Senen, Juli 22, 2019
penggilingan beton konkrit
atemschutzmaske_copyright

respirator

Topeng Breathing Yen sampeyan ngresiki asam, gas utawa bledug duwur, iki dadi banget mbebayani kanggo kesehatan. Masalah kulit yaiku yen polutan kasebut ora katon ing hawa nafase ....
amazon_multifunktionstool

multifungsi Tool

Alat multi-fungsi kanggo dandan omah. Tugas ing sektor perbaikan omah, kayata sawing, grinding lan polishing, tansah mbutuhake sawetara skill lan alat sing beda. Supaya sampeyan bisa ...
SDS mesin bor

SDS Drill

SDS Drills bisa digunakake fleksibel Latihan SDS klasik minangka sistem ganti cepet kanggo latihan. Sistem iki dikembangake dening perusahaan Bosch 1975. Saka ...
Rotary Hammer

Rotary Hammer

Punapa pucuk putar? Palu pengeboran minangka alat kanggo ngeborake bolongan ing watu harder lan beton padhet. Digunakake ing ngendi ...
Bohrkranz_amazon_bild

pengeboran krah

Ikat pengeboran - alat sing becik kanggo do-it-yourselfers Alat sing paling apik kanggo nggawe-dhewe-dhewe yaiku kerah pengeboran. Ing akeh kahanan sampeyan ngebor bolongan bunder ...
Wanita cantik kanthi obeng listrik

tanpo tali Screwdriver

Apa obeng soko tanpa kabel, apa pengeboran tanpa kabel? Istilah "obeng obeng" asring digunakake kanggo sawetara jinis, nanging piranti pribadi beda.