multifungsi Tool

0
1495
amazon_multifunktionstool

Das multifungsi Tool kanggo dandan omah.

Tugas ing sektor perbaikan omah, kayata gergaji, penggilingan lan polishing, tansah mbutuhake sawetara skill lan alat sing beda. Kanggo mesthekake yen sampeyan ora butuh alat akeh kanggo aktivitas sing luwih cilik, akeh pedagang saiki nggawe manufaktur multifungsi, sing bisa nindakake kegiatan kerajinan kanthi bantuan esai sing beda.

Apa alat multi-fungsi

Piranti multi-fungsi, uga dikenal minangka multitool, minangka alat serbaguna sing asring dipigunakaké déning perupa amatir lan profesional. Piranti kasebut ngayun-ngunahi, saéngga ngowahi multitool, lan bisa ditandingake karo Dremel. Padha nggabungake skills beda saka sektor kerajinan menyang alat, kayata penggilingan, rasping, nglereni, polishing, sawing lan grinding. Amarga iki akeh kemungkinan, alat multifungsi kaya dadi multitalent bener lan helper cilik lan praktis kanggo nggunakake saben dina ing kantor utawa ing omah. Multitools digunakake nalika perlu kanggo nindakake kanthi bener lan piranti listrik biasa, kayata gilingan oscillating utawa jigsaw, ora duwe papan ing kabeh. Ing kasus aktivitas kaya cepet ngiris saka kepala kuku, nglerek lem, penggilingan saka pojok sing cocog, bukaan sendok jubin lan penghapusan kisi-kisi, alat kasebut bisa digunakake kanthi ideal. Ukiran bahan baku kayata logam, plastik utawa kayu gampang dilakoni kanthi bantuan seprai khusus saka Multitool. Sacoro kontras karo piranti konvensional, alat multifungsi dirancang kanthi cara beda, amarga multitool ora puter nanging ngayun-ayunan. Ing kasus iki, kecepatan ora aktif paling sethithik nganti oscillasi 20.000 saben menit lan ing sudut osilasi nganti 3 derajat. Kanggo macem-macem fungsi saka piranti multifungsi, lampiran sing cocog digunakake, sing diwenehake dening Bosch lan panyedhiya liyane minangka aksesori.

Jinis alat multifungsi

Multitools utamané mbédakaké antara alat jaringan lan baterei. Bentenane uga kaluwihan lan cacat saka rong jinis piranti multifungsi diterangake ing ngisor iki.

Kabel Multitools

Piranti multifungsi sing nyambung kabel dioperasèkaké déning kabel daya. Iki nyebabake kinerja sing luwih dhuwur. Akibaté, operasi luwih gedhe, kayata motong kayu lan bahan liyane, bisa dilakoni kanthi gampang. Multitools iki uga mesthekake ing operasi permanen, amarga saiki saiki ora rampung ing wektu apa wae. Mung piranti kasebut minangka kabel daya, sing tansah disambungake utawa mbokmenawa isih bisa dilebokake. Sampeyan uga penting yen kabel kasebut bebas lan aman nalika nggarap jinis alat multi fungsi sing cocog.

Alat tanpa kabel tanpa kabel

Multitools powered battery njaluk daya liwat baterei terpadu, minangka jeneng wis ngetung. Ing kasus sing normal siji nggunakake baterei lithium-ion Volt 18, sing nduweni kapasitas minimal 4 ampere-jam. Piranti multi-fungsi iki dadi luwih populer amarga nduweni kaluwihan trep liwat multitools sing nganggo kabel. Bisa digunakake langsung tanpa nyambung kabel daya. Uga nyegah gawe, amarga ora ana kabel sing kudu dihormati. Sampeyan bisa ngeterake alat multifungsi baterei tanpa masalah, umpamane, saka kamar siji menyang papan liyane, yaiku ing ngendi akeh multitools luwih fleksibel. Amarga kinerja baterei sing terbatas ing piranti kasebut, kemungkinan kasebut diwatesi. Kanggo aktivitas cilik, kayata cockroaching, polishing lan tlatah multitools kasedhiya cocok. Yen ana tugas utama sing mbutuhake daya luwih akeh, kayata nglereni utawa nglereni logam, ana masalah amerga jarak baterei cepet tekan kanthi cara iki. Multitool kabel-kabel luwih cocok kanggo iki. a Rotary Hammer ora ngganti alat multifungsi.

Kriteria panuku kanggo multitools

Bagean ing ngisor iki nggambarake nilai-nilai sing kudu dipertimbangkan nalika mundhut alat multi-fungsi.

daya

Kanggo alat multi fungsi, kinerja banget penting. Ana piranti saka manufaktur merek, sing nawakake kinerja dhuwur saka 300 dadi 350 Watt. Penyedhiya lan versi liya uga nduweni wiji ngisor antarane 190 lan 250 Watt, sing luwih cocok kanggo aktivitas omah sing luwih cilik. Apa sing ora bisa dilalekake ing kinerja Watt yaiku dadi piranti-piranti kasebut. Iki luwih cepet kanthi kurang wattage lan kanthi mangkono ora trep ing operasi. Karakteristik liyane saka daya yaiku kecepatan sing ora aktif, sing nuduhake rotasi per menit saka mesin. Sing luwih dhuwur, kecepatan sing ora aktif saka multitool, luwih dhuwur daya. Kene, penting kanggo miwiti saka pedoman saka 10.000 kanggo revolusi 19.500 saben menit. Minangka wis kasebut, sumber saiki penting kanggo kinerja piranti kasebut. Yen indeks kasebut diwenehake, bisa uga nggunakake multitool kanggo ngilangi sendhi ing kothak kasebut.

Ausstattung

Prinsip, alat multifungsi dilengkapi aksesori sing cocok, sing uga ngliputi sawetara kegunaan. Senadyan kabeh iki, perlu diwenehi perhatian kanggo peralatan kasebut supaya aplikasi sing dikarepake bisa ditindakake. Yen perlu, aksesoris kanggo Multitools bisa tansah dituku, nanging kudu layak kanggo kelas rega. Peralatan multifungsi menehi fungsi sing beda-beda, kayata piranti panyedhep utawa sistem pelepasan cepet. Sistem rilis cepet ngganti lampiran tanpa tombol Allen utawa kunci. Iki ngasilake penanganan sing nyenengake, nylametake wektu lan bisa nerves. Kanggo aktivitas kayata ngilangi kothak, piranti nyedhot cocok banget, amarga iki nyebabake rereged lan bledug. Kanthi piranti kasebut, panyedhal vakum bisa disambungake menyang multitool. Iki dadi solusi kanggo rereget lan bledug asil. Piranti extraction uga disaranake kanthi alasan kesehatan, saengga bledug lan liya-liyane ora dihirup. Multitool disimpen ing kasus sing disedhiyakake. Akeh pedagang ngirim piranti multifungsi sing cocog karo koper, sing uga ngemot aksesori. Koper wis dibutuhake kanggo kabeh alat bunder kasebut.

penanganan

Nalika nggarap alat multi-fungsi, kudu nyaman lan permanen tanpa kerumitan. Kanggo karya sing trep karo piranti kasebut, penting kanggo njaga penanganan sing gampang lan gampang. Iki diwiwiti kanthi gagang sing ergonomically shaped and well-matched in strength. Ing kasus multitool, tombol fungsi kudu bisa dioperasikake kanthi cepet lan gampang. Sampeyan uga penting kanggo nyedhiyani jinis owah-owahan alat. Yen sampeyan ganti lampiran tanpa alat liwat sistem penjepit, sampeyan bisa nyimpen akeh wektu. Kajaba iku, njamin penanganan sing luwih nyaman. Nanging, yen sampeyan perlu piranti kaya wrench Allen utawa obeng obor kanggo ngganti lampiran, butuh luwih suwe. Minangka bobot adhedhasar bobote, perlu diwaspadani bobot saingan pangguna amarga operasi permanen bisa dadi abot karo bobot.

bobot

Ing kasus multitools, bobote uga cocog amarga alat-alat sing dianggo secara permanen ing tangan lan mulane beban kudu sethithik. Kanggo karya sing nyenengake, penting banget yen ora angel banget. Alat multifungsi ngukur rata-rata antarane 1,2 lan 1,5 kilogram.

price

Apa alat multifungsi kanggo biaya, Nanging, ora bisa dijawab ing asas. Luwih, penting kanggo ngerti apa aktivitas sing digunakake kanggo. Yen sampeyan nggunakake akeh multitool anyar ing sawetara kasus, sampeyan ora perlu tuku varian sing paling larang, nanging sing apik ing kelas rega. Iki cocok kanggo hobbyist amatir nganti angler. Nanging, yen digunakake kaping pirang-pirang saben dina lan bisa nindakake kabeh aktivitas sing bisa, penting kanggo tuku alat multifungsi kanthi aksesoris sing berkualitas. Multitool ing sawetara rega ndhuwur dianjurake kanggo tukang utawa peminat DIY sing hasrat. Iki nggawe yakin karo kualitas apik, kualitas apik sing diproses lan ngemot macem-macem fungsi uga asesoris. Sampeyan uga bisa nggunakake alat iki sacara reguler ing sawetara taun.

Produsèn

  • Ana sawetara pedagang sing bisa digunakake kanthi multifungsi:
  • Memories
  • Stanley
  • Worx
  • Flex
  • AEG
  • Mannesmann
  • Black & Decker
  • DeWalt
  • Einhell

Merek utama

Prodhusèn telu sing ndadèkaké Multitool luwih rinci ing ngisor iki.

Makita

antarane akeh daya pribadi, adhedhasar ing Ratingen Makita GmbH nawakake multi-pribadi. Kanthi perusahaan iki, sawetara produk wis jelas lan cukup cilik. Mesin jaringan dhuwur-kinerja lan baterei sing bisa diisi ulang digawe kanthi aksesori lengkap. Piranti multifungsi profesional saka Makita cocok kanggo perbaikan omah lan pengrajin. Utamané karo pribadi multi tanpo tali kayata kualitas Makita DTM51Y1JX8 Unit Makita kasedhiya, kang ora mung kanggo batre dhuwur-kinerja terpadu sing bisa diijolake. Prinsip kasebut, alat Makita nyukupi kebutuhan paling dhuwur ing user-friendliness lan kualitas. Kajaba iku, perusahaan iki uga nawakake sistem koper pangguna-loropaken disebut MAKPAC, nggawa multitool kalebu aksesoris bisa gampang lan disimpen kanthi aman lan diangkut. Pangiriman standar tansah kalebu sawetara aksesoris, sing nutupi kabeh kabutuhan supaya karya bisa miwiti langsung. Saiki sampeyan njaluk 41-Piece aksesoris karo pesawat tuku saka multitool Makita.

tawaran
Makita alat baterei (tanpa batere / pangisi daya, 390 W, 18 V) Indikator DTM51Z
  • Nomer osilasi sing luwes elektron
  • Ganti piranti tanpa owah-alat
  • Alat multifungsi kanggo sawing, pemotongan lan penggilingan
  • Aksesoris ekstensif kanggo macem-macem aplikasi sing wis ana opsional
  • Kanthi proteksi alus lan miwiti maneh

Bosch

Minangka grup produk sukses, perusahaan Gerling Bosch mrodhuksi multitools. Prinsip, alat multifungsi saka Bosch diproses apik lan berkualitas tinggi. Kajaba iku, perusahaan nawakake macem-macem produk lengkap lan layanan customer khusus sing apik. Ing pilihan akeh multitools sing beda, beda antarane garis biru lan ijo. Perkakas biru kasedhiya kanggo tukang, dene ijo sing ditujokake kanggo para penggemar DIY. Malah Bosch nduweni alat multifungsi sing dilengkapi kabel lan baterei. Alat multi-fungsi GOP 300 SCE, sing asalé saka lini produk biru, saiki dadi piranti paling apik ing perusahaan. Sistem bagasi, kayata L-BOXX, khusus banget lan berorientasi customer. Amarga sistem kothak, bisa kanggo ngurutake lan nransfer multitool bebarengan karo asesoris. Kanggo macem-macem aplikasi, Bosch nawakake aksesoris sing berkualitas lan ekstensif kanggo piranti kasebut.

tawaran
Bosch DIY Multifungsi Tool PMF 250 CES pesawat, 4 weruh glathi, sanding pad, Schleifpapierset, scrapers hard, multimeter, 4-tataran ambane mandeg, adaptor vakum luwih resik, cilik (250 W) Tampilan
  • Alat multifungsi PMF 250 CES Set - bantuan universal sing kuat kanggo macem-macem aplikasi
  • Cocog kanggo akeh proyek thanks kanggo aksesoris ekstensif: penggilingan, scraping, sawing, nglereni, nglereni, mecah, polishing
  • Kanthi preselection kecepatan kanggo karya sing kompatibel karo bahan lan karo Bosch Constant electronics, supaya daya tetep tetep sanajan ana ing beban abot
  • Sing bener lan alus dipelehake liwat ujung motong "Curved-Tec" bunder sing nyelipake
  • Njaga ambane sing cepet saka 4 ambane jerone lan uga mbledulake debu kanthi amba kanggo adaptor vakum

sacoro apik

Kanggo alat multifungsi, perusahaan Fein mimpin ing Schwäbisch Gmünd-Bargau. Amarga ngerti-carane gedhe, saiki nawakake multitools sing paling apik. Piranti kasebut gawe uwong yakin ing ndhuwur kabeh kualitase sing paling dhuwur saka bahan sing digunakake, kualitas kerja sing apik lan kinerja sing kuat kaya ngemot kualitas tinggi sing dibangun ing motor. Mulane para perajin milih iki. Alat multifungsi sing paling apik saka Fein yaiku Multimaster FMM 350 Q Top, sing terkenal ing pasar. Multimaster minangka profesional kanggo operasi permanen. Mulane cocok kanggo tukang lan peminat DIY sing entheng, ing ngendi kinerja dhuwur dibutuhake kanthi reguler. Salajengipun, Multitools nawakake kathah aksesoris, ingkang kalebet ing maneka warna set. Amarga beda set, kabeh aplikasi bisa. Saliyane alat multi-fungsi profesional, Fein uga nduweni desain luwih efektif kanggo pamula, kayata FMT 250 W Start.

Alat Multifungsi Renda (350 Watt Fine Performance Motor, QuickIN Quick Release System) Tampilan FMM 350 QSL
  • Motor kinerja dhuwur 350 Watt
  • Getaran tanpa langkah sing luwes, waca E-Cut Precision Bim
  • Pemegang alat StarlockPlus, QuickIN release sistem
  • 3 taun garansi manufaktur
  • Delivery: sanding plate, gumantung sheets 3 sanding (K 60 / 80 / 120 / 180) perforated, piring sanding, perforated Gumantung 3 sanding sheets (K 60 / 80 / 120 / 180) mecah piring Ø 115 mm, njotosi, perforated, gumantung 2 sheets sanding (K 60 / 80 / 180), nyedhot, Fester spatula, e-Cut Long-urip weruh 35 mm, Universal e-Cut saw blade 44 mm, 1 e-Cut Long-urip diving agul-agul 65 mm, babagan HSS weruh agul-agul, babagan carbide weruh agul-agul, carbide rasp (wujud segi telu), perforated, alat plastik

keamanan

Ana uga kacilakan, utamane ing kegiatan kerajinan. Kanthi adhedhasar langkah-langkah safety sing prasaja, sampeyan bisa ngurangi risiko nggunakake piranti multifungsi. Ing ngisor iki, langkah-langkah kasebut dijelasake.

sarung tangan protèktif

Nalika nggarap Multitools, penting kanggo nyandhang sarung tangan pelindung. Sarung tangan uga nglindhungi sampeyan saka lara lan ngethok dening mabur, kripik utawa pecahan. Iku penting yen sarung tangan pelindung wis pas lan ukuran sing bener. Paling apik kanggo nyandhang sarung tangan sing singset, sing duwe permukaan getah.

pangayoman mripat

Nalika nggarap alat multi-fungsi uga ngolah macem-macem bahan mentah, kayata kayu utawa logam, keripik, keripik lan sparks bisa ngubengi. Mata bisa cepet cilaka. Mulane iki luwih apik dilindhungi karo kacamata protèktif. Layar iki kudu disetel individu, supaya ora ngeculake utawa nyenyet. Goggle biasa digawe saka polikarbonat.

pangayoman ambegan

Proteksi pernafasan dibutuhake nalika nggarap bahan, nggawe bledug lan asap beracun. Nalika nggarap alat multi-fungsi, pangayoman kudu dipakai kanggo saluran udara. Sampeyan kudu dicathet, yen dheweke ora nyenyet, utawa ora bisa uga nglangi lan adaptasi banget.

pangayoman krungu

Gumantung ing kinerja sampeyan bisa uga yen alat multi-fungsi sing gegandhengan dadi banget rame. Yen dioperasikake kanthi terus-terusan, efek tekanan swara sing dhuwur ing Eardrum bisa ngrusak. Iki bisa nyebabake karusakan pendengaran sing ora bisa dirampungake lan permanen. Iki kudu dikalahake kanthi menehi perlindungan pangrungu sing berkualitas banget. Proteksi kuping dianjurake ing kene, sing bisa disetel individu ing braket nyekeli. Penting, yen pangayoman pangrungon kanthi ora sengaja ngeculake lan ora ketat.

safety helem

Kanggo mesthekake manawa sirah ora kena cilaka, kripik, keripik kayu utawa logam sajrone aktivitas kanthi alat multi fungsi, perlu kanggo nglengkapi helem kasebut. Helm safety kudu pas karo, ora ngetokake lan ora bisa uga ngeculake. Pentingake yen kandhel saka kacamata dilebokake ing ngisor.

Instruksi safety luwih lanjut

Kanggo karya, disaranake nyandhang sandhangan utawa sandhangan lawas. Alat multifungsi kudu dicenthang kanggo fungsi sadurunge karya manual. Ing kasus piranti sing nyambung menyang jaringan, penting ora ngrusak kabel kasebut. Sampeyan kudu ing ngendi wae ora dadi pamblokiran ing dalan. Iku jelas yen mung negara sing sehat lan sehat digunakake.

tawaranBestseller no 1
Mini Multifunction Tool, Tacklife 3.7V Li-ion Battery Multipurpose Grinder with 3 Variable Speed ​​Settings and 31 Accessories, Rotary tool for many creative projects or home improvement work display
  • Multifunctionality lan versatility - Kanthi kacepetan kacepetan tingkat 3, sampeyan bisa nyetel kacepetan becik kanggo aplikasi, nggawe sampurna kanggo proyek, kayata sharpening, engraving, cleaning, polishing, penggilingan, lan liya-liyane.
  • Aksesoris Ekstra - Aksesoris ekstensif diwenehake ing kothak plastik sing cetha kanggo njaga supaya gampang. Kajaba iku, kabeh lampiran gampang dilampirake lan ganti
  • Nirkabel lan gampang gunakake - Bentuk ergonomis piranti nggawe gampang ditahan ing tangan sampeyan. Thanks kanggo operasi baterei, sampeyan ora entuk maneh kabel daya sing ngganggu nggunakake piranti multifungsi sing luwih maneka warna
  • Penanganan Aman - Kanthi 5000 / 10000 / 15000 RPM RPM, motor punika kuat, kuat lan bisa dipigunakaké sajrone wektu sing luwih cepet tanpa overheating utawa gangguan. Becik kanggo kabeh karya presisi ing jero ruangan lan njobo
  • Paket Klebu: Alat Multifungsi, Alat Kasus (Aksesoris 31), Manual, 24 Bulan Garansi
tawaranBestseller no 2
Makita alat baterei (tanpa batere / pangisi daya, 390 W, 18 V) Indikator DTM51Z
  • Nomer osilasi sing luwes elektron
  • Ganti piranti tanpa owah-alat
  • Alat multifungsi kanggo sawing, pemotongan lan penggilingan
  • Aksesoris ekstensif kanggo macem-macem aplikasi sing wis ana opsional
  • Kanthi proteksi alus lan miwiti maneh
tawaranBestseller no 3
Tacklife RTD35ACL Alat multifungsi sing luwih maju karo aksesoris 80 lan lampiran 3 kanggo kabeh-rounder populer kanggo tukang tangan lan DIY, kalebu. tampilan Cover
  • Apa sawing, nglereni, mecah, nggoreng, penggilingan, shortening utawa rasping ... kabeh skenario aplikasi bisa dilakoni kanthi mung siji alat multifungsi
  • Kecepatan adjustable lan switch ON / OFF cocok kanggo operasi sing tepat lan dikontrol. Presentasi getaran vibrasi terus-terusan karo 10,000 rpm / min - 32,000 rpm Getaran per menit kanggo bahan sing cocog karo materi
  • Motor kinerja dhuwur 135 Watt kuat kanggo kecepatan pamotongan maksimum, ngaktifake sampeyan entuk pekerjaan kanthi cepet
  • Proteksi tambahan proteksi nglindhungi sparks lan njamin safety maksimum. Owahan cepet lan gampang maneka warna aksesoris thanks kanggo aksesori 80 lan lampiran 3
  • Paket Kalebu: Alat Multifungsi, Alat Kasus, Aksesoris (Pengawal Tambahan, Panduan Blade, Hood Proteksi, Pemandu Fleksibel), Manual, 24 Months Warranty
tawaranBestseller no 4
Aksesoris Kit, Tacklife ARTO2C 282-Piece multi-waé aksesoris pesawat kanggo multi-alat aksesoris Universal Super gampang kanggo nglereni, mecah, polishing, ngebur lan engraving karo Mbeta Case Tampilan
  • Aksesori multi-macem - Nggolek aksesoris serbaguna. Kanggo nglereni, mecah, polishing, ngebor, engraving, ngasah utawa ngresiki, set aksesoris meets macem-macem syarat
  • 4 piece collet- Collet penting banget kanggo instalasi aksesori. Kene mung papat tambahan clamping tongs (1.6mm, 2.3mm, 3.2mm) klebu. Iki ngidini aksesori cepet lan gampang aksesoris
  • Kasus plastik sing kuat - Kasus sing digawe saka PC kuat, tahan-tahan lan bisa digunakake maneh. Kabeh aksesoris bisa disetel ing mbukak, sanajan set aksesoris digawa utawa ditindakake ing endi wae
  • Aplikasi Ekstensif - Aksesoris iki bisa mbenake, ngolah lan nghiasi ing jade, keramik, genteng, kaca, kayu, plastik, logam, stainless steel lan paduan
  • Isi: Tacklife 282 aksesori serbaguna (aksesori serbaguna cocok untuk alat multifungsi Tacklife RTD35ACL atau alat yang sama merek lain)
tawaranBestseller no 5
Dremel baterei multi-alat 8220-5 / 65 (Platinum Edition, 2x 2,0 Ah baterei, pangisi daya, 65tlg aksesoris kit, kothak alat aluminium, karton, 12 Volt, kacepetan idling: 5000 -33000 U / min) Tampilan
  • Alat tanpa kabel cordless 8220 - fleksibel lan gampang ditangani aplikasi
  • Tansah siap tumindak lan becik kanggo nuntut karya anyar karo 12V Li-Ion 2.0 Ah baterai kanthi Electronic Cell Protection
  • Gampang ndeleng workpiece thanks menyang lampu LED movable 360 ing ngarep piranti
  • Hasil sing paling apik malah diakoni kanthi sauntara kanthi kinerja motor kanthi motor
  • Lingkup sumber :. Dremel 8220, baterei 2x, pangisi daya, 65 pcs aksesoris, tliti nangani, Tabel modeling, kabupaten lan podo Cutter, Cutting Kit, protèktif lampiran hoods, cilik alat aluminium (8710364079933)
tawaranBestseller no 6
Bosch Multifungsi Tool PMF 350 CES (3x weruh glathi, sanding pad, 6x makalah abrasive, suitcases, kanggo Starlock lan Starlock Plus aksesoris, 350 Watt) Tampilan
  • Daya tarik banget kanggo do-it-yourselfers - Apa panggilingan, scraping, sawing, pemotongan, pemotongan, penggilingan utawa polishing - amarga akeh aksesoris, akeh aplikasi sing bisa
  • Nindakake ambane nglereni karo ambane ambane 4 lan genggaman anti-geter kanggo pitunjuk optimal
  • Pencahayaan optimal saka wilayah sing digunakake thanks kanggo pita cahya 180 ° lan sedheng debu mecah kanthi panyesak vakum
  • Kanthi antarmuka Starlock kanggo transmisi daya sing paling luweh lan owah-owahan alat sing gampang liwat sistem AutoClic
  • Lingkup sumber: PMF 350 CES, babagan weruh agul-agul ACZ 85 EB, diving agul-agul AIZ 32 EPC, diving agul-agul PAII 65 APB, delta sanding plate AVZ 93 G, 6 pcs. Sanding kertas, genggaman anti-getaran, stop-depth 4, ekstraksi debu, kasus (3165140828567)
tawaranBestseller no 7
Alat Multifungsi Dremel 3000-1 / 25 EZ (25tgl Aksesori Set, Lampiran, Kasus Alat, 130 Watt) Tampilan
  • Alat multifungsi 3000-1 / 25 EZ - kinerja optimal karo 130 Watt motor
  • Nyoba gaweyan amarga owah-owahan alat prasaja lan penanganan sing gampang
  • Setelan kecepatan variabel ngidini aplikasi sing tepat
  • Alat kasebut kompak lan ergonomis amarga desain trendi
  • Cakupan pengiriman: 3000-1 / 25 EZ, poros fleksibel, aksesoris 25 termasuk SpeedClic, membawa kasus (8710364074686)
tawaranBestseller no 8
Alat Multifungsi Tacklife RTD37AC 200 Watt nganggo 64-pcs. Set aksesoris, batang fleksibel, kinerja apik becik kanggo karya DIY (kalebu kothak alat, kacepetan tanpa wayahe: 10000-40000 rpm) Tampilan
  • Kuat 200 watt motor - Alat multifungsi kuat banget versatile. Piranti becik kanggo panggilingan, penggilingan, nglereni, ngebor, ukiran, engraving lan polishing
  • Kontrol kacepetan sing tepat - Alat iki nduweni tampilan LCD lan ngidini kontrol kacepetan sing tepat. Tinimbang ngoper tombol kontrol, kacepetan bisa disetel kanthi mencet tombol oranye (+, -) ing langkah 40er
  • Pengaturan kecepatan variabel - Kecepatan maksimal yaiku 40000 RPM. Sampeyan bisa nyetel kacepetan antarane 10000 lan 40000 rpm gumantung saka aplikasi (nomer 10 = 10000 rpm)
  • Lampiran ekstensif - Setel dilengkapi aksesoris 60 lan 4 lampiran. Poros fleksibel nyedhiyakake keluwesan luwih akeh lan luwih gampang ditahan. Perlindhungan tutup sing mentas ditambahake nglindhungi sparks mabur lan njamin safety maksimum
  • Isi Paket - Alat Multifungsi RTD37AC, 64-pcs. Set aksesoris, batang fleksibel, alat alat, manual pangguna, garansi wulan 24
tawaranBestseller no 9
Dremel multitool 4000-4 / 65 EZ (65tlg aksesoris kit, batang fleksibel, Lingkaran Cutter, suitcases, 175 Watt) Tampilan
  • Alat multifungsi 4000-4 / 65 - kuat lan tepat kabeh-rounder
  • Kontrol kecepatan variabel (5.000-35.000 rpm) kanggo akeh aplikasi
  • Watt 175 watt motor kanggo kinerja optimal
  • Kaloro rong lampiran unik - kanggo luwih fleksibel lan presisi
  • Cakupan pengiriman: Dremel 4000, poros fleksibel, aksesoris 65, pemotong melingkar dan paralel, tabel pemodelan, pegangan presisi, membawa kasus (8710364074723)
tawaranBestseller no 10
Black + Decker sabuk sander KA900E karo nyedhot - sanding mesin kanggo kayu, logam, watu, plester, Keramik kothak lan plastik - Kanggo mecah, key, sharpening lan aman teyeng - ngukur tape: 451 x 13mmAnzeige
  • Mesin sabuk sabuk nyengsemake karo kemungkinan aplikasi serbaguna kayata cleaning keyholes, bentuk kayu, sanding permukaan lan lengkung sing mlengkung lan luwih akeh
  • Kuat: Penggilingan sabuk kanthi lengen mecah nyengsemake nyengsem karo motor 350W kuat - pangopènan materi sing paling optimal lan kemajuan karya kanthi cepet, sanajan ing hard tekan panggonan
  • Bebas sanding: Prodhut bledug akselerasi cyclonic dibangun ing file pita nyedhiyakake extraction bledug sing efisien kanggo lingkungan lingkungan sing resik
  • Kontrol maksimal: Sistem paweling lan sabuk pusat ningkatake njamin finish permukaan sampurna tanpa slipping sabuk sanding nalika sanding
  • Cakupan pengiriman: 1x sander sabuk dengan 13mm langsung lengan dan kecepatan variabel, 3x sanding belt / 2 year warranty

Cathetan:

Pitutur pitakon kanggo piranti multi-fungsi

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...