Ana, Juli 3, 2020
penggilingan beton konkrit
amazon_multifunktionstool

multifungsi Tool

0
Alat multifungsi kanggo perbaikan omah. Tugas ing sektor DIY, kayata sawing, mecah lan polishing mesthi mbutuhake sawetara katrampilan lan alat sing beda-beda. Dadi sampeyan bisa luwih cilik ...
SDS mesin bor

SDS Drill

0
Penggeretan SDS bisa digunakake kanthi fleksibel Pengeboran SDS klasik minangka sistem ganti kanthi cepet kanggo latihan. Sistem iki dikembangake 1975 dening perusahaan Bosch. Saka ...
Rotary Hammer

Rotary Hammer

1
Apa pengeboran palu? Pengeboran palu minangka alat kanggo ngebur bolongan ing jinis watu lan konkrit padat. Dheweke digunakake ing ngendi ...
Bohrkranz_amazon_bild

pengeboran krah

0
Kerah penggerek - alat sing cocog kanggo pangguna dhewe-dhewe yaiku krah bor. Ing pirang-pirang kahanan, yen sampeyan ngebor bolongan bunder ...
Wanita cantik kanthi obeng listrik

tanpo tali Screwdriver

0
Apa obeng tanpa kord, apa bor tanpa kabel? Asring istilah obeng tanpa kabel digunakake umume kanggo sawetara jinis, nanging alat individu beda-beda ...