Senen, Juli 22, 2019

keamanan

Donya kebak petualangan ... lan bebaya. Utamané nalika paling enom wiwit njelajah donya. Kadhangkala dheweke dadi nimble yen wong tuwa bisa meh ora ngetutake. utamané macem ing tataran crawling, nalika dicekel bocah sing dumadakan dadi seluler sing padha supaya omah aman. Nalika sampeyan ngelingi wayahe, asring wis katon: A swara sing kuat lan ngetung, vas tumiba ing lemah. Liwat misfortune cilik kuwi sampeyan bakal katon tanpa whirl gedhe lan panggonan vas sabanjure ing panggonan sing aman. Nanging ana kahanan luwih angel sing ora pengin mbayangno kanthi rinci. Iki sebabe wong tuwa uga dianjurake kanggo ngatasi masalah keamanan ing omah saengga bisa

Polizeiauto ing pinggir dalan
playpen
armbands inflatable

pelampung lengen

Ing wiwitan mangsa sabanjure, musim panas musim panas, bocah-bocah pengin mlumpat menyang banyu seger. Apa kolam renang, siram lake, kolam renang utawa blumbang paddling, banyu ...
babyphone

alat baby

Babyphone - kanggo luwih aman ing buahe Biasane ibu ora wedi yen bayi ing nursery bisa kelakon soko, yen ...
sitzerhoehung

jog nyurung

Dhuwur jog ana ing lambene saben wong lan kudu ing mobil kanggo mesthekake yen bocah diubengi kanthi bener lan ditinggalaken ing njero kendaraan. Amarga ...
Boy ing kursi bocah

kursi anak

Safety luwih apik kanggo bayi lan bocah-bocah liwat kursi anak sing cocok Safety in the car yaiku bab jaman biyen. Apa ing mangsa liburan, ing lelungan kanggo blanja utawa ...