Dog peti

0
958

Biasane, kewan sing diwasa diwakilake kanggo ngancani pamilik ing perjalanan kasebut. Sebagean, kunjungan veteriné ora bisa nyegah. Ora ana alesan apa asile sing kudu diangkut, nggunakake a Dog peti banget dianjurake. Ing mobil pribadi kasebut nglayani keselamatan asu lan sopir. Transportasi ing transportasi umum, aturan kanggo kothak asu kudu diamati.

Informasi umum babagan kothak asu kasebut

Ana istilah liya ing sangisoré dogboxes sing dikenal. Padha uga disebut kandang anjing utawa kothak transportasi asu.

Biasane dogboxes dirancang kanggo transportasi saka asu. Panggunaan kandhang kuwi njamin safety nalika nyopir.

Sebagean, kothak asu uga minangka mundur kanggo asu papat.

Gumantung ing waé, kothak asu kudu dipilih. Diwiwiti kanthi mriksa manawa ana kothak asu sing bisa dilipat utawa dicithak utawa manawa desain kaku luwih cocok. Bisa digawe saka aluminium, nilon utawa plastik. Kanthi model akeh uga ana macem-macem kemungkinan mounting ing kendaraan.

Jinis kothak asu

Kothak asu kaku lan kaku diwenehi ing ngisor iki.

Dogboxes kaku

Kanggo kothak asu kaku iku alat transportasi klasik kanggo asu. Gumantung karo ukuran asu, keputusan babagan materi kudu digawe. Kanggo asu cilik, kothak asu plastik cocok. Padha digawe nganggo gagang sing nggawa. Nanging, yen asu luwih gedhe, aluminium materi kudu dipilih. Minangka aturan, kothak asu iki duwe wujud sing utamané ditrapake kanggo kursi mburi utawa ing kompartemen bagasi.

Mulane, gagang mbeta ora duwe prioritas sing dhuwur. Model karo jalur Velcro bakal luwih penting. Dadi sing aman kuwi didhukung kanthi efektif. Kanggo transportasi lengkap kothak asu aluminium karo langit-langit kudu dirancang. Nalika mundhut, sampeyan kudu ngrewangi teknologi penutupan sing optimal kanggo kothak asu kaku.

Kothak asu kothak

Model lempeng utamané cocok kanggo jarak transportasi sing pendek lan kéwan cilik. Kanggo kéwan asu sing gedhé, ora pati aman amarga bahan, kayata nilon utawa plastik, ora dadi kuat. Sanajan nutup kothak asu, piranti zipper kurang cocok.

Akeh wong sing duwe asu mutusake nggunakake kothak asu sing bisa dilebokake minangka amben asu.

Keuntungan lan kerugian saka kothak asu

Minangka bisa ditemokake ing jinis kothak asu, loro-lorone nduweni kaluwihan lan cacat.

Pisanan, kaunggulan kothak asu kaku lan bisa digulung:

Kaluwihan kanggo pemilik asu

Kanggo pemilik asu kothak asu sing dilipat luwih praktis lan praktis. Model kaku nawakake tingkat keamanan sing dhuwur.

Kaluwihan kanggo sikil papat

Transportasi luwih nyaman kanggo asu ing kothak asu sing dilipat. Padha biasane dadi nyaman sing bisa digunakake kanggo omah. Kothak asu kaku sing cilik uga bisa dilebokake ing footwell.

Kekurangan ing ngisor iki bisa dipamerake karo kothak asu kaku utawa kaku:

Kekurangan kanggo pemilik asu

Keamanan mung dijamin kanggo jangkah ing transportasi. Menapa malih, utaminipun model lempeng boten stabil.

Cacat kanggo sikil papat

Ndhuwur kabeh asu sing ketara aran ora adil ing kothak transportasi asu. Mulane, versi lempitan luwih apik kanggo wong-wong mau. Kurang luwih sampeyan seneng doggy plastik.

Kriteria kanggo tuku doggy

Telu aspek sing paling penting kanggo nimbang nalika milih kothak asu.

Größe
Material
bobot

Kaputusan pisanan sing digawe yaiku ukuran kothak asu. Malah kanggo jarak sing cedhak, ora bisa dadi pakunjaran kanggo wong-wong mau. Nalika milih pas, asu kudu bisa ngadeg lan ngapusi kanthi nyaman. Nanging, iki mung pernyataan umum.

Akeh manufaktur saka kothak asu menehi informasi, ing advance utawa banget khusus kanggo model sing cocog, kang kucing jenis iku cocok kanggo. Ing kasus iki, asu ora kudu diukur. Apa perlu, telung pangukuran bakal dijupuk.

a: dawa
b: jembaré
c: dhuwur

Kanggo dawane asu kasebut, irung ditemokake ing dawane rod, ditambah setengah dawane saka sikil ngarep.

Lebaré kaping pindho ing pundhak.

Ing dhuwur diukur saka paws menyang tip saka kuping plus 5 cm.

Ukuran sing padha kanggo manungsa ditemokake kanggo kothak transportasi asu. Padha kaya mangkene:

50 cm x 35 cm x 35 cm cocok kaliyan ukuran S
60 cm x 40 cm x 40 cm cocok kaliyan ukuran M
70 cm x 50 cm x 50 cm cocok kaliyan ukuran L
80 cm x 60 cm x 60 cm cocok kaliyan ukuran XL
90 cm x 70 cm x 70 cm cocok kaliyan ukuran XXL
105 cm x 70 cm x 70 cm cocok kaliyan ukuran XXXL
120 cm x 80 cm x 80 cm cocok kaliyan ukuran XXXXL

Miturut ukuran akeh ukuran, kothak asu becik kudu ditemokake kanggo saben asu sing diwakilake.

Ing papan liya yaiku materi saka kothak transportasi asu. Biasane digawe saka:

plastik
Nylon
aluminium

Dogbox aluminium ngumpulake plus amarga bobot kurang. Iku gampang kanggo ngresiki. Ing mobil kasebut bisa digunakake kanthi apik. Kajaba iku, rega / kinerja rasio apik bisa dianggep.

Panggunaan kothak transportasi asu digawe saka nilon iku fleksibel banget. Yen dogbox ora dienggo lan kudu ditinggalake ing kendaraan, bisa ditindakake kanthi aman. Dogboxes digawe saka nilon banget higienis minangka bisa dicuci. Mangkono, rambut asu sing ngganggu lan rasa ora enak ilang. Utamané kanggo jarak sing cedhak, asu cilik banget. Dheweke uga bisa digunakake minangka pengganti basket asu.

Sanajan dogbox aluminium relatif larang dibandhingake karo bahan liyane, salah siji saka kaluwihan iku bobote kurang. Poin bisa safety alumni ing kotak aluminium. Padha digandhengake tahan lan tahan cepet. Kajaba iku, dheweke ngidini visibilitas gratis asu lan njamin ventilasi apik.

Bobot kothak transportasi asu kasebut wis kasebut. Aspèk iki kudu ditrapake nalika mbandhingake. Yen ana mobil papat, sing mlebu mobil mung ing mobil, aspek iki ora penting. Yen asu kasebut kudu dianggo ing kothak kanthi jarak sing luwih dawa, umpamane, kanggo dokter hewan, bobote maneh bakal katon. Bobot saben model dituduhake kanthi kapisah.

Pabrik manufaktur saka kothak asu

Lang minangka dhaptar manufaktur aksesoris asu. Papat pangelas diterbitake kanthi cepet.

Kanthi rating "apik", kothak transportasi aluminium saka Trixie dipateni.

Perusahaan Trixie wis melu produksi pasokan hewani wiwit taun 40. Produk diprodhuksi kanthi katresnan lan pangerten gedhe. Conto apik yaiku kotak transportasi aluminium. Kothak transportasi iki ndadekake fitur-fitur kasebut apik. Iki diwiwiti kanthi kombinasi macem-macem bahan. Lampu iku aluminium. Sing nyenengake kanggo papat iku papan kayu. Model iki wis dirancang karo slot ventilasi gedhe lan insinyur termo. Lawang ana ing ngarep lan nduweni fastener.

Skor tes "apik" nampa kiriman transportasi sing digawe saka plastik saka pabrik Kerbl.

Perusahaan Kerbl wis dikenal wiwit jaman 55 nalika nerangake pitakonan babagan kabutuhan kewan. Ana macem-macem produk sing kasedhiya kanggo pets uga kanggo jaran. Kanthi kothak transportasi plastik, atribut ing ngisor iki ngyakinake pelanggan.

Kotak anjing Gulliver diterima saka bintang 5 4,5. Standar IATA (International Air Transport Association) ditemokake, supaya bisa uga cocok kanggo lelungan udara. Ekstra sing nganggo kothak transportasi kasebut trep. Yen transportasi luwih suwe, tuwung lan lumahing panyimpenan nyedhiyakake kenyamanan kanggo kendaraan papat.

Review customer pinunjul kanggo kothak transportasi asu sing dilipat digawe saka nilon saka Hunter.

Wiwit ngadeg ing 1980, wilayah spesialisasi saka perusahaan Hunter sing asale yaiku aksesoris kanggo asu lan kucing. Fashionable lan fungsionalitas minangka barang sing apik.
Kotak dogo sing digawe saka nilon gampang disetel. Sampeyan bisa ambruk kanggo ngirit ruang lan gampang kanggo ngresiki. Sikil plastik njamin kanthi aman lan pegangan mawa transportasi sing nyaman.

Conto liyane transportasi aman yaiku perusahaan Karli sing dadi petak balap trailer. Ana luwih saka 40 taun pengalaman ing sektor iki. Kothak asu, kerah lan liya-liyane, diprodhuksi ing kualitas apik lan paling praktis.

Varian sing beda banget kanggo ngangkut kéwan papat, supaya bisa nglumpukake waktu luang kanthi nyawijèkaké trailer sepedaan Karli. Model iki dirancang kanggo asu kanthi bobot nganti kira-kira 40 k. Sampeyan bisa, utamané nalika cuaca dadi ing ngisor tarpaulin nilon banyu, nggoleki perlindungan.

Pitakonan sing sering dituduhake babagan dogboxes

Pitakonan 1: Yagene dogboxes penting banget kanggo transportasi, utamane ing mobil?

Kothak transportasi penting kanggo asu lan sopir. Anjing, yen wis biasa ing kothak, weruh ing panggonan sing kondhang sing kondhang. Yen rem gedhe dibutuhake ing situasi sing mbebayani, asu bisa dadi peluru ing kendaraan. ADAC nemokake menawa resiko cedera marang pembalap, kanca lan asu kasebut tambah akeh. Kathah kalem lan luwih aman minangka drive mobil kanthi kotak asu becik.

Pitakonan 2: Apa transportasi sawetara asu ing kothak bisa?

Ing pokok, kothak diwenehake kanggo asu. Nanging, ing perdagangan ana kothak asu, sing dipisahake ing tengah lan duwe ukuran sing cocog. Rong asu bisa dijupuk ing kothak asu kasebut. Nanging varian iki mung bisa digunakake yen ora ana kemungkinan liyane. Malah yen asu seneng nyopir, tegese kaku marang dheweke. Yen wong isih ing papan, kaku iki bisa ditularake lan mimpin marang prilaku gelut sing ora dikarepake.

Pitakonan 3: Apa peran ukuran tengen kothak transportasi asu?

Kene iku penting kanggo golek medium seneng. Yen kothak cilik banget, sing nyopir kanggo asu iku ngeselake lan adil. Hundetransportbox kegedhen kaleksanane resiko sing asu ing kothak wis di buwang bali lan kasebut, yen nerangake Laka.

Pitakonan 4: Apa bab perlindungan asuransi?

Palsu iku asumsi yen kothak asu kanthi otomatis bakal nimbulaké tutup asuransi nalika ana kacilakan. Yen ana ing footwell, contone, perusahaan insurance ora ngatur kerusakan sing ditindakake. Peraturan lalu-lintas jalanan ing § 23 jelas nggambarake yen pembalap diwajibake ngamanake beban kanthi bener. Senadyan asu kasebut minangka makhluk urip, iku dianggep minangka biaya ing kasus iki. Minangka aturan, ora ana karusakan asuransi, ing ngendi asu kasebut diidentifikasi minangka sabab. Kabeh sing luwih penting kanggo njaga asu kasebut ing kothak asu nalika nyetir.

Pitakonan 5: Apa peran bahan, cleaning, aksesoris lan biaya, nalika tuku kothak asu?

Materi, sing wis diterangake sacara rinci, kudu dipilih kanthi cara sing utamané nyukupi kabutuhan safety. Sampeyan kudu dicocogake karo jenis asu lan nggunakake sing dimaksud. Materi kasebut uga mengaruhi tingkat tartamtu kanggo ngresiki kothak transportasi. Iki kudu prasaja amarga padha teratur, paling apik sawise saben panggunaan. Ing kasus lampiran, lampiran, selimut lan liya-liyane bakal dianggep. Aja lali rega. Punika asil akeh tes kanggo kothak asu banget mbiyantu. Kajaba iku, perbandingan perbandingan-kinerja rasio bisa digawe online.

kesimpulan

Kothak asu iku gampang kanggo njupuk asu karo sampeyan. Apa iku kanggo lelungan, liburan utawa kunjungan menyang dokter hewan. Nalika tuku, jenis asu kudu digunakake minangka basis kanggo milih kothak asu. Saka ukuran asu iku perlu kanggo nyimpulake bahan sing cocok lan model sing cocok kanggo ukuran.

Ora ana undhang.
Mangga ngenteni ...