multifungsi Tool

0
2172
amazon_multifunktionstool

Das multifungsi Tool kanggo dandan omah.

Tugas ing sektor perbaikan omah, kayata gergaji, penggilingan lan polishing, tansah mbutuhake sawetara skill lan alat sing beda. Kanggo mesthekake yen sampeyan ora butuh alat akeh kanggo aktivitas sing luwih cilik, akeh pedagang saiki nggawe manufaktur multifungsi, sing bisa nindakake kegiatan kerajinan kanthi bantuan esai sing beda.

Apa alat multi-fungsi

Piranti multi-fungsi, uga dikenal minangka multitool, minangka alat serbaguna sing asring dipigunakaké déning perupa amatir lan profesional. Piranti kasebut ngayun-ngunahi, saéngga ngowahi multitool, lan bisa ditandingake karo Dremel. Padha nggabungake skills beda saka sektor kerajinan menyang alat, kayata penggilingan, rasping, nglereni, polishing, sawing lan grinding. Amarga iki akeh kemungkinan, alat multifungsi kaya dadi multitalent bener lan helper cilik lan praktis kanggo nggunakake saben dina ing kantor utawa ing omah. Multitools digunakake nalika perlu kanggo nindakake kanthi bener lan piranti listrik biasa, kayata gilingan oscillating utawa jigsaw, ora duwe papan ing kabeh. Ing kasus aktivitas kaya cepet ngiris saka kepala kuku, nglerek lem, penggilingan saka pojok sing cocog, bukaan sendok jubin lan penghapusan kisi-kisi, alat kasebut bisa digunakake kanthi ideal. Ukiran bahan baku kayata logam, plastik utawa kayu gampang dilakoni kanthi bantuan seprai khusus saka Multitool. Sacoro kontras karo piranti konvensional, alat multifungsi dirancang kanthi cara beda, amarga multitool ora puter nanging ngayun-ayunan. Ing kasus iki, kecepatan ora aktif paling sethithik nganti oscillasi 20.000 saben menit lan ing sudut osilasi nganti 3 derajat. Kanggo macem-macem fungsi saka piranti multifungsi, lampiran sing cocog digunakake, sing diwenehake dening Bosch lan panyedhiya liyane minangka aksesori.

Jinis alat multifungsi

Multitools utamané mbédakaké antara alat jaringan lan baterei. Bentenane uga kaluwihan lan cacat saka rong jinis piranti multifungsi diterangake ing ngisor iki.

Kabel Multitools

Piranti multifungsi sing nyambung kabel dioperasèkaké déning kabel daya. Iki nyebabake kinerja sing luwih dhuwur. Akibaté, operasi luwih gedhe, kayata motong kayu lan bahan liyane, bisa dilakoni kanthi gampang. Multitools iki uga mesthekake ing operasi permanen, amarga saiki saiki ora rampung ing wektu apa wae. Mung piranti kasebut minangka kabel daya, sing tansah disambungake utawa mbokmenawa isih bisa dilebokake. Sampeyan uga penting yen kabel kasebut bebas lan aman nalika nggarap jinis alat multi fungsi sing cocog.

Alat tanpa kabel tanpa kabel

Multitools powered battery njaluk daya liwat baterei terpadu, minangka jeneng wis ngetung. Ing kasus sing normal siji nggunakake baterei lithium-ion Volt 18, sing nduweni kapasitas minimal 4 ampere-jam. Piranti multi-fungsi iki dadi luwih populer amarga nduweni kaluwihan trep liwat multitools sing nganggo kabel. Bisa digunakake langsung tanpa nyambung kabel daya. Uga nyegah gawe, amarga ora ana kabel sing kudu dihormati. Sampeyan bisa ngeterake alat multifungsi baterei tanpa masalah, umpamane, saka kamar siji menyang papan liyane, yaiku ing ngendi akeh multitools luwih fleksibel. Amarga kinerja baterei sing terbatas ing piranti kasebut, kemungkinan kasebut diwatesi. Kanggo aktivitas cilik, kayata cockroaching, polishing lan tlatah multitools kasedhiya cocok. Yen ana tugas utama sing mbutuhake daya luwih akeh, kayata nglereni utawa nglereni logam, ana masalah amerga jarak baterei cepet tekan kanthi cara iki. Multitool kabel-kabel luwih cocok kanggo iki. a Rotary Hammer ora ngganti alat multifungsi.

Kriteria panuku kanggo multitools

Bagean ing ngisor iki nggambarake nilai-nilai sing kudu dipertimbangkan nalika mundhut alat multi-fungsi.

daya

Kanggo alat multi fungsi, kinerja banget penting. Ana piranti saka manufaktur merek, sing nawakake kinerja dhuwur saka 300 dadi 350 Watt. Penyedhiya lan versi liya uga nduweni wiji ngisor antarane 190 lan 250 Watt, sing luwih cocok kanggo aktivitas omah sing luwih cilik. Apa sing ora bisa dilalekake ing kinerja Watt yaiku dadi piranti-piranti kasebut. Iki luwih cepet kanthi kurang wattage lan kanthi mangkono ora trep ing operasi. Karakteristik liyane saka daya yaiku kecepatan sing ora aktif, sing nuduhake rotasi per menit saka mesin. Sing luwih dhuwur, kecepatan sing ora aktif saka multitool, luwih dhuwur daya. Kene, penting kanggo miwiti saka pedoman saka 10.000 kanggo revolusi 19.500 saben menit. Minangka wis kasebut, sumber saiki penting kanggo kinerja piranti kasebut. Yen indeks kasebut diwenehake, bisa uga nggunakake multitool kanggo ngilangi sendhi ing kothak kasebut.

Ausstattung

Prinsip, alat multifungsi dilengkapi aksesori sing cocok, sing uga ngliputi sawetara kegunaan. Senadyan kabeh iki, perlu diwenehi perhatian kanggo peralatan kasebut supaya aplikasi sing dikarepake bisa ditindakake. Yen perlu, aksesoris kanggo Multitools bisa tansah dituku, nanging kudu layak kanggo kelas rega. Peralatan multifungsi menehi fungsi sing beda-beda, kayata piranti panyedhep utawa sistem pelepasan cepet. Sistem rilis cepet ngganti lampiran tanpa tombol Allen utawa kunci. Iki ngasilake penanganan sing nyenengake, nylametake wektu lan bisa nerves. Kanggo aktivitas kayata ngilangi kothak, piranti nyedhot cocok banget, amarga iki nyebabake rereged lan bledug. Kanthi piranti kasebut, panyedhal vakum bisa disambungake menyang multitool. Iki dadi solusi kanggo rereget lan bledug asil. Piranti extraction uga disaranake kanthi alasan kesehatan, saengga bledug lan liya-liyane ora dihirup. Multitool disimpen ing kasus sing disedhiyakake. Akeh pedagang ngirim piranti multifungsi sing cocog karo koper, sing uga ngemot aksesori. Koper wis dibutuhake kanggo kabeh alat bunder kasebut.

penanganan

Nalika nggarap alat multi-fungsi, kudu nyaman lan permanen tanpa kerumitan. Kanggo karya sing trep karo piranti kasebut, penting kanggo njaga penanganan sing gampang lan gampang. Iki diwiwiti kanthi gagang sing ergonomically shaped and well-matched in strength. Ing kasus multitool, tombol fungsi kudu bisa dioperasikake kanthi cepet lan gampang. Sampeyan uga penting kanggo nyedhiyani jinis owah-owahan alat. Yen sampeyan ganti lampiran tanpa alat liwat sistem penjepit, sampeyan bisa nyimpen akeh wektu. Kajaba iku, njamin penanganan sing luwih nyaman. Nanging, yen sampeyan perlu piranti kaya wrench Allen utawa obeng obor kanggo ngganti lampiran, butuh luwih suwe. Minangka bobot adhedhasar bobote, perlu diwaspadani bobot saingan pangguna amarga operasi permanen bisa dadi abot karo bobot.

bobot

Ing kasus multitools, bobote uga cocog amarga alat-alat sing dianggo secara permanen ing tangan lan mulane beban kudu sethithik. Kanggo karya sing nyenengake, penting banget yen ora angel banget. Alat multifungsi ngukur rata-rata antarane 1,2 lan 1,5 kilogram.

price

Apa alat multifungsi kanggo biaya, Nanging, ora bisa dijawab ing asas. Luwih, penting kanggo ngerti apa aktivitas sing digunakake kanggo. Yen sampeyan nggunakake akeh multitool anyar ing sawetara kasus, sampeyan ora perlu tuku varian sing paling larang, nanging sing apik ing kelas rega. Iki cocok kanggo hobbyist amatir nganti angler. Nanging, yen digunakake kaping pirang-pirang saben dina lan bisa nindakake kabeh aktivitas sing bisa, penting kanggo tuku alat multifungsi kanthi aksesoris sing berkualitas. Multitool ing sawetara rega ndhuwur dianjurake kanggo tukang utawa peminat DIY sing hasrat. Iki nggawe yakin karo kualitas apik, kualitas apik sing diproses lan ngemot macem-macem fungsi uga asesoris. Sampeyan uga bisa nggunakake alat iki sacara reguler ing sawetara taun.

Produsèn

  • Ana sawetara pedagang sing bisa digunakake kanthi multifungsi:
  • Memories
  • Stanley
  • Worx
  • Flex
  • AEG
  • Mannesmann
  • Black & Decker
  • DeWalt
  • Einhell

Merek utama

Prodhusèn telu sing ndadèkaké Multitool luwih rinci ing ngisor iki.

Makita

antarane akeh daya pribadi, adhedhasar ing Ratingen Makita GmbH nawakake multi-pribadi. Kanthi perusahaan iki, sawetara produk wis jelas lan cukup cilik. Mesin jaringan dhuwur-kinerja lan baterei sing bisa diisi ulang digawe kanthi aksesori lengkap. Piranti multifungsi profesional saka Makita cocok kanggo perbaikan omah lan pengrajin. Utamané karo pribadi multi tanpo tali kayata kualitas Makita DTM51Y1JX8 Unit Makita kasedhiya, kang ora mung kanggo batre dhuwur-kinerja terpadu sing bisa diijolake. Prinsip kasebut, alat Makita nyukupi kebutuhan paling dhuwur ing user-friendliness lan kualitas. Kajaba iku, perusahaan iki uga nawakake sistem koper pangguna-loropaken disebut MAKPAC, nggawa multitool kalebu aksesoris bisa gampang lan disimpen kanthi aman lan diangkut. Pangiriman standar tansah kalebu sawetara aksesoris, sing nutupi kabeh kabutuhan supaya karya bisa miwiti langsung. Saiki sampeyan njaluk 41-Piece aksesoris karo pesawat tuku saka multitool Makita.

Makita alat baterei (tanpa batere / pangisi daya, 390 W, 18 V) Indikator DTM51Z
  • Nomer osilasi sing luwes elektron
  • Ganti piranti tanpa owah-alat
  • Alat multifungsi kanggo sawing, pemotongan lan penggilingan
  • Aksesoris ekstensif kanggo macem-macem aplikasi sing wis ana opsional
  • Kanthi proteksi alus lan miwiti maneh

Bosch

Minangka grup produk sukses, perusahaan Gerling Bosch mrodhuksi multitools. Prinsip, alat multifungsi saka Bosch diproses apik lan berkualitas tinggi. Kajaba iku, perusahaan nawakake macem-macem produk lengkap lan layanan customer khusus sing apik. Ing pilihan akeh multitools sing beda, beda antarane garis biru lan ijo. Perkakas biru kasedhiya kanggo tukang, dene ijo sing ditujokake kanggo para penggemar DIY. Malah Bosch nduweni alat multifungsi sing dilengkapi kabel lan baterei. Alat multi-fungsi GOP 300 SCE, sing asalé saka lini produk biru, saiki dadi piranti paling apik ing perusahaan. Sistem bagasi, kayata L-BOXX, khusus banget lan berorientasi customer. Amarga sistem kothak, bisa kanggo ngurutake lan nransfer multitool bebarengan karo asesoris. Kanggo macem-macem aplikasi, Bosch nawakake aksesoris sing berkualitas lan ekstensif kanggo piranti kasebut.

tawaran
Alat Multifunction Bosch PMF 250 CES Set (250 Watt, ing kasus) tampilan
  • Alat multifungsi PMF 250 CES Set - bantuan universal sing kuat kanggo macem-macem aplikasi
  • Cocog kanggo akeh proyek thanks kanggo aksesoris ekstensif: penggilingan, scraping, sawing, nglereni, nglereni, mecah, polishing
  • Kanthi preselection kecepatan kanggo karya sing kompatibel karo bahan lan karo Bosch Constant electronics, supaya daya tetep tetep sanajan ana ing beban abot
  • Sing bener lan alus dipelehake liwat ujung motong "Curved-Tec" bunder sing nyelipake
  • Njaga ambane sing cepet saka 4 ambane jerone lan uga mbledulake debu kanthi amba kanggo adaptor vakum

sacoro apik

Kanggo alat multifungsi, perusahaan Fein mimpin ing Schwäbisch Gmünd-Bargau. Amarga ngerti-carane gedhe, saiki nawakake multitools sing paling apik. Piranti kasebut gawe uwong yakin ing ndhuwur kabeh kualitase sing paling dhuwur saka bahan sing digunakake, kualitas kerja sing apik lan kinerja sing kuat kaya ngemot kualitas tinggi sing dibangun ing motor. Mulane para perajin milih iki. Alat multifungsi sing paling apik saka Fein yaiku Multimaster FMM 350 Q Top, sing terkenal ing pasar. Multimaster minangka profesional kanggo operasi permanen. Mulane cocok kanggo tukang lan peminat DIY sing entheng, ing ngendi kinerja dhuwur dibutuhake kanthi reguler. Salajengipun, Multitools nawakake kathah aksesoris, ingkang kalebet ing maneka warna set. Amarga beda set, kabeh aplikasi bisa. Saliyane alat multi-fungsi profesional, Fein uga nduweni desain luwih efektif kanggo pamula, kayata FMT 250 W Start.

Alat Multifungsi Renda (350 Watt Fine Performance Motor, QuickIN Quick Release System) Tampilan FMM 350 QSL
  • Motor kinerja dhuwur 350 Watt
  • Getaran tanpa langkah sing luwes, waca E-Cut Precision Bim
  • Pemegang alat StarlockPlus, QuickIN release sistem
  • 3 taun garansi manufaktur
  • Delivery: sanding plate, gumantung sheets 3 sanding (K 60 / 80 / 120 / 180) perforated, piring sanding, perforated Gumantung 3 sanding sheets (K 60 / 80 / 120 / 180) mecah piring Ø 115 mm, njotosi, perforated, gumantung 2 sheets sanding (K 60 / 80 / 180), nyedhot, Fester spatula, e-Cut Long-urip weruh 35 mm, Universal e-Cut saw blade 44 mm, 1 e-Cut Long-urip diving agul-agul 65 mm, babagan HSS weruh agul-agul, babagan carbide weruh agul-agul, carbide rasp (wujud segi telu), perforated, alat plastik

keamanan

Ana uga kacilakan, utamane ing kegiatan kerajinan. Kanthi adhedhasar langkah-langkah safety sing prasaja, sampeyan bisa ngurangi risiko nggunakake piranti multifungsi. Ing ngisor iki, langkah-langkah kasebut dijelasake.

sarung tangan protèktif

Nalika nggarap Multitools, penting kanggo nyandhang sarung tangan pelindung. Sarung tangan uga nglindhungi sampeyan saka lara lan ngethok dening mabur, kripik utawa pecahan. Iku penting yen sarung tangan pelindung wis pas lan ukuran sing bener. Paling apik kanggo nyandhang sarung tangan sing singset, sing duwe permukaan getah.

pangayoman mripat

Nalika nggarap alat multi-fungsi uga ngolah macem-macem bahan mentah, kayata kayu utawa logam, keripik, keripik lan sparks bisa ngubengi. Mata bisa cepet cilaka. Mulane iki luwih apik dilindhungi karo kacamata protèktif. Layar iki kudu disetel individu, supaya ora ngeculake utawa nyenyet. Goggle biasa digawe saka polikarbonat.

pangayoman ambegan

Proteksi pernafasan dibutuhake nalika nggarap bahan, nggawe bledug lan asap beracun. Nalika nggarap alat multi-fungsi, pangayoman kudu dipakai kanggo saluran udara. Sampeyan kudu dicathet, yen dheweke ora nyenyet, utawa ora bisa uga nglangi lan adaptasi banget.

pangayoman krungu

Gumantung ing kinerja sampeyan bisa uga yen alat multi-fungsi sing gegandhengan dadi banget rame. Yen dioperasikake kanthi terus-terusan, efek tekanan swara sing dhuwur ing Eardrum bisa ngrusak. Iki bisa nyebabake karusakan pendengaran sing ora bisa dirampungake lan permanen. Iki kudu dikalahake kanthi menehi perlindungan pangrungu sing berkualitas banget. Proteksi kuping dianjurake ing kene, sing bisa disetel individu ing braket nyekeli. Penting, yen pangayoman pangrungon kanthi ora sengaja ngeculake lan ora ketat.

safety helem

Kanggo mesthekake manawa sirah ora kena cilaka, kripik, keripik kayu utawa logam sajrone aktivitas kanthi alat multi fungsi, perlu kanggo nglengkapi helem kasebut. Helm safety kudu pas karo, ora ngetokake lan ora bisa uga ngeculake. Pentingake yen kandhel saka kacamata dilebokake ing ngisor.

Instruksi safety luwih lanjut

Kanggo karya, disaranake nyandhang sandhangan utawa sandhangan lawas. Alat multifungsi kudu dicenthang kanggo fungsi sadurunge karya manual. Ing kasus piranti sing nyambung menyang jaringan, penting ora ngrusak kabel kasebut. Sampeyan kudu ing ngendi wae ora dadi pamblokiran ing dalan. Iku jelas yen mung negara sing sehat lan sehat digunakake.

tawaranBestseller no 1
Alat Multifungsi Bosch PMF 220 CE (220 Watt, kanggo Aksesoris Starlock, ing kasus) Tampilan
  • Alat multifungsi PMF 220 CE - asisten fleksibel panjenengan
  • Kanggo aksesoris ekstensif thanks kanggo aksesoris ekstensif: penggilingan, scraping, sawing, nglereni, nglereni, mecah, polishing
  • Ndhaga njero cetha pas kanthi 4 mandheg ambane jerone
  • Kanthi antarmuka Starlock kanggo transmisi daya sing paling luweh lan owah-owahan alat sing gampang karo sekrup universal
  • Lingkup sumber: PMF 220 CE, babagan weruh agul-agul ACZ 85 EB, diving agul-agul AIZ 32 EPC, delta sanding plate AVZ 93 G, 6 pcs. Schleifpapierset, 4-tataran ambane mandeg, tombol Allen, cilik (3165140828482)
tawaranBestseller no 2
Alat macem-macem, alat ngowahi GOXAWEE kanthi aksesoris 140, chip tanpa kunci Multipro lan batang fleksibel kanggo pedagang lan penggemar DIY
  • ★ 140 Aksesoris & lampiran: Alat macem-macem iki ngemot poros fleksibel - kaya pena kanggo proyek sing tepat; Pelindung proteksi nglindhungi saka cemilan nalika nglereni lan mecah; Locator penggerek mbantu karo tliti kerja ing kayu. Cakram pemotong berlian minangka tips paling apik kanggo kaca, keramik, jubin lantai lan saliyane 140 aksesoris kanggo macem-macem proyek DIY.
  • ★ Multipro keyless chuck: Thanks kanggo lampiran iki, sampeyan bisa ngganti aksesoris ing alat ngowahi kanthi cepet lan gampang. Alat ngowahi GOXAWEE nampa aksesoris saka shal 0,5-3,2mm, luwih kompatibel tinimbang liyane.
  • ★ giling gilingan multi-tujuan: Cocog kanggo nglereni, pamisahan, pengeboran, ukiran, mecah, panggilingan, polish, reresik, scraping, ngasah, mbentuk, lsp. Kabeh aplikasi sing beda iki bisa fokus ing siji alat!
  • ★ Kecepetan sing bisa diatur: 5 tingkat kacepetan variabel (8000-30000 RPM) trep kanggo operasi sing tepat. Kacepetan alon kanggo ngresiki nganggo sikat kabel, kacepetan dhuwur sing cocog kanggo panggilingan, motong, scraping.
  • ★ Idea hadiah kanggo para pecinta DIY: Paket nganggo tas bawaan sing sampurna, bobot entheng kanggo gampang nggawa! Alat multifungsi GOXAWEE minangka penolong apik kanggo tukang lan ide hadiah apik kanggo para pecinta DIY!
tawaranBestseller no 3
Alat Multifunctional Einhell TE-MG 300 EQ (300 W, kacepetan & elektronik terus-terusan, kalebu pilihan agul-agul saw, kertas pasir, scraper, penunjuk kasus transportasi
  • Motor 300 Watt kuat kanggo tuntutan kinerja paling dhuwur.
  • Kunci kunci lan kunci alat sing cepet-release kanggo owah-owahan aksesoris sing canggih lan alat. Luwih kaping pindho alat panyedhiya. Aman lan nyaman kanthi genggeman alus.
  • Kacepetan elektronik kanggo materi lan aplikasi sing berorientasi aplikasi. Amarga elektronik tetep ora mundhut kacepetan dhuwur.
  • Termasuk piranti ekstraksi debu gratis lan adaptor ekstraksi bledug praktis.
  • Kalebu HCS lan bim-terjun weruh agul-agul, 2x Segmental, a scraper, piring sanding segitiga, 6 makalah abrasive ing transportasi lan panyimpenan cilik praktis
Bestseller no 4
Makita alat baterei (tanpa batere / pangisi daya, 390 W, 18 V) Indikator DTM51Z
  • Nomer osilasi sing luwes elektron
  • Ganti piranti tanpa owah-alat
  • Alat multifungsi kanggo sawing, pemotongan lan penggilingan
  • Aksesoris ekstensif kanggo macem-macem aplikasi sing wis ana opsional
  • Kanthi proteksi alus lan miwiti maneh
tawaranBestseller no 5
TROTEC 4420000101 PMTS 10-230V Alat Multifunction kanthi sistem pelepasan cepet, motor 300W, aksesoris ekstensif, tampilan kasus transportasi
  • Kanthi ngemot daya kasebut, sampeyan bisa miwiti proyek sampeyan langsung - plug in lan go. Wiwitan PMTS 10-230V standar standar kanggo miwiti motor 300 W sing kuat, sing ora bisa nindakake tugas sing paling angel. Sawise diuripake, iku bakal dadi osilasi kanthi permanen lan bisa dipercaya nganti 21.000 kaping saben menit - terus-terusan tetep bisa diatur kanggo wektu lan aplikasi sing cocog.
  • Amarga operasi plug praktis, PMTS 10-230V cocog banget kanggo kerja-kerja renovasi sing mbuwang wektu, amarga sampeyan ora kudu menehi perhatian marang kapasitas baterei nalika nggunakake alat multi-fungsi iki. Kajaba iku, kanggo daya AC, macem-macem bahan kayata kayu, logam, plastik utawa keramik bisa diproses kanthi cepet kanthi kemajuan kerja kanthi cepet. Sudut osilasi gedhe 3,2 derajat njamin gaweyan sing tepat.
  • Supaya sampeyan bisa nggarap PMTS 10-230V kanthi konsentrasi lan bebas keletihan, penekanan khusus dilebokake ing desain ergonomik nalika ngrancang alat multi-fungsi iki, mula iku piranti, sing dirancang supaya gampang digayuh, ditata kanthi apik. Sertakan softgrip tengah nawakake ditahan kanthi optimal lan susunan saklar sing dipikirake ngaktifake operasi tangan siji sing fleksibel kanthi imbuhan nomer getaran.
  • Yen lampiran kudu diganti, iki bisa ditindakake kanthi cepet lan gampang nganggo PMTS 10-230V kanthi nggunakake sistem pelepasan cepet. Mung narik pengungkit pengepit, ganti lampiran tanpa alat lan posisi kanthi beda ing salah sawijining 12 arah bisa digunakake.
  • Scope kiriman: 1 x alat multifungsi PMTS 10‑230V, 1 x scraper HCS SC 80/30 (kanggo ngilangi tisu adesif, silikon, mortar lan cat), segmen 1 x weruh agul-agul HSS SM 85/20 (kanggo kayu lan logam), 1 x plunge sawihe dikethok BIM CS 75/25 kanggo (kayu, plastik, GRP, ringan lan logam tanpa ferrous), 1 x terjun weruh agul-agul HCS CS 95/40 (kanggo kayu, plesteron lan plastik alus), piring sanding Delta, 1 x segitiga segara Velcro kanggo kayu, 12 x segitiga Velcro sanding kanggo logam, cilik 6 sisipan
Bestseller no 6
Alat macem-macem, alat ngowahi Tacklife, kacepetan luwes kanthi aksesoris 80 lan 4 lampiran, batang fleksibel kanggo tampilan karya DIY RTD35AC
  • 🔨4 lampiran khusus - batang fleksibel, instruksi nglereni, genggeman alus, pandhuan nglereni. Aksesoris 4 iki supaya proyek pas sampeyan luwih trep lan efisien
  • Aksesoris kualitas sing apik- 80 aksesoris kanggo macem-macem proyek DIY. Aksesoris ekstensif dilebokake ing kothak plastik sing bening kanggo tetep apik. Kajaba iku, kabeh lampiran bisa dipasang lan gampang diganti
  • 🔨6 tingkat kontrol kecepatan variabel - Kacepetan motor bisa terus dilanjutake saka 10 nganti 000 révolusi lan tetep ora owah sanajan sawise istirahat saka pamindhahan kerja kanggo ngalih mati / mati sing kapisah
  • 🔨Multi-tool-Apa sawing, motong, mecah, scraping, milling, cut, shortening or rasping ... kabeh skenario aplikasi iki bisa ditindakake kanthi mung alat multi-fungsi
  • 🔨 Idea hadiah sing apik kanggo para pecinta DIY - kabeh ana ing kasus sing paling portabel! Alat Rotter, kasus alat, aksesoris (gagang bantu, potong, protèktif, poros fleksibel), manual
tawaranBestseller no 7
Alat multi-fungsi TROTEC PMTS 10-20V, kalebu aksesoris ekstensif, kasus transportasi lan pangisi daya cepet cepet
  • A TRUA ALL-ROUNDER - PMTS 10-20V duwe baterei lionium-20 V sing ora ana efek memori lan ora ana sing nguya. Baterei multi-Flexpower bisa digabung kanthi fleksibel karo alat tanpa kabel liyane.
  • SULIT ERRONOMIK lan KOLEKI - Piranti kita dirancang kanthi ergonomis kanggo pangguna. Sertifikasi genggeman alus sing digetik ing omah nawakake genggeman sing apik. Aktifake fungsi pengeboran palu kanthi saklar puteran sing gampang diakses.
  • A FLEXIBLE ALL-ROUNDER - PMTS 10-20V wis ana ing sisih sampeyan kanggo gawean renovasi. Apa grinding, scraping, sawing utawa cut - kabeh bisa nggunakake alat iki.
  • ADVANTAGE FLEXPOWER - Thanks kanggo pangisi daya cepet kanthi wektu pangisi daya mung 1 jam lan otomatis dipateni otomatis, baterei minangka bathi nyata. Kajaba iku, ana tampilan kapasitas batere telung tingkat terintegrasi, pangguna bisa ndeleng kapan wae status saiki ngisi baterei lan supaya kita disimpen saka kejutan sing ora nyenengake.
  • PRESTASI KANGGO - PMTS 10-20V duwe motor sing kuat kanthi kinerja sing terus-terusan dhuwur sanajan mbukak beban. Preseleksi nomer osilasi ora bisa diatur kalebu wiwitan.
Bestseller no 8
Alat Multifunction Bibury, 21 ing 1 Foldable Multitools Stainless Steel, Multifunctional Pliers karo Botol Opener, Screwdriver, Saw, Multiple Tool Luwih apik kanggo kemah, Diposaken - Indikasi Edge Ireng
  • Screwdrivers Dobel Dobel - Kanggo nggawe forceps multitool anyar iki luwih cocog kanggo pakaryan ndandani, Timury Tim wis nyelehake lengan hexagon lan nawakake set 4 ing paket kasebut. Sampeyan bisa milih rada utawa ngganti dhasar sudhut lengen yen perlu.
  • Fungsi 21 ing 1 - Piranti migunani 21 kalebu awak tukang: jarum hidung jarum, pemotong ujung, tukang, kantong heksagon, pemotong, skala, sabit, tali pemotong, obeng pembuka botol, weruh ...
  • Handy and Robust - Awak kabeh Bibury Multi-Tool digawe saka 3Cr13 (baja stainless steel sing dhuwur), sing nggawe pliers cocog kanggo lingkungan sing abot lan atos.
  • Keamanan praktis - Tim Bibury duwe akeh alat praktis sing dikontrol. Kita uga nyiyapake piranti safety praktis kanggo ngontrol. Sawise rampung kerja, tolak tembelan banjur tinggalake aksesoris ing panggonan.
  • Layanan Ngrawat - Tim Bibury ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing cocog kanggo konsumen. Yen sampeyan duwe masalah sawise tuku, sampeyan olèh hubungi kita. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngrampungake masalah lan memenuhi syarat sampeyan.
tawaranBestseller no 9
Piranti multi-fungsi baterei Tacklife 8V, ditetepake kanthi 43 aksesoris, kontrol kecepatan tepat 5 variabel (5000-30000 U / min, 2.0 Ah Li-lon, kasus mawa, Pengecas Cepet) -RTD02DC
  • 🔨Hohe Qualität - Das 8V Lithium-Ionen Akku-Drehwerkzeug besitzt einen erstklassigen Motor. Mit diesem Produkt werden nicht nur lästige Kabel vermieden, sondern es bietet auch eine hohe Leistung und kann sämtliche Hobbyprojekte problemlos bewältigten
  • 🔨5 Stufen Variable Drehzahlsteuerungen 5000-30000 U/min - Durch die Kombination von Geschwindigkeitsreglertasten und LED-Leuchten kann man die Geschwindigkeit bequemer und genauer einstellen. Die 5 Gänge sind für verschiedene Aufgaben geeignet und gestalten Ihre Arbeit einfach und professionell
  • 🔨Enorme Akku-Kapazität - Eine 2,0 Ah Lithiumbatterie verlängert die Nutzungsdauer (das Rotationswerkzeug kann 60 Minuten lang laufen). Das Produkt ist außerdem mit einem 1A Quick Charger zum Schnellladen ausgestattet
  • 🔨Hochwertiges Zubehör - Das Akku Drehwerkzeug wird mit 43 Zubehörteilen geliefert, mit denen das Polieren, Gravieren, Schneiden, Polieren, Bohren, Reinigen und andere Arbeiten problemlos durchgeführt werden können. Die zusätzliche Schutzabdeckung macht die Arbeit sicher und zuverlässig
  • 🔨Tolle Geschenkidee - Die hochwertige Stofftasche, mit der das Multifunktionswerkzeug geliefert wird, ist umweltfreundlich und kann die Maschine und das Zubehör optimal vor Stößen und Feuchtigkeit schützen
tawaranBestseller no 10
Einhell Multifunktionswerkzeug TC-MG 220/1 E (220 Watt, Drehzahl-Elektronik, Softgrip, magnetische 4-Pin-Werkzeugaufnahme, inkl. Staubabsaugadapter, Dreieckschleifplatte, 1x Schleifpapier)Anzeige
  • Ein kraftvoller 220 Watt-Motor treibt den handlichen Leistungsgiganten zu bis zu 44. 000 Schwingungen pro Minute. Die Drehzahl-Elektronik sorgt mit der material- und anwendungsgerechten Einstellungsmöglichkeit für perfekte Arbeitsvoraussetzungen.
  • Komfortabel und einfach gestaltet sich der Zubehörwechsel durch die magnetische 4-Pin-Werkzeugaufnahme. In der Lieferung enthalten ist ein Innensechskantschlüssel.
  • Der Softgrip ermöglicht ein angenehmes Arbeitsgefühl und einen sicheren, festen Halt auch bei widrigen Arbeitsschritten sowie bei hoher und intensiver Belastung.
  • Inbegriffen in der Lieferung ist ein praktischer Staubabsaugadapter.
  • Sofort einsatzbereit ist das Multifunktionswerkzeug mit der umfangreichen Ausstattung, die im Lieferumfang enthalten ist: eine Dreiecksschleifplatte, ein Schleifpapier (1*P60), ein Schaber sowie ein Tauchsägeblatt für Holz und Kunststoff (HCS).

Cathetan:

Pitutur pitakon kanggo piranti multi-fungsi

Ora ana votes sing.
Mangga ngenteni ...
Voting saiki dipatèni, pangopènan data sing ditindakake.