Sabtu, Juli 4, 2020

keamanan

Donya kebak petualangan ... lan bebaya. Utamané nalika paling enom wiwit njelajah donya. Kadhangkala dheweke dadi nimble yen wong tuwa bisa meh ora ngetutake. utamané macem ing tataran crawling, nalika dicekel bocah sing dumadakan dadi seluler sing padha supaya omah aman. Nalika sampeyan ngelingi wayahe, asring wis katon: A swara sing kuat lan ngetung, vas tumiba ing lemah. Liwat misfortune cilik kuwi sampeyan bakal katon tanpa whirl gedhe lan panggonan vas sabanjure ing panggonan sing aman. Nanging ana kahanan luwih angel sing ora pengin mbayangno kanthi rinci. Iki sebabe wong tuwa uga dianjurake kanggo ngatasi masalah keamanan ing omah saengga bisa

Polizeiauto ing pinggir dalan
playpen
armbands inflatable

pelampung lengen

0
Ing wiwitan mangsa sabanjure, musim panas musim panas, bocah-bocah pengin mlumpat menyang banyu seger. Apa kolam renang, siram lake, kolam renang utawa blumbang paddling, banyu ...
babyphone

alat baby

0
Pemantau bayi - kanggo luwih aman ing buaian Kuwate ibu ora wedi yen ana kedadeyan sing bisa kedadeyan ing bayi ing nursery.
sitzerhoehung

jog nyurung

0
Dhuwur jog ana ing lambene saben wong lan kudu ing mobil kanggo mesthekake yen bocah diubengi kanthi bener lan ditinggalaken ing njero kendaraan. Amarga ...
Boy ing kursi bocah

kursi anak

1
Luwih aman kanggo bayi lan bocah liwat kursi sing cocog karo bocah Aman aman ing mobil luwih dhisik. Apa ing mangsa liburan, nalika arep blanja utawa ...