Quadrocopter

0
1381
Drone Quadcopter karo video lan photocamera 4K

Quadrocopter saiki dadi model pesawat sing paling kondhang ing radio. Originally isih ing helikopter sing dikontrol kanthi jarak Diwenehi, saiki dheweke duwe divisi dhewe minangka Multicopter nyebabake. Multicopter stands for one model pesawat, sing luwih saka loro dipasang ing roto sing mudhun ing arah. Secara rinci, istilah umum iki uga kalebu:

  • Trikopter kanthi telung rotors
  • Quadrocopter kanthi papat rotor
  • Hexacopter karo rotator 6
  • Octocopter karo 8 rotors

Model pesawat dengan jumlah rotor anu langkung leres langkung sampurna dipunrancang kangge konstruksi diri utawi perkembangan masa depan, ingkang salajengipun nglengkapi daftar punika.

Quadrocopter Ana desain sing beda banget lan kisaran rega, supaya pemula lan profesional bisa nemokake model cocok ing pasar kanggo awake dhewe. Nalika paling Quadrocopter dirancang kanggo penerbangan luar ruangan, uga ana sing luwih cilik model Indoor, sing bisa diluncurake ing njero mung cuaca sing tenang.

Apa quadrocopter?

Kaya sing dikarepake helikopter Quadrocopter ora ana swiwi sing bisa ngasilake buoyancy liwat aliran udara. Pesawat bisa dimupangatake dening baling-baling baling-baling, saengga bisa uga landing landing vertikal lan vertikal. Dibandhingake karo Helikopter mbutuhake siji Quadrocopter nanging ora ana komponèn mekanis, contone blades rotor sing disetel utawa swashplates. Uga ngilangake rotor buntut, sing ing helikopter perlu kanggo nyaluweni transfer torsi menyang sasis. a Quadrocopter wis ngelawan rotors kanggo ngimbangi torsi. Pesawat, posisi lan gerakan mung bisa didarbeni dening owah-owahan kacepetan mesin, yaiku Quadrocopter utamané kanggo Wiwitane dianjurake sanajan dheweke duwe kabeh fitur kontrol helikopter.

Carane gawe quadrocopter sing dikontrol remot?

Ing sasis ana papat boom kang papat motor listrik dipasang kanthi rotor ing jarak sing dibutuhake. Sebagean (gumantung model), gagang antarane motor lan rotors bisa dipisahake. Loro pasang rotors mlaku ing arah sing cetha, sing ngompres torsi lan nggawe sikap sing relatif stabil. Gerakan penerbangan bisa digayuh kanthi ngganti kecepatan mesin. Sawetara model digunakake minangka Helikopter gyroskanggo nyegah sikap bebas. ing quadrocopters bobot pesawat disebar menyang papat rotors. Iki bisa dibandhingake karo mesin helikopter cilik lan rotator sing digunakake. Iki ngidini a konstruksi apiksing nyuda kerusakan model ing acara kacilakan. Uga ngidini Quadrocopter kapasitas sing gedhé, supaya luwih asring dilengkapi kamera, contoné. Karakteristik penerbangan sing bisa diatur Quadrocopter uga wis nyenengake kanggo tujuan liya saka model hobi mabur. Utawa digunakake, umpamane, kanggo penerbangan pengawasan lan transportasi. Saliyane kebutuhan unit drive Quadrocopter mesthi komponen biasane saka model remot kontrol:

  • Daya listrik (baterei)
  • unit panrima
  • Radio pemancar remot kontrol
  • pindah landing
  • gubernur Speed
  • sistem GPS

tip:

Sadurunge tuku quadrocopter, pikirake babagan ngendi sampeyan pengin lan pengin supaya fly. Penting kanggo dicathet peraturan kanggo quadrocopters (drone).

Sistem GPS

Miturut Sistem Posisi Global (GPS) bisa siji Quadrocopter, kayata ing Revell Control RC Quadcopter GPS, nindakake fungsi tambahan. Contone, bakal tetep ana nalika joystick dirilis. Kajaba iku, GPS uga bisa digunakake kanggo ngidini model sing disaranake saka sawetara transmisi maneh. Sawetara model ngidini panggulawenthah otomatis pemancar utawa pandhu arah preset. Data telemetri kayata kacepetan, papan, posisi, status pangiriman daya asring dikirim.

tawaran
Revol Control RC GPS Quadcopter karo FPV Full HD Camera, mbatalake sing dikontrol karo remote control GHz kanthi tampilan live stream & telemetry, nganti wektu penerbangan 20 min, ngetutake aku, pulang, NAVIGATOR 23899 indicator
  • karo sistem GPS (Posisi Tahan lan Rawuh Ngarep) lan Tindakake Fungsi Me
  • Kamera HD (1.080p) - Rekaman liwat kertu mikro SD-HC menyang 64 GB (kertu ora klebu) - Gambar urip liwat tampilan kontrol remot
  • Motor brushless lan tingkat kacepetan 2 kanthi fungsi flip
  • 4 saluran 2,4 GHz sistem remote kontrol (mode switchable 1 / Mode 2)
  • penerbangan stabil liwat 6 Sistem gyroscope, mode tanpa sirah, sensor dhuwur - kalebu pencahayaan LED lan rotors panggantos

Kontrol remot radio

Kontrol remot kontrol utamane ing siji Quadrocopter syarat sing padha karo kabeh model sing dikontrol remot. Kanthi kabeh fungsi bisa dikendhaleni dening radio. Ana saluran kontrol sing beda sing kasedhiya. Gumantung marang fungsionalitas model, 4 kanggo saluran 6 utawa luwih dibutuhake. Jangkoan frekuensi saka remot kontrol radio yaiku 27 MHz, 35 MHz (mung disetujoni kanggo pesawat model) 40 MHz lan 2,4 GHz. Utamané kontrol remot 2,4 GHz sing luwih anyar ditandhani kanthi linuwih. Yen model dilengkapi kamera sing ngirim gambar liwat radio ing wektu nyata menyang panrima, priksa manawa sinyal radio pemancar lan kamera ora ngganggu saben liyane. Contone, ana kamera nirkabel sing nggunakake jarak 5,8 GHz kanggo transmisi. Ana set lengkap ing ngendi kamera radio karo panrima wis disedhiyakake. Senadyan padha malah duwe tampilan cilik ing remot kontrol radio, utawa paling sethithik ngidini sambungan layar.

Unit panrima

Cocog kanggo transmiter, panrima kudu. Proses ngolah sinyal kontrol sing ditampa lan dikirim menyang komponen, umpamane pengontrol kacepetan motor. Panrima kudu nduweni jumlah saluran sing cocok kanggo saben fungsi lan nggunakake liwat frekuensi sing padha lan ngirimake saluran kontrol remot radio. Ing remot kontrol radio sing luwih lawas, pangowahan kanal bisa digunakake kanthi ngganti kuarsa plug (transmisi lan panrima kuarsa).

Kontrol kacepetan

Kanggo ngatur kacepetan motor listrik, pengontrol kecepatan kudu diperlokake kaya model listrik liyane Quadrocopter miturut mesin 4 papat. Kanthi operasi joystick ing kontrol remot, controller kecepatan disambungake menyang receiver banjur ngatur kecepatan rotor individu utawa motor listrik sing gegandhengan. Uga gyroscopes bisa digunakake kanggo nyetabilake controller kecepatan Quadrocopter drive.

Motor elektrik

Amarga efisiensi bakal ing quadrocopters asring Motor tanpa brush digunakake. Padha entuk kecepatan banget lan relatif tahan nalika dibandhingake karo motor sikat. Mesin pembakaran internal umume digunakake dening produsen model profesional kanggo model luwih gedhe. Dibandhingake karo motor elektrik, lagi banter, nyebabake gas bensin lan mbutuhake campuran bensin sing kobong lan beracun.

Baterai

Daya sing dibutuhake kanggo Quadrocopter sumber Akumulator (isi ulang baterei), Iku babagan panyimpenan energi isi ulang, Keuntungan gedhé dibandhingaké karo batré, ora perlu dibalekna sanalika lagi kosong. Batre uga luwih disenengi ing remot kontrol radio kanggo ngurangi biaya ana. Nanging, baterei sing bisa diisi ulang lan pengisi daya dibutuhake, sing asring wis kadhaptar ing set.

Tipe beda quadrocopters

Gumantung marang ukuran, peralatan lan panggunaan sing dimaksud, ana jinis lan model dagang sing beda Quadrocopter kasedhiya. Pilih model becik kanggo sampeyan. Kita seneng mbantu sampeyan!

Quadrocopter (mini quadrocopter) kanggo panggunaan jero ruangan

Kaya sing cilik Helikopter Mini ana uga Mini Quadrocopter, Iku utamané cocok kanggo pesawat ing kamar gedhe, aula utawa malah ing kadhemen, malah kanggo nggunakake ruangan. Padha cilik lan cahya. Bobot kurang ora nyebabake tantangan gedhe kanggo mesin, sebabe cilik banget lan mesin hemat energi bisa ditemokake. Nanging wong-wong iku banget kuwat kanggo angin lan ora bisa dikontrol maneh - utawa mung banget kanti awon. Rega sing murah lan gampang nangani Mini Quadrocopter becik kanggo bocah, wiwitan utawa pamula. Amarga kurang bobote, ngrusak model lan perabot ing acara sing tiba ameh luwih murah. Ing babagan rega, ana ing kisaran antarane 20 lan 70 Euro, kayata Archer Skytech M62 Mini Quadcopter.

Archer Skytech M62 Mini Quadcopter 4CH 6 Axis Gyro Drone 2.4GHz Remote Control Indicator
  • Desain kompak lan entheng. Kanthi lampu LED sampeyan bisa mabur ing wayah wengi.
  • Sistem XYUMX Axis ngidini quad bisa diwiwiti kanthi tangan.
  • Stabil: 6-sumbu gyroimagen kotak-rotorcraft pesawat, stabilitas kuwat, bisa gampang ngleksanakake macem-macem obahe pesawat resistance angin Stronger, luwih gampang kanggo ngontrol.
  • Teknologi 2.4 diadopsi kanggo anti-interferensi. Malah sawetara quadcopters bisa mabur bebarengan tanpa interfering karo saben liyane.
  • Baterai kinerja sing bisa diisi maneh, sampeyan bisa nyenengake akeh penerbangan.

Quadrocopter kanggo nggunakake ruangan

Bobot sing luwih dhuwur lan mesin sing kuwat quadrocopters kasedhiya kanggo njobo ing pesawat. Sampeyan duwe sing cetha sikap sing luwih stabil lan ora bisa gampang diganggu dening angin, ing ngendi gusts sing kuwat mesthi uga ditemokake karo model kasebut. Ana kanggo jinis iki Quadrocopter uga isih model tingkat entri murah, sing rega karo ukuran lan peralatan (contone, sistem kamera) bisa uga cepet munggah kanggo saperangan ewu euro kanggo pilot hobi ambisius. Kaya model kendharaan sing liyane, uga teka menyang pangiriman. Paling Quadrocopter dadi lengkap Sets (RTF "siap mabur") dikirim karo kabeh komponen sing dibutuhake. Sistem kamera gabungan kerep duwe pilihan kualitas gambar utawa resolusi. Sawetara model nawakake siji HD résolusi, pangiriman liyanekualitas 4K. Kanthi sistem kamera, isih ana bedane manawa gambar dikirim ing wektu nyata, contone ing layar utawa kacamata FPV, utawa disimpen ing kertu memori kanggo evaluasi gambar. Miturut siji Gambar transmisi nyata-wektu yaiku kontrol model sing adhedhasar informasi gambar sing bisa ditampa, sacoro prakteke dikontrol seolah-olah pilot lungguh ing Quadrocopter, Jeneng iku FPV apa kanggo "Tampilan pisanan wong" stands. Ing hubungane karo FPV uga sistem GPS biasane digunakake. Iki ngidini fungsi luwih lanjut. Miturut sistem GPS, sing uga digunakake ing sistem navigasi, bisa Quadrocopter data orientasi utawa navigasi bisa ditularake. Kanthi telemetri iki, umpamane, posisi utawa altitude saiki bisa dibaca. Sawetara model bisa malah bali kanthi otomatis nalika ninggalaké panularan transmisi, sing nambah keamanan banget, luwih-luwih yen jarak sing dawa karo Quadrocopter ditutupi. Fitur liyane sing ditawakake liwat sawetara model amarga sistem GPS. Kene sinyal transmisi otomatis diikuti. Contone, yen "pilot" ana ing pendhudhuk saka dheweke Quadrocopter syuting.

Kaluwihan

Mesthi bakal dadi siji Driji karo kamera ora seneng banget. Kang bisa katon ing alam saka paningalan manuk ora mung kesenengan kanggo para pecinta alam. Kathah saka apa sing bisa dideleng bisa dideleng saka ndhuwur. Kanthi populer Quadrocopter FPV (tampilan pisanan wong) sing gampang. Keuntungan iku operasi sing gampang, iki sing paling umum kasus kanggo model kanggo nggunakake ruangan lan njero ruangan.

Quadrocopter uga bisa digunakake kanggo tujuan komersial. Contone, sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo ngawasi barang sampeyan, nemokake karusakan ing bangunan lan ngupayakake properti komersial. Kanggo ngawasi lan ngontrol, model kualitas dhuwur mbuktekaken dadi pembantu ideal. Aja lali kahanan hukum, amarga pangayoman data lan safety pesawat tansah ing latar nalika nggunakake mbengung.

tip:

Model karo kamera ndhukung piranti output sing beda saka materi gambar. Mangkono, tampilan ing kontrol remot, kacamata tampilan utawa malah sambungan kanggo tampilan bisa diwenehake.

Model tingkat entri

Sampeyan isih ora duwe pengalaman karo pesawat terbang Quadrocopter, nyaranake model sing luwih murah kanggo jam pertama penerbangan, utamané yen bocah pengin nggunakake. Model manehevrable lan cilik kanggo njero njanjeni akeh banget kanggo kabeh umur. Kekurangan saka model entri-tingkat ana sawetara fitur khusus sing ilang, wektu penerbangan sing winates lan lack of camera equipment, nanging uga nyedhiyakake njobo kanggo seneng-seneng rekreasi sing gedhe. Iku gampang banget kanggo mabur lan rega murah. Wis kanggo babagan 90, - Euro sampeyan bakal nemokake fungsi banget uga kanggo miwiti Quadrocopter sadurunge.

tip:

Temtokake sadurunge tuku yen model njero ruangan murni dikarepake. Njelajah, kalem absolut dibutuhake kanggo pesawat.

Tuku ing Internet utawa ing dealer lokal?

Iku becik sadurunge tuku Quadrocopters ing Internet kanggo ngandhani. Kene sampeyan bakal nemokake pilihan akeh produk kalebu. Informasi. Kaputusan kanggo tuku model sing dikarepake sampeyan kudu mikir maneh, amarga prabédan ing kene nuduhake beda gedhe antarane pengecer online lan pengecer lokal. Mugi-mugi sampeyan saged mbiyantu.

Situs: model saka perdagangan spesialis

Toko-toko model ora kudu ditemokake ing wilayah sampeyan, supaya lelungan maneh perlu. Mesthi iki ana gegayutan karo biaya lan wektu tambahan. Utamané ngganggu, yen ora ana parkir sing bisa ditemokake ing panggonan liya. Nanging, kanggo sawetara panuku, iki ora masalah amarga padha ngemot saran ahli - konsultasi pribadi. Sayange, konsultasi iki ora tansah positif kanggo customer, amarga sawetara penjual nyoba ngedol drone saham, sing mesthi ora mesthi dadi juara sing bener. Akeh penjaga toko diwakili minangka model ndhuwur. Barang murah sing angel ditemokake ing toko khusus. Model sing disedhiyakake dening diskon, biasane mung wektu sing cendhak.

Ing Internet: Tuku saka toko online

Tuku sampeyan Quadrocopter ing internet, sampeyan bisa nyimpen tanpa watesan. Sekitar jam Pintu mbukak kanggo donya belanja iki, malah saben dina. Sampeyan mesthi bakal nemokake biaya sing luwih murah lan pilihan model sing beda banget. Arah, kaku lan biaya tambahan disimpen nalika sampeyan tuku ing Internet. Mesthine ora bisa nggunakake drone kasebut kanthi cepet, nanging padha Pangiriman kaping kurang lan patut ditunggu. Konsultasi pribadi ora kedadeyan, nanging iki ora adil lan ramah. Ing siji total Sampeyan ora kudu nggawe nalika tuku online.

Keuntungan saka quadrocopters kanggo pesawat sing dikontrol remot lan helikopter

a Quadrocopter ngasilake buoyancy kasebut liwat baling-baling (rotor). Dibandhingake karo pesawat, sing ngasilake angkat mung ing kecepatan alur ing sayap, a Quadrocopter climbed lan tanah vertikal, lan ngadeg ing udhara. Supaya ora ana kecepatan minimum sing kudu dihormati lan ora ana landasan pacu sing dibutuhake. Mulane sawetara model malah bisa digunakake ing jero ruangan. Uga nembak kamera entuk manfaat saka kabisan saka Quadrocopter.

A helikopter sing dikuwasani remot nerangake karakteristik pesawat a Quadrocopter banget cedhak. Nanging, helikopter bisa digunakake ing basa liya, sing luwih angel dikendhaleni. Dheweke mung duwe loro rotor, sing luwih gedhe tinimbang ing quadrocopters sing. Kanggo nindakake gerakan udara sing beda-beda, helikopter perlu komponen mekanik, umpamane blades rotor swashplate utawa adjustable. Ora mung struktur luwih rumit nanging uga operasi. Kajaba iku, rotator helikopter luwih gedhé luwih gedhé tinimbang Quadrocopter, Kajaba iku, care kudu dijupuk yen blades rotor ora ana maneh. Malah ana sudut ekstrem nalika wiwitan helikopter bisa nyebabake dampak rotor ing lemah, sing biasane nyebabake kerusakan model. a Quadrocopter nduweni papat cilik rotors, sing bisa malah dibandhingake karo "kandang protèktif". Akibaté, bledangan rotor bisa ngalahake ing ngendi wae. Gerakan penerbangan muncul ing quadrocopters mung dening kecepatan beda saka motor individu. Iki nggawe desain luwih gampang lan operasi luwih gampang. Ora sengaja nyedhaki "pilot" helikopter sing dikuwasani remot sapisan karo quadrocopters ing.

aturan

Quadrocopter bisa diprodhuksi kanthi inexpensively lan ora kudu mbutuhake spasi akeh kanggo pesawat. Akibaté, ing ndhuwur popularitas model-model sing dikontrol remot. Akibaté, ana uga nomer sing saya tambah drones ing udhara. DPR ngadili bahaya ing jumlah rudal sing ora dimodifikasi, sing alasan regane drone dilulusake. Iki gumantung marang bobot mangkat lan diurutake kanthi tepat. Kutipan cilik saka:

Saka bobot ngetokake luwih saka gram 250, tansah ana pelabelan mandheg, sanajan ing lapangan udara model! Tanggung jawab lan bisa uga ora bisa ditemokake, uga kudu menehi tandha jeneng lan alamat panganggo drone utawa Quadrocopter kanggo disimpulake. Saka bobot mundhut luwih saka 2 kg, saliyane diwenehi tandha wajib, sertifikat penerbangan dibutuhake, sing kudu diulang saben taun 5. Sejatine, drone ngirim ora luwih dhuwur tinimbang 100 meter. Kanggo dhuwur ing dhuwur, panerake kudu diwenehi saka Otoritas Penerbangan. Penting kanggo tetep adoh saka zona ora-fly, kayata cedhak bandara, cadangan alam, akeh wong utawa dalan utama. Nglindhungi tanah manca mbutuhake ijin saka pemilik. Kanggo model karo kamera, faktor tambahan uga penting. Kaya wong sing ora bisa arbitrarily dirilis ing ngendi wae tanpa idin, hak privasi sacara alami uga ditrapake kanggo nggunakake drone kamera.

Mulane perlu ngerti utawa mriksa kahanan hukum sing tepat lan regional sadurunge nggunakake siji Quadrocopter wis diterbang. Kajaba iku, peraturan sing terus dikembangake, sing kudu dilaporake minangka pemilik lan pangguna.

tawaranBestseller no 1
SNAPTAIN S5C mbengung karo kamera HD transmisi 720P FPV WiFi urip RC Quadrocopter kontrol swara sensor gravitasi alur mode Epik pesawat upwind 3D flips darurat landing RC mbengung jangka nampilake
  • NAMPING KAMERA 720P HD: Nampilake kamera 720P HD majeng, drone kanthi gampang nangkep rekaman nggumun, gambar sing luar biasa lan video sing alus lan garing.
  • FPV transmisi wektu nyata: Fungsi livestream FPV muter bali ing perspektif wong pisanan, sing mbengung karo kamera dheweke direkam ing telpon. Materi lan video sing apik lan cetha ana kanggo sampeyan nemokake pamuter sing bisa ditemokake.
  • Gampang migunakake: SNAPTAIN S5C Drone yaiku panggone drone gedhe kanthi fitur ekstra lan fitur-fitur anyar. Miwiti, darbe utawa tatanan sampeyan kanthi tutul tombol. kontrol swara Intelligent, mode Epik lan 360 narik ° flips & Rolls kurban comfort kanggo kontrol pusat gravitasi Anfänger.Die banget lustig.Hinweis: App ora saiki ndhukung Samsung Galaxy S6.
  • Proteksi kabeh-babak: fly tanpa kuwatir amarga materi sing luar biasa awet lan fleksibel. Materi sing banget elastis, drone bisa tahan bumps. Weker baterei cerdas sing luwih cerdas lan bali tombol siji nyegah mbengung sing mbebasake tanpa diduga.
  • Akeh fun MAKE: Stabil penylametan dhuwur iku sawijining metodhe sing prasaja nanging banget migunani sing njamin kisaran stabil ing udhara supaya njaga tingkat tartamtu lan photography pangeboman sampurna lan dawane video nggumunke tanpa Flight machen.Trajectory jitter iku teknologi kaget anyar: Cukup tarik lintasan ing layar seluler lan mbengung S5C kanthi gerakan gumelar ing arah tartamtu.
tawaranBestseller no 2
SANROCK Mini Drone for Kids lan Beginner GD65A RC Drone Quadrocopter with Height-Hold, Mode Headless, One-Button Return, Toy Drone for Kids, Color Red Indicator
  • DRONE FOR CHILDREN - GD65A Kids Drone dilengkapi karo fitur kaya kontrol gampang, penerbangan stabil, ora ana watesan saka wilayah penerbangan lan bahan tahan lama, cocok kanggo anak, pamula lan nggunakake lathian.
  • ALTITUDE - Drone ing ukuran mini dilengkapi karo mode pegangan ketinggian, hover ndadekake kontrol luwih stabil.
  • HEADLESS MODE - Sampeyan ora perlu kanggo nemtokake sisih mbengung nalika pesawat tanpa sampeyan kudu kuwatir bab iku.
  • ONE KEY RETURN - Kanthi mung siji klik tombol fungsi, drone kanthi otomatis mabur maneh.
  • EXTRA BATTERY - Dua batre sing ditawarake kanggo ngluwihi wektu penerbangan sampeyan.
Bestseller no 3
Allcaca RC Drone Quadcopter RC 23 Minutes Long Life Battery with LED Lights, 3D Flip Headless Mode One Landing Start Key THREE Speed ​​Mode Best for Beginner, Black Indicator
  • 23 minutes Long time flight: Kanthi baterei kuat, wektu penerbangan nganti 23 menit, sing ngidini sampeyan pengalaman penerbangan sing luwih akeh. Ora ana kamera. (Yen sampeyan mbutuhake baterei tambahan kanggo mbengung iki, mangga nelusur ASIN: B07H2DCFM3 ing amazon.de)
  • Multifunctional: Fungsi bali siji-tombol ndadekke mbengung karo hentakan prasaja bali kanggo pemilik. Ing siji-tombol miwiti lan fungsi -Landungs ​​ndadekake kontrol mbengung jangka banget einfach.Wenn mbengung ing mode Epik, arah pesawat maju iku sawijining saka ngarep mbengung. The RC mbengung bakal terus fungsi iki tingkat tartamtu, malah yen sampeyan ngeculake joystick katup
  • 4 LED Lights: Drone dilengkapi lampu pandhu arah LED kanggo penerbangan wengi lan karo lampu indikator kontrol remot. Kanthi lampu LED warna sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng bagian ngarep utawa buntut ing udhara
  • 360 degree somersault: maju, mundur, kiwa, tengen. Stabilisasi penerbangan apik. Spares rotor nyakup. Mode telung kacepetan nemokake kabutuhan beda saka pamula kanggo ahli
  • Ukuran kompak & garansi & layanan pelanggan: Drone gps cilik lan mulane becik kanggo lelungan. Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan nalika mabur, hubungi kami. Sembarang barang sing didol saka allcaca bisa nikmati panggantos gratis utawa pengembalian total ing wulan 12
Bestseller no 4
muter mbengung kanggo wiwitan, transportable mini RC Quadrocopter karo tangan foldable njero ruangan / ruangan, 2.4 GHz 4 6 CH-sumbu gyroimagen / siji-tombol Bali / mode Epik / dhuwur-tetep / 3D flips, gampang kanggo ngontrol tampilan
  • Arang banget pesawat wektu dawa: batere ngidini kanggo pesawat wektu sing dawa banget saka 10-13 menit sawise wektu daya saka 60 Minuten.Kaufen batre liyane, katon ASIN: B07D285599 ing amazon.de.
  • sistem penerbangan stabil: Kanthi sistem gyroimagen 6-sumbu kontrol penerbangan paling anyar saka Mini Quadcopter mabur banget stabil lan Mulane kanggo wiwitan lan pangguna hobi gampang kanggo nggunakake.
  • Mode tanpa kepala: Kedher wis dioptimalake kanggo fungsionalitas lengkap, sanajan ora katon. Drone wis berorientasi kanggo pilot. Sing, nalika mbengung ana ing mode tanpa kepala, arah pesawat maju ora ana ing ngarep mbengung.
  • Fungsi dhuwur terus: Minidrodes bakal terus dhuwur kanthi fungsi iki, sanajan sampeyan ngeculake joystick throttle.
  • Tombol siji-tombol / Landing: Drone bakal kisaran otomatis ing dhuwur sing dipilih sawise njupuk-mati lan kebangkrutan. Iki ndadekake utamané kanggo pamula sing ora duwe pengalaman, mung kanggo ngontrol drone lan ngarahake.
tawaranBestseller no 5
SNAPTAIN mbengung H823H Mini mbengung RC mbengung kanggo anak lan wiwitan sistem helikopter kontrol dhuwur otomatis Quadrocopter mini, 3D 360 ° siji ON-tombol Bali / mati / kebangkrutan, indikator mode sirah Losem
  • Altitude Fly: Fungsi hover otomatis ngidini drone kanggo kisaran ing papan kasebut saiki. Sampeyan bisa nyelehake tongkat katup lan ngontrol drone luwih gampang.
  • 3D 360 ° giliran: Flip 4 cara flip (kiwa, tengen, maju, mundur). 2,4 GHz teknologi lan 6 sistem stabilisasi sumbu kanggo anti-campur tangan lan lancar penerbangan.
  • Mode Bantu cepet: Mode iki ndadekake luwih gampang para pamula ngontrol detuning saka mbengung. Setelan kacepetan: Mode kacepetan dhuwur cocok kanggo pamula. Modus cepet cocok kanggo pilot sing main kanggo muter angin sing lembut. Mode kacepetan dhuwur cocok kanggo ahli ngalami stunts outdoors. Sampeyan bisa nyetel kacepetan kanggo memenuhi kebutuhan operasional panjenengan.
  • Kanggo pamula lan bocah-bocah: Drone iki nduweni pangreksan saka baling-baling, bisa njaga sing anyar saka karusakan. Kanthi Tombol Tombol, drone bakal bali maneh kanthi otomatis.
  • Super mini mbengung: Quadcopter mini iki siji wis t 3.7Vx240mAH Batteirie karo wektu ca.40mins daya singkat, wektu Flight: mode Epik 6 mins.Im, sampeyan bisa numpak mbengung tanpa kuwatos bab cara kang kanggo nuduhake, utamané yen drone iku adoh.
Bestseller no 6
ScharkSpark mbengung Guard kanggo wiwitan, mbengung karo kamera kanggo video, hotspot RC Quadcopter karo batre 2 2.4 6 mode Epik G-sumbu dhuwur-tetep 3D flips lan nggulung tampilan dolanan
  • Batas wektu sing luwih dawa: Saben baterei nyedhiyakake waktu sawetara menit luwih saka 10-12. Kanthi baterei 2 sampeyan bisa nyepetake ngaso daya antarane penerbangan. Kanggo tuku batre maneh, goleki amazon.co.uk kanggo ASIN: B07DJ1BJ9S.
  • Foldable lan gampang digunakake: Label pamula-pangguna tombol nggawe gampang digunakake kanggo pemula lan selebaran hobi. Kajaba iku, aksis 9992 gyro paling anyar menehi stabilitas ekstra kanggo kontrol sing gampang lan klip 6 °.
  • & # 9992FPV Camera & video: Kanthi kawitan-wong perspektif (wong kawitan) lan fitur WiFi sampeyan bisa ndeleng video saka pesawat manggon ing piranti Android utawa iOS. Arah kamera bisa rampung gampang diatur kanggo video lan foto.
  • Tahan Dhuwur: Fitur Dhuwur Dhuwur ngidini sampeyan ngeculake joystick pamblokiran nalika mbengung wis nglayang ing papan sing saiki.
  • Mode tanpa kepala & Home Button siji-tombol Ngarep: Senajan drone ora katon, dilengkapi fitur-fitur kasebut kanggo kontrol optimal. Ing mode tanpa kepala, mbengung nanggepi gegayutan karo posisi pilot, tanpa mangerteni arah ing ngendi kamera didadekake siji. Tombol bali siji-tombol menehi sinyal mbengung kanggo mbedakake pilot kanthi push tombol.
tawaranBestseller no 7
Potensic FPV drone RC dual quadrocopter GPS karo kamera HD lan Follow Me fungsional, transmisi langsung karo sudut pandang 120 °, penyesuaian tinggi, mode headless, ideal kanggo pemula lan anak
  • 🎥 【Fungsi gps GPS】: Kanthi sistem GPS sampeyan bisa nemokake informasi posisi sampeyan. Terpadu ing fungsi bali omah (RTH) kanggo mabur luwih aman. Drone bakal kanthi otomatis bali menyang omah nalika baterei mudhun utawa sinyal lemah nalika penerbangan.
  • 🎥 【luwes kamera sudhut amba】: The Quadcopter kamera video 1080p HD (amba bisa diatur nganti 75 ° mudhun) karo 120 ° -optimized lensa sudhut amba kanggo njupuk gambar lan video saka langit. Seneng wektu nyata kanthi remot kontrol saka tampilan mripat manuk.
  • 🎥 【Follow Me Mode】: Trek mbengung lan ndeteksi kanthi otomatis ing ngendi sampeyan lagi lunga. Supaya sampeyan tansah ana ing gambar lan bisa njupuk foto-foto rumit luwih gampang, menehi pesawat bebas tangan lan selfie berkualitas.
  • 🎥 【Jarak kendhali lan penerbangan stabil】: Jarak kontrol tekan nganti 300 m. Kapasitas batere kinerja dhuwur 1000mAh nyedhiyakake pengalaman penerbangan sing luwih akeh lan wektu penerbangan sing luwih suwe. Sampeyan bisa ngganti jalur penerbangan kanthi ngeklik ing lumahing peta. Barometer terintegrasi kanthi fungsi pangopènan ketinggian njamin penerbangan stabil.
  • 🎥 【Pandhuan lan wiwitan / kebangkrutan / mode tutul darurat siji-tutul Smart】: Operasi cerdas kanggo pamula. Mode tanpa kepala uga ngijini sampeyan ngontrol drone sampeyan kanthi bebas saka posisi sirah. Yen sampeyan duwe kesulitan nglakokake utawa mbebasake mbengung, sampeyan bisa nggunakake tombol peluncuran / landing tombol langsung kanggo pemula.
Bestseller no 8
Plat Kudus Mini Drone HS170 RC Quadcopter 2.4GHz 6 Axis Gyro Helikopter Remote Dikontrol karo Remote Control Toy Drone Terbaik kanggo Kids saka 12 Taun lan wiwitan, Indikator Biru Warna
  • Sistem penstabilan 6-Axis Gyro 2.4G Hz, pilihan paling apik kanggo latihan drone.
  • Mode telung kacepetan nemokake kabutuhan beda saka pamula kanggo ahli.
  • Range: 30-50 meter. Waktu mlaku: 6-8 Min. Wektu mlayu: 60-80 Min. (Input saiki <0.5A-1A)
  • Sistem modus tanpa kepala: liwat kontrol remot nyederhanakake kontrol, kontrol luwih gampang, luwih seneng.
  • Layanan Pelanggan Terbaik: Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan nalika lagi mabur, mangga kontak karo kita. Kita bakal menehi sampeyan layanan pelanggan sing paling apik.
Bestseller no 9
ScharkSpark drone Thunder karo kamera video langsung, quadcopter RC karo baterai 2, gampang kanggo navigasi kanggo pemula, lengan dilipat, 2,4 G 6 sumbu, mode tanpa kepala, ketinggian fungsi pegat
  • Waktu penerbangan tambahan sing luwih dawa: Saben batre menehi waktu penerbangan ekstra 8-10 menit. Baterai loro menehi wektu kurang kanggo ngisi daya antara penerbangan. Kanggo tuku batre maneh, goleki ASIN: B07FXBWRZD ing Amazon.co.uk.
  • Stabil lan mulane gampang dienggo: Peran kunci ramah lingkungan, sing nggawe operasi gampang malah kanggo pemula lan pengguna hobi. 6-axis gyro paling anyar menehi stabilitas ekstra kanggo penanganan gampang lan klip 360 °.
  • FPV Camera & video: Fitur WiFi ngijini ndeleng video saka pesawat ing piranti Android utawa iOS ing perspektif kawitan-wong (First Person View - FPV) ing. Supaya video lan foto, ndadekake kowe arah kamera gampang diatur.
  • Ndhuwur Altitude: Ndhuwur Altitude fitur ngijini sampeyan ngeculake joystick throttle nalika drone tetep nglayang ing papan kasebut.
  • Mode tanpa kepala & Home Button siji-tombol: Drone dioptimalake kanggo fungsional sing sampurna, sanajan drone metu saka sinyal. Nalika nggunakake mode tanpa kepala, drone nanggapi posisi pilot tanpa dipedhot arah arah kamera kasebut. Kanthi tombol siji-tombol, drone sing ngluwihi wates sinyal bakal bali menyang pilot kanthi penet tunggal tombol
tawaranBestseller no 10
EACHINE E511S GPS Drone with Camera 1080P HD WiFi FPV Live Transmission, Quadcopter RC, Follow Me Mode, 3D Flip, Flight Algoritma, Drone Tumbal Kanggo Beginner, Launch anyar (Hitam) Tampilan
  • Mode Positioning GPS: Kanthi sistem posisi GPS, sampeyan ora perlu khawatir ngilangi mbengung, apa sinyal mbuwang drone utawa daya kurang. Iku bakal kanthi otomatis bali lan mbengung ora bakal ilang. Sampeyan uga bisa mencet tombol backspace kanggo tombol. Drone mabur bali menyang titik wiwitan
  • 📷1080P 120 ° FOV 45 ° Lekapan HD Kamera: 1080P 120 ° FOV 45 ° kamera HD sing luwes ngijini sampeyan kanggo nyekel video kualitas tinggi lan fotografi udara. Transfer gambar cepet tanpa wektu tundha, saben gambar 1920 * 1080 piksel, 120 ° sudhut amba sudhut ndeleng sikil adjustable 45 ° sikil adjustable sampeyan bisa ndeleng donya ing macem-macem ngarepke kanggo njupuk saben wengi apik sing nawakake pengalaman sing unggul.
  • 👥Follow-Me-Mode & Orbit-Mode & Waypoint-Mode: Ing Follow-Me-Mode drone kanthi otomatis nderek saben gerakan. drone becik kanggo selfies lan njupuk foto utawa video ing bakal. Ing mode orbit, mbengung mabur ing saindhenging piranti seluler, sampeyan bisa nggunakake timer poto kanthi kaping pirang-pirang. Ing mode waypoint, sampeyan bisa narik rute, drone bakal mabur miturut rute penanda.
  • 🥇Baterai baterei lan penerbangan stabil: Seneng wektu penerbangan maksimum 16 menit. Seneng luwih nyenengake bebarengan lan baterei kuat luwih tahan lama. Fungsi Altitude Hold njamin fungsi seragam sing dhuwur ing dhuwur. Fitur iki ndadekake citra lan video pangilon gedhe bisa.
  • Yen sampeyan duwe masalah karo prodhuk iki, sampeyan bisa ngontak layanan customer utawa alamat e-mail resmi[Email protected]).

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...