Grill resik

1
3283
grillreiniger_amazon

Kanthi resik pawon kanggo awu, pelumas lan residu marinade

Sisa-sisa marinade, sisa sayuran lan daging, jejak keju, awu lan lemak sing diobong - sing asring ditinggalake ing panggangan, nalika kabeh tamu wis lunga kanggo ngresiki lan ngresiki. Lengo, grease lan protein encrust ing logam saka grill lan mbentuk lapisan sing mung bisa dibusak sawise dangu kanthi gedhe gaweyan. Kanggo entuk manfaat, asring mung ngresiki intensif lan nggunakake agen-agen pembersih agresif mbantu. Nanging, saiki uga luwih ramah lingkungan lan isih efektif banget Grill resik, Iki kabeh luwih penting minangka reresik saka tetanduran ngobong panggonan tartamtu tuntutan ing wong. Kawitane, mesthine, wilayah-wilayah ing ngendi panganan disiapake, sing ndadekake kebutuhan khusus kanggo kesehatan. Kajaba iku, peralatan bisa mung menehi kinerja sing dibutuhake yen komponen individu - lan ing tartamtu grate grate - resik lan bebas saka ampas. Pangan panganan, lenga lan lemak sing lawas ora mung ngandhut risiko bakteri, nanging uga bebaya panganan anyar sing disusupi dening aroma sing tlapakan lan ora enak.

Grille kanggo ngresiki - prakara khusus

Pembersih panggangan kudu ora digunakake kanggo aluminium, plastik utawa varnish. Ing tengah reresik, Nanging, iku grate grate, sing nuduhake masalah tartamtu sajrone ngresiki. Loro-lorone kontaminasi intensif dening bahan sing ora larut sajrone lemak, minyak, lan protein uga masalah lan uga permukaan sing ora rata lan struktur grating grate grill. Zat kasebut kudu adhepan kanggo wektu sing suwe, saéngga ora dadi cairan kanggo ngembangake efek lemak sing dissolving. Ing kasus sing encrustations asring nglindhungi layang lemak, iki minangka asil saka kesederhanaan njabut residu. Sampeyan kudu nyathet yen panggangan panggangan panggilingan, amarga ukurane, asring banget rumit utawa mung mokal. Mulane, deterjen paling apik ana ing umpluk lan wangun semprotan utawa dianggo nganggo sikat. Mangkono, resik gril kanthi optimal lan rampung adhered menyang kabeh permukaan sing uga angel tekan.

Pembersih barbeku sing lembut nglindhungi lingkungan lan kesehatan

Nalika mbenerake sistem grill, bahan kimia banget agresif asring digunakake. Iki ngandhut beboyo tartamtu lan ora utamane sehat kanggo manungsa utawa alam. Ing panyedheki barbecue konvensional iki digunakake sodium lyes, sing disebut alkali alkali (potasium klorida) utawa bahan kimia berbahaya liyane. Dana iki efektif nanging kudu ati-ati khusus. Kanggo supaya kontak kulit utawa inhalasi saka asap, disaranake nganggo sandhangan protèktif lan kacamata nalika nggunakake beboyo kasebut. Panggunaan uga kudu ditlusuri ing udara terbuka. Umumé, bisa ditemokake yen lingkungan lan kesehatan kudu luwih akeh, luwih-luwih nalika panasan wis rampung sacara rutin lan nggunakake panyedheki barbecue konvensional iki.
Nanging, kemajuan gedhe wis digawe ing produksi alternatif lan liyane tukang cukur barbecue cleaners liwat sawetara taun kepungkur. Perdagangan saiki nawakake macem-macem pembersih panggilingan, sing ora nganggo alkali alkali lan alkali alkali. Zat kasebut ora bisa gampang diobong utawa ora bisa ngetokake asap beracun kanggo mata lan saluran pernapasan. Kanthi wong-wong mau bisa dianggo tanpa sandhangan protèktif lan sanajan ing ruang sing ditutupi. Pembersih gril bisa digunakake ing panggangan kebon, uga ing kompor lan tungku ing pawon.
Kabeh kasebut bisa dikatutake yen zat pembersih kudu umum mung digunakake nalika permukaan panggangan wis adhem, amarga toyo uga bisa beracun. Konsentrasi kudu diencerake lan soda lan sodium kalium kudu dicegah.

Jangka wektu cahya lan aksesoris sing dibutuhake

Yen piranti resik gril sing ramah lingkungan digunakake, aksesoris tambahan sing sethitik perlu. Penting yen sawise nggunakake panggangan, ora ana wektu sing suwe ditindakake sadurunge dibersihake. Yen bisa, grate grate kudu direndhem ing wadhah sing luwih gedhe. Nanging, semprotan, umpluk lan uga bahan kimia sing diterapake kanthi sikat wis siap dipatuhi, supaya proses iki bisa disebarake. Wektu pajanan diukur utamane dening tingkat kontaminasi. Yen ora mangkono, bisa uga mung sawetara menit kanggo nggunakake efek saka grease lan rereget. Sawise iki, resik gril lan rereged kotor kudu disapih nganggo kain utawa kain utawa kain sing kain utawa kain. Disaranake nggunakake kain microfibre. Yen residu lemak, lenga lan protèin banget gedhé, mesthine pulp uga bisa digunakake. Kabeh ing kabeh, sing paling apik kanggo nindakake yaiku ninggalake sethil gril ing wayah wengi, nanging ing paling sethithik rong jam. Banjur banyu sing anget lan resik kudu digunakake kanggo wiping. Ing kasus-kasus sing paling umum, soale kasebut kudu gampang dibusak. Iki minangka varian sing paling penting. Yen pawon ora bisa diatasi, kawat lan kawat serat perlu.

Gunakake sikat sikat

Yen panggangan panggangan digunakake sacara intensif, sikat gril uga bisa digunakake nalika nggunakake agen-agen pembersih paling apik. Nanging, materi sing diarani grate kasebut banget ditindakake, supaya praktik iki mung bisa digunakake kanthi ati-ati. Rerumput panggangan (utawa scraper) kudu dianggo kanthi wajar supaya bisa nyedhaki daerah sing angel. Ing perdagangan, ana alat sing cocog sing wis dikembangake saka stainless steel sing tepat kanggo panggunaan lan saéngga mbisakake gawe reresik lan ora rumit. Ing kasus sikat glepung, kudu dianggep minangka bristles kuningan digunakake. Iki ngidini ampas panggang saka logam saka grate grate kanggo dibusak. Baja waja uga bisa digunakake ing saben kasus.

Iki minangka panyedheg panggangan sing paling apik

Ecolab Acti Grill Cleaner
Produk pembersih saka pabrikan Ecolab iku salah sawijining panyedhiya barbecue sing paling apik kanggo kesehatan lan lingkungan sing kasedhiya ing pasar. Uga mbusak reregetan sing kuat lan angel kanggo mbusak lan malah ngobati lemak. Krim cair kentut adheres luwih apik, minangka cairan utawa busa uga ing permukaan vertikal, saéngga gampang kanggo ngresiki. Sanajan ana siji liter sing luwih larang tinimbang panyedheki liyane kanthi rega 30 Euro saben liter, uga banget irit amarga konsistensi sing luwih kenthel lan dikonsumsi kurang luwih karo panyedheki barbecue liyane.

Pembersih oven prowin

Agen pembersih iki duwe daya pembersih luar biasa lan disaranake khusus kanggo panggangan ing panggangan. Cairan uga bisa ditrapake ing bagean sing angel digayuh kanthi nggunakake sikat sing diwenehake. Kene siji bisa mbedakake kanthi aman nganggo sikat utawa scrapers. Substratum iki ditrapake, diijini rendhem, lan mung ngresiki residu minyak lan minyak. Nanging, resik panggangan iki kanthi mung 30 Euro kanggo ml 500 ora persis mirah. Wigati dicathet karusakan kesehatan. Ing kontak karo kulit, mata lan saluran pernapasan, iki luwih resik bisa nyebabake lara sing abot. Nalika digunakake intensif, karusakan karat bisa uga disebabake dening logam. Amarga banget daya reresik, resik gril iki bisa dadi inti reresik sing optimal kanggo grill grate.

Ballistol Kamofix

Iki bener-bener resik, sing wis dirancang kanggo ngresiki peralatan perkakas dapur, kayata panci lan panci. Keuntungan ing kene yaiku Kamofi, beda karo panyedheki barbecue liyane sing bisa digunakake ora mung kanggo baja, nanging uga kanggo cleaning aluminium. Kamofix minangka umpluk reresik kang ngandhut stably, sanajan ing bagean angel, ngendi lemak, soot, lan uga diobong, nyuworo becik saka permukaan. Mung reresik cat kudu dihindari.

Brauns Heitmann Soda soda murni

Iki Sodareiniger utamané kagum karo rega sing kurang, malah 10 Euro. Lan mung bisa dituku, nanging bisa uga diprodhuksi dhewe yen perlu. Wêdakakêna soda dicampur karo banyu lan agen panyemprihan, nanging kudu luwih suwe tinimbang panyedhep barbecue. Kerugian sing luwih gedhe yaiku efek banget alkali sing ndadekake panggunaan kanggo mbersihake aluminium ora mungkin. Kanggo cleaning of stainless steel, Nanging, soda abu iki bisa dadi apik lan, ing ndhuwur kabeh, biaya hemat alternatif.

Dr. Becker Brat crust remover

Uga kanthi cara iki minangka rega 23 Euro kanggo liter 1 tinimbang varian intensif sing luwih murah. Nanging, gumantung ing daya reresik, paling anyar ing perawatan kaping pindho. Resik iki disaranake khusus kanggo nggunakake profesional. Kanggo nggunakake kluwarga normal, bahan kimia sing ana mung cukup bermasalah amarga padha banget korosif. Yen sampeyan nggunakake resik gril iki sampeyan kudu nggunakake kacamata, protèktur tutuk lan sarung tangan pelindung ing sembarang kasus. Keuntungan saka remover crushing crushing Dr.Becker yaiku yen rereget sing paling mbebayani ora duwe kesempatan lan piranti grilling bisa rampung dibersihake ing kasus apa wae.

k2r Oven cleaner

Argumentasi utamane kanggo nggunakake resik gril iki yaiku rega. Saben liter, pembersih iki ora biaya luwih saka limang euro. Nanging, perlu uga kanggo ngurangi daya reresik. Panganggone sikat utowo scraper isih bisa dirampungake sanajan diwenehake. Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit lan uga ora ngalang-alangi nglakoni scrubbing, sing resik iki pancen bener.

Weber cleaner

Yen sampeyan pengin nggoleki panggangan sing cepet lan entheng saka panggangan, sampeyan uga bisa ngakses Cleaner Weber. Yen permukaan njaba saka panggangan sing luwih gedhe maneh, panyedheki iki cekap. Melawan residu lemak sing diobong-obong lan grate diobong nganggo kulit putih lan marin endhog, panyedhe panggang bisa nggawe sethithik.

Malah obat ngarep bisa mbiyantu panyuwunan barbecue

Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit nalika ngresiki panggangan barbecue lan isih nduweni pangayoman lingkungan ing atine, panggunaan peralatan rumah tangga lawas dianjurake. Utamané èfèktif yaiku, umpamane, kobong metu saka grill grate. Nalika sosis pungkasan lan steak wis sirna saka panggangan, sampeyan bisa nyelehake panggangan supaya bisa panas maneh lan ngobong embers nganti residu lemak pungkasan wis dibakar. Gelombang karbon sing bisa diasilake banjur bisa dibebasake saka residu kanthi usaha sethithik lan kuas gril.
Uga migunani kanggo nggunakake warung kopi utawa warung. Gunakake cairan utawa inti menyang grate grate kanthi kain lan supaya bisa tumindak sewengi. Lan esuke esuk sampeyan bisa mbebasake panggangan saka kotoran sing paling gedhe. Uga èfèktif yaiku efek abu-abu sing mulus. Sadurunge, sabun disiapake kanthi nyampur lenga karo awu. Efek iki uga bisa digunakake kanthi panangkaran panggangan, yen sampeyan nggunakake Aschelauge menyang panggangan grill sing digunakake. Curious, ing sisih liyane, tip katon kanggo nyelehake grill grate, yen cocok cedhak semut semut. Crawfish, para ahli sumpah bakal mbebasake grate grate cukup efektif saka pangan.

ringkesan

Pesta panggangan bisa dadi kesenengan sing apik, ing panggangan panggangan kasebut banjur asring ora. Nanging sawise grilling sadurunge grilling lan steak lan sosis mung enak banget nalika lagi masak ing panggangan sing resik. Ing kasus panggangan grill, mesthine kudu nandurake gagang lan euro luwih saka sethithik banget. Yen sampeyan pengin ngresiki Panggangan sampeyan kanthi efisien lan becik, aja nyasar barbecue. Dadi, yen nggunakake bahan kimia sing luwih angel kayata potash caustic lan sodium hydroxide kudu dadi ekonomi. Kangge, uga ana sprays, krim, sikat, lan sikat sing sacara ora karu. Yen sampeyan ora duwe ing tangan sampeyan, sampeyan isih bisa bali ing obat ngarep lawas.

Bestseller no 1
Cheminox grill cleaner 1L (1000 ml), konsentrasi nganti solusi liter 15, gas grill cleaner, grease cleaner incl. Spray bottle indicator
  • Cheminox Grill Cleaner minangka resik khusus khusus kanggo kabeh jinis panggangan sing digunakake minangka konsentrasi kanggo nyampur karo banyu (nganti solusi liter 15). gas Grill, Charcoal grill, BBQ, teyeng
  • Simpen biaya: Utamané ekonomi! Gunakake Polusi Akut (1: 2 Concentrate / Water) utawa minangka aditif (1: 20 Concentrate / Water). Efektif aplikasi luwih saka produk sing wis campuran.
  • Reresik: Gampang kanggo nggunakake lan andal mbusak stubborn lan macet soiling kayata lenga, grease, soot, lilin, jari, grease, bledug, dll.
  • Produk kualitas apik: Ora nyerang oven, panggangan utawa panggangan. standar industri. Penanganan apik, resik lan gampang. Ing pawon gedhe, kantin, stasiun barbeque gedhe
  • Digawe lan digawe miturut standar kualitas dhuwur ing Jerman. Kanggo panggangan, convector, grill resik kanggo stainless steel grills. Cleansing, cepet lan kuat.
Bestseller no 2
Maxxi Clean Oven Cleaner 1000 ml Gel Paste incl. Oven and Grill Cleaner Brush + Bonus Maxxi Clean agPLUS Fleece Indicator
  • CLEANING - Pembersih oven sing kanthi gampang mbusak incrustations ora duwe karat tanpa scratching lan scratching, sampeyan bisa nindakake luwih rilasan
  • SIMPLE ING APLIKASI - Kanthi nyilikake tempel gel ing lumahing kadhemen, sampeyan bisa ngresiki persis ing ngendi sampeyan pengin, lan nyimpen malah akèh tinimbang bedhasan pembersih pembakaran konvensional
  • EXTREMALLY EXTENDED - Rumus daya pembersih oven konsentrat cukup ing paling kasus kanggo sawetara sasi, supaya sampeyan kudu tansah nalika iku pancene penting kanggo duwe sampurna bakers resik ing tangan
  • ORANGE FRUIT- Kanthi nggunakake wangi jeruk alami, sing diwenehi saka kulit jeruk godhok ing oven lan panggangan sing luwih enak
Bestseller no 3
Maxxi Clean cleaner oven 500 ml ml paste. Oven lan grill brush cleaner mutusake masalah keras kepala, gawe spontaneously - tanpa panas - tanpa bau + Bonus Maxxi Antibac migunani indikator buluturine
  • CLEANING - Pembersih oven sing kanthi gampang mbusak incrustations ora duwe karat tanpa scratching lan scratching, sampeyan bisa nindakake luwih rilasan
  • SIMPLE ING APLIKASI - Kanthi nyilikake tempel gel ing lumahing kadhemen, sampeyan bisa ngresiki persis ing ngendi sampeyan pengin, lan nyimpen malah akèh tinimbang bedhasan pembersih pembakaran konvensional
  • EXTREMALLY EXTENDED - Rumus daya pembersih oven konsentrat cukup ing paling kasus kanggo sawetara sasi, supaya sampeyan kudu tansah nalika iku pancene penting kanggo duwe sampurna bakers resik ing tangan
  • ORANGE IN AIR - Penggunaan jus jeruk alami, diwenehake saka kulit jeruk, godhong panggangan oven lan panggangan sing aroma sing nyenengake
  • PLUS BONUSTUCH - MAXXI CLEAN ANTIBAC FLEECE karo molten silver kanggo kebersihan higienis ing lumahing pawon
Bestseller no 4
Grill Brush 3 in 1 BBQ Grill Brush No Wire Bristles Safe with 304 Cleaning Brush Stainless Steel Spatula Woven Durable Camping Barbecue Brush Perfect for charcoal grill Gas Grill and Electric Grill Indicator
  • EFICIENT BBQ GRILL BRUSH WITH AN EXPRESSION: It's helper right for lovers barbecue; Sampeyan bisa nggunakake sikat kanggo kanthi gampang mbusak reregetan lan grit celengan, lan scraper bisa sak tenane lan efisiensin ngresiki noda mbebayani.
  • 3 ing 1 STAINLESS STEEL BARBECUE: Kacamata stainless steel kanggo panganan. Ora ana bristles tiba. Ora ana ujug sing tajem lan sikat iki ora lebur kaya sikat nilon nilon. Ora gampang narik magnet, tahan karat kuwat. Sampeyan ora perlu kuwatir bab isi wesi dhuwur, masiya ora bisa nggunakake.
  • NON-SLIP HANDLE: Panjang sikat sing bisa njaga tangan sampeyan saka panas sing digawe dening panggangan. Material kualitas apik lan non-slip njamin yen ora tiba utawa ngeculake malah ing tekanan gedhe. Desain sampurna saka sikat nyurung sampeyan nggunakake, efisien lan nyimpen karya.
  • METERIAL TINGKAT LISTRIK: 18 "Kawat baja tahan karat, kawat wesi galvanis lan gesper, kuat lan tahan lama, ora gampang karusakan.
  • GANTUNGKAN KAREN PUTIH: Muga-muga panggangan ruangan utawa gril kanggo panggunaan jero ruangan. Iku gampang kanggo ngresiki. Rerumput marmer cocok kanggo kabeh jenis grates, kalebu porselin, baja tahan karat lan wesi besi, lan liya-liyane. Nggawe pangganganmu katon anyar.
Bestseller no 5
Dr. Oven cangkir lan panggangan sing luwih resik profesional
  • Dr. Mug pawon lan panggangan luwih resik profesional resik
tawaranBestseller no 6
Weber grill cleaner, black, 25 x 6 x 3 cm, 17683 indicator
  • asli Weber
  • Weber 17683 grill cleaner
  • kanggo ngresiki kanthi optimal
Bestseller no 7
Enders Grill Cleaner 4975, kanggo gas grill BBQ, panggangan, perokok, oven, panggangan sing luwih gedhe, resik listrik, 500 ml indikator
  • Frothy, kuat, efektif
  • Kanggo kabeh permukaan saka panggangan
  • Botol ergonomi karo kunci safety anak
  • Mbusak film pelumas, diobong lan rereget
tawaranBestseller no 8
bio-chem Smoke Resin Remover Grill & Oven Cleaner 500ml Konsentrat nganti 20 l Reresik Solution Tampilan
  • Luwih lengkap: Botol lan kepala semprotan kosong. Senjata 1A nglawan kedelapan sing nyenyet lan kenthel kanggo panggangan, panggangan, perokok, peralatan masak, filter, lemari mangkuk, oven, oven pizza, pipa ventilasi, pawon restoran, kantin dll.
  • EXTREME UNIVERSAL: NSF lan HALAL certified lan kanthi mangkono digunakake ing kabeh industri pangan. Fosfat lan solvent gratis.
  • Arang banget sedaya: Kanggo reresik oven, hoods lan flues ing pawon kantin, restaurant pawon lan canteens, celengan saka pipo ngeculake lan turahan obaran saka wise, oven lan oven pizza. -> User Video https://www.youtube.com/watch?v=LgHTi6QhVxI
  • Gampang nggunakake: Mbusak resin asap resin banget ing smokehouses. Pratinjau instruksi safety - dislametake sandhangan
  • KUALITAS EXTREME KARYAWAN: Resep inovatif Digawe ing Jerman. Liwat 30 taun pengalaman ing reresik
Bestseller no 9
MUG GRILL-REIN 1LDisplay
  • PENTING: Tindakake pandhuan ing gambaran / label!
  • kanthi sikat terpadu
  • luwih resik viscoster kanggo aplikasi kadhemen ing lan ing panggangan, roti lan panggilingan roti panggang
Bestseller no 10
Pawon pencuci Panyedahan khusus kanggo barbecue Reresik sawise grilling | Pembersih profesional kanggo ngresiki panggangan Grill Grate Cleaner & Cleaner Aktif | PREMIUM GRILL CLEANER - URBAN FOREST (cleaner 500ml)
  • PEMBERSIHAN PEMBERI PROFESIONAL: Digawé kanggo tuntutan paling dhuwur ing prodhuk reresik, resik aktif iki bisa digunakake kanggo meh kabeh jinis panggilingan. Utawa minangka resik kanggo panggangan perokok, panggangan areng, panggangan listrik utawa panggangan meja. Pembersih gloss iki ora mung cocok kanggo ngresiki panggangan gas nanging uga kanggo ngresiki oven ing kualitas profesional. Minangka panyedhiya industri kasebut dikembangake dening ahli-ahli beberesih ing Jerman lan diprodhuksi kanthi bahan-bahan premium sing paling apik
  • KUALITAS PREMIUM DIGERAKKAN ING JERMAN: Mugi-mugi panjenengan nampi perawatan ingkang pantes. Pembersih premium iki kanggo mbersih barbecue kanthi gampang mbubrahake incrustations paling mbebayani, cleanses, restores shine lan nyedhiyakake proteksi optimal. Iku ngluwihi umur piranti kasebut kanthi stabil karo intensitas pembersih stainless steel. Ora ketompo yen sampeyan pengin ngresiki oven utawa ngresiki panggangan, karo gawean kabeh-tujuan sampeyan nyimpen akeh wektu lan scrubbing painstaking
  • Versi: Bersih sangat ideal sebagai pembersih universal untuk aksesoris barbecue seperti tongkat barbekyu, barbekyu, grill stainless steel, sendok garpu, percikan panggangan, panci panggangan, piring panggangan, garpu panggangan atau panggangan panggangan. Sampeyan bisa digunakake minangka resik gril kanggo panggangan raclette uga pembakaran, pembersih kompor utawa pan resik. Aja dienggo ing permukaan sing dicet, plastik, karet, logam lan logam non-ferrous kayata seng, kuningan lan aluminium
  • Ease saka nggunakake: Copot karo Panggangan rerumput rereget entheng ing Panggangan kayata branded BBQ seasoning, semprotan siji, lumahing kanggo bakal di resiki karo reresik semprotan, dibagek contone karo rerumput Panggangan, supaya resik rendhem ing sedhela lan ngilangke Panggangan resik. Asil bakal kejutan sampeyan. Wiwit njedulake panggangan wis dikonsentrasi, jumlah sing cilik cukup kanggo cleaning. Minangka langkah nyegah, sampeyan uga bisa nganggo sarung tangan barbecue
  • KUALITAS PREMIUM & LAYANAN: Njamin kualitas paling apik minangka prioritas paling dhuwur. Kanthi ramuan premium lan prodhuksi ing Jerman ing prices sing adil, kita ora kompromi. Kita pengin nyedhiyakake sampeyan karo kabeh informasi sing menarik babagan GRILLREINIGER PREMIUM FOREST FOREST. Tim layanan kita sing ramah uga kasedhiya kanggo pitakonan kanthi telpon utawa e-mail

Bukti individu: resik panggangan reviews

Rating: 3.0/ 5. Saka jajak pendapat 2.
Mangga ngenteni ...

KOMUNITAS 1

  1. Haha, ora apa sampeyan kudu ngisi apa wae?

    Rating: 1.0/ 5. Saka swara 1.
    Mangga ngenteni ...