Gigabit Switch

0
901
gigabit_switch

Kanthi bantuan saka Gigabit Switch bisa disedhiyakake kanggo jaringan optimal saka piranti kabel. Nganti gigabit per detik didukung minangka kecepatan saben port lan kecepatan transfer cepet diijini. Gumantung ing nomer piranti sing bakal jaringan, ana switch karo 4 kanggo port 48 lan malah luwih. Asring modele dirancang minangka unit meja sing kompak lan banjur bisa ditemokake nang endi wae. Ana uga sawetara piranti minangka Gigabit Switch, sing dipasang ing lemari server. Piranti profesional uga bisa diatur kanthi fleksibel lan uga nggawe jaringan virtual sing beda-beda. Ana akeh pilihan switch sing bisa ditindakake dina iki lan kabeh wong bisa milih model cocok.

Salah siji Gigabit Switch tuku

Bakal luwih cocok Gigabit Switch banjur ana uga sawetara prakara. Penting, mesthi, sing kualitas apik tuku. Kathah sanget para panuku langkung milih nggunakake merek ingkang kondhang. Sanajan manufaktur kondhang asring luwih larang, banjur pengalaman lan kualitas sing cocog biasane ditawakake. Ing sasi kapungkur, hub digunakake kanggo nggawe sambungan jaringan, lan ing dina iki tugas-tugas paling akeh ditindakake dening Ngalih Gigabit diadopsi. ing Gigabit Switch duwe kauntungan, mesthi, sing iki cerdas. Model kasebut bisa ngenali endi endi output lan menyang titik sing cocok, data kasebut banjur ditarget. Yen hub digunakake, banjur data dikirim menyang kabeh output lan kanthi mangkono, lalu lintas dadi ora efisien. Babagan Gigabit Switch piranti jaringan, printer, server lan PC bisa disambungake. Piranti kasebut bisa digunakake ing jaringan, saéngga ing jaringan asal uga ing sing digunakake ing kantor. Kanggo Daheim asring metu cilik lan iki wis murah kanggo tuku lan diwenehake kanggo jaringan, sing dianggo apik.

Apa ing tuku saka Gigabit Switch kanggo nimbang?

Sejatine sing Gigabit Switch ing macem-macem ukuran. Switch bisa nduweni port 2 lan 50 lan iki gumantung apa sing dibutuhake kanggo aplikasi kasebut. Penting nalika mundhut yaiku apa wae spasi bisa ditambahi. Sampeyan kudu ing Gigabit Switch tansah sawetara bandar tetep gratis amarga padha asring perlu ing wektu mengko. Kanggo perusahaan gedhe, switch kasebut digunakake kanthi kecepatan uplink, sing nganti 100 gigabit. Kanggo aplikasi ing ngarep asring model cilik ditemokake lan kene karo 100 Mbit banjur Fast Ethernet. Saka Gigabit Switch banjur kacepetan kanthi otomatis. Sampeyan uga bisa dideteksi manawa produk kasebut ing ngendi sumber daya dikontrol liwat PoE, kamera ndjogo, telpon IP utawa piranti liyane. Uga penting kanggo tuku tansah kapasitas backplane. Sampeyan kudu sethithik minangka dhuwur, kaya kabeh ports sing umum kabeh. Paling wektu Gigabit Switch mampu ngirim jutaan paket sakang nganti 1,6. Ingkang penting yaiku yen paket cilik bisa, mesthi diproses luwih gampang tinimbang sing luwih gedhe. Saka data pabrik, sauntara mung angel kanggo ngenali model tartamtu kanthi paket gedhe.

Ngakses server nganggo kecepatan gigabit

a Gigabit Switch tansah nduweni peran penting banget, yen server kanthi kecepatan gigabit digunakake saka PC. Model pinter sing paling cocok kanggo aplikasi kasebut. Saliyane ing kecepatan dhuwur nawakake Gigabit Switch mesthi akeh kaluwihan liya. Asring alamat IP dinamis, antarmuka konfigurasi web terpadu, kamungkinan pangurus jarak adoh liwat SNMP lan paket bisa ditransfer liwat alamat panrima menyang port sing cocok. Reset tombol uga bisa dadi fitur sing migunani. Kanthi bantuan saka tombol restart dipicu lan sing luwih cepet bisa dadi Gigabit Switch setelan pabrik. Sawetara model uga dilengkapi port, sing bisa digunakake kanggo sambungan serat minangka port SFP. Biasane model cilik metu tanpa penggemar dhewe lan kanthi mangkono operasi ora bisu. Apa ana sing luwih gedhe Gigabit Switch penggemar, banjur swara mlaku asring bisa dianggep minangka gangguan. Kanthi teknologi Cut through Throughput data dhuwur wis dirampungake lan malah karo piranti kelas rega tengah iki wis kasedhiya saiki. Asring disaranake ing Gigabit Switch minangka piranti sing nganggo piranti alus sing nganggo teknologi dhuwur. Piranti kasebut kudu bebas kesalahan, supaya paket gagal ora ditularake.

Model beda

Asring gambaran model wis ngenali sifat-sifat saka Gigabit Switch sing. Yen jeneng 48G ana ing jeneng, iki artine, contone, yen 48 dadi host port Gigabit Switch sing. Yen ana ing mburi jeneng P, banjur PoE didhukung lan liwat kabel Ethernet, contone, banjur kamera ngawasi bisa diwenehake kanthi daya. SFB mangerteni manawa Gigabit Switch uga dirancang kanggo sambungan serat kaca. Ing rak, saben port SFB uga bisa ngubungake saklar sawetara, yen stackable. Yen model gedhe digunakake kanggo perusahaan, konsumsi daya dadi peran penting nalika tuku. Yen produk jaringan duwe standar IEEE 802.3az, banjur listrik bisa disimpen lan energi kasebut ramah. Yen piranti karo fungsi spinning saiki apik banget, banjur Gigabit Switch uga asring label ijo utawa Green Ethernet minangka sebutan. ing Gigabit Switch ing cara sing efisien lan anyar nggawe jaringan ing lingkungan profesional utawa ing omah. Piranti kasebut bisa dilengkapi fitur performa beda utawa ing ukuran sing beda-beda. Akeh piranti sing menehi fungsi sing cerdas kanggo nggawe jaringan efisien. a Gigabit Switch yaiku solusi paling apik kanggo paket data minangka stasiun distribusi. Sawetara port bisa dipilih yen perlu kanggo aplikasi. Iku paling apik nggunakake Gigabit Switch nanging tansah nalika tuku kanggo masa depan. Paling apik kanggo ninggalake port siji utawa loro kanthi gratis, supaya piranti tambahan bisa dipasang ing jaringan kasebut ing mangsa ngarep. Ora ana wong kepengin sing anyar Gigabit Switch tuku. Sangat dianjurake yaiku nalika piranti-piranti sing dibutuhake kualitase dituku, amarga iki dibedakake saka prosesi data sing dhuwur lan kecepatan dhuwur.

Informasi penting babagan Gigabit Switch

Kanggo jaringan, sing Ngalih unsur tengah. Ana piranti Gigabit kanggo jaringan ngarep, perusahaan hukum, kantor dokter utawa perusahaan. Tanpa ngalih jaringan kabel saka piranti jaringan, printer, server lan PC ora bisa. Penting karo apik Gigabit Switch yaiku konsumsi sing saiki kurang kaya lan isih ana asil data sing dhuwur. ing ngalih iku sawijining kulawarga sing cerdas saka pusat. Kanggo alasan biaya, padha digunakake mung sawetara taun kepungkur, nanging ing wektu saiki mung Ngalih diprodhuksi. Ing kasus kasebut, kanthi cerdas tegese saka Gigabit Switch Persis mangertos piranti kasebut dipasang ing port lan paket dikirim menyang port khusus. Saka hub, paket mung ditiru ing kabeh port, nyebabake lalu lintas jaringan sing ora perlu. Kanggo backplane, throughput maksimal ditemtokake dening manufaktur minangka produk saka jumlah port karo GBit. Kaping pindho port kuwi nawakake 16 GBit minangka backplane throughput. Kanthi port Gigabit Ethernet ing ngalih babagan 1,6 yuta paket sakjagad. Nanging, paket sing luwih cilik, sing luwih murah yaiku usaha. Nilai pabrikan ora kudu ngomong kaya a ngalih banjur menehi hasil karo paket luwih gedhe. Teknologi Cut-Throuth wis mbuktikake dhewe ing latency sing kurang kanggo ngoper data dhuwur lan wis suwe ing babagan rega tengah. Nanging, salah sijine kerugian yaiku paket gagal uga bisa diterusake amarga cek CRC siklus utawa pemeriksa redundansi bisa ditindakake mung sawise panrima kabeh paket data. Model kualitas dhuwur uga nawakake mekanisme Adaptive Switching utawa bebas-kesalahan.

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...