi wae iki karo broom utawa rake, Nanging, ukuran wilayah utawa frekuensi aktivitas sing dibutuhake bisa dadi bensin-rwaning niup cepet nggawe iku duwe bathi. Wong tuwa utawa wong kanthi watesan fisik, saprapating sapu utawa rake bisa uga abot banget utawa ora mungkin. Ora ana cahya tanpa bayangan lan uga saliyane rega tuku sing luwih dhuwur uga nganggo cacat. Tingkat kebak pisanan. Ing kasus volume, sing bisa kadhangkala luwih dhuwur tinimbang 100 decibels, pangayoman telung dianjurake. Mesthi, swara kasebut uga ditemokake dening tetangga, sing cepet diganggu. Uga nyedot Sauger alami kabeh sing cocog karo daya nyedhote. Pebbles cilik saka lumahing kerikil mung kaya ing tas nyekel kaya kewan cilik, umpamane kodok, serangga utawa siput.

Watesan kanthi tingkat bisu ing babagan omah

Ing tingkat gangguan dhuwur, nalika ing paling, pangguna isih bisa nglindhungi karo pangayoman pangrungon bisa nelpon ora mung pegel tanggi ing pemandangan, nanging uga tundhuk lan peralatan lan mesin angger gangguan. Mangkono njedhul Watesan ing nalika peralatan bisa dipigunakaké karo emisi swara mbebayani lingkungan. Pemutaran leafy pabrik und Duduh Kembang bisa dilakokno ing Minggu lan preian umum ing sembarang wektu. On weekdays antarane 13 nggunakake lan jam 15 sadurunge 9 17 esuk lan sawise jam ing wayah sore ora diijini. Seng kanggo aplikasi komersil bisa. Ana uga Labeling prentah saka Produsèn ing tingkat daya swara ing pembersih vakum paling anyar, sing ora bisa diluwihi. Ing AS motorik vacuum cleaner amarga emisi swara dhuwur.

Praktis yaiku ... a rwaning niup, yen blower bisa uga diowahi kanggo ndamu. Iki ngidini bledug, rereget lan godhong kanthi gampang diunekake ing dalan lan luwih gedhe permukaan. Ing kasus iki, kisaran aliran hawa yaiku pirang-pirang daya nyedhot. Sampeyan ora perlu ngolah saben meter kanthi individu, nanging kanthi cepet bisa ngresiki atusan meter persegi. Sing uga bebarengan umpluk kanggo heaps luwih gedhe, sing banjur bisa diisep, ngirit wektu lan tenaga kerja sing gedhe banget. "Pembersih vakum" kanggo taman wis ngalami boom wiwit taun 90, lan terus berkembang. Iku saiki kontrol kanthi manual uga peralatan sing bakal dianggo ing mburi. Kejabi model karo switchable fungsi ndamu ana uga eksekusi tanpa nyedhot, Piranti kasebut utamané cocok nalika godhong-godhongan godhong ditumpuk mung sebagian. Nanging hump uga bisa dikoleksi kanthi tangan. Saliyane ing Petrol vakum rwaning uga dilengkapi peralatan motor listrik kasedhiya. Iki uga dikawruhi dening kabel daya utawa baterei sing bisa diisi ulang. Generasi gangguan isih dhuwur banget kanggo elektromodel.

Kekuwatan pembersih vakum petrol

Daya liyane saka model elektrik apa Petrol vakum rwaning, Ing tengah-tengah kebon gedhé uga ana akèh godhong-godhongan gumantung saka populasi wit. Kene ing Petrol vakum rwaning kabeh kekuatane. Ing godhong ngisor ing bushes lan bushes uga ora kabel daya interfering ngganggu, kaya karo hood godhong listrik tanpa baterei. Motors saka 1 PS munggah, biasane 2-Takter vacuums rwaning materi sing disusupi kanthi gampang tresna lan menyang fangsack. Akeh model ngidini bobot (bobot kosong 5-8 kg) kanggo dicegat dening tali bahu. Isi nyekel lan bensin nambah nganti bobot. Ing output nyedhot lan / utawa blower, paling piranti bisa diinstal ing Langkah-langkah, Peranan tambahan nyederhanakake karya ing malah permukaan. Liwat a unit cacah terintegrasi volume bahan sing diiseni bisa dikurangi ing rasio 16: 1. Iki nggawe bisa luwih cepet sadurunge tas fangling kudu dikosong. Kajaba iku, pembuangan utawa composting, sing maju luwih cepet liwat kominusi, mbutuhake papan sing kurang akeh. Prices cukup Petrol vakum rwaning liwat elektromodel (babagan 90-600 Euro) lan isih ana biaya kanggo perawatan. Padha ora duwe sambungan daya lan ngirimake daya luwih akeh. Padha luwih abot lan luwih banter tinimbang mesin Electric Leaf niup.

Pembersih vakum listrik ing comparison

Kerugian sawetara a Petrol vakum rwaning resik ing wektu sing padha kaluwihan saka pembersih vakum dedaunan listrik. Padha luwih murah, duwe bobot sing luwih entheng lan ora kaya swara. Padha ora ngobong bensin lan ngasilake ora ana bening, Sampeyan ora perlu ngisi bahan bakar lan mesin ora kudu diwiwiti, dheweke bisa ngetik tombol. Gumantung model, konsumsi daya beda-beda ing antarane 1kw (1000 Watt) lan 3kw (3000 Watt). Tahap daya sing bisa disetel beda-beda gumantung saka peralatan. Iki ngidini a pengaturan optimal kanggo kondisi panggunaan. Kanggo model sambungan daya, kabel extension sing cocog karo ukuran terrain kudu kasedhiya. Bilah kipas listrik karo baterai isi ulang duwe kaluwihan sing padha karo model kanggo sumber daya, nanging amarga baterei bobot rada luwih dhuwur. Sampeyan ora mbutuhake sambungan daya kanggo operasi sampeyan, nanging baterei kudu diisi liwat sumber daya sasampunipun kosong. Iki tegese padha mung nduweni wektu sing winates. Sawetara piranti nggunakake, contone, baterei lithium-ion 18 V. Iki menehi wektu operasi kira-kira 10 menit. blowers rwaning tanpo tali luwih cocok kanggo wilayah cilik, sing di resiki ing sawetara menit. Ana biaya panyedhiya vakum sing nganggo daya baterei efektif antara 35 lan 300 Euro.

tip:

Pembersih vakum kanggo operasi baterei mung nduweni wektu operasi sing cendhek (kira-kira menit 10) sadurunge kudu dicenthang. Kanggo wilayah sing luwih gedhe, bisa uga migunani kanggo duwe batere cadangan sing dituduhake. Dadi gampang diganti lan karya ora kudu diganggu dawa.

Fungsi saka panyedhot vakum

a rwaning niup perlu efek nyedhot, karo godhong lan sampah liyane sing bisa diisep. Efek nyedhot diprodhuksi dening blower, sing didhisikake dening motor. Mesin iki bisa dadi motor bensin utawa listrik. Ing blower nyedot udhara ing bukaan depan intake manifold lan nyurung liwat ing non-air-nyenyet Shred tas. Ing sawetara model, unit pemotong bisa dipisahake, sing uga didhudhuk dening mesin. Udhara saka fang, banjur partikel luwih gedhe ngemu. Akeh kanopi duwe kamungkinan kanggo ngowahi aliran udara. Iki nyebabake udhara nganti 400 Km / h saka manifold intake, nyebabake unit bisa beroperasi minangka blowers rwaning dianggo. Vacuum vacuumers teka ing pasar ing taun 80 lan dilengkapi mesin bensin. Dina iki, akeh model karo motor listrik uga kasedhiya. Saliyane piranti kanggo sambungan daya, uga ana piranti batre, Model karo mesin bensin luwih kuat. Padha luwih cocog kanggo peralatan karo shredders kuat lan utamané cocok kanggo kahanan operasi sing angel umpamane yen godhong-godhongan enom wis dibusak ing ngisor bushes lan shrubs.

Info:

Nalika milih penggemar bensin, uga nimbang bensin bensin lan penyimpanan bensin. Peraturan perlindungan kebakaran kudu diamati.

Apa tuku?

a rwaning niup kudu dituku miturut profil aplikasi. Kanggo ngresiki jalur utawa permukaan rata, piranti cilik wis cocok. Iki luwih murah lan luwih entheng. Kanggo wilayah sing luwih gedhe lan kahanan operasi sing luwih angel, peralatan luwih kuwat luwih disenengi. Petrol vakum rwaning lan modhèl listrik duwé mesin kang daya ditepungi minangka daya kuda lan kW. 1kW cocok karo 1,36 PS. Sing luwih dhuwur daya, luwih akeh mesin nduweni. Kajaba iku, data kecepatan udara lan volume udara asring uga diwenehake. Kasedhiya kanggo pangguna ngarep Petrol vakum rwaning biasane dilengkapi karo mesin loro-stroke, mesin papat luwih gedhe sing digunakake kanggo nggunakake profesional.

Dolmar 701252350 vakum petrol cleaner PB-252.4 V 0.81 kWDisplay
  • Petrol 4 stroke engine
  • OHV jinis engine
  • Pamindahan: 24,5 cc
  • Daya 0,81 kW (1,10 PS)

Pembersih vakum rumbuh ergonomik

Piranti sing kuat bisa ketemu apa wae requirement. Nanging, piranti kudu diadaptasi kanggo kondisi operasi. Kanggo wilayah cilik sing abot Petrol vakum rwaning kanggo tuku bakal ngluwihi target. Piranti sing luwih cilik Handy lan ing ndhuwur kabeh luwih gampang. Frekuensi panggunaan uga kudu dianggep. Yen sampeyan mung arang mbusak godhong saka kebon, sampeyan uga bisa nangani piranti sing luwih cilik yen luwih suwe. Utamane gedhe-gedhe benturan blades kudu bisa digawa ing mburi amarga saka bobot.

Kinerja ing operasi nyedhot lan jotosan

Gaya nyedhot kasebut ditulis ing meter kubik udara per menit, antarane 7 lan 16 kubik meter. Dadi uga luwih gedhe foliage in wektu cendhak kanggo ngatasi. Yen aliran udara dibalik lan unit beroperasi minangka penggemar, kacepetan aliran udara dituduhake. modern Petrol vakum rwaning bisa ngasilake arus udara nganti 400 km / jam.

receptacle

Ukuran tas utawa wadhah, minangka aturan, wis dicocogake ing kinerja piranti kasebut. Sing luwih gedhé, kahanan sing luwih cepet bakal bisa didhalang. Model apik duwe kapasitas paling sethithik 35 liter.

Keunggulan lan cacat

Piranti sing luwih cilik, sing uga dilengkapi karo Pundhak distribusi bobot, ngurangi beban ing mburi. Jam raking sing nyusut, nyapu lan ngoleksi foliage ora perlu. Cara lan langkah-langkah saka godhong lan sampah luwih bakal digunakake kanggo safety. Kanthi siji Petrol vakum rwaning utawa siji pembersih vakum listrik suket uga bisa nguripake godhong. Reresik pekarangan disaranake sadurunge saben mangsa. Siji Motorisierter nanging uga nduweni kekurangan sing kudu ditampa. Saliyane rega tuku, godhong bensin uga mbutuhake pangopènan, sing uga ngasilake biaya. Panggunaan piranti kasebut nyebabake gangguan, sing tegese bisa digunakake ing wilayah omah mung ing wektu tartamtu. Padha ora bisa digunakake ing wayah wengi utawa liburan umum. Uga ora sadurunge jam 9 lan sawise jam 17 lan ora antarane jam 13 - 15. Kéwan cilik lan serangga bisa diisep. Petrol vakum rwaning ora mung luwih banter tinimbang model listrik, nanging uga mrodhuksi asap knalpot.

Endi tuku resik vakum petrol?

Sawise rwaning niup Sejatine ing toko hardware utawa ing dealer lokal. Toko DIY karo pasokan kebon Petrol vakum rwaning ing macem-macem. Nanging ana cara liya kanggo tuku piranti kasebut. Model diskon uga kasedhiya ing musim gugur. Iki banjur biasane luwih murah, nanging asring kasebut produk ora-jeneng. Ing jaringan perdagangan listrik uga asring ditemokake pembersih vakum listrik ing tawaran. Quality duwe rega lan sing asring perlu nggarap leaveshoppers dipercaya utawa kudu dilaporake ing wiwitan sadurunge tuku. Manufaktur terkenal ngandut kualitas. Prices ora kanthi otomatis kudu luwih larang yen sampeyan ngerti ngendi tuku.

Tuku ing Internet

Liyane lan luwih populer yaiku tuku ing Internet. Dadi, harga bisa dibandhingake cepet lan gampang. Tawaran sing gampang ditemokake, supaya produk merek luwih murah kanggo njaluk. Keuntungan karo tuku Internet uga dhuwit wektu sing kurang. Wektu nyopir lan nunggu tantangan ing perdagangan konstruksi ora perlu maneh. Informasi penting babagan model individu uga cukup kanggo njaluk ing jaring. Keuntungan ing Internet yaiku nawakake penawaran sing kerep banget lan aksesibilitas partial sing meh terus-terusan. Yen sampeyan beruntung, sampeyan bisa malah ngirim model sing dikarepake rampung gratis.

tip:

Nalika milih resik foliage saka spesialis, piranti kudu digantung ing pundhak kanthi sabuk. Iki mung cara kanggo mangerteni yen piranti abot banget utawa tali ing pundhak ngganggu. Temtunake sabuk sing apik.

Tuku utawa nyewa - apa sing nggawe atine?

Petrol vakum rwaning bisa digunakake ing saindhenging taun. Contone ing mangsa panas sawise lawn mowing utawa nalika sudhut wis dipindhah karo mesin potong pinggiran. Sapa duwe praktis kaya kuwi peralatan gardening wis, bisa Jalur lan wilayah banjur cepet resiki maneh. Nanging disiplin utama ing musim gugur ing Laubfall! Akeh godhong tiba ing lawns, kasur, permukaan lan dalan. Sampeyan bisa ngganggu, amarga dina sabanjuré karya wiwit anyar. Bakal becik kanggo ngobong nganti kabeh godhong mudhun. Nanging, iki biasane ora. Kebon lan lintasan mulane diabaikan lan digabungake karo kelembapan, bisa uga dadi risiko kecelakaan amarga bisa diilangi. Dawane godhong-godhongan godhong ing pojok pinggiran uga nambah risiko. Dadi kegiatan kasebut bola-bali bola-bali terus nganti kabeh godhong wis mati.

Asring ora mung wit dhewe, sing nyebarake godhong-godhongan ing papan. Angin bisa uga jeblugan godhong-godhang saka dhaérah liya, uga godhong-godhongan godhong sing bisa didadèkaké karo tetangga. Akeh wong nyopot kanthi langsung, ing ngendi pengulangan pancet bisa ngalami frustasi lan ngrusak wektu total.

Netepake pembersih vakum uga Petrol vakum rwaning, dadi luwih lan luwih terjangkau lan kuat. Wektu lan usaha dirilis kanthi piranti kasebut sacara drastis lan biasa ora ana masalah maneh. Akeh wong nganggo kaluwihan kasebut. Nanging, pitakonan tetep manawa tuku dibutuhake utawa leaveshower mung disewakake yen perlu. Amarga mung kuat Petrol vakum rwaning wis mbutuhake biaya finansial, sanajan sawise tuku liwat pangopènan. Autumn mung sapisan setahun. Banjur, utamané yen godhong kudu ora bisa dibusak langsung lan wektu dikumpulake dawa, gampang kanggo nyewa niup godhong bisa dadi alternatif apik. Kaputusan antarane nyewa lan tuku biasane ditemtokake dening syarat lan frekuensi panggunaan. Kanthi pitungan iki, penting kanggo elinga yen ora saben panyedhiya vakum sing luwih murah bisa njanjekake apa sing dijanjekake. Ana ing harga, sing luwih murah tinimbang rega dina rata-rata kanggo sing apik Petrol vakum rwaning (babagan 15-45 Euro). Utawa, bisa nggawe rasa masyarakat tuku. Sawetara tanggi nuduhake biaya lan kabeh wong bisa ngresiki kebon karo ing musim gugur. Ing kasus iki, keluhan babagan gangguan swara sing ora bisa ditindakake.

Advertisement: Bensin Vacuum Cleaner tuku

tawaranBestseller no 1
McCulloch B-Laubbläser / -sauger GBV 345 00096-71.670.01View
  • Efisien lan Handy rwaning niup / blowers, kang bisa dilakokno nganggo tangan siji lan menehi fitur padha 3 - blowers rwaning, blowers rwaning lan mowers ^ Becik kanggo nyisihaken Taman cuttings suket, godhong lan sampah
tawaranBestseller no 2
BRAST 4in1 Daun Daun Blower Daun Blower Daun Blower Chopper Daun dengan FangsackDisplay
  • Penggemar kincir 4in1 BRAST kinerja, pembersih vakum daun lan chopper godhong kanthi daya ekstra
  • Energi bensin 2 stroke dengan perpindahan 30ccm lan wattage 1000
  • Kuat kecepatan udara 265km / h kanggo asil karya sing luwih cepet
  • Gampang miwiti thanks kanggo keselak lan pompa utama
  • Fitur khusus: Nangani anti-getaran ergonomi, 2 blowpipes kanthi bukaan lan curvatures beda, tali bahu ekstra
tawaranBestseller no 3
Makita Petrol Blower, ZMAK-BHX2501View
  • Kuwat lan awet
  • 0,81 kW
  • Makita
tawaranBestseller no 4
FUXTEC profesional rwaning bensin niup FX LBS126P rwaning niup Helikopter fungsi 3in1 kalebu blowpipe 2tlg nyedhot + tas, fungsi anti-geter -. Dening decoupled saka tampilan engine nangani
  • Fitur khusus peminat semiprofessional anyar yaiku fungsi anti-getaran. Thanks kanggo motor sing dibongkar saka genggaman, getaran ing piranti luwih sithik! Mangkono, godhong-godhongan kasebut diisep utawa diunekake, umpamane, luwih gampang.
  • Miturut klebu ing blowpipe layang kang wis di resiki ing basa ngalangi / bitumen mung sworo seru, kayata nggunakake niup lebu ing lemah alus, contone Rasenfläche.Das jotosan pipe conveys online meksa kanggo bahan, mangkono, contone, ing sheets sing bebarengan diunekake Ngartekno luwih efektif
  • Mesin kuat, durung ekonomis dilengkapi tangki sing luwih gedhe (500ml) tinimbang piranti alternatif kita. Mangkono, ing kombinasi karo tas palsu 60 l malah luwih sithik ing genggaman, karya sing dawa lan cekak dipertahankan. Ngalahake ergonomic uga sistem anti-getaran janji gawe nyaman.
  • air intake optimized kanggo Laubsaugfunktion kalebu rok sisih desain, anyar engine kurang-polusi EU2 - 25,4ccm³ pamindahan, kualitas pilihan materi luwih kuwat lan luwih lan Processing, bahan bakar dicampur 1: 40, karburator karo pump utami, tas shred Big kanggo nyedhot, massive Häckselkralle logam shreds godhong ing 12: 0
  • Tip FUXTEC: Kanggo operasi optimal lan langgeng piranti kita, disaranake lenga FUXTEC asli kita - digawe ing Jerman.
tawaranBestseller no 5
FUXTEC petrol fan FX-LBS126 leaf blower chopper 4in1 fungsi kalebu Two blowpipes lan fangpack, dites kelas ndhuwur 1,4
  • Penting saka blower leaflet yaiku fungsi blowing double! Wis kalebu Two blowpipes kanggo assignment karya beda
  • Wutelipe sing lurus lan mlengkung kanggo sesuci kanthi permukaan sing tetep / diaspal uga ing lemah lembut, contone permukaan pekarangan
  • Saiki kacepetan luwih cepet 71m / s amarga kobongan penggemar sing anyar lan luwih gedhe, kunci gas kanggo operasi sing nyaman, karburator karo pompa primer
  • Tas koleksi gedhe kanggo fungsi nyedhot, cakar sing dicithak sing padhet digawe saka logam ngrusak godhong-godhongan ing 12: 0
  • Tip FUXTEC: Kanggo operasi optimal lan langgeng piranti kita, disaranake lenga FUXTEC asli kita - digawe ing Jerman.
tawaranBestseller no 6
Gude 94371 7000 GBLS rwaning bensin vakum (0,95 PS, 25,4 cm³, recoil, 10: 1 Häckselrate, 180 km / h ndamu tingkat) Tampilan
  • Pamindahan: 25,4 cm³
  • Daya motor: 0,65 kW
  • max. Kecepatan cepet / cepet: 7500 min-1 / 2800 min-1
  • max. Kacepetan udara: kira-kira 28 m / s
  • Aliran volume udara: 468 m3 / h
Bestseller no 7
LUX-TOOLS B-LS-30 / 40 Blower Blower & Blow Function incl. 40 L Bag & Strap | Nyaring 3in1 blower lan pembersih vakum kanthi 30 cm³ 2 stroke motor & indikator roller tambahan
  • The mobile bensin-powered The-TOOLS vakum rwaning nggawe percoyo thanks kanggo engine 2-stroke kuat karo kapasitas jenising 720 m³ / h kanggo kacepetan online maksimum 250 km / h
  • Saliyane fungsi nyedhot & blower, unit iki nduweni shredder terpadu sing nyedot godhong (basah) ing dalan menyang tas 40 L lan kanthi mangkono ngalangi penyumbatan
  • Tali tali lan roda loro ing manifold intake nggawe luwih gampang, luwih-luwih nalika ngresiki area taman luwih gedhe
  • Ing seri Garden Power Tools saka LUX-TOOLS, ide-ide inovatif lan taun pengalaman ing pangembangan lan ngasilake alat kebon nggabungake mesin sing dirancang kanthi cerdas
  • Lingkup sumber: 1x rwaning bensin niup B-LS-30 / 40 saka The-TOOLS karo kapasitas saka 1 PS, 1x 40 L tali nyekel-tas 1x | Mas: Mangga ora nggunakake dicampur lenga-bensin saka 1: 50!
tawaranBestseller no 8
BRAS bensin blower 1,0kW (1,36PS) tali bahu anti getaran 2in1 Tüv GeprüftDisplay
  • TUV dites brast BRB-LS 3000 ECO rwaning bensin niup isa munggah karo sawetara highlights tartamtu ing: Kanthi 30ccm pamindahan lan watt 1000 (= 1,36PS) daya kang wis luwih saka sawijining paling saingan
  • Kajaba iku, ing lingkungan kompetitif, kita biasane nggabungake blowpipes 2 sing ora biasa karo bukaan lan bends sing beda-beda, supaya sampeyan bisa entuk asil paling apik ing lemah lan lemah lembut. Uga cocok kanggo salju ing mangsa
  • Kajaba iku, piranti kasebut uga dilengkapi tali bahu ekstra, supaya sampeyan ora kudu nyekel bobot piranti lan luwih suwe bisa nyambut gawe lemes
  • Gampang miwiti thanks kanggo keselak lan pompa utama
  • Penangan anti-getaran, sing nganggo kecepatan udara 265km / h sing dhuwur kanggo asil kerja sing cepet ngowahi profil BRAST all-rounder
Bestseller no 9
GartenXL EBV260A rwaning niup lan niup karo Helikopter lan 40 koleksi tas liter - sistem anti-geter - kacepetan ndamu Luwes kanggo 50 m / s - engine 2-stroke karo 26ccm lan 1 PSAnzeige
  • 3 1 IN UNIT: The 3in1 vakum godhong bisa nyedhot godhong, ngisep lan hächseln
  • ENGINE: Kuat mesin kanthi 26 cm3 displacement lan 1 PS
  • Röhre: Dilengkapi karo 1x intake manifold | Lampiran 1x blowpipe + 2
  • Fang karung: Godhong-godhongan enom wis dijupuk langsung saka choppers saka godhong-godhongan enom tas 40 liter wis ausgestatet karo tali mbeta trep
  • KINERJA: Aliran udara sing kuat banget karo 612 m3 / h | Kacepetan udara 50 m / s
Bestseller no 10
Pike balik angin blower 943 bensin bali engine (1,7 PS | 43 CCM) tampilan
  • Ing Hecht 943 petrol jaw winch blower karo kuat 1,7 PS lan 43 ccm pamindahan njamin cepet lan efisiensin godhong panyimpenan ing Autumn.
  • Kanthi mesin pembakaran internal 2 sing kuwat, ngasilake arus udara sing kuat, nganti 0,2 m3 / s, kanthi dawa sing luwih gedhé bisa dipindhah kanthi gampang.
  • Iki ditondoi dening dhuwur ngagem comfort lan bobot banget kurang mung 6,5 kg. Woh blower bisa diwiwiti kanthi cepet liwat wiwitan narik ing sisih.
  • Kabeh kontrol praktis Integrasi ing nangani
  • The Hecht 943 yaiku model blower leaf back-propagating saka jajaran model anyar.

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...