Quadrocopter

0
2137
Drone Quadcopter karo video lan photocamera 4K

Quadrocopter saiki dadi model pesawat sing paling kondhang ing radio. Originally isih ing helikopter sing dikontrol kanthi jarak Diwenehi, saiki dheweke duwe divisi dhewe minangka Multicopter nyebabake. Multicopter stands for one model pesawat, sing luwih saka loro dipasang ing roto sing mudhun ing arah. Secara rinci, istilah umum iki uga kalebu:

  • Trikopter kanthi telung rotors
  • Quadrocopter kanthi papat rotor
  • Hexacopter karo rotator 6
  • Octocopter karo 8 rotors

Model pesawat dengan jumlah rotor anu langkung leres langkung sampurna dipunrancang kangge konstruksi diri utawi perkembangan masa depan, ingkang salajengipun nglengkapi daftar punika.

Quadrocopter Ana desain sing beda banget lan kisaran rega, supaya pemula lan profesional bisa nemokake model cocok ing pasar kanggo awake dhewe. Nalika paling Quadrocopter dirancang kanggo penerbangan luar ruangan, uga ana sing luwih cilik model Indoor, sing bisa diluncurake ing njero mung cuaca sing tenang.

Apa quadrocopter?

Kaya sing dikarepake helikopter Quadrocopter ora ana swiwi sing bisa ngasilake buoyancy liwat aliran udara. Pesawat bisa dimupangatake dening baling-baling baling-baling, saengga bisa uga landing landing vertikal lan vertikal. Dibandhingake karo Helikopter mbutuhake siji Quadrocopter nanging ora ana komponèn mekanis, contone blades rotor sing disetel utawa swashplates. Uga ngilangake rotor buntut, sing ing helikopter perlu kanggo nyaluweni transfer torsi menyang sasis. a Quadrocopter wis ngelawan rotors kanggo ngimbangi torsi. Pesawat, posisi lan gerakan mung bisa didarbeni dening owah-owahan kacepetan mesin, yaiku Quadrocopter utamané kanggo Wiwitane dianjurake sanajan dheweke duwe kabeh fitur kontrol helikopter.

Carane gawe quadrocopter sing dikontrol remot?

Ing sasis ana papat boom kang papat motor listrik dipasang kanthi rotor ing jarak sing dibutuhake. Sebagean (gumantung model), gagang antarane motor lan rotors bisa dipisahake. Loro pasang rotors mlaku ing arah sing cetha, sing ngompres torsi lan nggawe sikap sing relatif stabil. Gerakan penerbangan bisa digayuh kanthi ngganti kecepatan mesin. Sawetara model digunakake minangka Helikopter gyroskanggo nyegah sikap bebas. ing quadrocopters bobot pesawat disebar menyang papat rotors. Iki bisa dibandhingake karo mesin helikopter cilik lan rotator sing digunakake. Iki ngidini a konstruksi apiksing nyuda kerusakan model ing acara kacilakan. Uga ngidini Quadrocopter kapasitas sing gedhé, supaya luwih asring dilengkapi kamera, contoné. Karakteristik penerbangan sing bisa diatur Quadrocopter uga wis nyenengake kanggo tujuan liya saka model hobi mabur. Utawa digunakake, umpamane, kanggo penerbangan pengawasan lan transportasi. Saliyane kebutuhan unit drive Quadrocopter mesthi komponen biasane saka model remot kontrol:

  • Daya listrik (baterei)
  • unit panrima
  • Radio pemancar remot kontrol
  • pindah landing
  • gubernur Speed
  • sistem GPS

tip:

Sadurunge tuku quadrocopter, pikirake babagan ngendi sampeyan pengin lan pengin supaya fly. Penting kanggo dicathet peraturan kanggo quadrocopters (drone).

Sistem GPS

Miturut Sistem Posisi Global (GPS) bisa siji Quadrocopter, kayata ing Revell Control RC Quadcopter GPS, nindakake fungsi tambahan. Contone, bakal tetep ana nalika joystick dirilis. Kajaba iku, GPS uga bisa digunakake kanggo ngidini model sing disaranake saka sawetara transmisi maneh. Sawetara model ngidini panggulawenthah otomatis pemancar utawa pandhu arah preset. Data telemetri kayata kacepetan, papan, posisi, status pangiriman daya asring dikirim.

Revol Control RC GPS Quadcopter karo FPV Full HD Camera, mbatalake sing dikontrol karo remote control GHz kanthi tampilan live stream & telemetry, nganti wektu penerbangan 20 min, ngetutake aku, pulang, NAVIGATOR 23899 indicator
  • karo sistem GPS (Posisi Tahan lan Rawuh Ngarep) lan Tindakake Fungsi Me
  • Kamera HD (1.080p) - Rekaman liwat kertu mikro SD-HC menyang 64 GB (kertu ora klebu) - Gambar urip liwat tampilan kontrol remot
  • Motor brushless lan tingkat kacepetan 2 kanthi fungsi flip
  • 4 saluran 2,4 GHz sistem remote kontrol (mode switchable 1 / Mode 2)
  • penerbangan stabil liwat 6 Sistem gyroscope, mode tanpa sirah, sensor dhuwur - kalebu pencahayaan LED lan rotors panggantos

Kontrol remot radio

Kontrol remot kontrol utamane ing siji Quadrocopter syarat sing padha karo kabeh model sing dikontrol remot. Kanthi kabeh fungsi bisa dikendhaleni dening radio. Ana saluran kontrol sing beda sing kasedhiya. Gumantung marang fungsionalitas model, 4 kanggo saluran 6 utawa luwih dibutuhake. Jangkoan frekuensi saka remot kontrol radio yaiku 27 MHz, 35 MHz (mung disetujoni kanggo pesawat model) 40 MHz lan 2,4 GHz. Utamané kontrol remot 2,4 GHz sing luwih anyar ditandhani kanthi linuwih. Yen model dilengkapi kamera sing ngirim gambar liwat radio ing wektu nyata menyang panrima, priksa manawa sinyal radio pemancar lan kamera ora ngganggu saben liyane. Contone, ana kamera nirkabel sing nggunakake jarak 5,8 GHz kanggo transmisi. Ana set lengkap ing ngendi kamera radio karo panrima wis disedhiyakake. Senadyan padha malah duwe tampilan cilik ing remot kontrol radio, utawa paling sethithik ngidini sambungan layar.

Unit panrima

Cocog kanggo transmiter, panrima kudu. Proses ngolah sinyal kontrol sing ditampa lan dikirim menyang komponen, umpamane pengontrol kacepetan motor. Panrima kudu nduweni jumlah saluran sing cocok kanggo saben fungsi lan nggunakake liwat frekuensi sing padha lan ngirimake saluran kontrol remot radio. Ing remot kontrol radio sing luwih lawas, pangowahan kanal bisa digunakake kanthi ngganti kuarsa plug (transmisi lan panrima kuarsa).

Kontrol kacepetan

Kanggo ngatur kacepetan motor listrik, pengontrol kecepatan kudu diperlokake kaya model listrik liyane Quadrocopter miturut mesin 4 papat. Kanthi operasi joystick ing kontrol remot, controller kecepatan disambungake menyang receiver banjur ngatur kecepatan rotor individu utawa motor listrik sing gegandhengan. Uga gyroscopes bisa digunakake kanggo nyetabilake controller kecepatan Quadrocopter drive.

Motor elektrik

Amarga efisiensi bakal ing quadrocopters asring Motor tanpa brush digunakake. Padha entuk kecepatan banget lan relatif tahan nalika dibandhingake karo motor sikat. Mesin pembakaran internal umume digunakake dening produsen model profesional kanggo model luwih gedhe. Dibandhingake karo motor elektrik, lagi banter, nyebabake gas bensin lan mbutuhake campuran bensin sing kobong lan beracun.

Baterai

Daya sing dibutuhake kanggo Quadrocopter sumber Akumulator (isi ulang baterei), Iku babagan panyimpenan energi isi ulang, Keuntungan gedhé dibandhingaké karo batré, ora perlu dibalekna sanalika lagi kosong. Batre uga luwih disenengi ing remot kontrol radio kanggo ngurangi biaya ana. Nanging, baterei sing bisa diisi ulang lan pengisi daya dibutuhake, sing asring wis kadhaptar ing set.

Tipe beda quadrocopters

Gumantung marang ukuran, peralatan lan panggunaan sing dimaksud, ana jinis lan model dagang sing beda Quadrocopter kasedhiya. Pilih model becik kanggo sampeyan. Kita seneng mbantu sampeyan!

Quadrocopter (mini quadrocopter) kanggo panggunaan jero ruangan

Kaya sing cilik Helikopter Mini ana uga Mini Quadrocopter, Iku utamané cocok kanggo pesawat ing kamar gedhe, aula utawa malah ing kadhemen, malah kanggo nggunakake ruangan. Padha cilik lan cahya. Bobot kurang ora nyebabake tantangan gedhe kanggo mesin, sebabe cilik banget lan mesin hemat energi bisa ditemokake. Nanging wong-wong iku banget kuwat kanggo angin lan ora bisa dikontrol maneh - utawa mung banget kanti awon. Rega sing murah lan gampang nangani Mini Quadrocopter becik kanggo bocah, wiwitan utawa pamula. Amarga kurang bobote, ngrusak model lan perabot ing acara sing tiba ameh luwih murah. Ing babagan rega, ana ing kisaran antarane 20 lan 70 Euro, kayata Archer Skytech M62 Mini Quadcopter.

Archer Skytech M62 Mini Quadcopter 4CH 6 Axis Gyro Drone 2.4GHz Remote Control Indicator
  • Desain kompak lan entheng. Kanthi lampu LED sampeyan bisa mabur ing wayah wengi.
  • Sistem XYUMX Axis ngidini quad bisa diwiwiti kanthi tangan.
  • Stabil: 6-sumbu gyroimagen kotak-rotorcraft pesawat, stabilitas kuwat, bisa gampang ngleksanakake macem-macem obahe pesawat resistance angin Stronger, luwih gampang kanggo ngontrol.
  • Teknologi 2.4 diadopsi kanggo anti-interferensi. Malah sawetara quadcopters bisa mabur bebarengan tanpa interfering karo saben liyane.
  • Baterai kinerja sing bisa diisi maneh, sampeyan bisa nyenengake akeh penerbangan.

Quadrocopter kanggo nggunakake ruangan

Bobot sing luwih dhuwur lan mesin sing kuwat quadrocopters kasedhiya kanggo njobo ing pesawat. Sampeyan duwe sing cetha sikap sing luwih stabil lan ora bisa gampang diganggu dening angin, ing ngendi gusts sing kuwat mesthi uga ditemokake karo model kasebut. Ana kanggo jinis iki Quadrocopter uga isih model tingkat entri murah, sing rega karo ukuran lan peralatan (contone, sistem kamera) bisa uga cepet munggah kanggo saperangan ewu euro kanggo pilot hobi ambisius. Kaya model kendharaan sing liyane, uga teka menyang pangiriman. Paling Quadrocopter dadi lengkap Sets (RTF "siap mabur") dikirim karo kabeh komponen sing dibutuhake. Sistem kamera gabungan kerep duwe pilihan kualitas gambar utawa resolusi. Sawetara model nawakake siji HD résolusi, pangiriman liyanekualitas 4K. Kanthi sistem kamera, isih ana bedane manawa gambar dikirim ing wektu nyata, contone ing layar utawa kacamata FPV, utawa disimpen ing kertu memori kanggo evaluasi gambar. Miturut siji Gambar transmisi nyata-wektu yaiku kontrol model sing adhedhasar informasi gambar sing bisa ditampa, sacoro prakteke dikontrol seolah-olah pilot lungguh ing Quadrocopter, Jeneng iku FPV apa kanggo "Tampilan pisanan wong" stands. Ing hubungane karo FPV uga sistem GPS biasane digunakake. Iki ngidini fungsi luwih lanjut. Miturut sistem GPS, sing uga digunakake ing sistem navigasi, bisa Quadrocopter data orientasi utawa navigasi bisa ditularake. Kanthi telemetri iki, umpamane, posisi utawa altitude saiki bisa dibaca. Sawetara model bisa malah bali kanthi otomatis nalika ninggalaké panularan transmisi, sing nambah keamanan banget, luwih-luwih yen jarak sing dawa karo Quadrocopter ditutupi. Fitur liyane sing ditawakake liwat sawetara model amarga sistem GPS. Kene sinyal transmisi otomatis diikuti. Contone, yen "pilot" ana ing pendhudhuk saka dheweke Quadrocopter syuting.

Kaluwihan

Mesthi bakal dadi siji Driji karo kamera ora seneng banget. Kang bisa katon ing alam saka paningalan manuk ora mung kesenengan kanggo para pecinta alam. Kathah saka apa sing bisa dideleng bisa dideleng saka ndhuwur. Kanthi populer Quadrocopter FPV (tampilan pisanan wong) sing gampang. Keuntungan iku operasi sing gampang, iki sing paling umum kasus kanggo model kanggo nggunakake ruangan lan njero ruangan.

Quadrocopter uga bisa digunakake kanggo tujuan komersial. Contone, sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo ngawasi barang sampeyan, nemokake karusakan ing bangunan lan ngupayakake properti komersial. Kanggo ngawasi lan ngontrol, model kualitas dhuwur mbuktekaken dadi pembantu ideal. Aja lali kahanan hukum, amarga pangayoman data lan safety pesawat tansah ing latar nalika nggunakake mbengung.

tip:

Model karo kamera ndhukung piranti output sing beda saka materi gambar. Mangkono, tampilan ing kontrol remot, kacamata tampilan utawa malah sambungan kanggo tampilan bisa diwenehake.

Model tingkat entri

Sampeyan isih ora duwe pengalaman karo pesawat terbang Quadrocopter, nyaranake model sing luwih murah kanggo jam pertama penerbangan, utamané yen bocah pengin nggunakake. Model manehevrable lan cilik kanggo njero njanjeni akeh banget kanggo kabeh umur. Kekurangan saka model entri-tingkat ana sawetara fitur khusus sing ilang, wektu penerbangan sing winates lan lack of camera equipment, nanging uga nyedhiyakake njobo kanggo seneng-seneng rekreasi sing gedhe. Iku gampang banget kanggo mabur lan rega murah. Wis kanggo babagan 90, - Euro sampeyan bakal nemokake fungsi banget uga kanggo miwiti Quadrocopter sadurunge.

tip:

Temtokake sadurunge tuku yen model njero ruangan murni dikarepake. Njelajah, kalem absolut dibutuhake kanggo pesawat.

Tuku ing Internet utawa ing dealer lokal?

Iku becik sadurunge tuku Quadrocopters ing Internet kanggo ngandhani. Kene sampeyan bakal nemokake pilihan akeh produk kalebu. Informasi. Kaputusan kanggo tuku model sing dikarepake sampeyan kudu mikir maneh, amarga prabédan ing kene nuduhake beda gedhe antarane pengecer online lan pengecer lokal. Mugi-mugi sampeyan saged mbiyantu.

Situs: model saka perdagangan spesialis

Toko-toko model ora kudu ditemokake ing wilayah sampeyan, supaya lelungan maneh perlu. Mesthi iki ana gegayutan karo biaya lan wektu tambahan. Utamané ngganggu, yen ora ana parkir sing bisa ditemokake ing panggonan liya. Nanging, kanggo sawetara panuku, iki ora masalah amarga padha ngemot saran ahli - konsultasi pribadi. Sayange, konsultasi iki ora tansah positif kanggo customer, amarga sawetara penjual nyoba ngedol drone saham, sing mesthi ora mesthi dadi juara sing bener. Akeh penjaga toko diwakili minangka model ndhuwur. Barang murah sing angel ditemokake ing toko khusus. Model sing disedhiyakake dening diskon, biasane mung wektu sing cendhak.

Ing Internet: Tuku saka toko online

Tuku sampeyan Quadrocopter ing internet, sampeyan bisa nyimpen tanpa watesan. Sekitar jam Pintu mbukak kanggo donya belanja iki, malah saben dina. Sampeyan mesthi bakal nemokake biaya sing luwih murah lan pilihan model sing beda banget. Arah, kaku lan biaya tambahan disimpen nalika sampeyan tuku ing Internet. Mesthine ora bisa nggunakake drone kasebut kanthi cepet, nanging padha Pangiriman kaping kurang lan patut ditunggu. Konsultasi pribadi ora kedadeyan, nanging iki ora adil lan ramah. Ing siji total Sampeyan ora kudu nggawe nalika tuku online.

Keuntungan saka quadrocopters kanggo pesawat sing dikontrol remot lan helikopter

a Quadrocopter ngasilake buoyancy kasebut liwat baling-baling (rotor). Dibandhingake karo pesawat, sing ngasilake angkat mung ing kecepatan alur ing sayap, a Quadrocopter climbed lan tanah vertikal, lan ngadeg ing udhara. Supaya ora ana kecepatan minimum sing kudu dihormati lan ora ana landasan pacu sing dibutuhake. Mulane sawetara model malah bisa digunakake ing jero ruangan. Uga nembak kamera entuk manfaat saka kabisan saka Quadrocopter.

A helikopter sing dikuwasani remot nerangake karakteristik pesawat a Quadrocopter banget cedhak. Nanging, helikopter bisa digunakake ing basa liya, sing luwih angel dikendhaleni. Dheweke mung duwe loro rotor, sing luwih gedhe tinimbang ing quadrocopters sing. Kanggo nindakake gerakan udara sing beda-beda, helikopter perlu komponen mekanik, umpamane blades rotor swashplate utawa adjustable. Ora mung struktur luwih rumit nanging uga operasi. Kajaba iku, rotator helikopter luwih gedhé luwih gedhé tinimbang Quadrocopter, Kajaba iku, care kudu dijupuk yen blades rotor ora ana maneh. Malah ana sudut ekstrem nalika wiwitan helikopter bisa nyebabake dampak rotor ing lemah, sing biasane nyebabake kerusakan model. a Quadrocopter nduweni papat cilik rotors, sing bisa malah dibandhingake karo "kandang protèktif". Akibaté, bledangan rotor bisa ngalahake ing ngendi wae. Gerakan penerbangan muncul ing quadrocopters mung dening kecepatan beda saka motor individu. Iki nggawe desain luwih gampang lan operasi luwih gampang. Ora sengaja nyedhaki "pilot" helikopter sing dikuwasani remot sapisan karo quadrocopters ing.

aturan

Quadrocopter bisa diprodhuksi kanthi inexpensively lan ora kudu mbutuhake spasi akeh kanggo pesawat. Akibaté, ing ndhuwur popularitas model-model sing dikontrol remot. Akibaté, ana uga nomer sing saya tambah drones ing udhara. DPR ngadili bahaya ing jumlah rudal sing ora dimodifikasi, sing alasan regane drone dilulusake. Iki gumantung marang bobot mangkat lan diurutake kanthi tepat. Kutipan cilik saka:

Saka bobot ngetokake luwih saka gram 250, tansah ana pelabelan mandheg, sanajan ing lapangan udara model! Tanggung jawab lan bisa uga ora bisa ditemokake, uga kudu menehi tandha jeneng lan alamat panganggo drone utawa Quadrocopter kanggo disimpulake. Saka bobot mundhut luwih saka 2 kg, saliyane diwenehi tandha wajib, sertifikat penerbangan dibutuhake, sing kudu diulang saben taun 5. Sejatine, drone ngirim ora luwih dhuwur tinimbang 100 meter. Kanggo dhuwur ing dhuwur, panerake kudu diwenehi saka Otoritas Penerbangan. Penting kanggo tetep adoh saka zona ora-fly, kayata cedhak bandara, cadangan alam, akeh wong utawa dalan utama. Nglindhungi tanah manca mbutuhake ijin saka pemilik. Kanggo model karo kamera, faktor tambahan uga penting. Kaya wong sing ora bisa arbitrarily dirilis ing ngendi wae tanpa idin, hak privasi sacara alami uga ditrapake kanggo nggunakake drone kamera.

Mulane perlu ngerti utawa mriksa kahanan hukum sing tepat lan regional sadurunge nggunakake siji Quadrocopter wis diterbang. Kajaba iku, peraturan sing terus dikembangake, sing kudu dilaporake minangka pemilik lan pangguna.

Bestseller no 1
Drone SNAPTAIN A15H kanthi kamera HD 720P drone Fold FFV WLAN 120 ° sudhut sudhut RC quadrocopter / mode sirah tanpa nyekel / penerbangan flip / trajektori / kontrol swara / sensor swara / sensor gravitasi / petunjuk landing darurat
  • One 【3D Fone Drone dr Drone A15 iki serba guna lan nyaman dienggo nganggo lengen sing bisa lipat. Kanthi desain sing bisa dilipat: 13 * 13.5 * 6 cm, kompak, entheng lan murah, luwih apik kanggo lelungan lan bisa diangkut ing kemah kasebut.
  • Camera 【720P kamera HD & transmisi gambar FPV】 drone A15 dilengkapi kamera HD sudhut sudhut 120P 720 ° lan sampeyan bisa nyetel lensa drone kanthi manual. Sampeyan bisa kanthi manual lensa drone (munggah utawa mudhun) manually kanggo ngrekam video kanthi kualitas dhuwur lan foto pangeboman kanthi jelas.
  • Flugzeit 【Wektu penerbangan luwih dawa lan luwih seneng mabur】 drone SNAPTAIN A15 diwenehake nganggo rong batre 800mAh modular. Wektu penerbangan saben baterei drone nganti 7,5 menit, nggawe penerbangan sampeyan luwih nyenengake lan nyenengake.
  • 【【Traksi lan kontrol swara technology Teknologi paling anyar: Yen sampeyan nduwe lintasan ing layar ponsel sampeyan, drone bakal mabur kanthi otomatis miturut rute kasebut. Ngontrol tangan drone sampeyan kanthi prentah swara ing Inggris sing prasaja kayata "lepas", "landing", "kiwa", "tengen", "maju", "mundur".
  • Kundenservice 【Layanan pelanggan paling apik dr Drone iki nduweni akeh fungsi lan gampang digunakake, cocog kanggo pamula lan bocah. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita lan kita mesthi seneng mbantu.
tawaranBestseller no 2
Carrera RC Quadrocopter X1 370503013X tampilan Quadrocopter kontrol remot
  • QUADROCOPTER X1 - Quadrocopter sing dikontrol remot
  • Teknologi 2,4GHz nganti 16 kendharaan ing wektu sing padha
  • Dawa suwe nganti 7 menit, wektu pangisi daya cekak kira-kira 60 menit
  • Kontrol proporsi digital, quadrocopter - GYRO-SYSTEM 4-sumbu kualitas tinggi, kanggo prilaku penerbangan sing stabil lan sederhana
  • ASSIST CAMPURAN AIROMATIK kanthi AUTO MULIS & FUNGSI AUTO, MODE HEADLESS, SISTEM GAMPANG GAMPANG, GAMPANG GAMPANG ing tombol, sing cocog kanggo pemula lan maju matur nuwun kanggo MODEL PENTING, KAMPUNG 3D, Lampu POSITION LED, TINDAKAN LINDUNG
tawaranBestseller no 3
Mini drone Potensik kanggo bocah lan pamula kanthi baterei 2, quadrocopter RC, drone mini kanthi mode tahan ketinggian, ngilangi / mendarat kanthi push tombol, mode tanpa kepala, helikopter drone helikopter A20 tampilan ijo
  • 【Sing luwih nyenengake lan suwe】: Drone kanthi 2 baterei sing bisa dicopot nawakake pengalaman penerbangan sing nyenengake kanggo para amatir lan pilot majeng.
  • Halten Hold Flight Altitude】: Mode terus ngidini drone njaga ketinggian konsisten nalika reel, pitch lan yaw bisa dikontrol kanthi normal. Cara iki luwih gampang kanggo para pamula kanggo ngontrol dron kasebut.
  • Setting Cepet setelan】: Mini drone duwe telung kecepetan. Sampeyan bisa nyetel kacepetan kanggo nganakake katrampilan operasional lan muter drone karo bocah utawa kanca.
  • One Mini drone】: Quadrocopter cilik sampurna kanggo pamula, majeng lan profesional thanks kanggo gampang operasi kasebut.Di mini drone iki gampang digawa. Sampeyan bisa mabur ing ngendi wae sing dikarepake, sanajan ing jero ruangan.
  • Nie Aja kelangan arah】: Mod headless dimaksudake kanggo pamula, lan kanggo pangguna sing ngaplik drone ing wayah awan, kanthi jarak sing sithik utawa nalika angel ngerteni orientasi drone.
tawaranBestseller no 4
EAone GPS Eone Dering E520S nganggo kamera HD 4k, transmisi langsung 5G WiFi FPV, jarak 250M, sudhut amba 120 °, tindakake aku, kontrol aplikasi, 16 menit wektu penerbangan, drone RC quadrocopter lempung kanggo pamula
  • Kamera ❤4K / 5G FPV nyata: gambar lan video sing luwih jelas bisa digawe lan dikirim kanthi berkualitas tinggi. Nawakake uga visi sudhut sing akeh lan menehi sorotan visual. Siaran FPV nyata-wektu (perspektif wong pisanan) bisa stream video lan foto langsung menyang telpon sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe gambar sing apik ing urip sampeyan, lanskap ing saubenging utawa, kayata perjalanan sampeyan. * Sudut lensa drone mung bisa diatur kanthi manual.
  • Sistem posisi 🧡GPS: Kanthi sistem posisi GPS sing dibangun, sampeyan bisa kanthi gampang maca lan nemtokake posisi drone. Wangsul kanthi otomatis uga digawe. Kajaba iku, drone bisa ngetutake sinyal GPS saka smartphone sampeyan nalika rekaman iki digawe.
  • Flight250M sawetara / 16 menit wektu: Thanks kanggo baterei kinerja dhuwur 1200 mAh, drone duwe wektu penerbangan sing rada dawa nganti 16 menit. Thanks kanggo sawetara 250 m, pengalaman penerbangan sing narik ati bisa ditindakake lan sampeyan ora kudu kuwatir yen sesambungan kasebut disegat.
  • Gampang digunakake: Sampeyan bisa ngontrol E520S ing smartphone kanthi ndownload app sing cocog ing smartphone. E520S bisa dilakokno kanthi sawetara sawetara kunci lan bisa kanthi otomatis / land🛬 / return🛩 / nindakake flip 360 ° lan nggawe landing darurat.
  • 💜Compact & stabil: Perumahan drone kalebu plastik sing dhuwur-dhuwur, nyandhang, entheng lan awet. Thanks kanggo desain swiwi sing cerdas lan bisa lipat, drone gampang kanggo nyimpen lan ngangkut lan isih nawakake kinerja penerbangan sing apik banget.👨‍👨 Yen sampeyan duwe masalah karo produk kasebut, sampeyan bisa hubungi departemen layanan pelanggan sing adol utawa alamat email resmi (Amazon @ eachine.com).
Bestseller no 5
SNAPTAIN S5C drone nganggo kamera HD 720P live transmisi, quadrocopter WiFi RC, sensor gravitasi kontrol swara Modul tanpa kepala terus pendaptaran darurat darurat 3D, drone RC kanggo pamula
  • 🚀 Drohne mit HD 720P Kamera: Die Drohne ist mit der fortschrittlichen 720P HD Kamera ausgestattet und erfasst mühelos atemberaubendes Filmmaterial, unglaubliche Bilder und scharfe Videos.
  • Broadcast FPV siaran langsung: Fungsi live FPV main maneh ing perspektif wong pisanan, sing direkam ing ponsel nganggo kamera sampeyan. Kamera HD iki menehi sampeyan pengalaman visual lan kesenengan sadurunge.
  • 🚀 Gampang digunakake: SNAPTAIN S5C drone yaiku drone kanthi akeh fungsi sing apik banget. Kontrol swara, kendhali, mode swara cerdas, mode sirah tanpa kepala lan gulung fluk 360 ° sing nggumunake nawakake penak.
  • Perlindhungan Schutz: bathi kanthi bebas sumelang amarga bahan sing tahan lama lan fleksibel. Alarm baterei sing cerdas lan bali siji tombol nyegah drone ora ilang kanthi ora diarepake, menehi keamanan maneh.
  • 🚀 Seneng luwih nyenengake: Drone iki dilengkapi 2 batre sing bisa dicopot lan diisi ulang. Kanthi saben baterei sing nyedhiyakake 8 wektu wektu penerbangan, sampeyan bisa mabur nganti 16 menit kanthi rong bathi. Penylametan dhuwur stabil minangka mekanisme sing gampang nanging migunani.
Bestseller no 6
Potensik FPV RC Mini Drone nganggo kamera HD, 2 batre, kuadrat, portadradrop santai 2.4G 6-sumbu, dhuwur, mode tanpa sirah, mode kacepetan, siji-tombol takeoff / landing, baterei sing bisa dicopot A30W - indikator biru
  • Control 【kontrol APP lan mode induksi gravitasi】: Operasi drone liwat APP sawise sampeyan wis nyambung WiFi menyang telpon (iOS utawa Android). Sampeyan bisa nggunakake mode induksi gravitasi kanggo muter drone maju / mundur, kiwa / tengen lan ing arah sing wis ditemtokake karo telpon.
  • Camera 【HD FPV kamera This: Iki ngidini sampeyan ngrekam video lan gambar nyata-wektu FPV sing bermutu sajrone penerbangan kasebut.
  • Mode mode Mode rute penerbangan khusus & mode sirah: Draw: Gambar pesawat sampeyan ing layar lan drone bakal mabur ing rute sing wis ditemtokake. Sawise mode tanpa kepala diaktifake, pilot bisa mabur drone menyang lokasi wae, tanpa arah arah drone.
  • Start 【Tombol wiwitan / kebangkrutan】: Quadrocopter mundhak ing dhuwur tetep & hovers utawa bantala alon-alon ing lantai ing penekan tombol. Ngidini para pemain kabeh level kanthi gampang mabur drone kanthi kontrol sing sampurna lan kinerja sing apik.
  • Battery 【Baterei sing bisa diganti: Drone bisa ndhukung kaping penerbangan luwih suwe kanggo sampeyan lan kulawarga kanthi ngganti baterei.
tawaranBestseller no 7
Potensik GPS FPV Drone nganggo Kamera HD 1080P, Quadcopter RC, Dual GPS lan Fungsi Tindakake Aku, Transisi Urip karo Sudut Wide 120 °, Tahan, Mode tanpa Kepala, Apik kanggo nenek moyang lan bocah-bocah T25 tampilan
  • Wi 【kamera 1080P HD Wi-Fi】: 120 ° FOV lan sudut laras 75 °, njupuk video HQ lan foto pangeboman. Kamera HD 1080P njupuk transmisi gambar kanthi kacepetan dhuwur tanpa tundha. Cathet kabeh kenangan sampeyan nalika sampeyan seneng ing wektu nyata.
  • 【【Dual GPS kanggo penerbangan sing aman: Kanthi sistem GPS sampeyan bisa entuk katrangan posisi drone sampeyan. Drone bakal kanthi otomatis bali ing omah kanthi persis nalika batere kurang utawa sinyal lemah nalika penerbangan.
  • Modus Tindakake kula: Ing mode GPS lan nalika ngontrol smartphone, bisa nglacak posisi telpon kanthi otomatis lan njupuk saben wektu nalika mlaku, mlaku lan mlaku-mlaku.
  • 【【Gampang digunakake】: Mod headless, tahan dhuwur lan tombol off / landing kanggo gampang operasi. Aja kuwatir target. Kanthi push tombol gampang, drone sampeyan munggah utawa tiba, sing cocog kanggo pamula.
  • Distance 【jarak kontrol lan mode VR】: jarak kontrol jarak nganti 300 m, supaya sampeyan bisa ndeleng tampilan donya sing luwih gedhe lan pengalaman penerbangan sing luwih kepenak. Mirsani lanskap terpencil kanthi kaca tingal VR (ora klebu) lan nikmati pengalaman FPV.
Bestseller no 8
Potensik FPV Drone nganggo Kamera HD 1080P, Quadcopter RC, Dual GPS lan Fungsi Tindakake Kula, Urip Transisi nganggo Sudut Wide 120 °, Tahan, Mode Kepala, Batré 2 lan Koper Indikator D58
  • Able Portable lan gampang】: Kanthi kasus mawa aluminium, sampeyan bisa mbukak drone ing njobo kanthi gampang. Mode, mode ketinggian lan tombol peluncuran / landing pancen gampang kanggo bocah lan pamula bisa main.
  • Transmission Sudut lan transmisi langsung】: Kamera HD 1080P kanthi 120 ° FOV lan lensa sudhut laras 75 ° bisa njupuk foto sing luwih jelas lan video sing luwih stabil.
  • Flight Penerbangan sing aman lan stabil】: Dilengkapi fungsi dual-GPS, drone tetep luwih stabil ing angin lan kanthi otomatis mulih ing omah kanthi sithik utawa sinyal sing ringkih.
  • 【Cerdas & nyenengake】: Tututi mode Me lan dual GPS ngeculake tangane, nalika drone Potensic kanthi otomatis nderek sampeyan lan ngrekam kabeh video lan foto sekaligus. Kajaba iku, drone D58 bakal mabur ing endi wae yen fungsi "Laras jalur penerbangan" diaktifake.
  • Time Wektu main suwe: Thanks kanggo baterei modular kanthi 1000 mAh lan sawetara nganti 300 m sampeyan bisa uga seneng-seneng.
tawaranBestseller no 9
DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo - Drohne mit 4K Full-HD Videokamera inkl. Zubehör I 12 Megapixel Bilderqualität und bis zu 7 km ReichweiteAnzeige
  • MOBIL UND LEISTUNGSSTARK: Alles an der Mavic Pro Platinum Combo ist perfekt miniaturisiert – von der Kamera bis zu den wichtigsten Flugkomponenten
  • ATEMBERAUBENDE 4K ULTRA-HD-AUFNAHMEN: Die Mavic Pro Platinum unterstützt Videos in 4K bei 30 Bildern pro Sekunde für perfekte Qualität
  • BLEIBE LÄNGER IN DER LUFT: Durch ihre leistungsfähigen und effektiven Motoren ist sie in der Lage eine maximale Flugzeit von 30 Minuten zu erreichen, bei einer Distanz von bis zu 13 km
  • SORGENFREIES FLIEGEN: Die Mavic Pro Platinum Combo schwebt in der Luft genau da, wo du sie haben willst, selbst bei starkem Wind, erkennt Vorwärtshindernisse und kann automatisch zum Startpunkt zurückkehren.
  • LIEFERUMFANG: Drohne, Fernbedienung mit Smartphonehalter, 3x Akkubatterie, Ladegerät für 4 Akkus mit Stromkabel, Ersatzrotorblätter, Gimbalschutz, Tasche, microSD Karte 16GB
tawaranBestseller no 10
Holy Stone HS720 Faltbare GPS Drohne mit 4K Kamera Full-HD Live Übertragung,RC Quadcopter mit bürstenloser Motor,26 Min. Lange Flugzeit,Follow Me,5G WLAN FPV,Handy gesteuert inkl. Koffer für AnfängerAnzeige
  • 4K FHD Kamera mit Bildstabilisierungsfunktion: Dank der Stoßdämpfer an den die Kamera angebracht ist könne Bilder und Videos in der vollen Auflösung von 4096x2160P ohne Vibrationen aufgenommen werden. Die 5 G FPV Übertragung und die um 90° einstellbare Linse ermöglichen Ihnen Bilder und Videos aus bisher kaum vorstellbaren Perspektiven zu sehen.
  • GPS intelligenter Flug: verlieren Sie nie die Drohne. Wenn der Akkus schwach wird, bei Signalverlust oder wenn Sie den One Key Return Button drücken, fliegt die Drohne automatisch zum Startpunkt zurück.Die Drohne kann Ihnen automatisch folgen, auf exakten Kreisen oder um Punkte die Sie festlegen fliegen. In diese Zeit können Sie sich nur auf die Aufnahmen konzentrieren.
  • 26 Min. Flugzeit und verbesserte Konfiguration: Der intelligente Akku ermöglicht eine Flugzeit von ca.26 Min. mit jeder Akkuladung. Die Bürstenlose Motoren haben einen niedrigen Stromverbrauch und eine hohe Laufruhe. Dank des faltbaren Designs und des passgenaue Tragekoffer kann die Drohne überallhin leicht mitgenommen werden.
  • Einfache Bedienung: Dank der Multi-Sensoren hat die Drohne einen sehr stabilen Schwebeflug und kann hochwertige und Fotos der Umgebung aufnehmen. Falls das GPS Signal doch mal zu schwach ist oder verloren geht kann die Drohne mit der Optical Flow Positionierung noch sicher gelandet werden. Dank der einfachen Bedingung durch den Start / Stop, One Key Start, automatische Höhenhaltung sowie die Return Funktionen können Anfänger sowie fortgeschritten diese Drohne ganz einfach fliegen lassen.
  • Steuerung: Der Regelbereich der 2.4GHz Fernbedienung beträgt ca.900 Meter. Auf dem LED Bildschirm wird der Akkuzustand und das GPS Signal angezeigt. Die LED der Drohne lassen sich wahlweise An und Ausschalten. Durch umschalten auf den Rechte-Hand Modus ist diese Drohne auch für Linkshändler geeignet.

Rating: 5.0/ 5. Saka swara 1.
Mangga ngenteni ...
Voting saiki dipatèni, pangopènan data sing ditindakake.